To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Autostopem przez galaktykę - kosmiczne jaja albo po prostu dowcipy

Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 12:14

Jak już jesteśmy przy religijnych tematach, być może było, ale nieustannie mnie rozbraja:

Ostatnia wieczerza.
Wchodzi skupiony Jezus, patrzy, a tu stoły zastawione najdroższym winem i jedzeniem. Pyta więc Piotra:
- Skąd wzięliście na to pieniądze?
- Nie wiem Panie, podobno Judasz coś sprzedał...

baranek - 6 Maj 2010, 12:20

Ksiądz i rabin mieli czołowe zderzenie. Kiedy opadł pył, okazało się, że wypadek był poważny. Z kompletnie roztrzaskanego auta wysiada lekko potłuczony rabin. Z drugiego - ksiądz z paroma siniakami... Obydwaj duchowni patrzą na siebie i na samochody.
- To niemożliwe że żyjemy - mówi rabin do księdza.
- No właśnie, to musi być znak od szefa.
- Tak, to znak od szefa, żebyśmy się wreszcie pogodzili.
- Tak, od dziś koniec waśni między religiami - zgadza się ksiądz. Na te słowa rabin wyciąga piersiówkę.
- Napijmy się, żeby to uczcić!
Ksiądz bierze butelkę, pociąga parę łyków i oddaje rabinowi. Rabin zakręca ją i chowa.
- A ty?
- A ja? Ja poczekam, aż przyjedzie policja.

Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 17:08

Otwieracie na własną odpowiedzialność:

Takie coś...

:mrgreen:

merula - 6 Maj 2010, 17:17

Fuuuuuujjjjjjj.....
Ozzborn - 6 Maj 2010, 17:58

:shock: Chal-Chenet, już ja Cię dorwę! :twisted:
Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 18:06

:mrgreen:
gorbash - 6 Maj 2010, 18:16

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gwynhwar - 6 Maj 2010, 18:21

Chal-Chenet, matko jedyno! o.O'
Iwan - 6 Maj 2010, 18:28

Chal-Chenet, świntuchu :mrgreen:
baranek - 6 Maj 2010, 18:46

i rodzi się pytanie, w jakim właściwie celu kolega Ozzborn, po obejrzeniu rzeczonego filmiku zamierza dorwać Chal-Cheneta :?: :?: :?:
Agi - 6 Maj 2010, 18:57

baranek, celne! :bravo :mrgreen:
ketyow - 6 Maj 2010, 19:23

Oblechu Ty jeden ;P:
gorat - 6 Maj 2010, 19:28

Czemu link Chala odsyła do jakiejś (zablokowanej ofc) strony w panelu admina?
Duke - 6 Maj 2010, 19:52

może dlatego że strona jest zawirusowana :shock:

Bardzo bogaty prawnik uczestniczy w bankiecie wydanym przez Czerwony Krzyż. Człowiek z Czerwonego Krzyża robi wyrzuty, że prawnik zarobił grube miliony w ostatnim roku, a nie ofiarował nawet grosza na cel społeczny.
- Po pierwsze - mówi prawnik - moja matka jest chora i umierająca w szpitalu, a nie pokrywa tego ubezpieczenie. Po drugie, mam siedmioro dzieci z trzech małżeństw. Po trzecie, mąż mojej siostry nagle zmarł i ona nie ma na jedzenie dla swoich pięciorga dzieci...
- Bardzo mi przykro - skwitował mężczyzna z Czerwonego Krzyża - Głupio mi, że prosiłem pana o pieniądze.
Prawnik na to:
- Taa, nie daję im żadnej kasy, więc dlaczego miałbym wam dawać?

Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 21:47

Duke napisał/a
może dlatego że strona jest zawirusowana :shock:

Przypuszczam, że po prostu dlatego, iż jest zwyczajnie upierdliwa. ;)

Duke - 6 Maj 2010, 21:51

G Data Internet Security wywalił alert, że z tej strony chciał się załadować trojan, ale firewall go zatrzymał :roll:
Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 21:57

U mnie nic nie było, na innym forum - źródle linka, też nikt nic takiego nie napisał. A z reguły przy ładowaniu podejrzanych stron również mi blokuje dalsze wejście.
Memento - 6 Maj 2010, 22:35

Śmiszne, i sympatyczne to gwizdu gwizdu w tle. :P
dzejes - 7 Maj 2010, 08:33

gorat napisał/a
Czemu link Chala odsyła do jakiejś (zablokowanej ofc) strony w panelu admina?

FF mi zwariował, namęczyłem się, żeby ten *beep* filmik wyłączyć, a do tego antywir mi zawył alarmowo.

No to się Chalowi dowcip udał. A reszcie wchodzących polecam jakiegoś antywirusa.

