To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Duke - 20 Grudnia 2005, 15:30

a ja już mam choinkę
Margot napisał/a
Taką samą, jak boty osobowość

na jakim skrypcie, bo ja kozystam z Erasera "kill kill młofafoka buuuuaaacchacha"

Co do samych matur i innych kolokwiów to pamietam egzamin z filozofii prawa - to był hardkor... Najgorsze było to że wszystcy, łącznie z prowadzącym mieliśmy świadomośc do czego potrzebna jest ta wiedza... :twisted:

mawete - 20 Grudnia 2005, 15:35

heh... Duke: ja też mam... moja mamusia jest sędzią....
mawete - 20 Grudnia 2005, 17:06

Przydygałem choinkę... zapomniałem ile to waży...
Margot - 20 Grudnia 2005, 21:15

Duke napisał/a
a ja już mam choinkę
Margot napisał/a
Taką samą, jak boty osobowość

na jakim skrypcie, bo ja kozystam z Erasera kill kill młofafoka buuuuaaacchacha

Zapytaj tego, kto mnie zaprogramował - mnie nie udostępnił tych danych :mrgreen:

Dunadan - 20 Grudnia 2005, 23:38

A ja jutro na grzyby się wybieram, dawno nie jadłem, trzeba coś nazrywać. Swoją droga jutro mam ostatnie zajęci w tym roku! nie mogę się doczekać :D ale chyba już o tym mówiłem? podobnie jak o tym ze jutro też się żegnanm z wami...ehh... trzeba założyć wątek pożegnalny...
Lu - 20 Grudnia 2005, 23:51

mawete napisał/a
nuuuuuuuuuuuuda... niby jest 9 osób a nic się nie dzieje...

zapraszam na konkurs okładkowy. Mnie wystarczyły 2 ostatnie strony. Popłakałam się i charczącym śmiechem wystraszyłam kota. :mrgreen: :mrgreen:

Tam mają niezły burdel... siostrzyczki... :lol:

[ Dodano: 20-12-2005, 23:56 ]
Dunadan napisał/a
A ja jutro na grzyby się wybieram, dawno nie jadłem, trzeba coś nazrywać.

:shock:
grzyby? zimą?
Chyba halucynogenne 8)
I to nie nazrywać tylko kupić 8)

Dunadan - 21 Grudnia 2005, 00:13

Nazrywać i to wcale nie halucynki :) ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne. Obawiam się tylko że w tym śniego znajdę jedno wielkie G. No i mam nadzieje że te grzyb o których myślę są tymi włąściwymi bo inaczej... :D
Duke - 21 Grudnia 2005, 08:05

Margot napisał/a
Zapytaj tego, kto mnie zaprogramował - mnie nie udostępnił tych danych

Skoro zostałaś zaprogramowana, to zkąd wiesz czy sama nie jesteś botem? Iście Dickowski dylemat nieprawdaż?

Lu - 21 Grudnia 2005, 09:54

Dunadan napisał/a
Nazrywać i to wcale nie halucynki :) ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne.

O! Ignorancjo!
Na boczniaka nie wpadłam :mrgreen:
A że smaczne - zgadzam sie 8)
życzę miłego ostatniego dnia na uczelni :mrgreen:

gorat - 21 Grudnia 2005, 11:34

Lu napisał/a
zapraszam na konkurs okładkowy. Mnie wystarczyły 2 ostatnie strony. Popłakałam się i charczącym śmiechem wystraszyłam kota.

Tam mają niezły burdel... siostrzyczki...

Rzeczywiście ostatnio było za****ście! :lol: Długo będę coś takiego wspominał. :D :mrgreen: Ale już wróciło do normy.

Czarny - 21 Grudnia 2005, 11:37

Zaraz tam burdel, po prostu mała gorączka przedświateczna :mrgreen:
Haletha - 21 Grudnia 2005, 13:14

"Ludzieeeeeeeee" :P

Zapraszam do działu z hiromancją na rozwiązywanie testu na inteligencję. Nie udało mi się wstawić go w formie nowego, pomarańczowego postu, bo forum nie pozwoliło:)

Duke - 21 Grudnia 2005, 15:40

Haletha napisał/a
Zapraszam do działu z hiromancją na rozwiązywanie testu na inteligencję.

Jakbym ją miał to może bym coś rozwiązał, a tak to nawet sznurowadła nie mogę rozwiązać bo mam gumofilce na przylepce :mrgreen:

Dunadan - 21 Grudnia 2005, 19:58

Lu napisał/a
Dunadan napisał/a
Nazrywać i to wcale nie halucynki :) ot taki boczniak ostrygowaty lub zimówka aksamitna własnie teraz wydają owocniki - grzyby bardzo smaczne i ( przynajmniej boczniak ) bardzo popularne.

