Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Duke - 20 Grudnia 2005, 15:30
a ja już mam choinkę
Margot napisał/a | Taką samą, jak boty osobowość |
na jakim skrypcie, bo ja kozystam z Erasera "kill kill młofafoka buuuuaaacchacha"
Co do samych matur i innych kolokwiów to pamietam egzamin z filozofii prawa - to był hardkor... Najgorsze było to że wszystcy, łącznie z prowadzącym mieliśmy świadomośc do czego potrzebna jest ta wiedza...
mawete - 20 Grudnia 2005, 15:35
heh... Duke: ja też mam... moja mamusia jest sędzią....
mawete - 20 Grudnia 2005, 17:06
Przydygałem choinkę... zapomniałem ile to waży...
Margot - 20 Grudnia 2005, 21:15
Duke napisał/a | a ja już mam choinkę
Margot napisał/a | Taką samą, jak boty osobowość |
na jakim skrypcie, bo ja kozystam z Erasera kill kill młofafoka buuuuaaacchacha |
Zapytaj tego, kto mnie zaprogramował - mnie nie udostępnił tych danych
Dunadan - 20 Grudnia 2005, 23:38
A ja jutro na grzyby się wybieram, dawno nie jadłem, trzeba coś nazrywać. Swoją droga jutro mam ostatnie zajęci w tym roku! nie mogę się doczekać ale chyba już o tym mówiłem? podobnie jak o tym ze jutro też się żegnanm z wami...ehh... trzeba założyć wątek pożegnalny...
Lu - 20 Grudnia 2005, 23:51
mawete napisał/a | nuuuuuuuuuuuuda... niby jest 9 osób a nic się nie dzieje... |
zapraszam na konkurs okładkowy. Mnie wystarczyły 2 ostatnie strony. Popłakałam się i charczącym śmiechem wystraszyłam kota.
Tam mają niezły burdel... siostrzyczki...
[ Dodano: 20-12-2005, 23:56 ]
Dunadan napisał/a | A ja jutro na grzyby się wybieram, dawno nie jadłem, trzeba coś nazrywać. |
grzyby? zimą?
Chyba halucynogenne
I to nie nazrywać tylko kupić
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 00:13
Nazrywać i to wcale nie halucynki ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne. Obawiam się tylko że w tym śniego znajdę jedno wielkie G. No i mam nadzieje że te grzyb o których myślę są tymi włąściwymi bo inaczej...
Duke - 21 Grudnia 2005, 08:05
Margot napisał/a | Zapytaj tego, kto mnie zaprogramował - mnie nie udostępnił tych danych |
Skoro zostałaś zaprogramowana, to zkąd wiesz czy sama nie jesteś botem? Iście Dickowski dylemat nieprawdaż?
Lu - 21 Grudnia 2005, 09:54
Dunadan napisał/a | Nazrywać i to wcale nie halucynki ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne. |
O! Ignorancjo!
Na boczniaka nie wpadłam
A że smaczne - zgadzam sie
życzę miłego ostatniego dnia na uczelni
gorat - 21 Grudnia 2005, 11:34
Lu napisał/a | zapraszam na konkurs okładkowy. Mnie wystarczyły 2 ostatnie strony. Popłakałam się i charczącym śmiechem wystraszyłam kota.
Tam mają niezły burdel... siostrzyczki... |
Rzeczywiście ostatnio było za****ście! Długo będę coś takiego wspominał. Ale już wróciło do normy.
Czarny - 21 Grudnia 2005, 11:37
Zaraz tam burdel, po prostu mała gorączka przedświateczna
Haletha - 21 Grudnia 2005, 13:14
"Ludzieeeeeeeee" :P
Zapraszam do działu z hiromancją na rozwiązywanie testu na inteligencję. Nie udało mi się wstawić go w formie nowego, pomarańczowego postu, bo forum nie pozwoliło:)
Duke - 21 Grudnia 2005, 15:40
Haletha napisał/a | Zapraszam do działu z hiromancją na rozwiązywanie testu na inteligencję. |
Jakbym ją miał to może bym coś rozwiązał, a tak to nawet sznurowadła nie mogę rozwiązać bo mam gumofilce na przylepce
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 19:58
Lu napisał/a | Dunadan napisał/a | Nazrywać i to wcale nie halucynki ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne. |
O! Ignorancjo!
