To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

corpse bride - 27 Lutego 2010, 12:23

ja też, ja też tam byłam! dzięki za imprezę, jak zwykle fantastyczną. żałuję, że nie zostałam dłużej i ominęły mnie pokzy sztucznych ogni. a może nie żałuję? ;)

i wielkie brawa dla tortu bezowego! :bravo

co do spotkań w przyszłym tygodniu, to zobaczę. jak będę to przyjdę, o ile czas pozwoli. w czw. wieczorem muszę wyjechać i wrócę pewnie w sobotę albo jakoś, a po długiej nieobecności mam dużo rzeczy do nadrobienia na miejscu.

illianna - 27 Lutego 2010, 13:19

fajne spotkanko z hamerykańskim pisarzem wczoraj było w Lokatorze, jakieś 15 osób przyszło, odbyło się czytanie polsko-angielskie i dyskusja, no a teraz to już muszę coś przeczytać rzeczonego J.Forda, bo wstyd :mrgreen:
Martva - 27 Lutego 2010, 13:53

Chciałam iść, ale miałam doła i awersję do atmosfery w Lokatorze. A podobno fajnie było :(
Virgo C. - 27 Lutego 2010, 19:30

@hrabek
Książki dla Ciebie mam więc jak mógłbym się nie pojawić? Tylko Ci tak trochę współczuje - ja z tym majdanem w jeden tramwaj, a Ty się przez Polskę będziesz telepał :twisted:

A na Balconie to i ja byłem. I bawiłem się świetnie, chociaż krótko :(

@gorbash
Dzięki za link :)

hardgirl123 - 27 Lutego 2010, 19:35

żałuję,że nie zostałam na sztuczne ognie :(
illianna - 27 Lutego 2010, 21:46

hardgirl123 napisał/a
żałuję,że nie zostałam na sztuczne ognie :(
;P: no a ja ci trochę zazdroszczę ;P:
shenra - 27 Lutego 2010, 21:59

illianna napisał/a
no a ja ci trochę zazdroszczę
:mrgreen: :mrgreen:
illianna - 28 Lutego 2010, 09:30

to kiedy to spotkanie z harabkiem i mawete, razem bądź osobno :D ?
hardgirl123 - 28 Lutego 2010, 09:48

oo, podbijam :>

illianna, czemu mi zazdrościsz tego, że poszłam :( ????
ja jakoś nie czuję radości z tego powodu, że tak szybko byłam zmęczona :/

illianna - 28 Lutego 2010, 10:39

hardgirl123, to skomplikowane, nie chodzi o Twoje zmęczenie, ale o formę fajerwerków i ich zasięg, ale może już zamknijmy ten temat, było minęło ;P:
Ozzborn - 28 Lutego 2010, 15:32

PKP zrobiło fajną sztuczkę i bilet w te i nazat na dowolnie wybrany (z listy) kurs WWA-KRK, KRK-WWA kosztyje studencko z 35 zet czy cuś.I to jest chyba nawet jakieś IC czy inszy expres. Także jak się zrobi nieco cieplej i przytrafi się Balcon w sobotę to kto wie kto wie... :mrgreen:

edit:ach no i to oznacza również, że można tanio przyjechać z KRK do WWY :twisted:

shenra - 28 Lutego 2010, 15:46

illianna napisał/a
to kiedy to spotkanie z harabkiem i mawete, razem bądź osobno
właśnie, bo nie wiem jak zaplanować robotę :!:
Cień - 28 Lutego 2010, 21:47

no ja tez się możne wybiorę jak uporam się z własnymi sprawami we wtorek i środę oraz robota liczę ze będzie fajnie tak jak ostatnio
Virgo C. - 28 Lutego 2010, 23:10

To co, testujemy Smoczą Grotę? Jeśli tak to zostaje tylko ustalić godzinę. Znaczy niech hrabek da znać kiedy go ze szkolenia wypuszczą ;)

Inna opcja - Katedra.

Martva - 28 Lutego 2010, 23:20

Ja już pytałam czy tam się pali?
Virgo C. - 28 Lutego 2010, 23:28

W smoczej? Pojęcia nie mam, na ulotce nic o tym nie ma (a ich strona to scan ulotki). Ale jak chcesz to się przejdę jutro i zapytam :)
shenra - 1 Marca 2010, 08:23

W Katedrze się chyba nie pali. Pal sześć knajpę, ale kiedy to ma być? Virgo C., nie masz nr telefonu do hrabka? Weź zadzwoń do niego.
hrabek - 1 Marca 2010, 10:04

Ja już jestem. Codziennie kończę o 17. Mogę być o dowolnej porze w dowolny dzień za wyjątkiem jednego, ale jeszcze nie wiem, którego. Będzie jakaś szkoleniowa kolacja, ale może szczegółów dowiem się dzisiaj. W każdym razie jestem gotowy.
Virgo ma mój numer telefonu (chyba, że skasował), to może koordynować akcję ze mną, bo nie wiem, jak z netem będzie.

hrabek - 1 Marca 2010, 10:10

Sorry za dwa posty jeden pod drugim.

Kolacja jest w środę. Więc poza środą wszystko mi pasuje. Od dzisiaj do czwartku włącznie.

Martva - 1 Marca 2010, 10:38

To co moi drodzy, wtorek czy czwartek?
Virgo C. - 1 Marca 2010, 10:49

Ja tam mogę i we wtorek i w czwartek. Chociaż w czwartek nie wiem czy nie będę na Dolny jechał - kumpel na weekend z Danii wraca. Ale zawsze mogę pojechać w piątek :)
A numer do hrabka nadal mam, więc koordynacją moge się zająć :)

Edit:
W czwartek corpsiak nie może, więc przynajmniej jeden głos jest za wtorkiem ;)

hrabek - 1 Marca 2010, 11:13

Ja mogę przyjść dwa razy, co mam innego do roboty, od oglądania filmów mózg i tak mi się już dawno zlasował :mrgreen:
agrafek - 1 Marca 2010, 11:32

Ok, dajcie znać, jakby co. Obiecałem hrabkowi książkę i nie chciałbym się okazać niesłowny :D
illianna - 1 Marca 2010, 12:55

ja nawet wolę wtorek, bo środa wolna, tyle że będę o dziwnej porze 22.30 i nie wiem czy tak długo chcecie siedzieć ;P:
Martva - 1 Marca 2010, 13:06

Też właściwie chyba wolę wtorek.
Virgo C. - 1 Marca 2010, 13:06

Zapewne będziemy. Ale tak podejrzewałem, że będziesz za wtorkiem ;)
Martva - 1 Marca 2010, 14:13

Opcja 'katedralna' zwyciężyła :)
hrabek - 1 Marca 2010, 14:26

No dobra, czyli wtorek, tak? To jeszcze o której mam być i gdzie. przy czym gdzie może być gdziekolwiek, byle był to empik na rynku, albo kościół, albo inne charakterystyczne miejsce.
No chyba, że ta knajpa, o której piszecie jest daleko od rynku, to wtedy poproszę o adres i taksówką prosto tam zajadę.

Martva - 1 Marca 2010, 14:29

Koło 18 sie zaczniemy zbierać. Nie wiem czy mamy rezerwację, a w sumie może by się przydała.
hrabek, wchodzisz w Grodzką od strony Rynku i po jakimś czasie po prawej stronie masz niewielką uliczkę Poselską, w którą skręcasz i zaraz po lewej jest Katedra. Myślę że trafisz :)

hrabek - 1 Marca 2010, 14:33

Postaram się. W razie czego zapytam jakichś turystów z Anglii, podobno wszystkie kąty tu znają :twisted:

Partner forum