Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
illianna - 21 Lutego 2010, 13:20
Kruk Siwy, spoko, każdemu się czasem zdarzy (byle u w krew nie weszło)
shenra - 21 Lutego 2010, 13:44
Kruk Siwy napisał/a | Lichtenstein jest w pełni wypłacalny. Proszę go obciążyć kosztami i doliczyć procent za straty moralne. | wykpił się od haraczu, ale nie na długo O i przyznać się kto jeszcze się wykpił?
Dzięki wielkie super było. Smacznego dojadania resztek
lucek, szkoda, że Ci się nie udało.
illianna - 21 Lutego 2010, 14:16
shenra, jeszcze ja jestem Ci krewna
Martva - 21 Lutego 2010, 14:24
Strasznie było fajnie. Byłoby jeszcze fajniej, gdyby lucek się zjawił. Pff.
Poza tym tort bezowy poezja, tylko pod koniec miałam wrażenie że pocę się cukrem
shenra - 21 Lutego 2010, 14:47
Trzeba było użyć ilości alkoholu proporcjonalnej do ilości spożytego cukru
Martva - 21 Lutego 2010, 15:04
Ale alkohol który piłam też był wściekle słodki
I w sumie własnego ciasta nie spróbowałam
Cień - 21 Lutego 2010, 16:20
witam wszystkich chciałem dodać ze było super a co do ciasta to Martwa nie przejmuj się twoje ciasto było przepyszne. a ja ani kawałka ciasta Ivaine nie spróbowałem a szkoda
shenra - 21 Lutego 2010, 16:22
Cień, fajnie, że jesteś zadowolony
illianna - 21 Lutego 2010, 16:49
a my właśnie jemy ciasto Martvej i ciasto Ivaine i mamy jeszcze dwa duże talerze do zjedzenia oba są bardzo smaczne
Anonymous - 21 Lutego 2010, 17:05
A ciasto oczywiście dietetyczne?
shenra - 21 Lutego 2010, 17:06
krisu napisał/a | A ciasto oczywiście dietetyczne? | Bynajmniej
Martva - 21 Lutego 2010, 17:17
krisu napisał/a | dietetyczne? |
Skąd ten pomysł?
Chociaż... w moim były jabłka. Jabłka są dietetyczne
Anonymous - 21 Lutego 2010, 17:32
I przeczyszczające. Zjedz kilogram,to się przekonasz.
Martva - 21 Lutego 2010, 17:40
Myślę że sporo rzeczy tak ma że jak sie ich zje kilogram, to szkodzą.
lucek - 21 Lutego 2010, 18:03
Na przykład drobne kamienie.
Toudisław - 21 Lutego 2010, 18:09
Cytat | W najbliższym czasie odbędą się dwa spotkania literackie pod patronatem kwartalnika literackiego F&SF, na których zaprezentowany zostanie pierwszy numer polskiej edycji pisma. W obu weźmie udział redakcja oraz autor numeru ? Jeffrey Ford.
Pierwsze odbędzie się w czwartek, 25 lutego w Warszawie w Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski o godz. 18:00. Po nim wszystkich serdecznie zapraszamy na część nieoficjalną do Paradox Cafe (ul. Jezierskiego 3/5). Wcześniej tego dnia, o godz. 14:00, Jeffrey Ford weźmie udział w czacie na Wirtualnej Polsce.
Drugie odbędzie się w piątek, 26 lutego w Krakowie w pubie Lokator (ul. Krakowska 27) o godz. 17:00. |
hardgirl123 - 21 Lutego 2010, 18:32
ja torta nie dałam rady zjeść :>
wbrew ostrzeżeniom Martvej nie miałam kaca po wymieszaniu alkoholi :>
Jewgienij, <głszcze po łokciu z czułością>
ivaine - 21 Lutego 2010, 23:44
Było wspaniale, po prostu brak mi słów, żeby coś więcej powiedzieć . Martva, ja też swojego wypieku nie spróbowałam, przynajmniej nie czuję się osamotniona . Ciesze się, że tort bezowy smakował i nikomu nie zaszkodził .