Kai - 7 Maj 2010, 09:49

Mam wrażenie, że to taki sam "wirus" czy "trojan" jak w niektórych grach, zwłaszcza emulatorach. A wyłączyć łatwiutko, z Task Managera.
Rafał - 7 Maj 2010, 09:50

Chal-Chenet, ty świnio! ;P: :wink:
Duke - 7 Maj 2010, 10:13

Pewna kobieta nie mogła się wysikać, próbowała, próbowała i nic. Pomyślała "pójdę do ginekologa on napewno mi pomoże". Jak pomyślała tak zrobiła
Wchodzi do gabintu, lekarz od drzwi ją wita
-Dzień dobry pani Jolu, co tam dolega tym razem?
-Panie doktorze nie jest dobrze. Od 2 dni nie mogę się wysikać chociaż bardzo mi się chce. Próbuję i nic.
-Niech pani usiądzie na fotel.
Lekarz fachowym okiem popatrzył, pokiwał głową, podrapał się po czole, wziął młotek i przecinak uderzył 3 razy, dmuchnął, przetarł i mówi.
-Dobrze pani Jolu może pani biec się wysikać.
Ale nawet jeszcze nie zdążył skończyć tych słów jak pani Jola pobiegła do ubikacji. Wraca za jakiś czas uradowana.
-Panie doktorze jest pan cudowny! Proszę mi powiedzieć co powinnam robić żeby w przyszłości uniknąć takich sytuacji, może jakieś leki lub zabieg?
-Nie, żedne leki ani zabieg nie wchodzą w gre, poprostu następnym razem niech pani w drugą stronę podciera d*pe.

dzejes - 7 Maj 2010, 10:17

Kai napisał/a
Mam wrażenie, że to taki sam wirus czy trojan jak w niektórych grach, zwłaszcza emulatorach. A wyłączyć łatwiutko, z Task Managera.

Nie jestem blondynem.

Agi - 7 Maj 2010, 10:34

Duke, nie dość, że stare, to jeszcze obrzydliwe
czamataja - 7 Maj 2010, 10:49

Wania złowił złotą rybkę.
- Rybka: puść mnie spełnię twoje życzenie
- Ok
- Willę chcesz?
- Nie
- Mercedesa chcesz?
- Nie
- Medal za męstwo chcesz?
- Tak jasne.
Huknęło, jebnęło i Wania znalazł się prosto na polu bitwy z dwoma granatami w ręku. Patrzy a na niego nap**ala 10 czołgów. Wania wkurzony przez zaciśnięte zęby:
- K...wa, pośmiertny mi dała!!!

Chal-Chenet - 8 Maj 2010, 10:36

Tutaj nie ma żadnych wyskakujących okienek, także bez obaw. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c

Duke - 8 Maj 2010, 22:16

- Czemu twoja żona jest cała w siniakach?
- A bo się smaruje na noc kremami, żelami, maściami, tonikami...
- I od tego jest w siniakach?
- Z łóżka się ześlizguje...

* * * * *

Moja żona miała limo, więc zabrałem ją do lekarza. Wytłumaczyłem mu, że walnęła w drzwi, bo było ciemno.
Był bardzo wyrozumiały i zgodził się, że za to należał jej się porządny cios.

* * * * *

- Boże, dlaczego świat, który stworzyłeś, jest pełen zła?
- Wypraszam sobie, ja go nie tworzyłem, ja prowadzę tylko hosting.

* * * * *

Wybrali się chłopaki na polowanie gdzieś nad Dnieprem. Dziczyzny nie znaleźli, więc postanowili się napić. Siedzą na łódce, chleją, nagle patrzą - a tu tuż obok łódki kaczka płynie. No to jak stali, tak ją w łeb wiosłem. Kaczka się zanurzyła, ale po chwili wypłynęła. Dostała repetę, znów się zanurzyła, znowu wypłynęła. W tym momencie słyszą głos z nadbrzeżnych szuwarów:
- Walcie, walcie, nie krępujcie się - to gumowa.

Kai - 9 Maj 2010, 12:08

Cytat
Nie jestem blondynem.

Gdzieś napisałam, że to do Ciebie? Wiele osób na tym skorzysta, bo link jest złośliwy dość...

Spłakałam się....

Kuba wraca z podwórka.
Mama odrazu robi mu wymówki:"Kuba wyglądasz jak prosie. wiesz przynajmniej co to jest prosię?"
Kuba odpowiada:"Wiem mamusiu dziecko świni"

Doedytuję:

Natchnął mnie temat "Skrótowce"

ROTFLMAOPIMPWTADOTCIUTSHBWY!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Rolling On The Floor Laughing My Ass Off Peeing In My Pants While Takeing A Dump On The Carpet In Underwear That Should Have Been Washed Yesterday!

illianna - 10 Maj 2010, 17:01

Mam nadzieję, że nie było

Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna pytać pierwszego delikwenta.
- Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi?
- Otworzę okno.
- Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna?
- ?
- Dziękuję panu. Dwója. Następny proszę.
Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i wychodzi.
Po godzinie wynik meczu profesor vs studenci brzmi 9 : 0. Jako 10 wchodzi śliczna studentka. Profesor pyta:
- Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi?
- Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka.
- Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco.
- To jeszcze zdejmuję spódnicę.
- Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor.
- To zdejmuję stanik.
Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi:
- Panie profesorze mogę jeszcze zdjąć majtki, ale nawet jakby mnie mieli wyr*chać wszyscy faceci w autobusie to okna nie otworzę.

reklama prezerwatyw

Chal-Chenet - 10 Maj 2010, 17:38

Reklama wymiata. :mrgreen:

Partner forum