To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

illianna - 21 Lutego 2010, 13:20

Kruk Siwy, spoko, każdemu się czasem zdarzy (byle u w krew nie weszło) :mrgreen:
shenra - 21 Lutego 2010, 13:44

Kruk Siwy napisał/a
Lichtenstein jest w pełni wypłacalny. Proszę go obciążyć kosztami i doliczyć procent za straty moralne.
wykpił się od haraczu, ale nie na długo :twisted: O i przyznać się kto jeszcze się wykpił? 8)

Dzięki wielkie super było. Smacznego dojadania resztek ;P:

lucek, szkoda, że Ci się nie udało. :(

illianna - 21 Lutego 2010, 14:16

shenra, jeszcze ja jestem Ci krewna
Martva - 21 Lutego 2010, 14:24

Strasznie było fajnie. Byłoby jeszcze fajniej, gdyby lucek się zjawił. Pff.
Poza tym tort bezowy poezja, tylko pod koniec miałam wrażenie że pocę się cukrem ;)

shenra - 21 Lutego 2010, 14:47

Trzeba było użyć ilości alkoholu proporcjonalnej do ilości spożytego cukru :mrgreen:
Martva - 21 Lutego 2010, 15:04

Ale alkohol który piłam też był wściekle słodki ;)
I w sumie własnego ciasta nie spróbowałam ;P:

Cień - 21 Lutego 2010, 16:20

witam wszystkich chciałem dodać ze było super a co do ciasta to Martwa nie przejmuj się twoje ciasto było przepyszne. :D a ja ani kawałka ciasta Ivaine nie spróbowałem a szkoda :(
shenra - 21 Lutego 2010, 16:22

Cień, fajnie, że jesteś zadowolony :wink:
illianna - 21 Lutego 2010, 16:49

a my właśnie jemy ciasto Martvej i ciasto Ivaine i mamy jeszcze dwa duże talerze do zjedzenia ;P: oba są bardzo smaczne :D
Anonymous - 21 Lutego 2010, 17:05

A ciasto oczywiście dietetyczne? ;P:
shenra - 21 Lutego 2010, 17:06

krisu napisał/a
A ciasto oczywiście dietetyczne?
Bynajmniej :twisted:
Martva - 21 Lutego 2010, 17:17

krisu napisał/a
dietetyczne?

Skąd ten pomysł? :twisted:
Chociaż... w moim były jabłka. Jabłka są dietetyczne ;P:

Anonymous - 21 Lutego 2010, 17:32

I przeczyszczające. Zjedz kilogram,to się przekonasz.
Martva - 21 Lutego 2010, 17:40

Myślę że sporo rzeczy tak ma że jak sie ich zje kilogram, to szkodzą.
lucek - 21 Lutego 2010, 18:03

Na przykład drobne kamienie.
Toudisław - 21 Lutego 2010, 18:09

Cytat
W najbliższym czasie odbędą się dwa spotkania literackie pod patronatem kwartalnika literackiego F&SF, na których zaprezentowany zostanie pierwszy numer polskiej edycji pisma. W obu weźmie udział redakcja oraz autor numeru ? Jeffrey Ford.

Pierwsze odbędzie się w czwartek, 25 lutego w Warszawie w Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski o godz. 18:00. Po nim wszystkich serdecznie zapraszamy na część nieoficjalną do Paradox Cafe  (ul. Jezierskiego 3/5). Wcześniej tego dnia, o godz. 14:00, Jeffrey Ford weźmie udział w czacie na Wirtualnej Polsce.

Drugie odbędzie się w piątek, 26 lutego w Krakowie w pubie Lokator (ul. Krakowska 27) o godz. 17:00.

hardgirl123 - 21 Lutego 2010, 18:32

ja torta nie dałam rady zjeść :>
wbrew ostrzeżeniom Martvej nie miałam kaca po wymieszaniu alkoholi :>

Jewgienij, <głszcze po łokciu z czułością> :)

ivaine - 21 Lutego 2010, 23:44

Było wspaniale, po prostu brak mi słów, żeby coś więcej powiedzieć :oops: . Martva, ja też swojego wypieku nie spróbowałam, przynajmniej nie czuję się osamotniona ;P: . Ciesze się, że tort bezowy smakował i nikomu nie zaszkodził :) .
Rudus - 22 Lutego 2010, 10:28