Rudus - 22 Lutego 2010, 10:28
Uaaaa zaraz zaraz... to ten tort byl domowym wyrobem ?
illianna - 22 Lutego 2010, 14:50
Rudus, jasne i z wiadomych składników w końcu towarzystwo zobowiązuje
Ziuta - 22 Lutego 2010, 15:27
Było strasznie fajnie. Od czego by tu zacząć?
Dostałem książkę. Wiszę za nią jeszcze Shenrze, ale oddam. BTW, masz rachunek? Bo brakuje 20 stron ze środka i chcę wymienić (w ogóle mam ostatnio pecha do wybrakowanych książek).
Poznałem drakena i wraz z agrafkiem doszliśmy do wniosku, że warto mieć dziecko, żeby oglądać do woli kreskówki. Muszę odnaleźć kilka tych, o któych słyszałem. Drugi wniosek: seans Imperium Namiętności to musi być ciekawe przeżycie dla 12-latka.
Z Lichym miło się pije. Jak się pilnuje.
Orbitowski Łukasz, gość miły a nieoczekiwany, miał istną huśtawkę nastrojów, mianował mnie swoim Azazelem (żebym poszedł po flaszkę), opowiedział parę dykteryjek, po czym powiedział mi kilka rzeczy na ucho, bardzo miłych, bardzo nieoczekiwanych.
Jarek z Asią. Bardzo dobrzy ludzie. Co tu więcej powiedzieć, żeby nie chlapać językiem? Jarek, wiem, rozumiem, pamiętam.
Toudi, odezwę się jak będę miał czas. Czyli niedługo.
i wiele innych. Musiałbym wszystko jeszcze raz odtworzyć w pamięci i wypisać w punktach, aby ogarnąć.
Bardzo dziękuję przemiłym gospodarzom.
shenra - 22 Lutego 2010, 21:12
Ziuta, żartujesz chyba się potnę, mam paragon luzik. Twoje zapomnienie wybaczam, byłeś tak uroczo wcięty
lucek - 22 Lutego 2010, 21:31
shenra napisał/a | Ziuta, byłeś tak uroczo wcięty |
GOD DAMN IT! Ziuta wcięty to jeden z najsłodszych widoków świata! I ja nie mogłem tam być :/
Ziuta - 22 Lutego 2010, 22:40
shenra napisał/a | Ziuta, żartujesz |
Niestety nie. Zacząłem oglądać, oglądać i nagle mnie wzięło otworzyć na dokładnie środkowej stronie. Bodaj 264. A tu nie ma. Jest 245, następna 278. Wg spisu treści przepadło półtora rozdziału. Ale to mnie się któryś raz zdarza. Częściej mi się tylko słuchawki od empetrójki psują.
shenra napisał/a | byłeś tak uroczo wcięty |
Kobieta mnie za pijaństwo chwali, czy może być coś lepszego?
Martva - 22 Lutego 2010, 22:46
Tak, lucek chwalący Cię za pijaństwo
shenra - 23 Lutego 2010, 07:17
Martva, pff. Foch.
Cień - 23 Lutego 2010, 19:19
shenra napisał/a | Martva, pff. Foch. |
Shenra nie fohuj mi się tu każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie a tak się składa ze wszystkie komentarze są spoko nie wiem tylko czy Jewgienij pamięta ale miałem mu powiedzieć jak nazywa się wokalistka Epica wiec to czynie wokalistka ma na imię: Simone Simons, zamieszam fotkę żeby sobie przypomniał jest holenderką
hardgirl123 - 23 Lutego 2010, 19:39
ładny ma gorset :>
śniło mi się, ze mierzyłam podoobny
Cień - 23 Lutego 2010, 20:27
tak wiem ze ma ładny gorset ale trochę to nie na temat tylko ze Jewgienija nie mogę namierzyć a miałam mu to przekazać na forum
Shenra sorry za taki komentarz wiem ze żartowałaś wprawdzie nie miałem nic złego na myśli jeśli o mnie chodzi ale znasz mnie robię coś zanim pomyśle
hrabek - 23 Lutego 2010, 23:01
A że tak wtrącę się w tę radosną dyskusję. Ktoś będzie miał ochotę zobaczyć moją parszywą moderatorską gębę w przyszłym tygodniu?
|
|
|