Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Anonymous - 22 Marca 2016, 21:59
Po za tym,fakt. Pracowałem tam na kuchni i na magazynie zywności. Przez dziewięć miesięcy przytyłem 20 kg. No zakałą byłem,, przez pierwsze sześć miesięcy biegałem codziennie wieczorem po 10 km. Jak byście zobaczyli chor białka.. no nie wiem jak oni te trzy km przebiegali na egzamin sprawnościowy. Byłem przez człą służbę cichutki jak myszka, no. Raz przepie....liłem wartownika ale to się nie liczy bo byłem po pijaku. A po wojsku.. dostałem schizofrenii. Wydawało mi się że każdy kryminalista podaje się za wojsko. Słyszałem wtedy w głowie.. pamiętaj komu służysz. Narkotyki policja itd itp to tylko dodatkowe atrakcje. Widziałem wszędzie trupy. Ludzie w moim mniemaniu zachowywali się jak stado małp które najchętniej by się pozabijało. W końcu wychodowałem krzaka marihuany i zjadłem jakieś 150gr mokrego, czyli 50 suchego czyli jakieś czyste 5 gr thc. Sąsiedzi twierdzą że chciałem wysadzić dom w powietrze i krzyczałem coś o podrzynaniu gardeł. Swoją drogą nie wiem jak można wysadzić dom w powietrze przy pomocy piecyka katalitycznego na którym wisi naleśnik z ziołem w kształcie trupiej czaszki z chełmem z zielonej salaterki. Wylądowałem w psychiatryku. Ot cała historia. Tylko awersja mi została do trepów i grypsery.
Radomir - 22 Marca 2016, 22:17
Czy jest na sali lekarz?
gorat - 22 Marca 2016, 22:29
Jest niedźwiedź, a to chyba większa skuteczność.
Anonymous - 22 Marca 2016, 22:37
Nie! Tylko nie niedźwiedź! A biały czy brunatny? No bo jakby brunatnemu dać na łapkę faszystowską opaskę.. to byłby jeszcze bardziej brunatny swoją drogą jakby mu umiejętnie podawać jedzenie i podłączyć podłogę do prądu to może nawet nauczyłby się hajlować
ilcattivo13 - 23 Marca 2016, 00:28
Myślisz, goracie, że moją aluzję teges? Spróbujmy...
burk - moja Gawra przeżyła już różnych gości, mniej lub bardziej chcianych, różne tu odchodziły "dyskusje" i chyba jeszcze mi się nie przytrafiło, żebym miał chęć kogoś z niej wyprosić. Ale może założysz sobie swój własny kącik, co?
Anonymous - 23 Marca 2016, 01:11
Oka, sorki wielkie, już spadam.
Magnis - 23 Marca 2016, 17:57
Radomir napisał/a | Czy jest na sali lekarz? |
Powiedział Królik Bugs, a kiedy wstał doktorek to dodał : Fajny film doktorku .
ilcattivo13 widziałeś :
Niedżwiedż
Kwsuwalki - 24 Marca 2016, 09:55 Temat postu: rewolwer
ilcattivo13 napisał/a | Bo to jest wina karabinu, brat zawsze coś rozreguluje przed strzelaniem Z rewolwerami to samo
Albo ma krzywe oko wiodące i jak pod nie reguluje celowniki, to potem ciężko w cokolwiek trafić |
Ostatnio bawiłem się przyrządami rewolwerów - ustawiałem je pod świeżo elaborowaną amunicję i jestem pewien, że szczerbinka rozjeżdżała mi się podczas przenoszenia w walizeczce - dodałem grubą warstwę pianki do walizki, więc powinno być ok przy następnym strzelaniu w Augustowie
Z okiem wszystko OK, żona mówi, że mam problem ze słuchem/niem jej - ale ja tylko słucham ją selektywnie, zapamiętuje słowa kluczowe...
Jeszcze trafiam te 4/5 w kartkę A4 na 100m z rewolweru - z jakiegoś powodu kałach mi gorzej wychodzi
ilcattivo13 - 24 Marca 2016, 20:44
Magnis - w oryginale wygląda to dużo lepiej, trzyma w napięciu jak porządny amierikański thriller i jak w porządnym amierikańskim thrillerze - dobrze się kończy
BTW. Zawsze wolałem hiszpańskojęzycznego Bugsa "Que pasa, el medico?" rządzi
Kwsuwalki napisał/a | szczerbinka rozjeżdżała mi się podczas przenoszenia w walizeczce | Na walizkę miałem zwalić winę dopiero w dalszej kolejności
Spoko, mnie też AKMS gorzej wychodzi. Jak nic ma skrzywioną lufę I pewnie na dodatek luźną
Masz więcej tej pianki? Bo boję się, że po nastepnym strzelaniu może się okazać, że oryginalne opakowanie szadołki też ma jej za mało
Magnis - 24 Marca 2016, 22:36
ilcattivo13 napisał/a | Que pasa, el medico? rządzi |
Magnis - 27 Marca 2016, 19:44
Niedźwiedź bardzo wygimnastykowany :
Niedźwiedź
ilcattivo13 - 15 Kwietnia 2016, 20:49
To nie gimnastyka, to umiejętność tworzenia portali czasoprzestrzennych. Każdy normalny zdrowy nieświeć to potrafi
Magnis - 15 Kwietnia 2016, 22:30
Ciekawe jak mu się udało stworzyć portal czasoprzestrzenny .
A tutaj filmik :
Człowiek i niedźwiedź
Bardzo fajny .
feralny por. - 16 Kwietnia 2016, 20:38
nieświeć, kup sobie tarczę !
ilcattivo13 - 16 Kwietnia 2016, 23:43
Dzięki, feralny, uczyniłeś mi dzień
Z innej beczki... Przez ostatnie blisko dwadzieścia lat przeżywałem pobyt we Francy i kontakty z Muslimami. Jakie to neandertale i w ogóle. Z tym ich zarzynaniem baranów w wannie i wywalaniem flaków do zsypu w trzydziestopiętrowym wieżowcu.
