Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.
dalambert - 22 Listopada 2011, 12:11
fealoce, fakt - szczególnie uroczę sa mrorzone nóżki w mini
hijo - 22 Listopada 2011, 12:12
fealoce napisał/a | Może i tak, ale spróbuj chodzić w spódnicy zimą | Akurat przedwczoraj widziałem faceta w spódnicy (nie był to kilt, a jedynie imitacja) przy -1C na dworze Więc chyba się da w zimę w spódnicy Swoją droga ciekawe czy był hardkorem
fealoce - 22 Listopada 2011, 12:16
Odważny człowiek
Lowenna - 22 Listopada 2011, 12:17
fealoce, da się
dalambert - 22 Listopada 2011, 12:25
hijo, Pewnie sporo mu płąciłi, gdy ulotki reklamowe jakiejs szkółki angielskiego rozdawał i w Warszawie tekie bidoki sobie dorabiają.
nimfa bagienna - 22 Listopada 2011, 12:27
Ktulu, to jest cudowne!
Zastanawia mnie tylko kilka rzeczy:
Cytat | Jednak na polu zawodowym kobiety zawsze już będą przegrane, bowiem nie są ani tak mądre, ani tak mocne, jak mężczyźni. Zatem, skoro kobieta nie może być jak mężczyzna, to zrobi wszystko, żeby chociaż tak wyglądać. |
W takim razie dlaczego ta pani wypisuje mądrości w necie - przecież to domena mężczyzn? To, co napisze, nie będzie wszak ani mądre, ani mocne...
Cytat | Piękno tkwi zupełnie gdzie indziej. Tkwi w oddaniu władzy mężczyźnie, w byciu matką oraz w noszeniu skromnego stroju. |
Więc dlaczego, zamiast oddawać się mężczyźnie i kąpać dzieci w skromnym stroju, ta pani tyka się internetu? Przecież to niemoralne, tam śmigają gołe baby, albo, co gorsza, w obcisłych spodniach.
feralny por. - 22 Listopada 2011, 12:38
Ojej, nimfa bagienna, duża jesteś dziewczyna, a nie wiesz, że drogowskaz nie chodzi drogą, którą pokazuje?
nimfa bagienna - 22 Listopada 2011, 12:44
No, jestem duża (174 cm). I ni hu-hu nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego osoba, która definiuje siebie jako pozbawioną autorytetu (jest kobietą wszak, ergo to, co powie, nie jest mądre), pragnie zająć pozycję tegoż autorytetu.
Agi - 22 Listopada 2011, 12:46
nimfo bagienna, bo to facet pisał, dla niepoznaki podszywający się pod kobietę.
nimfa bagienna - 22 Listopada 2011, 12:47
Agi, coś w tym być.
hijo - 22 Listopada 2011, 13:00
dalambert napisał/a | hijo, Pewnie sporo mu płąciłi, gdy ulotki reklamowe jakiejs szkółki angielskiego rozdawał i w Warszawie tekie bidoki sobie dorabiają. |
Nie wyglądał na takiego co by rozdawał ulotki szkółki języka angielskiego, raczej by mógł zapraszać na koncerty metalowe
Martva - 22 Listopada 2011, 19:35
fealoce napisał/a | Może i tak, ale spróbuj chodzić w spódnicy zimą |
Jak zdarza mi się (ale rzadko) chodzić w spodniach wiosną, latem i jesienią, tak zimą nigdy. Jest na ogół za zimno na spodnie. Ty chyba jednak myślisz w kategoriach cienkozwiewnych spódnic i rajstop 15-20den, tymczasem pod grubą, wełnianą spódnicę z podszewką można włożyć halkę albo i dwie, rajstopy 60den to absolutne minimum, ale można tez kupić grubsze (gdzieś widziałam nawet 500den) - również kolorowe albo we wzory, przy krótszych spódnicach można dołozyć pod/zakolanówki, getry czy co tam. Ba, istnieje spore grono kobiet nie(z)noszących rajstop, które do spódnic zakładają wełniane pończochy, pas i ciepłe gacie, podobno całość grzeje nieźle ale ja lubię rajstopy. I jak sobie zestawię spódnicowe możliwości z parą dżinsów, to mi zimno w tyłek na samą myśl
Lowenna - 22 Listopada 2011, 19:59
Martva, i to jest słuszna postawa
strikemaster - 22 Listopada 2011, 21:20
hijo napisał/a | fealoce napisał/a | Może i tak, ale spróbuj chodzić w spódnicy zimą | Akurat przedwczoraj widziałem faceta w spódnicy (nie był to kilt, a jedynie imitacja) przy -1C na dworze Więc chyba się da w zimę w spódnicy Swoją droga ciekawe czy był hardkorem |
Witam.
Zarejestrowałem się na portalu właściwie wyłącznie z powodu znalezienia tego tematu. A dlaczego? Bo wszystko wskazuje na to, ze to o mnie mowa. Niniejszym sprostowuję: jeżeli w tym przypadku chodzi o mnie (na co wskazuje miasto, data i zainteresowania muzyczne), to był to autentyczny 8 jardowy ciężki kilt Dress Stewart. A ciężkie kilty maja to do siebie, że zimą są bardzo ciepłe, nawet cieplejsze niż spodnie (pod warunkiem, że nie wieje, ale wiart też da się przeżyć).
Agi - 22 Listopada 2011, 21:29
strikemaster, miło, że jesteś, ale zapoznaj się proszę z Regulaminem forum i zastosuj do niego.
strikemaster - 22 Listopada 2011, 21:45
Agi napisał/a | strikemaster, miło, że jesteś, ale zapoznaj się proszę z Regulaminem forum i zastosuj do niego. |
OK, przyjąłem i zastosowałem.