Uaaaa zaraz zaraz... to ten tort byl domowym wyrobem ? :)
illianna - 22 Lutego 2010, 14:50

Rudus, jasne i z wiadomych składników ;P: w końcu towarzystwo zobowiązuje :mrgreen:
Ziuta - 22 Lutego 2010, 15:27

Było strasznie fajnie. Od czego by tu zacząć?
Dostałem książkę. Wiszę za nią jeszcze Shenrze, ale oddam. BTW, masz rachunek? Bo brakuje 20 stron ze środka i chcę wymienić (w ogóle mam ostatnio pecha do wybrakowanych książek).
Poznałem drakena i wraz z agrafkiem doszliśmy do wniosku, że warto mieć dziecko, żeby oglądać do woli kreskówki. Muszę odnaleźć kilka tych, o któych słyszałem. Drugi wniosek: seans Imperium Namiętności to musi być ciekawe przeżycie dla 12-latka.
Z Lichym miło się pije. Jak się pilnuje.
Orbitowski Łukasz, gość miły a nieoczekiwany, miał istną huśtawkę nastrojów, mianował mnie swoim Azazelem (żebym poszedł po flaszkę), opowiedział parę dykteryjek, po czym powiedział mi kilka rzeczy na ucho, bardzo miłych, bardzo nieoczekiwanych. ;P:
Jarek z Asią. Bardzo dobrzy ludzie. Co tu więcej powiedzieć, żeby nie chlapać językiem? Jarek, wiem, rozumiem, pamiętam.
Toudi, odezwę się jak będę miał czas. Czyli niedługo.

i wiele innych. Musiałbym wszystko jeszcze raz odtworzyć w pamięci i wypisać w punktach, aby ogarnąć.

Bardzo dziękuję przemiłym gospodarzom.

shenra - 22 Lutego 2010, 21:12

Ziuta, żartujesz :shock: chyba się potnę, mam paragon luzik. Twoje zapomnienie wybaczam, byłeś tak uroczo wcięty :mrgreen:
lucek - 22 Lutego 2010, 21:31

shenra napisał/a
Ziuta, byłeś tak uroczo wcięty :mrgreen:

GOD DAMN IT! Ziuta wcięty to jeden z najsłodszych widoków świata! I ja nie mogłem tam być :/

Ziuta - 22 Lutego 2010, 22:40

shenra napisał/a
Ziuta, żartujesz

Niestety nie. Zacząłem oglądać, oglądać i nagle mnie wzięło otworzyć na dokładnie środkowej stronie. Bodaj 264. A tu nie ma. Jest 245, następna 278. Wg spisu treści przepadło półtora rozdziału. Ale to mnie się któryś raz zdarza. Częściej mi się tylko słuchawki od empetrójki psują.

shenra napisał/a
byłeś tak uroczo wcięty :mrgreen:

Kobieta mnie za pijaństwo chwali, czy może być coś lepszego? :D

Martva - 22 Lutego 2010, 22:46

Tak, lucek chwalący Cię za pijaństwo ;P:
shenra - 23 Lutego 2010, 07:17

Martva, pff. Foch.
Cień - 23 Lutego 2010, 19:19

shenra napisał/a
Martva, pff. Foch.

Shenra nie fohuj mi się tu każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie a tak się składa ze wszystkie komentarze są spoko nie wiem tylko czy Jewgienij pamięta ale miałem mu powiedzieć jak nazywa się wokalistka Epica wiec to czynie wokalistka ma na imię: Simone Simons, zamieszam fotkę żeby sobie przypomniał jest holenderką

hardgirl123 - 23 Lutego 2010, 19:39

ładny ma gorset :>
śniło mi się, ze mierzyłam podoobny :mrgreen:

Cień - 23 Lutego 2010, 20:27

tak wiem ze ma ładny gorset ale trochę to nie na temat tylko ze Jewgienija nie mogę namierzyć a miałam mu to przekazać na forum :)

Shenra sorry za taki komentarz wiem ze żartowałaś wprawdzie nie miałem nic złego na myśli jeśli o mnie chodzi ale znasz mnie robię coś zanim pomyśle :oops: :oops:

hrabek - 23 Lutego 2010, 23:01

A że tak wtrącę się w tę radosną dyskusję. Ktoś będzie miał ochotę zobaczyć moją parszywą moderatorską gębę w przyszłym tygodniu?

Partner forum