Teraz chyba ździebko się to zmieniło.
W poniedziałek pojechałem na kilka dni do Gdańska, żeby pomóc przy przeprowadzce i składaniu mebli. W środę wpadł konserwator ze wspólnoty, który opowiedział nam małe co nieco o poprzednich lokatorach mieszkania.
Było tak...
Mieszkała sobie para, chłop i kobita. Mieszkali ileś lat. Chleli na potęgę. Normalna zdrowa melina. Kiedy kończyła im się kasa, szli po kolejną chwilówkę. A jak przyszpiliło, to wyprzedawali wyposażenie domu. O płaceniu jakichkolwiek rachunków, to nawet nie ma co wspominać - nie wiem, ile lat żyli bez mediów w czteropiętrowym bloku.
Co tam bez mediów. Oni tam żyli bez kibla. I przez lata srali do wystającej ze ściany końcówki rury kanalizacyjnej. Znaczy, jak trafiali. Ale przeważnie pudłowali. I nie dziwię się im, bo wlot takiej rury z reguły idzie prawie że pionowo, a hauno, jak wiadomo, jest zależne od grawitacji.
Po paru latach inni lokatorzy się złożyli i kupili tej parze kibel. Miał go zainstalować facet ze wspólnoty, ale jak wspomniał, że warstwa hauna była na dziesięć centymetrów gruba, to się nie dziwię, jeśli tak naprawę go nie zainstalował. Zresztą i tak nie mieliby wody, żeby spłukiwać muszlę. Za to mogli opylić nowy kibel i pić przez dwa czy trzy dni.
Ale, od tamtej pory ci meliniarze nie srali już na podłogę. O nie. Poczuli coś na kształt wstydu. A może dotarła do nich cywilizacja. Któż to wie... Enyłej, od tamtej pory srali do reklamówek, którymi potem rzucali z pierwszego piętra w kierunku śmietnika.
I to na tyle Nawet mi się nie chce wyciągać wniosków. Poza jednym - kazałbym tej parze zamieszkać w arabskim wieżowcu w Gennevilliers. Ciekawe, czy by się ucywilizowali.
dalambert - 17 Kwietnia 2016, 00:04
ilcattivo13, a ajkim cudem jch z tamtad wywalono ?
ilcattivo13 - 17 Kwietnia 2016, 00:10
Wzięli o jedną chwilówkę za dużo i komornik przejął mieszkanie. Ale było tak zdewastowane, że poszło za ćwierć ceny rynkowej mieszkań z tamtej okolicy.
feralny por. - 26 Kwietnia 2016, 19:07
ilcattivo13 - 28 Kwietnia 2016, 20:21
True, true
A w ogóle to niedźwiedzie brunatne są takimi brudasami, że szok. Nie to, co jedynie słuszne, polarne niedźwiedzie. Bielutkie, czyściutkie, "mienciutkie" jak kaczuszki
Jakby ktoś się nudził w dniach 7-10 lipca, to Suwałki Blues Festival zaprasza Po raz pierwszy impreza będzie czterodniowa, lista wykonawców tutaj -> http://suwalkiblues.com/wykonawcy/
Fidel-F2 - 28 Kwietnia 2016, 21:19
Magnis - 28 Kwietnia 2016, 22:21
Co mu się stało .
Agi - 28 Kwietnia 2016, 22:51
Zzieleniał ze złości.
fealoce - 28 Kwietnia 2016, 23:11
ktoś go wyprał razem z zielonymi ciuchami
Fidel-F2 - 28 Kwietnia 2016, 23:56
glony mu się zalęgły
niedźwiedzi włos jest pusty w środku i w rzeczywistości nie biały a przeźroczysty, glony używają go jako cieplarni
Rafał - 29 Kwietnia 2016, 07:54
Ace widać w zoo zabrakło i wyprali misia w ixi razem z żabami.
ilcattivo13 - 29 Kwietnia 2016, 13:40
Żadne z Was nie ma racji. To zieloni go dorwali na mieście, bo w naturalnym futrze łaził... Ale to tylko pierwsze zdjęcie z serii. Tyle że kolejne cenzura zablokowała, bo był na nich cały czerwony. Dorwał na mieście zielonych, co to z zieloną farba łazili i futra psowali...
Magnis - 29 Kwietnia 2016, 16:57
ilcattivo13 napisał/a | To zieloni go dorwali |
Zieloni Kosmici nam Niedźwiedzia pomalowali .
Anonymous - 29 Kwietnia 2016, 20:56
Street art eskimo grafitti, focze futro też potrafi
ilcattivo13 - 30 Kwietnia 2016, 12:48
Magnis, zmiłuj się Nawet mój świętej pamięci dziadek wiedział, że kosmici są szarzy
Jak malowali futro na zielono, to znaczy, że to byli zieloni, znaczy, ekologi
konopia - 30 Kwietnia 2016, 13:36
toż to maskowanie, kamuflaż, nie czytaliście , że z powodu wysokiej zawartości CO2 rośliny rosną jak głupie i pojawiają się tam gdzie do tej pory ich nie było, sfotografowany polars będzie mógł łatwiej maskować się na tle dżungli, która już niedługo porośnie Arktykę
http://tvnmeteo.tvn24.pl/...201061,1,0.html
druga hipoteza jest taka, że ten oto miś przygotowuje się do desantu, klimat się ociepla, lód się rozpuszcza, polars na krze lodowej ma zamiar dokonać desantu na Kanadę!
|
|
|