To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.

feralny por. - 30 Listopada 2011, 20:00

Bo na Czajkowskiego wołają Tshaykowsky. Takie czasy.
Dunadan - 1 Grudnia 2011, 09:40

fealoce napisał/a
Gdzie jest informatyk, kiedy go potrzebujesz? :mrgreen:

"Last Modified : Dec. 4, 1995 " :shock:

nureczka - 1 Grudnia 2011, 18:11

Niestety, newsa znalazłam tylko po angielsku.

Całkiem niezły facet. Twierdzi, ze po odkryciu bozonu Higgsa powstało źródło nieograniczonej energii i w przyszlosci dla kazdego są Kit-Cat-y... Z drugiej strony chciałabym zobaczyc miny ochrony, która w jakiejś rurze zatrzymuje gościa z blenderem w ręku twierdzącego, że szuka paliwa do swoje machiny czasu, a tak w ogóle to przybył zniszczyć LHC...

B.A.Urbański - 1 Grudnia 2011, 18:44

Informacja dnia! Dzięki, nureczka!

Swoją drogą, ciekawe co by było gdyby na serio był z przyszłości! Ja tam na Kit-Kata zawsze jestem chętny :)
A ostatnie zdanie mówi o tym, że zniknął z pokoju w zakładzie psychiatryczny, a to łatwe nie jest :P

Iscariote - 1 Grudnia 2011, 18:53

Za dużo Doktora Who ktoś się pewnie naoglądał :D
Ale jeśli faktycznie w przyszłości dają kit katy każdemu za darmo, to nic tylko się cieszyć :mrgreen:

Witchma - 1 Grudnia 2011, 19:14

Ale mam nadzieję, że te z masłem orzechowym, bo te normalne są dla mnie niezjadliwe...
lakeholmen - 1 Grudnia 2011, 19:36

B.A.Urbański napisał/a

A ostatnie zdanie mówi o tym, że zniknął z pokoju w zakładzie psychiatryczny, a to łatwe nie jest :P

Może po prostu zrobił się niewidzialny i trzeba poczekać, aż przestanie... Takie rzeczy się zdarzają.

Fidel-F2 - 1 Grudnia 2011, 20:08

Witchma, a gdzie Ty ostatnio widziałaś z masłem orzechowym. Ja od dłuższego czasu nie widuję nigdzie.
To może byc epokowa informacja. czekam z niecierpliwością.

Witchma - 1 Grudnia 2011, 20:11

Fidel, ostatnio się nawet nie rozglądałam. Ale przecież mówimy o przyszłości...?
Iscariote - 1 Grudnia 2011, 20:20

Z masłem orzechowym to te pomarańczowe? Czy pomarańczowe są toffie? Ja nie wzgardzę żadnym Kit Katem. ;P:
Fidel-F2 - 1 Grudnia 2011, 21:08

teraz są karmelowe, niedobre, klasyczne są niezłe, a z masłem miodzio
czterdziescidwa - 1 Grudnia 2011, 21:23

Tam jest:
Cytat
This isn't the first time time-travel has been blamed for mishaps at the LHC. Last year, the Japanese physicist Masao Ninomiya and Danish string-theory pioneer Holger Bech Nielsen put forward the hypothesis that the Higgs boson was so abhorrent that it somehow caused a ripple in time that prevented its own discovery.

Słuchajcie, a jeśli to jest tak, że do LHC naprawdę przybywają ciągle nowi wysłannicy z przyszłości, ale przez różnice kulturowe itp. wszystkich zamykają jako wariatów?
I przez ignorancję strażników nikt nie przekaże nam tej super ważnej wiadomości o epidemii i gangu 12 małp?

ilcattivo13 - 1 Grudnia 2011, 22:26

Kit-Katy? Pfff... Fanzolić taką przyszłość, w której nie ma Snickersów dla każdego :roll:
fealoce - 2 Grudnia 2011, 07:52

lakeholmen napisał/a
B.A.Urbański napisał/a

Może po prostu zrobił się niewidzialny i trzeba poczekać, aż przestanie... Takie rzeczy się zdarzają.

Ewentualnie zmienił stan skupienia i przepłynął pod drzwiami, jak Terminator :wink: Tak w ogóle sprawdzał ktoś, czy to na pewno człowiek? :mrgreen:

edit, prawdziwa promocja, czyli 3 w 1

merula - 2 Grudnia 2011, 20:15

odjechane namioty
http://www.fieldcandy.com/

Fidel-F2 - 3 Grudnia 2011, 05:50

fajowe
furious_wizard - 3 Grudnia 2011, 06:08

Fajne, ale zobaczcie na ceny!
Dunadan - 5 Grudnia 2011, 18:05

Fidel-F2 napisał/a
Witchma, a gdzie Ty ostatnio widziałaś z masłem orzechowym. Ja od dłuższego czasu nie widuję nigdzie.

Chyba je przestali produkować. Od pół roku ich poszukuję :( moje ulubione...

Fidel-F2 - 5 Grudnia 2011, 20:30

no chyba przestali :cry:

może jaką petycję wystosować? w Irlandii coś takiego podziałało i zaprzestany batonik (nie pamiętam co to było) wrócił do produkcji

merula - 5 Grudnia 2011, 22:09

ło matko

Adon - 7 Grudnia 2011, 14:39

Pamiętacie "Hiszpańskich żebraków" Kress? Może kiedyś będzie to możliwe, bo naukowcy znaleźli gen, który odpowiada za kontrolowanie długości snu.
ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 15:04

muszki owocowe? Ciekawe, czy na niedźwiedziach tez sprawdzali :wink:
Adon - 7 Grudnia 2011, 15:07

Jeśli stary niedźwiedź mocno śpi, nie wiem, czy i modyfikacje genów pomogą. ;)
ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 15:11

no właśnie, dziś taki jeden spał aż o dwie godziny za mocno i stąd moje pytanie ;P:
nureczka - 7 Grudnia 2011, 16:29

Mam tendencję do znajdowania w sieci rzeczy szczególnie obrzydliwych o czym uczciwie uprzedzam Zemsta żony

Szczególnie urzekła mnie logika zdania (chowam w spoiler, żeby nie było, że kogoś o słabych nerwach i/lub żołądku zmusiłam do czytania)
Spoiler:

Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:21

Czy jesteś alkoholikiem?

Mój wynik:
Cytat
Wynik testu wykazał, że nie jesteś jeszcze alkoholikiem, ale musisz uważać, bowiem powoli zmierzasz w tę stronę.
:mrgreen:

No to może jesteś gejem?

Cytat
Jest w Tobie 15% geja.

:shock:

Aż się obejrzałem na czym siedzę ...

czterdziescidwa - 8 Grudnia 2011, 13:29

Zacząłem ten alkoholowy test, ale chyba nie jest wart generowania autorom 30 odsłon (mam nadzieję, że nie proszą na końcu o SMSa ;) )
Rafał - 8 Grudnia 2011, 13:30

czterdziescidwa, boisz się wyniku, przyznaj się :lol:
Agi - 8 Grudnia 2011, 13:30

Cytat
Wynik testu okazał się dla Ciebie korzystny.. Jak na razie alkoholizm Ci nie grozi.

Fidel-F2 - 8 Grudnia 2011, 13:36

zrobiłem test alkoholowy, jest zwyczajnie durny

Partner forum