Fidel-F2 - 22 Listopada 2011, 21:48
strikemaster, a jakeś znalazł i skojarzył tę notkę ze sobą?
Agi - 22 Listopada 2011, 21:48
strikemaster, zauważyłam. Swoją drogą, gratuluję czujności. Szybko namierzyłeś, gdzie o Tobie piszą.
hijo - 22 Listopada 2011, 22:05
strikemaster, nie wierzę byłeś w realu w Katowicach w niedzielę nieco po południu?
strikemaster - 22 Listopada 2011, 22:10
hijo napisał/a | strikemaster, nie wierzę byłeś w realu w Katowicach w niedzielę nieco po południu? |
Łaziłem sobie Sokolską. Dokładniej, na zajęciach byłem.
A jak znalazłem? Prowadzę samozwańczo polski oddział, czy też ambasadę Bravehearts Against Trouser Tyranny, co pewien czas muszę sprawdzać co w Necie na temat kiltów piszczy. Nie szukałem informacji o sobie, bo też nie jest moim celem stawanie się sławnym. Tylko o wolność walczę. Ale skoro znalazłem, postanowiłem sprostować.
hijo - 22 Listopada 2011, 22:16
strikemaster, no to nie jestem pewien czy ciebie widziałem. Widziałem człowieka w kilcie, czarnej kurtce w realu na 3 stawach. Nie zaryzykowałem stwierdzenia, z całą pewnością, że widziałem kilt bo nie rozpoznałem tartanu (trochę się kiedyś tym interesowałem i mam księgę o tartanach wszystkich klanów przywiezioną ze Szkocji).
strikemaster - 22 Listopada 2011, 22:23
hijo napisał/a | strikemaster, no to nie jestem pewien czy ciebie widziałem. Widziałem człowieka w kilcie, czarnej kurtce w realu na 3 stawach. Nie zaryzykowałem stwierdzenia, z całą pewnością, że widziałem kilt bo nie rozpoznałem tartanu (trochę się kiedyś tym interesowałem i mam księgę o tartanach wszystkich klanów przywiezioną ze Szkocji). |
Możesz zaryzykować, w drodze powrotnej wstąpiłem do 3 STA. Kilt był biały w czarno-czerwoną kratę? Jeżeli tak, to był tartan Dress Stewart.
A co do książki o tartanach, zarejestrowanych jest obecnie około 3800 tartanów, do tego kilka razy więcej jest tartanów niezarejestrowanych ale uzywanych. Choćbyś się starał, nie dasz rady wszystkich zapamiętać.
hijo - 22 Listopada 2011, 22:37
strikemaster, to w takim razie widziałem Ciebie w niedzielę
strikemaster - 22 Listopada 2011, 23:29
hijo napisał/a | strikemaster, to w takim razie widziałem Ciebie w niedzielę |
I w ten prosty sposób ustaliliśmy, że można chodzić w spódnicy zimą.
P.S. Wrzucę tu coś swojego autorstwa: Strony kiltowe, może się komuś przyda?
ilcattivo13 - 23 Listopada 2011, 01:32
Martva napisał/a | Jak zdarza mi się (ale rzadko) chodzić w spodniach wiosną, latem i jesienią, tak zimą nigdy. Jest na ogół za zimno na spodnie. Ty chyba jednak myślisz w kategoriach cienkozwiewnych spódnic i rajstop 15-20den, tymczasem pod grubą, wełnianą spódnicę z podszewką można włożyć halkę albo i dwie, rajstopy 60den to absolutne minimum, ale można tez kupić grubsze (gdzieś widziałam nawet 500den) - również kolorowe albo we wzory, przy krótszych spódnicach można dołozyć pod/zakolanówki, getry czy co tam. Ba, istnieje spore grono kobiet nie(z)noszących rajstop, które do spódnic zakładają wełniane pończochy, pas i ciepłe gacie, podobno całość grzeje nieźle ale ja lubię rajstopy. I jak sobie zestawię spódnicowe możliwości z parą dżinsów, to mi zimno w tyłek na samą myśl |
Nic tak seksownie nie wygląda, jak dziewczyna w długiej wełnianej spódnicy - koniecznie obcisłej
Kiedyś moja kumpela z liceum, która zawsze nosiła dżinsy, założyła taką wełnianą spódnicę. Jak szła szkolnym korytarzem, to wszystkim facetom ślina ciekła po brodzie
hrabek - 23 Listopada 2011, 07:44
ilcattivo13 napisał/a | Nic tak seksownie nie wygląda, jak dziewczyna w długiej wełnianej spódnicy - koniecznie obcisłej |
Tylko trzeba pamiętać, żeby za szybko jej nie nakładać (i zdejmować), bo może prąd zabić.
fealoce - 23 Listopada 2011, 08:07
Ojej, nie myślałam, że taką burzę wywołam...
edit: hrabek, to jej nie grozi, chyba, że nazywa się Wasia
Słowik - 23 Listopada 2011, 08:23
www.google.pl
dziś można zrobić maszynę, która robi wszystko na litere n
hijo - 23 Listopada 2011, 08:26
fealoce, co tam burzę, nawet nowego użyszkodnika ściągnęłaś
Dunadan - 23 Listopada 2011, 08:33
Słowik, właśnie chciałem zapodac to na forum miły "tribiut" Google zrobiło.
|
|
|