Planeta wygnania - Ale za co?
jelun - 4 Września 2008, 18:29
Za co ja i Krwawy Lolo dostalismy rangi "Żałobnik"? Nie mówie, że mi sie nie podoba bo o niebo lepsze od Froda ale za co to?
Chal-Chenet - 4 Września 2008, 18:47
jelun napisał/a | Za co ja i Krwawy Lolo dostalismy rangi Żałobnik? |
Naprawdę tak ciężko zgadnąć?
jelun - 4 Września 2008, 18:51
No bo za duzo pisałem na Bramy Domu Umarłych??
Chal-Chenet - 4 Września 2008, 18:58
Bingo
Tomcich - 4 Września 2008, 20:39
Większość na osobisty status musiało sobie dobrze zasłużyć. Tak więc możecie uważać się za naprawdę wyróżnionych.
Fidel-F2 - 5 Października 2008, 08:53
Może to nikogo nie interesuje ale wyrażam protest przeciw dyskryminowaniu Zerowca. Do tej pory było tak, że póki autor nie zaprotestował, to w jego wątku uprawnione były dowolne offtopy. Uważam opinię jewgienija wyrażoną w watku Rafała Kosika za calkowicie słuszną. Jedyną przewiną Zerowca było obstawanie przy swoim zdaniu i brak reakcji na polecenia admicji. W mojej opinii jednak, owe polecenia nie były fair. W efekcie Zerowiec znalazł sie w sytuacji rodem z greckiej tragedii, bez względu na to jak by postąpił, musiał przegrać.
Jedyna jaśniejsza gwiazdka to brak dożywotniego bana.
NURS - 5 Października 2008, 10:15
I tak zostanie. Dostał karę za prowokowanie, nie za wyrażanie swojego zdania. Nie udawaj, że nie widziałeś co pisał. Był proszony o wyjście z dyskusją poza wątek autorski, bo była nie na temat, czym łamał regulamin, odpowiedział, ze bedzie pisał co chce, gdzie chce. Gdzie indziej już za to pożegnaliby go czule na zawsze. Tutaj miał kolejne szanse. Podtrzymał swoje zdanie, dostał karę.
Piech - 5 Października 2008, 10:15
Mnie też dziwi gorliwość adminicji w dyscyplinowaniu Zerowca.
NURS wpierw rzuca mu wyzwanie
Cytat | Jakies przykłady, bo ja ci podam sporo wręcz przeciwnych |
a potem banuje.
NURS - 5 Października 2008, 10:19
Piech, zapisz sie na inne forum i zacznij dyskutować z adminem w taki sposób, jak zrobił to tutaj zerowiec, przestaniesz się dziwić. albo inaczej, zaczniesz się dziwić, że pozwoliłem mu na tyle.
xan4 - 5 Października 2008, 12:44
poczytałem sobie specjalnie wątek Rafała Kosika, aby wiedzieć o co chodzi i tak naprawdę to nie wiem, nie znam innych forum,nie znam poprzednich wyczynów Zerowca, ale jak dla mnie to bardziej poniosło w tym wątku mawete, a nie rzeczonego ukaranego, fakt pisał pod koniec trochę nie na temat, ale rozmowa wyszła z wypowiedzi o książce Rafała,
jak dla mnie to reakcja dyrekcji była z lekka przesadzona
Tomcich - 5 Października 2008, 22:41
U Rafała K. nie ma całości, więc można odnieść wrażenie, że dyskusja przebiegała inaczej. TUTAJ jej brakująca część.
Zerowiec napisał/a |
Ojej, ale się boję. Dostanę, o co proszę. A może jednak nie? Przecież skoro właśnie chcę dostać bana, bo mi to pasuje do wizerunku ostatniego sprawiedliwego walczącego z całym światem, to czyż nie powinno się mnie ukarać właśnie nie dając mi owego bana? |
No i dostał.
