Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Kruk Siwy - 24 Lutego 2010, 20:35
Według mnie stanowi świetną parę z Hardą. Wampiry jak się patrzy. Chyba przed posiłkiem. Bo mają głodne oczy.
Martva - 24 Lutego 2010, 20:38
Yyy, Sebcio ma raczej przestraszone
Kruk Siwy - 24 Lutego 2010, 20:40
Może go wyprzedziła w drodze do czyjejś tętnicy? Albo... nie no o tym lepiej nie myśleć.
Agi - 24 Lutego 2010, 22:18
illianna, fotki bardzo fajne, ale spróbuj te dwie przekręcić o 90'.
Martva - 24 Lutego 2010, 22:20
Albo zrobic tak żeby jedna była w prawo, a druga w lewo, wtedy się robi symetryczne ćwiczenia na szyję
shenra - 24 Lutego 2010, 22:29
Też się powyginałam
illianna - 25 Lutego 2010, 08:00
Agi, Martva, nie marudźcie, nie chce mi się kombinować, mam ostatnio nawał pracy, zorientowałam się jak już je wrzuciłam na picasę musiałabym od nowa, a padnięta byłam nieziemsko im krzywiej, tym śmieszniej i nudno by było,jak by wszystko prosto było
hardgirl123 - 25 Lutego 2010, 10:30
nawet nie weidziałam, że aż task wampirzo pię knie wyglądam :>
podoba mi się :>
teddy - 25 Lutego 2010, 10:41
Wszystkie te zdjęcia lekko wampiryczne;) I trochę mało, ale dzięki i za to:) Mam nadzieję że impreza była kolorowa? Może kiedyś uda mi się załapać na jedną z nich to sam się przekonam. Trochę wam krakowiakom zazdroszczę tych spotkań. Chyba w żadnym mieście grupa nie jest taka zgrana.
shenra - 25 Lutego 2010, 10:46
Staramy się ze sobą dobrze bawić. Poznaniacy też sobie nieźle radzą w tej materii
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 10:50
teddy, przepraszam, byłeś na Skofie? Czy tak sobie pogadujesz?
shenra - 25 Lutego 2010, 10:52
Kruk Siwy, ahahahahaha no weź Kruku nie bądź taki poruszony
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 10:57
Poruszony? Nie, narybka wabię no i "swego nie znacie..."
A krakowskie spotkanie bardzo mniesię, albowiem bardzo są krakowskie.
shenra - 25 Lutego 2010, 10:58
A jakież inne mogłyby one być?
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 11:02
Nudne, do kitu, dolno kastylijskie, za mało porąbane. Oraz (uwaga Jewgienijj) nowohuckie .
dalambert - 25 Lutego 2010, 11:05
Kruk Siwy, tudziez TYJE sie po nich straszliwie
/ ta cała wyżerka, która gospodarze skarmiają się potem jeszcze przez tydzień/
nic tylko tyć i tyć.
A u nas słone paluszki, orzeszki i PIWO, PIWo, PIwo, Piwo, piwo i zero stresu z przejedzenia
teddy - 25 Lutego 2010, 11:16
Kruku, powiadasz, że na Skofie też fajnie bywa? Częściej jednak słyszę o Balconach
Edit:
kłopot w tym, że nigdzie na razie nie mogę bywać z powodu pracy Bliżej mi czasami do Rzymu, czy nawet Palermo niż do Warszawy, do której wpadam tylko po świeże skarpetki
Martva - 25 Lutego 2010, 11:20
Kruk Siwy napisał/a | byłeś na Skofie? |
Hłe hłe, tak właśnie czekałam na Twoją reakcję
dalambert napisał/a | Kruk Siwy, tudziez TYJE sie po nich straszliwie |
Spójrz na Sebastiana i powtórz to
dalambert - 25 Lutego 2010, 11:35
Martva napisał/a | Spójrz na Sebastiana i powtórz to |
Ty się Sebastianem nie zasłaniaj
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 11:36
teddy, ty nie słuchaj, tylko czytaj uważnie. SKOF było już ze trzydzieści. Spotykamy się (forumowicze z Warszawy i goście z całej Polski) od 2006 roku. A co tydzień nieoficjalnie można wpaść do Paradoxu (w czwartek) i spotkać się niezobowiązująco z ludźmi z forum i nie tylko.
Martva, a co w tym uciesznego? Hm?
shenra - 25 Lutego 2010, 12:47
Kruk Siwy napisał/a | SKOF było już ze trzydzieści | A my od powiedzmy stycznia zeszłego roku widujemy się niemal co tydzień, albo i częściej
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 12:58
shenra, i chwała Wam za to. Ale czytaj ze zrozumieniem - co czwartek ludzie widują się w Paradoxie. Ot tak bez specjalnej organizacji. Czasem to jest kilka osób z forum czasem kilkanaście.
Poza tym co to ma być - licytacja? My byliśmy na Balconie Krakauerzy zaś na Skofie. I tak ma być.
Kto wie może czas byłby zrobić (najlepiej w lecie) SF-con? Najlepiej gdzieś na łonie. Przyrody.
jewgienij - 25 Lutego 2010, 13:00
shenra napisał/a | A my od powiedzmy stycznia zeszłego roku widujemy się niemal co tydzień, albo i częściej |
Stąd też między innymi ten wampiryczny wygląd
shenra - 25 Lutego 2010, 13:02
Kruk Siwy, ech, to Ty w numerki uderzyłeś Ja się nie lcytuję Ja się upajam spotkaniami
Kruk Siwy napisał/a | Najlepiej gdzieś na łonie. Przyrody. | Całkiem gud ajdija.
jewgienij napisał/a | Stąd też między innymi ten wampiryczny wygląd | Ty bo Ci coś a propos tego powiem
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 13:06
shenra napisał/a | Ja się upajam spotkaniami
|
Ty się upajasz na spotkaniach. Hihihii
Co do zlotu rzucam tę perłę swych myśli w wątku krakowskim a myślę powrócimy do niej jak nam wiosna prawdziwa zawita.
Coś w rodzaju PaKonu można by sprokurować. Tylko niestety Wiedźma przestała się udzielać...
gorbash - 25 Lutego 2010, 14:00
Na spotkaniu rozmawialiśmy o niskobudżetowej wersji terminatora (moim zdaniem mistrzostwo świata):
http://www.youtube.com/watch?v=4mTCgIHpQXE
No i specjalnie dla shenry Hitler w poszukiwaniu elektro:
http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY
merula - 25 Lutego 2010, 14:00
może Madzik nas przytuli znów, tam są niezłe warunki
Kruk Siwy - 25 Lutego 2010, 14:08
Nie przytuli bo jej nie będzie merula,
Wysłany: Wczoraj 16:13
Kwiecień 2010.
Już mnie wtedy nie będzie w kraju, bo wyjeżdżam na dłużej. Się nie nacieszę książką na półkach księgarń, a to taki cudny widok...
tako rzecze Madzik.
dalambert - 25 Lutego 2010, 16:00
Ale, ale wszyscy juz ostatnie spotkanie Sebastianistów Illjanistycznych wych walali , jeno Licho nic nie mruczy - KACA jeszcze leczy czy co ?
illianna - 25 Lutego 2010, 19:32
dalambert, jest to całkiem prawdopodobne
a zdjęcia są wampiryczne, bo wcześniej były uroczo czerwone i obłędnie nieostre, taka wersja jest bardziej strawna, a poza ty mnie to się bardziej kojarzy z takimi spotkaniami podziemia anty..., tylko kłębów dymu brak
|
|
|