To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

Kruk Siwy - 24 Lutego 2010, 20:35

Według mnie stanowi świetną parę z Hardą. Wampiry jak się patrzy. Chyba przed posiłkiem. Bo mają głodne oczy.
Martva - 24 Lutego 2010, 20:38

Yyy, Sebcio ma raczej przestraszone ;)
Kruk Siwy - 24 Lutego 2010, 20:40

Może go wyprzedziła w drodze do czyjejś tętnicy? Albo... nie no o tym lepiej nie myśleć.
Agi - 24 Lutego 2010, 22:18

illianna, fotki bardzo fajne, ale spróbuj te dwie przekręcić o 90'. :D
Martva - 24 Lutego 2010, 22:20

Albo zrobic tak żeby jedna była w prawo, a druga w lewo, wtedy się robi symetryczne ćwiczenia na szyję :D
shenra - 24 Lutego 2010, 22:29

Też się powyginałam :mrgreen:
illianna - 25 Lutego 2010, 08:00

Agi, Martva, nie marudźcie, nie chce mi się kombinować, mam ostatnio nawał pracy, zorientowałam się jak już je wrzuciłam na picasę musiałabym od nowa, a padnięta byłam nieziemsko ;P: im krzywiej, tym śmieszniej i nudno by było,jak by wszystko prosto było :mrgreen:
hardgirl123 - 25 Lutego 2010, 10:30

nawet nie weidziałam, że aż task wampirzo pię knie wyglądam :>
podoba mi się :>

teddy - 25 Lutego 2010, 10:41

Wszystkie te zdjęcia lekko wampiryczne;) I trochę mało, ale dzięki i za to:) Mam nadzieję że impreza była kolorowa? Może kiedyś uda mi się załapać na jedną z nich to sam się przekonam. Trochę wam krakowiakom zazdroszczę tych spotkań. Chyba w żadnym mieście grupa nie jest taka zgrana.
shenra - 25 Lutego 2010, 10:46

Staramy się ze sobą dobrze bawić. :wink: Poznaniacy też sobie nieźle radzą w tej materii ;P:
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 10:50

teddy, przepraszam, byłeś na Skofie? Czy tak sobie pogadujesz?
shenra - 25 Lutego 2010, 10:52

Kruk Siwy, ahahahahaha no weź Kruku nie bądź taki poruszony ;P:
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 10:57

Poruszony? Nie, narybka wabię no i "swego nie znacie..."
A krakowskie spotkanie bardzo mniesię, albowiem bardzo są krakowskie.

shenra - 25 Lutego 2010, 10:58

A jakież inne mogłyby one być? :wink:
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 11:02

Nudne, do kitu, dolno kastylijskie, za mało porąbane. Oraz (uwaga Jewgienijj) nowohuckie .
dalambert - 25 Lutego 2010, 11:05

Kruk Siwy, tudziez TYJE sie po nich straszliwie
/ ta cała wyżerka, która gospodarze skarmiają się potem jeszcze przez tydzień/
nic tylko tyć i tyć.
A u nas słone paluszki, orzeszki i PIWO, PIWo, PIwo, Piwo, piwo i zero stresu z przejedzenia :mrgreen:

teddy - 25 Lutego 2010, 11:16

Kruku, powiadasz, że na Skofie też fajnie bywa? Częściej jednak słyszę o Balconach ;P:

Edit:
kłopot w tym, że nigdzie na razie nie mogę bywać z powodu pracy :? Bliżej mi czasami do Rzymu, czy nawet Palermo niż do Warszawy, do której wpadam tylko po świeże skarpetki :wink:

Martva - 25 Lutego 2010, 11:20

Kruk Siwy napisał/a
byłeś na Skofie?