Na boczniaka nie wpadłam
A że smaczne - zgadzam sie
życzę miłego ostatniego dnia na uczelni |
spoko, ja o boczniakach dowiedziałem się dwa tygodnie temu ( tzn. ze w zimę je można znaleźć ). Dobre były, już zjedzone - teraz czekam na efekty mam nadzieję ze się niedoczekam no w każdym razie ostatni dzień na uczelni minął... i czas spadać...
Lu - 28 Grudnia 2005, 19:43
Hmmmmm..... Kiedyś Margot napisała że jeśli nie odezwie się przez kilka dni, to znaczy że nie żyje.
Ostatni post Margot jest z 23.12.2005r. wspomina w nim o grypie...
Zaczynam się niepokoić
Romek P. - 28 Grudnia 2005, 19:56
Lu napisał/a | Hmmmmm..... Kiedyś Margot napisała że jeśli nie odezwie się przez kilka dni, to znaczy że nie żyje.
Ostatni post Margot jest z 23.12.2005r. wspomina w nim o grypie...
Zaczynam się niepokoić |
Żyje. Była widziana na innym forum
Iscariote - 28 Grudnia 2005, 20:16
zdradza nas
mawete - 28 Grudnia 2005, 22:08
Cholernie zły jestem... niech mi ktoś pierdo**nie to może mi przejdzie - uprzedzam mogę oddac...
Pako - 29 Grudnia 2005, 16:48
JEBUT!
A na co to taki zły jesteś?
A oddawaj - przez klawiaturę aż tak nie boli
mawete - 30 Grudnia 2005, 18:47
Pako: dzięki... ale i tak Cię znajdę...
Pako - 30 Grudnia 2005, 18:52
Ocho! widzę problem poważniejszy )
Gdzieś tam kozetka specjalistyczna jest.. albo możesz usiaść tu, przy szklaneczce rozgrzewacza i się wyżalić. Bo w sumie po to jesteśmy tutaj, żęby sobie pomagać
gorat - 30 Grudnia 2005, 18:58
mawete napisał/a | Pako: dzięki... ale i tak Cię znajdę... |
Gorgela wołać, Gorgelfreuda! Nie z takimi przypadkami miał do czynienia, to sobie poradzi. W razie czego pomożemy mu, na co wskazuje choćby wątek powitalny...
Pako - 30 Grudnia 2005, 19:28
E tam, gorgelfreud? Kto to taki? :>
Nie znam...
mawete - 30 Grudnia 2005, 19:42
gorat: to jeszcze kilku kumpli zbierzcie... . Chociaż ja właśnie przeczytałem wątek religijny... i odpuszczam Wam idźcie w pokoju...
Lu - 31 Grudnia 2005, 13:46
mawete napisał/a | Chociaż ja właśnie przeczytałem wątek religijny... i odpuszczam Wam idźcie w pokoju... |
Uważaj... bo zaraz Madzik Cię odstrzeli....
[ Dodano: 31-12-2005, 13:51 ]
P.S. Czekam na zdjęcia. Ale nie musisz się spieszyć. Wiem, że teraz nadejdą trudne dni walki z kacem Życzę Ci powrotu na tarczy
mawete - 31 Grudnia 2005, 20:40
Sssto lat... ssssto lat.... yp...
Dunadan - 1 Stycznia 2006, 20:21
Pako napisał/a | E tam, gorgelfreud? Kto to taki? :>
Nie znam... |
pewnie poznasz, a jak chcesz szybciej poznac to warto odiwedzic forum Fahreheitu... swoja droga daaawno sie tam nie pokazywalem...ehhh...
mawete - 4 Stycznia 2006, 12:15
Też jakoś dawno tam nie byłem.... mało tam bywałem nie za bardzo mi się podobało...
Dunadan - 4 Stycznia 2006, 19:29
a mnie sięw sumie podobało ale... no dużo tych tematów się porobiło, nie mówiąc o zaległościach... i siakoś tak...
gorat - 4 Stycznia 2006, 21:03
Dunadan napisał/a | a mnie sięw sumie podobało ale... no dużo tych tematów się porobiło, nie mówiąc o zaległościach... i siakoś tak... |
Nie bój się - od pewnego czasu te zaległości prawie się nie powiększają
|
|
|