Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Martva - 3 Marca 2010, 11:15
Aua, aua, aua. Moje ciało właśnie mi przypomina że nie lubi kiedy piję piwo.
Ale fajnie było
shenra - 3 Marca 2010, 11:28
No ja też dzisiaj, jak takie lekkie zombie funkcjonuję(o ile to funkcjonowaniem można nazwać )
hrabek napisał/a | Ale ja wypiłem 5 browarów | i jak na początek tygodnia, to też średnio mądry pomysł był, ale herbatka była super
illianna napisał/a | totalnego baku tlenu w krakowskich lokalach | Nawet mnie było źle, szczególnie jak wpadliśmy w ten siwy dym
A poza tym, jak zwykle w waszym towarzystwie było cudnie i przesympatycznie. hrabek, cieszę się, że zaglądnąłeś do Kraka.
Cytat | w czwartek zapraszamy do nas tak od 18.30, co Wy na to? | Czego Wam tam brakuje, bo zdaje się, że zapasy stało-płynne są zerowe
hrabek - 3 Marca 2010, 11:33
shenra napisał/a | i jak na początek tygodnia, to też średnio mądry pomysł był, ale herbatka była super |
Co za różnica, czy początek, czy koniec, czy jeszcze kiedy indziej? Wolę jak mnie boli głowa w środę, niż w wolną sobotę, bo wtedy mam czas dla rodziny i szkoda mi czasu. Teraz na szkoleniu mi nie szkoda. Ale jeśli przeze mnie za dużo piw wypiłaś to przepraszam.
Ale herbatka na koniec chyba pomogła. Ten Twój pomysł z soczkiem był super. Bez niego to nie byłoby to samo
shenra napisał/a | :bravo Czego Wam tam brakuje, bo zdaje się, że zapasy stało-płynne są zerowe |
Właśnie, też coś przyniosę, choć pić dużo nie zamierzam, bo wracanie w pociągu na kacu już testowałem i nie jest fajne. Powiedzcie czego wam brakuje.
No i przydałby się adres, albo przewodnik jakiś, ale to do ustalenia.
Martva - 3 Marca 2010, 11:35
Tego, no... zorganizować jakies płody? Na mleko nie ma co liczyć
shenra - 3 Marca 2010, 11:37
hrabek napisał/a | Ale jeśli przeze mnie za dużo piw wypiłaś to przepraszam. | Nic z tych rzeczy. Jestem średnim miłośnikiem piwa, więc zawsze się liczę z tym, że będę o nim na drugi dzień pamiętać Przy okazji te poranne zajęcia były wybitnie nudne(aż się dziwię, że na nie dojechałam)
hrabek napisał/a | Ten Twój pomysł z soczkiem był super. | Soczek faktycznie był wyjątkowo smaczny.
Martva niechaj płodów będzie dostatek, dobre były cokolwiek, ktokolwiek o nich pomyślał
illianna - 3 Marca 2010, 12:41
obok nas jest świetny sklep na miodowej, są tam wszystkie rodzaje ciechana, koźlaki, żywe piwo, wiśnie w piwie i mnóstwo innych fajnych piw typu swojski browar, polecam, można po drodze sobie nabyć,
mleko Martvej jeszcze jest zachomikowane
poza tym z jedzenia literalnie nie ma nic, pusta lodówka, czyli jak macie chęć, to ciastka, paluszki, chipsy itp itd się nadadzą
mapkę zaraz zamieszczę
shenra - 3 Marca 2010, 12:47
illianna napisał/a | mleko Martvej jeszcze jest zachomikowane |
illianna - 3 Marca 2010, 12:52
mapa
sklep
Kruk Siwy - 3 Marca 2010, 13:11
To może by tak imprezę w sklepie? Po co dwa razy biegać?
