To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.

dalambert - 8 Grudnia 2011, 13:37

Rafał, Identiccoo mi wyszło, ale pytanka to czasami jakiś pic.
Martva - 8 Grudnia 2011, 13:38

A mi nie pokazało wyniku, pewnie dlatego że nie mam partnerki i prawa jazdy ;P:
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 13:40

a test gejowski nie dał żadnego wyniku :| , też jest durny
dalambert - 8 Grudnia 2011, 13:50

Martva, Też podałem że nie mam partnerki / żona to NIE "partnerka"/ i jazdy prawa/ o samochód nie pytali.
Musiała te pytanka jakaś MelaBurda pod tezę ustawiać i tyle :wink:

Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:58

Chyba nie o to chodziło, aby testy na serio traktować :wink:
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 14:04

Kaman, stówa na alkohol miesięcznie to najniższa odpowiedź... ja bym powiedział, że jak nie pijesz wydajesz miesięcznie stówę na alkohol, to MASZ problem.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:11

czterdziescidwa, Własnie , jak lecisz w przyzwoity koniaczek, czy zacny miód pitny to 100 zł miesięcznie, to bardzo umiarkowania kwota i eleganckie "picie",
Ale jak lecisz w "coctajle" po 3-4 zł o już mordomoczenie jest :mrgreen:

Martva - 8 Grudnia 2011, 14:13

dalambert, w sumie może mi Adblock zablokował wynik, hm. Ale nie chce mi się robić jeszcze raz.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:18

Martva, nie przejmuj sie co byś nie kłapnęła i tak / jak nie gorzej/ to Ci wyjdzie wersja "ostrzegawcza" :
"wprawdzie jeszcze Nie, ale uważaj, jesteś na drodze do..."
Sądze, ze to najłagodniejsza ocena, moze w domu się skuszę na wypełnienie z odpowiedziami wybitnie antyalkoholowymi i zobaczę co wyskoczy :wink:

Agi - 8 Grudnia 2011, 14:37

dalambert napisał/a
Martva, nie przejmuj sie co byś nie kłapnęła i tak / jak nie gorzej/ to Ci wyjdzie wersja ostrzegawcza :
wprawdzie jeszcze Nie, ale uważaj, jesteś na drodze do...

Jest łagodniejsza wersja:
ja napisał/a
Cytat:
Wynik testu okazał się dla Ciebie korzystny.. Jak na razie alkoholizm Ci nie grozi.

Oczywiście, że to zabawa.

dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:39

Agi, jak im zełgałaś :?: :wink:
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 14:47

dalambert napisał/a
czterdziescidwa, Własnie , jak lecisz w przyzwoity koniaczek, czy zacny miód pitny to 100 zł miesięcznie, to bardzo umiarkowania kwota i eleganckie picie,
Ale jak lecisz w coctajle po 3-4 zł o już mordomoczenie jest :mrgreen:

Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka?

merula - 8 Grudnia 2011, 14:50

jest we mnie 30% geja. nie wiem, czy się martwic, czy wręcz przeciwnie :mrgreen:

a test na alkoholizm jest mocno pod już mających z tym problemy i bez sensu ustawiony. ba jak wczoraj wypiłam kieliszek wina do obiadu i dziś też, to już mam problem chyba według twórców. i jak piję raz na jakiś czas i naprawdę z rzadka, tak ciężko odnaleźć mi się w grupie osób będących na ścieżce do zagłady.

a pytanie "ile jesteś skłonny wydać na alkohol miesięcznie" to już szczyt manipulacji. ja mogę i więcej, jak mam w planie imprezę i chcę kupić dobry alkohol. albo wybieram sie na impreze do knajpy :wink:

dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:55

czterdziescidwa napisał/a
Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka?

Tam się mówi o wydatkach, a nie o wypitce ;P:
merula, dokladnie tak, pytania w tym alkoholowym teściku sa "pod tezę" ustawiane.

Agi - 8 Grudnia 2011, 14:58

dalambert napisał/a
Agi, jak im zełgałaś :?: :wink:

No wyobraź sobie, że nie musiałam łgać. Straszne, prawda? :mrgreen:

czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 15:00

dalambert napisał/a

Tam się mówi o wydatkach, a nie o wypitce ;P:

A, ok, ja zrozumiałem to jak pytanie o konsumpcje, a nie "Ile był byś gotów wydać na alkohol, gdybyś organizował przyjęcie w ambasadzie na 120 osób" :P

Martva - 8 Grudnia 2011, 15:05

Agi napisał/a
Jest łagodniejsza wersja:

Podejrzewam że taki wynik bym miała ;)

hijo - 8 Grudnia 2011, 15:14

Fidel-F2 napisał/a
zrobiłem test alkoholowy, jest zwyczajnie durny
przeczytałem jestem zwyczajnie dumny :mrgreen:
Iscariote - 8 Grudnia 2011, 16:48

Bosz, taki młody jestem, a już alkoholizm mi wróżą w tym teście. Podejrzewam, że większość gimnazjalistów nie zdałaby tego testu pozytywnie ;P:
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 17:16

Ten linkowany test alkoholika to dokładana kopia jednego z obowiązujących dzisiaj testów dla alkoholików. A że takie testy układają psycholodzy, to siłą rzeczy są one głupie i bez sensu ;P:

Edit:
i w dodatku ten test daje fałszywy wynik. Że niby mnie nie grozi alkoholizm? Mnie?! Nie grozi?! :shock:

Ilt - 8 Grudnia 2011, 17:25

Ale te testy są głupie. Normalnie jak z Bravo czy innego [tu-wstawić-tytuł-pisma-dla-nastolatków].
Jestem gejem w 30% (te pytania totalnie z *beep* były wzięte). I nie grozi mi alkoholizm.

nureczka - 8 Grudnia 2011, 17:54

Jest we mnie 50% geja :)
Ziemniak - 8 Grudnia 2011, 18:17

Znaczy się, lubisz facetów? ;P:
nureczka - 8 Grudnia 2011, 18:22

Ziemniak napisał/a
Znaczy się, lubisz facetów? ;P:

Nie mogę wykluczyć takiej ewentualności.

Iscariote - 8 Grudnia 2011, 19:14

Ale to jest pomysł na biznes. Wynająć psychologa żeby skonstruował test na gejostwo i założyć klinikę żeby tacy klienci z 30% gejostwa przychodzili się leczyć :mrgreen:
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 21:00

przez miesiąc? jak najnormalniejsza normalka
Lis Rudy - 8 Grudnia 2011, 21:24

A co to jest 1,5 litra alkoholu (średnio) na miesiąc ???
To gdzieś z 50 gram dziennie wychodzi. Dyć upić się tym mógłby chyba jakiś 2-latek. Po jakimś ciężkostrawnym posiłku nawet korzystnie jest sobie coś alkoholowego wysączyć :lol:

Martva - 9 Grudnia 2011, 13:31

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

Kurczeż, a ja tak lubię tzatziki :(

Rafał - 9 Grudnia 2011, 13:42

spokojnie, możesz dalej lubić, zapewne jakiś mężczyzna z jakiejś rodziny tego ogórka nieźle posiekał :lol:

Komentarze są niezłe :mrgreen:

Martva - 9 Grudnia 2011, 13:56

Rafał, ludzie mówią o mnie wiele dziwnych rzeczy, ale jakimś mężczyzną z jakiejś rodziny nie zostanę. Sama siekam. Znaczy, siekałam, bo teraz nie wiem czy mogę...

Partner forum