Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 13:37
Rafał, Identiccoo mi wyszło, ale pytanka to czasami jakiś pic.
Martva - 8 Grudnia 2011, 13:38
A mi nie pokazało wyniku, pewnie dlatego że nie mam partnerki i prawa jazdy
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 13:40
a test gejowski nie dał żadnego wyniku , też jest durny
dalambert - 8 Grudnia 2011, 13:50
Martva, Też podałem że nie mam partnerki / żona to NIE "partnerka"/ i jazdy prawa/ o samochód nie pytali.
Musiała te pytanka jakaś MelaBurda pod tezę ustawiać i tyle
Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:58
Chyba nie o to chodziło, aby testy na serio traktować
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 14:04
Kaman, stówa na alkohol miesięcznie to najniższa odpowiedź... ja bym powiedział, że jak nie pijesz wydajesz miesięcznie stówę na alkohol, to MASZ problem.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:11
czterdziescidwa, Własnie , jak lecisz w przyzwoity koniaczek, czy zacny miód pitny to 100 zł miesięcznie, to bardzo umiarkowania kwota i eleganckie "picie",
Ale jak lecisz w "coctajle" po 3-4 zł o już mordomoczenie jest
Martva - 8 Grudnia 2011, 14:13
dalambert, w sumie może mi Adblock zablokował wynik, hm. Ale nie chce mi się robić jeszcze raz.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:18
Martva, nie przejmuj sie co byś nie kłapnęła i tak / jak nie gorzej/ to Ci wyjdzie wersja "ostrzegawcza" :
"wprawdzie jeszcze Nie, ale uważaj, jesteś na drodze do..."
Sądze, ze to najłagodniejsza ocena, moze w domu się skuszę na wypełnienie z odpowiedziami wybitnie antyalkoholowymi i zobaczę co wyskoczy
Agi - 8 Grudnia 2011, 14:37
dalambert napisał/a | Martva, nie przejmuj sie co byś nie kłapnęła i tak / jak nie gorzej/ to Ci wyjdzie wersja ostrzegawcza :
wprawdzie jeszcze Nie, ale uważaj, jesteś na drodze do... |
Jest łagodniejsza wersja:
ja napisał/a | Cytat:
Wynik testu okazał się dla Ciebie korzystny.. Jak na razie alkoholizm Ci nie grozi. |
Oczywiście, że to zabawa.
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:39
Agi, jak im zełgałaś
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 14:47
dalambert napisał/a | czterdziescidwa, Własnie , jak lecisz w przyzwoity koniaczek, czy zacny miód pitny to 100 zł miesięcznie, to bardzo umiarkowania kwota i eleganckie picie,
Ale jak lecisz w coctajle po 3-4 zł o już mordomoczenie jest |
Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka?
merula - 8 Grudnia 2011, 14:50
jest we mnie 30% geja. nie wiem, czy się martwic, czy wręcz przeciwnie
a test na alkoholizm jest mocno pod już mających z tym problemy i bez sensu ustawiony. ba jak wczoraj wypiłam kieliszek wina do obiadu i dziś też, to już mam problem chyba według twórców. i jak piję raz na jakiś czas i naprawdę z rzadka, tak ciężko odnaleźć mi się w grupie osób będących na ścieżce do zagłady.
a pytanie "ile jesteś skłonny wydać na alkohol miesięcznie" to już szczyt manipulacji. ja mogę i więcej, jak mam w planie imprezę i chcę kupić dobry alkohol. albo wybieram sie na impreze do knajpy
dalambert - 8 Grudnia 2011, 14:55
czterdziescidwa napisał/a | Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka? |
Tam się mówi o wydatkach, a nie o wypitce
merula, dokladnie tak, pytania w tym alkoholowym teściku sa "pod tezę" ustawiane.
Agi - 8 Grudnia 2011, 14:58
dalambert napisał/a | Agi, jak im zełgałaś |
No wyobraź sobie, że nie musiałam łgać. Straszne, prawda?
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 15:00
dalambert napisał/a | czterdziescidwa napisał/a | Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka? |
Tam się mówi o wydatkach, a nie o wypitce
|
A, ok, ja zrozumiałem to jak pytanie o konsumpcje, a nie "Ile był byś gotów wydać na alkohol, gdybyś organizował przyjęcie w ambasadzie na 120 osób"
Martva - 8 Grudnia 2011, 15:05
Agi napisał/a | Jest łagodniejsza wersja: |
Podejrzewam że taki wynik bym miała
hijo - 8 Grudnia 2011, 15:14
Fidel-F2 napisał/a | zrobiłem test alkoholowy, jest zwyczajnie durny | przeczytałem jestem zwyczajnie dumny
Iscariote - 8 Grudnia 2011, 16:48
Bosz, taki młody jestem, a już alkoholizm mi wróżą w tym teście. Podejrzewam, że większość gimnazjalistów nie zdałaby tego testu pozytywnie
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 17:16
Ten linkowany test alkoholika to dokładana kopia jednego z obowiązujących dzisiaj testów dla alkoholików. A że takie testy układają psycholodzy, to siłą rzeczy są one głupie i bez sensu
Edit:
i w dodatku ten test daje fałszywy wynik. Że niby mnie nie grozi alkoholizm? Mnie?! Nie grozi?!
Ilt - 8 Grudnia 2011, 17:25
Ale te testy są głupie. Normalnie jak z Bravo czy innego [tu-wstawić-tytuł-pisma-dla-nastolatków].
Jestem gejem w 30% (te pytania totalnie z *beep* były wzięte). I nie grozi mi alkoholizm.
nureczka - 8 Grudnia 2011, 17:54
Jest we mnie 50% geja
Ziemniak - 8 Grudnia 2011, 18:17
Znaczy się, lubisz facetów?
nureczka - 8 Grudnia 2011, 18:22
Ziemniak napisał/a | Znaczy się, lubisz facetów? |
Nie mogę wykluczyć takiej ewentualności.
Iscariote - 8 Grudnia 2011, 19:14
Ale to jest pomysł na biznes. Wynająć psychologa żeby skonstruował test na gejostwo i założyć klinikę żeby tacy klienci z 30% gejostwa przychodzili się leczyć
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 21:00
czterdziescidwa napisał/a | Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka? | przez miesiąc? jak najnormalniejsza normalka
Lis Rudy - 8 Grudnia 2011, 21:24
czterdziescidwa napisał/a | Chcesz powiedzieć, że samodzielne wyżłopanie w ciągu miesiąca butli koniaku i butli dobrego miodu, to normalka? |
A co to jest 1,5 litra alkoholu (średnio) na miesiąc ???
To gdzieś z 50 gram dziennie wychodzi. Dyć upić się tym mógłby chyba jakiś 2-latek. Po jakimś ciężkostrawnym posiłku nawet korzystnie jest sobie coś alkoholowego wysączyć
Martva - 9 Grudnia 2011, 13:31
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
Kurczeż, a ja tak lubię tzatziki
Rafał - 9 Grudnia 2011, 13:42
spokojnie, możesz dalej lubić, zapewne jakiś mężczyzna z jakiejś rodziny tego ogórka nieźle posiekał
Komentarze są niezłe
Martva - 9 Grudnia 2011, 13:56
Rafał, ludzie mówią o mnie wiele dziwnych rzeczy, ale jakimś mężczyzną z jakiejś rodziny nie zostanę. Sama siekam. Znaczy, siekałam, bo teraz nie wiem czy mogę...
|
|
|