Anonymous - 6 Października 2008, 00:15
mawete napisał/a | zakładam, że napisałeś już coś lepszego, tylko na Twoim geniuszu nikt się nie poznał... |
Hejka. Nie chce mi się grzebać w forum, ale to chyba nie pierwsza taka prowokacja ze strony mawete,który już parę razy wpadał z szabelką do wątków autorskich by w ten sposób "bronić" autora.
A Zerowiec tylko wyraził swoją opinię.Może mądro-głupią, ale zawsze. IMO adminicja przegięła, bo powinna zareagować wcześniej i ukarać nie tylko jego.
NURS - 6 Października 2008, 08:15
Nie, Krisu, zerowiec olał prośbę moa i jeszcze kilkakrotnie prowokował - masz tu cycat wklejony przez Tomcicha (to tylko jednak z kilku podobnych wypowiedzi, była też taka, ze będzie pisał co chce i gdzie chce). I za to dostał najpierw ostrzeżenie, a potem gdy dalej robił sobie ze mnie jaja, chwilowy odpoczynek od forum.
Powtarzam jeszcze raz, za takie wyskoki wylatuje się z większości forów nieodwołalnie i na zawsze. tutaj zerowiec dostał dwie szanse, z których nie raczył skorzystać.
Ja daję ludziom sporo swobody, ale są granice, których raczej nie bedziemy przekraczali.
Fidel-F2 - 6 Października 2008, 09:20
NURS, nie przekonałeś mnie ale to Twoja farma
dareko - 6 Października 2008, 10:07
Ale o co ten szum? Ja to widze tak:
NURS: Zerowiec, uwazaj, bo dostaniesz bana.
Zerowiec: W *beep* mam twojego bana.
NURS: Masz bana.
Fidel: Za co Zrowiec dostal bana?
No dajmy spokoj, to nie piaskownica. Wszyscy wiemy, ze forum ma bardzo luzne zasady i admiralicja jest niezwykle tolerancyjna. Dlatego jak juz sie odzywa i zwraca uwage, to raczej stosujemy sie do jej zalecen. Bez tego bylby juz totalny burdel. Bywalo juz, ze ktos z rozmyslem nie zastosowal sie do zalecenia i dostal po lapkach. Zwykla rzecz.
Fidel-F2 - 6 Października 2008, 10:13
dareko, ja widze to tak
Zerowiec: mam rację
Nurs: zerowiec nie podoba mi się to
zerowiec: wali mnie to, i tak mam rację
Nurs: zerowiec dostaniesz bana jak nie przestaniesz
Zerowiec: w *beep* mam...
dalej jak u Ciebie
NURS - 6 Października 2008, 10:34
Mylisz się.
Zwróciłem mu uwage na to, ze zaśmieca wątek autorski dyskusją na tematy liczebnoci wojsk w historii i tym podobnych głupot nie związanych już z treścią książki, co jest złamaniem regulaminu i dawało mi pełne prawo do zastosowania ostrzeżenia. Więc nie udawajmy, że chodziło o jakies racje.
Fidel-F2 - 6 Października 2008, 10:41
NURS, nie takie offtopy bywały w autorskich wątkach i nikomu to nie przeszkadzało, taka cecha tego forum. Ja też nie jestem fanem Zerowca ale zastosowałeś w jego przypadku podwójną moralność. Tylko to mam do Ciebie. Fakt,, że nie zareagował na polecenia admicji to już jego problem.
NURS - 6 Października 2008, 11:30
Jaką podwójną moralność? O czym ty mówisz? Potrafisz uzuasadnić jakoś tezę wyrazoną w ten sposób:
Zerowiec: mam rację
Nurs: zerowiec nie podoba mi się to
To, ze nikt nie zareagowal na inne offtopy w innych wątkach, nie oznacza, ze ja nie zareaguję na taki, na który sam trafię. Poza tym są różne offtopy i zazwyczaj kończą się, jak wtrąca się mod. Nie przypominam sobie takiego, gdzie na uwagę o offtopowaniu, ktoś by odpisał w sposón, jaki cytuje Tomcich, a jest to najspokojniejszy cycat, bo kilka gorszych postów usunąłem. między innymi taki, w którym napisał że będzie pisał co chce i gdzie chce a nam wara od tego.