Hłe hłe, tak właśnie czekałam na Twoją reakcję :D

dalambert napisał/a
Kruk Siwy, tudziez TYJE sie po nich straszliwie

Spójrz na Sebastiana i powtórz to :lol:

dalambert - 25 Lutego 2010, 11:35

Martva napisał/a
Spójrz na Sebastiana i powtórz to

Ty się Sebastianem nie zasłaniaj :mrgreen:

Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 11:36

teddy, ty nie słuchaj, tylko czytaj uważnie. SKOF było już ze trzydzieści. Spotykamy się (forumowicze z Warszawy i goście z całej Polski) od 2006 roku. A co tydzień nieoficjalnie można wpaść do Paradoxu (w czwartek) i spotkać się niezobowiązująco z ludźmi z forum i nie tylko.

Martva, a co w tym uciesznego? Hm?

shenra - 25 Lutego 2010, 12:47

Kruk Siwy napisał/a
SKOF było już ze trzydzieści
A my od powiedzmy stycznia zeszłego roku widujemy się niemal co tydzień, albo i częściej :twisted: ;P:
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 12:58

shenra, i chwała Wam za to. Ale czytaj ze zrozumieniem - co czwartek ludzie widują się w Paradoxie. Ot tak bez specjalnej organizacji. Czasem to jest kilka osób z forum czasem kilkanaście.
Poza tym co to ma być - licytacja? My byliśmy na Balconie Krakauerzy zaś na Skofie. I tak ma być.
Kto wie może czas byłby zrobić (najlepiej w lecie) SF-con? Najlepiej gdzieś na łonie. Przyrody.

jewgienij - 25 Lutego 2010, 13:00

shenra napisał/a
A my od powiedzmy stycznia zeszłego roku widujemy się niemal co tydzień, albo i częściej :twisted: ;P:

Stąd też między innymi ten wampiryczny wygląd 8)

shenra - 25 Lutego 2010, 13:02

Kruk Siwy, ech, to Ty w numerki uderzyłeś :mrgreen: Ja się nie lcytuję :wink: Ja się upajam spotkaniami ;P:

Kruk Siwy napisał/a
Najlepiej gdzieś na łonie. Przyrody.
Całkiem gud ajdija.

jewgienij napisał/a
Stąd też między innymi ten wampiryczny wygląd
Ty bo Ci coś a propos tego powiem :twisted:
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 13:06

shenra napisał/a
Ja się upajam spotkaniami

Ty się upajasz na spotkaniach. Hihihii

Co do zlotu rzucam tę perłę swych myśli w wątku krakowskim a myślę powrócimy do niej jak nam wiosna prawdziwa zawita.
Coś w rodzaju PaKonu można by sprokurować. Tylko niestety Wiedźma przestała się udzielać...

gorbash - 25 Lutego 2010, 14:00

Na spotkaniu rozmawialiśmy o niskobudżetowej wersji terminatora (moim zdaniem mistrzostwo świata):
http://www.youtube.com/watch?v=4mTCgIHpQXE
No i specjalnie dla shenry Hitler w poszukiwaniu elektro:
http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY

merula - 25 Lutego 2010, 14:00

może Madzik nas przytuli znów, tam są niezłe warunki :D
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 14:08

Nie przytuli bo jej nie będzie merula,

Wysłany: Wczoraj 16:13
Kwiecień 2010.

Już mnie wtedy nie będzie w kraju, bo wyjeżdżam na dłużej. Się nie nacieszę książką na półkach księgarń, a to taki cudny widok...

tako rzecze Madzik.

dalambert - 25 Lutego 2010, 16:00

Ale, ale wszyscy juz ostatnie spotkanie Sebastianistów Illjanistycznych wych walali , jeno Licho nic nie mruczy - KACA jeszcze leczy czy co ? :?:
illianna - 25 Lutego 2010, 19:32

dalambert, jest to całkiem prawdopodobne :lol:

a zdjęcia są wampiryczne, bo wcześniej były uroczo czerwone i obłędnie nieostre, taka wersja jest bardziej strawna, a poza ty mnie to się bardziej kojarzy z takimi spotkaniami podziemia anty..., tylko kłębów dymu brak ;P:

Partner forum