Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.
feralny por. - 30 Listopada 2011, 20:00
Bo na Czajkowskiego wołają Tshaykowsky. Takie czasy.
Dunadan - 1 Grudnia 2011, 09:40
"Last Modified : Dec. 4, 1995 "
nureczka - 1 Grudnia 2011, 18:11
Niestety, newsa znalazłam tylko po angielsku.
Całkiem niezły facet. Twierdzi, ze po odkryciu bozonu Higgsa powstało źródło nieograniczonej energii i w przyszlosci dla kazdego są Kit-Cat-y... Z drugiej strony chciałabym zobaczyc miny ochrony, która w jakiejś rurze zatrzymuje gościa z blenderem w ręku twierdzącego, że szuka paliwa do swoje machiny czasu, a tak w ogóle to przybył zniszczyć LHC...
B.A.Urbański - 1 Grudnia 2011, 18:44
Informacja dnia! Dzięki, nureczka!
Swoją drogą, ciekawe co by było gdyby na serio był z przyszłości! Ja tam na Kit-Kata zawsze jestem chętny
A ostatnie zdanie mówi o tym, że zniknął z pokoju w zakładzie psychiatryczny, a to łatwe nie jest
Iscariote - 1 Grudnia 2011, 18:53
Za dużo Doktora Who ktoś się pewnie naoglądał
Ale jeśli faktycznie w przyszłości dają kit katy każdemu za darmo, to nic tylko się cieszyć
Witchma - 1 Grudnia 2011, 19:14
Ale mam nadzieję, że te z masłem orzechowym, bo te normalne są dla mnie niezjadliwe...
lakeholmen - 1 Grudnia 2011, 19:36
B.A.Urbański napisał/a |
A ostatnie zdanie mówi o tym, że zniknął z pokoju w zakładzie psychiatryczny, a to łatwe nie jest |
Może po prostu zrobił się niewidzialny i trzeba poczekać, aż przestanie... Takie rzeczy się zdarzają.
Fidel-F2 - 1 Grudnia 2011, 20:08
Witchma, a gdzie Ty ostatnio widziałaś z masłem orzechowym. Ja od dłuższego czasu nie widuję nigdzie.
To może byc epokowa informacja. czekam z niecierpliwością.
Witchma - 1 Grudnia 2011, 20:11
Fidel, ostatnio się nawet nie rozglądałam. Ale przecież mówimy o przyszłości...?
Iscariote - 1 Grudnia 2011, 20:20
Z masłem orzechowym to te pomarańczowe? Czy pomarańczowe są toffie? Ja nie wzgardzę żadnym Kit Katem.
Fidel-F2 - 1 Grudnia 2011, 21:08
teraz są karmelowe, niedobre, klasyczne są niezłe, a z masłem miodzio
czterdziescidwa - 1 Grudnia 2011, 21:23
Tam jest:
Cytat | This isn't the first time time-travel has been blamed for mishaps at the LHC. Last year, the Japanese physicist Masao Ninomiya and Danish string-theory pioneer Holger Bech Nielsen put forward the hypothesis that the Higgs boson was so abhorrent that it somehow caused a ripple in time that prevented its own discovery. |
Słuchajcie, a jeśli to jest tak, że do LHC naprawdę przybywają ciągle nowi wysłannicy z przyszłości, ale przez różnice kulturowe itp. wszystkich zamykają jako wariatów?
I przez ignorancję strażników nikt nie przekaże nam tej super ważnej wiadomości o epidemii i gangu 12 małp?
ilcattivo13 - 1 Grudnia 2011, 22:26
Kit-Katy? Pfff... Fanzolić taką przyszłość, w której nie ma Snickersów dla każdego
fealoce - 2 Grudnia 2011, 07:52
lakeholmen napisał/a | B.A.Urbański napisał/a |
A ostatnie zdanie mówi o tym, że zniknął z pokoju w zakładzie psychiatryczny, a to łatwe nie jest |
Może po prostu zrobił się niewidzialny i trzeba poczekać, aż przestanie... Takie rzeczy się zdarzają. |
Ewentualnie zmienił stan skupienia i przepłynął pod drzwiami, jak Terminator Tak w ogóle sprawdzał ktoś, czy to na pewno człowiek?
edit, prawdziwa promocja, czyli 3 w 1
merula - 2 Grudnia 2011, 20:15
odjechane namioty
http://www.fieldcandy.com/
Fidel-F2 - 3 Grudnia 2011, 05:50
fajowe
furious_wizard - 3 Grudnia 2011, 06:08
Fajne, ale zobaczcie na ceny!
Dunadan - 5 Grudnia 2011, 18:05
Fidel-F2 napisał/a | Witchma, a gdzie Ty ostatnio widziałaś z masłem orzechowym. Ja od dłuższego czasu nie widuję nigdzie. |
Chyba je przestali produkować. Od pół roku ich poszukuję moje ulubione...
Fidel-F2 - 5 Grudnia 2011, 20:30
no chyba przestali
może jaką petycję wystosować? w Irlandii coś takiego podziałało i zaprzestany batonik (nie pamiętam co to było) wrócił do produkcji
merula - 5 Grudnia 2011, 22:09
ło matko
Adon - 7 Grudnia 2011, 14:39
Pamiętacie "Hiszpańskich żebraków" Kress? Może kiedyś będzie to możliwe, bo naukowcy znaleźli gen, który odpowiada za kontrolowanie długości snu.
ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 15:04
muszki owocowe? Ciekawe, czy na niedźwiedziach tez sprawdzali
Adon - 7 Grudnia 2011, 15:07
Jeśli stary niedźwiedź mocno śpi, nie wiem, czy i modyfikacje genów pomogą.
ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 15:11
no właśnie, dziś taki jeden spał aż o dwie godziny za mocno i stąd moje pytanie
nureczka - 7 Grudnia 2011, 16:29
Mam tendencję do znajdowania w sieci rzeczy szczególnie obrzydliwych o czym uczciwie uprzedzam Zemsta żony
Szczególnie urzekła mnie logika zdania (chowam w spoiler, żeby nie było, że kogoś o słabych nerwach i/lub żołądku zmusiłam do czytania)
Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:21
Czy jesteś alkoholikiem?
Mój wynik:Cytat | Wynik testu wykazał, że nie jesteś jeszcze alkoholikiem, ale musisz uważać, bowiem powoli zmierzasz w tę stronę. |
No to może jesteś gejem?
Cytat | Jest w Tobie 15% geja. |
Aż się obejrzałem na czym siedzę ...
czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 13:29
Zacząłem ten alkoholowy test, ale chyba nie jest wart generowania autorom 30 odsłon (mam nadzieję, że nie proszą na końcu o SMSa )
Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:30
czterdziescidwa, boisz się wyniku, przyznaj się
Agi - 8 Grudnia 2011, 13:30
Cytat | Wynik testu okazał się dla Ciebie korzystny.. Jak na razie alkoholizm Ci nie grozi. |
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 13:36
zrobiłem test alkoholowy, jest zwyczajnie durny
|
|
|