Z takimi ludźmi zawsze rozmawiam krótko.
Fidel-F2 - 6 Października 2008, 11:34
ja wiem swoje, Ty swoje, powiedziałem co uważałem za stosowne EOT
dzejes - 6 Października 2008, 19:00
NURS napisał/a |
Z takimi ludźmi zawsze rozmawiam krótko.
|
Może to robota Zerowca?
NURS - 6 Października 2008, 19:16
A kto jest ten jurek?
mawete - 6 Października 2008, 19:48
Fidel-F2: mam Ci przypomnieć za co obaj dostaliśmy czerwone krawaty? Jak dla mnie ta sytuacja jest nawet bardziej adekwatna od poprzedniej. Zwróćcie uwagę panowie, że pomimo nieobecności facet dalej Wami manipuluje...
Zostałem grzecznie poproszony o to żeby nie robić problemów, nie przez adminów, ale przez osobę do której mam duży szacunek. I prośbę to spełnię.
Niniejszym jest to mój ostatni post dotyczący Zerowca w jakiejkolwiek postaci.
Anonymous - 6 Października 2008, 19:54
E,mawete, akurat Ty najbardziej dałeś się zmanipulować, imo.
Piech - 6 Października 2008, 21:53
Teraz każdy będzie mógł wymagać od mawete, żeby pisał lepiej od autorów, których krytykuje.
mawete - 6 Października 2008, 22:02
Piech: a co to ma wspólnego? Wybacz, ale może przenieśmy rozmowę o Twoich skrótach myślowych do "Luźnych rozmów". Jeśli chodzi Ci o krytykę to zawsze podaję podstawy, spoilery mogą dostać autorzy lub po wyniku głosowania przedstawię. Rozumiem, że Ty krytykujesz bez podstaw, ale to może załóż temat "Wycieczki osobiste" Nikt się nie będzie czepiał
Piech - 6 Października 2008, 22:31
mawete napisał/a | Piech: a co to ma wspólnego? Wybacz, ale może przenieśmy rozmowę o Twoich skrótach myślowych do Luźnych rozmów. Jeśli chodzi Ci o krytykę to zawsze podaję podstawy, spoilery mogą dostać autorzy lub po wyniku głosowania przedstawię. Rozumiem, że Ty krytykujesz bez podstaw, ale to może załóż temat Wycieczki osobiste Nikt się nie będzie czepiał |
mawete, przecież to Ty przekonywałeś, że aby krytykować, trzeba samemu umieć pisać. Ja tylko przypominam. Nie możesz się za to na mnie denerwować
Cytat | zakładam, że napisałeś już coś lepszego, tylko na Twoim geniuszu nikt się nie poznał... |
Cytat | jak zarobisz pierwszy tysiąc na pisaniu to daj znać |
Cytat | To siedź i cierp. Wieszczu. |
Cytat | Wieszczu, daj nam do przeczytania coś własnej produkcji. |
Cytat | Czyli mogę uważać, że nic nie napisałeś i nie potrafisz napisać? albo tak bardzo boisz się krytyki, że boisz pokazać się cokolwiek? Nawet shorta nie widziałem. |
NURS - 6 Października 2008, 22:53
Możecie dać sobie spokój? To już nie jest rozmowa o zerowcu.
dzejes - 6 Października 2008, 23:37
Nienienie! Mam świeży popcorn (chce ktoś?) colę, żądam walki!
Piech - 7 Października 2008, 00:09
NURS jak zwykle ma rację.
Zaprzestaję jałowych wygłupów i od dziś będę zdyscyplinowany i poważny.
|
|
|