To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Martva - 19 Czerwca 2009, 10:50

Fidel-F2, :D
(znaczy cieszy mnie powyższy komentarz)

ihan - 19 Czerwca 2009, 10:56

A mnie cieszy, że w końcu temperatura akceptowalna (znaczy w miarę rześko ciepło, coś koło 25-26), że jest wszędzie zielono i do jesieni/zimy jeszcze daleko.
Martva - 19 Czerwca 2009, 10:58

No, mam tylko nadzieję że temperatura się utrzyma jak zacznie padać... :|
ihan - 19 Czerwca 2009, 10:59

Nie wybiegam tak daleko w przyszłość. Nie chcę sobie psuć homoru. Bo jest szansa, że dzisiaj będzie trzeci dzień w tym roku gdy ubiorę krótki rękaw.
Martva - 19 Czerwca 2009, 11:01

Ja wczoraj wyszłam z gołymi nogami, a ciepłofilność mam chyba minimalnie niższą od Twojej ;)
ihan - 19 Czerwca 2009, 11:03

Na gołe nogi to powyżej 30. Gołe stopy w ogóle nie wchodzą w grę.
Kruk Siwy - 19 Czerwca 2009, 11:28

Jednego roku w Teksasie było tak gorąco że jaszczurki chowałay się w cień patelni wchodząc do ogniska...
Ciekawe czy nosiły wtedy skarpiony?

ihan - 19 Czerwca 2009, 11:51

Ehhhh, szczęściarze z tych jaszczurek.
Chal-Chenet - 19 Czerwca 2009, 17:49

Zrobiłem sobie tatuaża i się cieszę, bo wreszcie się zdecydowałem. :)
Anonymous - 19 Czerwca 2009, 17:51

Dawaj zdjęcie! :twisted:
Ozzborn - 19 Czerwca 2009, 17:53

STOP! Najpierw powiedz, na której cześci ciała, i wtedy zdecydujemy czy chcemy zdjęcie ;P:
Anonymous - 19 Czerwca 2009, 17:56

Ozzborn, nie bądź taki delikates. ;P:
Chal-Chenet - 19 Czerwca 2009, 17:57

Hehehe. :D
Na razie mam pod folią, zrobię fotę jutro, jak będę zdejmował i przemywał, może być? ;)

Anonymous - 19 Czerwca 2009, 18:01

Ostatecznie mogę się zgodzić. :wink:
gudrun - 19 Czerwca 2009, 18:35

rany, sama chciałabym tatuaż... ale powiedziałam sobie że najpierw doktorat, potem tatuaż i muszę się tego trzymać bo inaczej już nic mnie do pracy nie zmotywuje

Chal-Chenet a jak długo zwlekałeś? Bo rozumiem, że nie był to impuls chwili?

mawete - 19 Czerwca 2009, 19:28

1. zrobiłem planowany budżet na najbliższe pół roku i wychodzi mi że z samych podpisanych umów będziemy na + (a szykują się następne) czyli kryzys może nam naskoczyć pomimo starań UM żeby problemów nam narobic :mrgreen: ;P:
2. kupiłem i zacząłem czytać RMW
3. mam wolny dom i będę mógł poczytać :twisted:

Za dobrze jest - ciekawe co się spieprzy... :twisted:

Agi - 19 Czerwca 2009, 21:19

Tato ma się lepiej i z zainteresowaniem ogląda "Władcę pierścieni" :D
Witchma - 19 Czerwca 2009, 21:22

Agi, :bravo
baranek - 19 Czerwca 2009, 21:37

Chal-Chenet napisał/a
Na razie mam pod folią

Dlaczego?

mBiko - 19 Czerwca 2009, 22:09

baranek, pod folią lepiej rośnie.

Agi, cieszy mnie Twój wpis.

ihan - 19 Czerwca 2009, 22:14

Agi, przekaż tacie wyrazy szacunku. Kochamy wszystkich tatów, zwłaszcza że niedługo dzień ojca.

EDIT: Chal-chenet, zazdroszczę. Też chciałabym mieć tatuaż, najlepiej duży i wielokolorowy. Ale do tego to ładne ciało trzeba mieć.

