To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Kamilos - 12 Czerwca 2007, 11:10

Ja także się ujednolicam, także wiadomo co będzie...
agnieszka_ask - 12 Czerwca 2007, 11:39

Jak się tu ujednolicać, kiedy statusy są takie zabawne, że aż się chce avatara do nich dostosować :)
Agi - 12 Czerwca 2007, 12:18

agnieszka_ask, avik śliczny, widzę, że znalazłam pokrewną duszę w avatarowej zabawie :D
hrabek - 12 Czerwca 2007, 13:50

Zainspirowany avatarem dzejesa wymyslilem, ze bede wstawial plakaty z filmow, na ktore czekam. Obecnie I Am Legend z Willem Smithem. Widzialem zwiastun i zapowiada sie bardzo smakowicie.
dzejes - 12 Czerwca 2007, 14:44

AAAAAAAaaa

"Jestem legendą" sfilmowane?!

hrabek - 12 Czerwca 2007, 14:48

W grudniu w USA w kinach, mam nadzieje, ze w Polsce tez.

EDIT: Rozumiem, ze czytales ksiazke. Fajna?

mBiko - 13 Czerwca 2007, 20:13

Ponieważ z uporem wmawialiście mi kaczuszkę, porzucam młodą łyskę i wracam do starego widoczku.
elam - 13 Czerwca 2007, 20:20

aaaaa lyska !!! to dlatego !!!

a ja sie caly czas zastanawialam, dlaczego masz w awatarze taka brzydka, lysa kaczke... :D
oj ja gupolek...

mBiko - 13 Czerwca 2007, 20:26

Oj elam, elam przecież już gdzieś tu pisałem że to łyska. Poza tym wcale nie brzydka, tylko urocza.
Angelus - 14 Czerwca 2007, 13:43

agnieszka_ask napisał/a
Mając taki status, nie mogłam przecież nie zmienić avatka ;)

:bravo Rewelacyjny awatar! :bravo Jestem zachwycona!To charakteryzacja wszech czasow! Najpiękniejsza kobieta-potwor jaka widziałam i wspaniały film! Gratuluje pomysłu. :mrgreen: :bravo

Gwynhwar - 14 Czerwca 2007, 20:47

Dla złej duszy, potrzebna zła oprawa...
Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 11:21

Gwynhwar, nie jesteś złą duszą...

Swoją drogą też zmieniłem avka. Wróciłem do księcia. Gwyn chyba zrozumie, o co chodzi...

hijo - 15 Czerwca 2007, 12:12

Adanedhel, dobrzy ludzie nie istnieją

Ja też zmieniłem avatara znaleziony na deviantart

Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 12:14

Ludzie stają się tym, czym się uczynią. Nie ma żadnej idei człowieka, nie ma żadnych praw, które by go kształtowały. Dlatego mogą być zarówno dobrzy, jak i źli.
hrabek - 15 Czerwca 2007, 12:23

Gwynhwar, musze powiedziec, ze twoje awiki coraz bardziej mnie przerazaja. W polaczeniu z twoim samopoczuciem ostatnio zaczynam podejrzewac, ze bardzo przydaloby ci sie jakies mocne ramie do oparcia. Paru kandydatow na forum pewnie by sie znalazo. Co ty na to, zeby poszukac? :)
hijo - 15 Czerwca 2007, 12:24

Adanedhel, nie znam nikogo dobrego :) są tylko mniej i bardziej źli, ale to tylko moje prywatne zdanie i w ogóle off-top

count, ty też nie masz w cale optymistycznego Avatara

dzejes - 15 Czerwca 2007, 12:28

Adanedhel napisał/a
Nie ma żadnej idei człowieka, nie ma żadnych praw, które by go kształtowały.

hijo napisał/a

nie znam nikogo dobrego

Nie ma nic... Po prostu Kononowicz.

Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 12:29

Jak zawsze dzejes, nie masz pojęcia, albo nie chcesz mieć, o czym się mówi.
dzejes - 15 Czerwca 2007, 12:32

Idź zajumaj pieniądze z banku - zobaczysz jak szybko owo nieistniejące prawo zadziała.
Przy okazji może opadnie Ci poziom egzaltacji.

hrabek - 15 Czerwca 2007, 12:33

hijo: no jak to, przeciez jest bardzo optymistyczny. To znaczy, ze ostatni facet na ziemi nie jest sam. Znaczy ma kogos. Przeciez to dobrze, nie? :mrgreen:
Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 12:36

dzejes, po pierwsze - nie masz pojęcia, o czym mówiłem. Nie masz pojęcia, kto i o czym mówi, że nie istnieją żadne prawa wieczne. Dlatego, dla Twojej informacji, są to twierdzenia egzystencjalistów. I dotyczą tego, czym jest człowiek. A Ty piszesz o prawach, które stworzyli sami ludzie. Gratuluję kolejnego popisu wiedzy.

Po drugie, bardzo Cię proszę, nie mieszaj się więcej do moich rozmów. Jedyne, co potrafisz zrobić, to wprowadzić zamieszanie, które prowadzi donikąd.

dzejes - 15 Czerwca 2007, 12:40

Adanedhel napisał/a
dzejes, po pierwsze - nie masz pojęcia, o czym mówiłem. Nie masz pojęcia, kto i o czym mówi, że nie istnieją żadne prawa wieczne. Dlatego, dla Twojej informacji, są to twierdzenia egzystencjalistów. I dotyczą tego, czym jest człowiek. A Ty piszesz o prawach, które stworzyli sami ludzie. Gratuluję kolejnego popisu wiedzy.

Po Twoich występach w poprzednim temacie założyłem, że egzystencjalizm to co, czym się brzydzisz. W końcu filozofia oparta o analizę wolnej jednostki musi budzić grozę u kogoś, dla kogo założenie, że owe wolne jednostki zadecydują o systemie ekonomicznym jest niewyobrażalne. Ustal może sam ze sobą spójne stanowisko.

Adanedhel napisał/a

Po drugie, bardzo Cię proszę, nie mieszaj się więcej do moich rozmów. Jedyne, co potrafisz zrobić, to wprowadzić zamieszanie, które prowadzi donikąd.

Prośba odrzucona.

Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 12:43

dzejes, i znowu, Twoja interpretacja jest znowu powalająca. Nie ma żadnej sprzeczności między wolnością wyboru, a istnieniem systemów ekonomicznych. Zrozumiałbyś, gdyby tylko chciało Ci się pojąć egzystencjalizm.
Czarny - 15 Czerwca 2007, 12:44

Ja też mam prośbę (nie do odrzucenia :x ), sio mi stąd z tymi dywagacjami !!!!!
Adanedhel - 15 Czerwca 2007, 12:45

Dobrze Czarny, ja już kończę. I tak rozmowy z dzejesem nie mają sensu.
dzejes - 15 Czerwca 2007, 12:50

Adanedhel napisał/a
dzejes, i znowu, Twoja interpretacja jest znowu powalająca. Nie ma żadnej sprzeczności między wolnością wyboru, a istnieniem systemów ekonomicznych. Zrozumiałbyś, gdyby tylko chciało Ci się pojąć egzystencjalizm.

8) Spoko loko, ważne, by każdy był zadowolony. Jeśli Ty osiągasz to przez niespójne wewnętrznie poglądy na świat - Twoja sprawa. Po prostu nie odpowiadaj na moje posty - przecież taka postawa świadczy o prawdziwej inteligencji.

Czarny - 15 Czerwca 2007, 13:04

Dzejesie, drugi raz prosić nie będę :evil:
hijo - 15 Czerwca 2007, 13:13

Czarny, tak całkiem ontopicznie: Czy ty kiedykolwiek zmieniałeś Avatara, bo sobie nie przypominam?
Pako - 15 Czerwca 2007, 13:24

Oj, wieki temu miał innego, tylko potem mu tak biało zostało ;)
gorat - 15 Czerwca 2007, 13:27

Tak, miał kiedyś inne. Na ten przeszedł, jak został modem.

Partner forum