Martva - 3 Marca 2010, 16:50
W sklepie się nie zmieścimy
Virgo C. - 3 Marca 2010, 17:29
illianna napisał/a | obok nas jest świetny sklep na miodowej, |
To już nie jest sklep, to w tej chwili świątynia i mekka w jednym
Przyłączam się do tych, którzy rano byli trochę nie ten tego. To zdecydowanie musiał być wpływ tego dymu
Przyniosę jutro prażynki
hardgirl123 - 3 Marca 2010, 18:16
no to w takim razie jutro pojawię się koło tej 18:30
tak na godzinkę, no góra półtorej :>
Virgo, weź koszulkę :>
Kruk Siwy - 3 Marca 2010, 18:33
Virgo nie zapomnij też o majtasach bo będziesz głupio wyglądał
Virgo C. - 3 Marca 2010, 18:34
Nie mam, ale mam krawat. A facet w krawacie wejdzie wszędzie. I ponoć szykownie wygląda.
illianna - 3 Marca 2010, 18:35
Virgo C. napisał/a | A facet w krawacie wszędzie wejdzie. | oj jak to zabrzmiało...
Rudus - 3 Marca 2010, 18:40
do dziurki od klucza... smietnika... klubu dla emerytow.. mysiej nor..... no dobra to juz byla przesada .. :]
Czwartek super ale tylko na chwile bo mam trening i nie chce opuscic (juz mnie we wtorek nie bylo przez ta cholerna uczelnie :/)
hrabek - 3 Marca 2010, 21:53
A ja zadam głupie pytanie. Można w tym sklepie kartą płacić?
ivaine - 4 Marca 2010, 00:03
Nie miałam problemów z samopoczuciem po spotkaniu (może dlatego, że zadymienie drugiego lokalu mnie ominęło), jak zawsze było fajnie i miło. Niestety czwartkowe spotkanie muszę odpuścić...
hardgirl123 - 4 Marca 2010, 07:07
Kruk Siwy, nie o to chodziło \
Virgo C., ale weźmiesz czy nie :>??????
illianna - 4 Marca 2010, 08:26
hrabek, można, o ile żaden klient nie rzucił właśnie terminalem o podłogę, bo tak im się kiedyś przytrafiło
Ziuta - 4 Marca 2010, 10:16
Nie będzie mi dzisiaj, niestety. Bawcie się dobrze!
illianna - 4 Marca 2010, 10:39
hrabek, jak słusznie zauważył mój kochany mąż, sklep jest troszkę w innym miejscu, niż zaznaczyłam, wprowadziłam już poprawkę, popatrz sobie
sklep
hrabek - 4 Marca 2010, 10:45
Kurde, a ja już całą operację logistyczną przeprowadziłem. Muszę od nowa zaplanować całą operację. W związku z tym mogę się spóźnić jakieś półtorej minuty
illianna - 4 Marca 2010, 10:49
hrabek, very, very, sorry
shenra - 4 Marca 2010, 12:37
illianna napisał/a | hrabek, very, very, sorry | Indeed
hrabek - 4 Marca 2010, 12:40
Dobra, nie chciałem być niegrzeczny, ale same się o to prosicie. Te półtorej minuty spóźnienia to nie będzie od godziny spotkania, tylko dodatkowo od tego, co bym się normalnie spóźnił. W sumie wychodzi prawie 8,5 minuty. I teraz macie za swoje!
shenra - 4 Marca 2010, 12:52
hrabek napisał/a | I teraz macie za swoje! | Okrutniku Ty, jeden paskudny. Tak wystawiać niewinne istotki na ciężką próbę zmierzenia się z czasem...No nie spodziewałam się tego po Tobie
jewgienij - 4 Marca 2010, 15:23
Postaram się wkroczyć między 18 a 19, nie całkiem jestem w formie, podziębiony lekko, ale przeżyję
hardgirl123 - 4 Marca 2010, 17:03
padam po ciężkim dniu w pracy, ale postaram się szybko zregenerować i przypełznę :>
jewgienij - 5 Marca 2010, 11:54
Było kameralnie, ale sympatycznie, momentami gorąco ( Władca Pierścieni). Pod znakiem filmów, Harrisona Forda, komiksów, starych Fantastyk, sebastianowych rysunków w zeszytach szkolnych( już dzisiaj wartych majątek) i halucynogennych dżemów z zeszłego tysiąclecia
|
|
|