Agi - 19 Czerwca 2009, 22:50

Dziękuję, przekażę :D
Wczoraj bardzo się bałam, gorączka skoczyła nagle powyżej 39 stopni.

merula - 19 Czerwca 2009, 22:51

noszę się z takim zachciałem od ładnych paru lat.
jeszcze nie dojrzałam.

a ciało nie robi sie ładniejsze :evil:

i zachwytu projektem jeszcze chyba nie doznalam, jak się w jakimś zakocham, chyba ulegnę

baranek - 19 Czerwca 2009, 23:01

ihan napisał/a
Też chciałabym mieć tatuaż, najlepiej duży i wielokolorowy. Ale do tego to ładne ciało trzeba mieć.

No coś ty. Podstawa to odpowiednio dobrany i umiejscowiony wzorek. Ja, dla naprzykładu zorientowałem się w pewnym momencie, że ludzie nie patrzą na mój brzuch [a zapewniam, jest na oko zawiesić], tylko na ramiona. Przynajmniej od czasu, kiedy nie noszę już irkeza.

ihan - 19 Czerwca 2009, 23:05

baranek, pokazuj zdjęcie brzucha ocenimy. Komisyjnie.
A jaki masz tatuaż na ramionach?

baranek - 19 Czerwca 2009, 23:14

na jednym listek i tribala, na drugim tarczę i indiański symbol słońca, na plecach smoka i na nodze tribal, o którym sama autorka powiedziała: "coś jakby wojownicza księżniczka xena mi wyszło". wszystko rysowane na skórze i "z głowy". i dziargane igłą, nie maszynką. tuszem o niebanalnej nazwie "pelikan". jak miałem nogę dziarganą, to poszedłem w glanach. i akurat na wysokości glana wzorek wyszedł. trochę obcierało jak wracałem do domu. dlatego mnie ta folia zdziwiła. ale czasy się zmieniają.
a tak na marginesie, kiedyś ktoś powiedział do mojego znajomego: "fajny tatuaż", a on na to: "tatuaże to mają licealistki na pośladkach, a to jest dziara".

ilcattivo13 - 19 Czerwca 2009, 23:52

baranek napisał/a
tatuaże to mają licealistki na pośladkach, a to jest dziara.

choć czasami może być też "cwelówa" ;P:

w 97-mym mieliśmy z kumplami z magazynu pomysł, żeby wytatuować sobie małe wózki widłowe na barkach. Na szczęście spec od tatuaży odmówił, sugerując, że jesteśmy zbyt pijani. A potem jakoś się rozeszło po kościach.

a cieszą mnie dwa miesiące bez wk...jących bratanków, którzy wyjeżdżają do rodziny na wieś :D chyba jak wyzdrowieję, to się "uszpadlę" ze szczęścia :wink:

mawete - 20 Czerwca 2009, 09:31

ilcattivo13: mam wolną chatę -wysłałem żonę z dzieckiem do teściowej - pijemy wieczorem? :mrgreen:

//edit: jasia wędrowniczka też mam- tak z 1,5 l. - powinno starczyć :D

Chal-Chenet - 20 Czerwca 2009, 11:40

gudrun napisał/a
Chal-Chenet a jak długo zwlekałeś? Bo rozumiem, że nie był to impuls chwili?

Nie, nie był, myślałem od ładnych paru lat, a zrobiłem teraz, bo w studiu, gdy byłem się pytać, okazało się, że terminy mają na wrzesień, chyba, że przyjdę na następny dzień, bo jakiś koleś zrezygnował...
baranek napisał/a
Dlaczego?

Kobieta powiedziała, że wtedy nie powinno być żadnych strupów i ma się wszystko ładnie zrobić. Nie widzę powodów, żeby nie słuchać fachowca, u którego to robię, ja się na tym nie znam, więc słucham rad speca. Poza tym folia tylko dzisiaj i jutro, z co czterogodzinnym zmienianiem i przemywaniem, w poniedziałek luz, a od wtorku tylko kremik.
ihan napisał/a
Chal-chenet, zazdroszczę. Też chciałabym mieć tatuaż, najlepiej duży i wielokolorowy. Ale do tego to ładne ciało trzeba mieć.

Oj, nawet jeśli tak uważasz, to przecież można zrobić w miejscach takich jak plecy czy kark, gdzie też ładnie wygląda.

Fidel-F2 - 20 Czerwca 2009, 11:42

moja znajoma wytatuowała sobie jakiś obraz Beksińskiego na plecach

Partner forum