To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Godzilla - 14 Maj 2009, 17:06

Urząd Skarbowy kiedyś nakazał pod groźbą egzekucji, komornika itd, żeby mój teść uzupełnił źle opłacony podatek o brakującą kwotę. Brak wynikał z zaokrąglenia do pełnych złotych, które teściowi doradziła panienka w urzędzie. Wynosił, uwaga, uwaga, 50 groszy. Znaczek na list polecony z urzędu kosztował ponad 3 złote.
shenra - 14 Maj 2009, 17:10

Wreszcie doczekałam się na wycenę biegłego sądowego, przeraża mnie tylko wczesnoporanna godzina na przeprowadzenie całej akcji.
Lynx - 14 Maj 2009, 18:05

Dostałam fajny nawilżacz powietrza. Na prund. Można wlać aromat i takie tam. :mrgreen:
agnieszka_ask - 14 Maj 2009, 18:26

jak nam się małe porodziło, to wywiesiliśmy przy drzwiach kartkę z prośbą o nie używanie dzwonka, no chyba, że ktoś ma ochotę kołysać płaczące dziecko ;)
i nie dość, że nikt nam małolata ze snu nie wyrywa, to jeszcze wszystkie politykusy (bo właśnie jest czas wyborów lokalnych) nie zawracają nam głowy jacy to oni są wspaniali, uczciwi i inni niż ich rywale, tylko wrzucają ulotki informacyjne do skrzynki i idą dręczyć kogoś innego :D
owa kartka skutecznie odstrasza również tych z wyjaśniającymi ulotkami oraz jedyną i prawdziwa biblią, a także sprzedawców kosmetyków, a nawet roznosicieli katalogów z niezwykle niezbędnymi rzeczami dla domu, który każdy powinien mieć!
tak strasznie cieszy mnie ta karteczka, że chyba powisi jeszcze kilka miesięcy :mrgreen:

Adanedhel - 14 Maj 2009, 19:55

Koniec redagowania koleżance pracy licencjackiej. Było to bardzo pouczające. Nie miałem pojęcia, że można natworzyć tyle błędów interpunkcyjnych. Widać nie doceniam ludzi.
Nutzz - 14 Maj 2009, 21:25

Widzisz, człowiek uczy się całe życie :wink:
mawete - 14 Maj 2009, 21:48

Wojskowa kobieta od przetargów, która nie wie czy zastrzeżone czy poufne są wyżej... nawet czytać chyba nie umie :twisted:
Agi - 14 Maj 2009, 21:49

A pisać? :mrgreen:
mawete - 14 Maj 2009, 22:51

Pieczątkę podbiła i podpisała się to chyba umie... :twisted:
shenra - 15 Maj 2009, 11:08

Robota się do mnie odezwała(fajnie to brzmi)tylko nie wiem do końca, czy się z tego cieszę, czy nie. :shock:
hrabek - 15 Maj 2009, 11:10

Shenra: zawsze lepiej mieć więcej propozycji niż mniej. Do mojej żony też się robota odzywa. Jedna już nie wypaliła, ale jeszcze dwie są. Liczę, że ktoraś zaskoczy.
shenra - 15 Maj 2009, 11:12

shenra napisał/a
(...)się cieszę jak dzik.

Nie wiem, jak się cieszą dziki. Możesz zademonstrować? :twisted:

hrabek - 15 Maj 2009, 11:15

&^@%&^#!

Sorry, niechcący kliknąłem nie na to co trzeba i zamiast zacytować wyedytowałem posta. I to nieswojego! Można to jakoś cofnąć?

Bardzo przepraszam!

Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 11:16

:mrgreen:
hrabek - 15 Maj 2009, 11:17

Ależ się właśnie wkur...!
shenra - 15 Maj 2009, 11:17

Taa i jeszcze sama do siebie posta napisałam :mrgreen: thx ;P:
Fidel-F2 - 15 Maj 2009, 11:18

shenra, może to trzeba zacząc leczyć?
Witchma - 15 Maj 2009, 11:18

hrabek napisał/a
Ależ się właśnie wkur...!

Nie ten wątek :twisted:

hrabek - 15 Maj 2009, 11:20

Witchma napisał/a
Nie ten wątek :twisted:

Niom... :oops:
Coś mi nie grało, jak nie było znaczników quote, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić. A przycisk "edytuj" wskoczył w miejsce "cytuj". Ehh... Ale cieszy mnie, że teraz na długo zapamiętam położenie przycisków :)

shenra - 15 Maj 2009, 11:21

Fidel-F2, jakby okazało się, że mam więcej objawów samo pojawiających się wypowiedzi moich to nieomieszkam się wybrać do specjalisty :wink: . Chociaż czubki mają wesołe życie. Trzeba by się upewnić, czy harabek tożsamości nie zmienia :mrgreen:
dzejes - 15 Maj 2009, 11:26

hrabek napisał/a

Coś mi nie grało, jak nie było znaczników quote, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić. A przycisk edytuj wskoczył w miejsce cytuj. Ehh... Ale cieszy mnie, że teraz na długo zapamiętam położenie przycisków :)

A mnie cieszy, że już dwa razy się w porę zorienotwałem, że klikam na "edytuj", zamiast "cytuj" :mrgreen:

EDIT: No i przyszły przesyłki - żarówki błyskowe, kostka i kabelki synchro. Idę testować. Trzymajcie kciuki, żebym się nie zaplątał w te wszystkie kable.

shenra - 15 Maj 2009, 11:31

Heh to ja się najpierw pocieszę, a potem się załamię. :mrgreen:
Agi - 15 Maj 2009, 11:31

Lektura postów nad moim ucieszyła mnie do łez. :mrgreen:
hrabek - 15 Maj 2009, 11:32

shenra napisał/a
harabek

No dobra, należało mi się :twisted:

shenra - 15 Maj 2009, 11:37

hrabek, coś z tym cytowaniem masz problem :mrgreen:
Martva - 15 Maj 2009, 11:38

hrabek napisał/a
A przycisk edytuj wskoczył w miejsce cytuj.

O, jak mi się kiedyś zdarzyło moderować jedno forum (krótko bo krótko, ale zawsze), to miałam z tym straszny problem, może bym i się kiedyś przyzwyczaiła ale nie zdążyłam :D

Anonymous - 15 Maj 2009, 11:40

Moje dzieciaki bezapelacyjnie zwyciężyły w międzyszkolnym konkursie małych form teatralnych. Byli świetni! :D
hrabek - 15 Maj 2009, 11:40

shenra napisał/a
hrabek, coś z tym cytowaniem masz problem :mrgreen:

Nie, tym razem dobrze zacytowałem. Przyjrzyj się uważnie cytatowi.

Witchma - 15 Maj 2009, 11:41

Miria, gratulacje :bravo
Agi - 15 Maj 2009, 11:43

Miria, świetnie, gratuluję!

Partner forum