O! Ignorancjo!
Na boczniaka nie wpadłam :mrgreen:
A że smaczne - zgadzam sie 8)
życzę miłego ostatniego dnia na uczelni :mrgreen:

spoko, ja o boczniakach dowiedziałem się dwa tygodnie temu ( tzn. ze w zimę je można znaleźć ). Dobre były, już zjedzone - teraz czekam na efekty :D mam nadzieję ze się niedoczekam :D no w każdym razie ostatni dzień na uczelni minął... i czas spadać...

Lu - 28 Grudnia 2005, 19:43

Hmmmmm..... Kiedyś Margot napisała że jeśli nie odezwie się przez kilka dni, to znaczy że nie żyje.
Ostatni post Margot jest z 23.12.2005r. wspomina w nim o grypie...
Zaczynam się niepokoić :roll:

Romek P. - 28 Grudnia 2005, 19:56

Lu napisał/a
Hmmmmm..... Kiedyś Margot napisała że jeśli nie odezwie się przez kilka dni, to znaczy że nie żyje.
Ostatni post Margot jest z 23.12.2005r. wspomina w nim o grypie...
Zaczynam się niepokoić :roll:

Żyje. Była widziana na innym forum :)

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 20:16

zdradza nas :evil:
mawete - 28 Grudnia 2005, 22:08

Cholernie zły jestem... niech mi ktoś pierdo**nie to może mi przejdzie - uprzedzam mogę oddac...
Pako - 29 Grudnia 2005, 16:48

JEBUT!
A na co to taki zły jesteś?
A oddawaj - przez klawiaturę aż tak nie boli ;)

mawete - 30 Grudnia 2005, 18:47

Pako: dzięki... ale i tak Cię znajdę... :evil:
Pako - 30 Grudnia 2005, 18:52

Ocho! widzę problem poważniejszy )
Gdzieś tam kozetka specjalistyczna jest.. albo możesz usiaść tu, przy szklaneczce rozgrzewacza i się wyżalić. Bo w sumie po to jesteśmy tutaj, żęby sobie pomagać :)

gorat - 30 Grudnia 2005, 18:58

mawete napisał/a
Pako: dzięki... ale i tak Cię znajdę... :evil:

Gorgela wołać, Gorgelfreuda! Nie z takimi przypadkami miał do czynienia, to sobie poradzi. W razie czego pomożemy mu, na co wskazuje choćby wątek powitalny... :mrgreen:

Pako - 30 Grudnia 2005, 19:28

E tam, gorgelfreud? Kto to taki? :>
Nie znam... :P

mawete - 30 Grudnia 2005, 19:42

gorat: to jeszcze kilku kumpli zbierzcie... :) . Chociaż ja właśnie przeczytałem wątek religijny... i odpuszczam Wam idźcie w pokoju...
Lu - 31 Grudnia 2005, 13:46

mawete napisał/a
Chociaż ja właśnie przeczytałem wątek religijny... i odpuszczam Wam idźcie w pokoju...

Uważaj... bo zaraz Madzik Cię odstrzeli.... :twisted:

[ Dodano: 31-12-2005, 13:51 ]
P.S. Czekam na zdjęcia. Ale nie musisz się spieszyć. Wiem, że teraz nadejdą trudne dni walki z kacem :wink: Życzę Ci powrotu na tarczy :mrgreen:

mawete - 31 Grudnia 2005, 20:40

Sssto lat... ssssto lat.... yp... :mrgreen:
Dunadan - 1 Stycznia 2006, 20:21

Pako napisał/a
E tam, gorgelfreud? Kto to taki? :>
Nie znam... :P

pewnie poznasz, a jak chcesz szybciej poznac to warto odiwedzic forum Fahreheitu... swoja droga daaawno sie tam nie pokazywalem...ehhh...

mawete - 4 Stycznia 2006, 12:15

Też jakoś dawno tam nie byłem.... mało tam bywałem nie za bardzo mi się podobało...
Dunadan - 4 Stycznia 2006, 19:29

a mnie sięw sumie podobało ale... no dużo tych tematów się porobiło, nie mówiąc o zaległościach... i siakoś tak...
gorat - 4 Stycznia 2006, 21:03

Dunadan napisał/a
a mnie sięw sumie podobało ale... no dużo tych tematów się porobiło, nie mówiąc o zaległościach... i siakoś tak...

Nie bój się - od pewnego czasu te zaległości prawie się nie powiększają :?

Partner forum