To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

merula - 8 Października 2008, 11:19

mawete, myślę, że ktoś mógłby cie przechować od soboty do poniedziałku.
nie wykręcaj się głupio ;P:

mawete - 8 Października 2008, 18:34

merula: taaa... ale ja misiu mam remont w domu... wiesz co by mi żona zrobiła jakby mnie w sobotę nie było? :mrgreen:
merula - 8 Października 2008, 20:13

chyba jestem w stanie to sobie wyobrazić. mam męża. :mrgreen:
mawete - 8 Października 2008, 20:29

merula: nie mam więcej pytań. :wink:
dalambert - 8 Października 2008, 22:19

mawete, i Skofiarze - czas okreslic ten moment szczęsny i chwilę wiekopomną gdy mawete, do Stolicy zjedzie i Paradox osobą nawiedzić raczysz - czyli ŁACHUDRO - skoro nie Wpadasz , bo nie możesz , wskaż KIEDY Będziesz :evil:
mawete - 8 Października 2008, 23:01

dalambert: a umiesz czytać ze zrozumieniem poprzednie posty? :twisted: jurto będę wiedział czy będę w terminie o którym napisałem.
Rafal Kosik - 9 Października 2008, 04:54

Termin nieszczęśliwy... Ledwo się na swoje urodziny wyrywam, ale daj znać gdzie i kiedy dokładnie (w sensie godziny), to na jedno, dwa piwka wpadnę. Jak się da.
dareko - 9 Października 2008, 11:07

Tez poprosze o info. Nie mam pewnosci jak bedzie z czasem, ale na herbatke postaram sie wpasc :)
hrabek - 9 Października 2008, 11:23

Wlasnie sie dowiedzialem, ze 12-14 listopada bede w Wawie. Wiem, ze termin odlegly, ale jakby kto byl chetny, to z przyjemnoscia sie spotkam. Cel spotkania dowolny, poza matrymonialnym.
mawete - 9 Października 2008, 12:52

Będę miał prawdopodobnie czas w poniedziałek po południu - jutro rano będę wiedział dokładnie. Jeśli dareko będzie to SKOFę-bis możemy zorganizować (o ile pamiętam nazwa jest Jego własnością intelektualną :wink: ) :D
dareko - 9 Października 2008, 13:31

mawete napisał/a
o ile pamiętam nazwa jest Jego własnością intelektualną

Prawa przekazano przy zdawaniu organizacji. :)

mBiko - 9 Października 2008, 21:55

A wracając na chwilę do najbliższej soboty, od której zaczynamy demolowanie Paradoxu?
Kruk Siwy - 10 Października 2008, 09:29

Jak wola.
Ale urodziny trójcy nieświętej to od 19.

merula - 10 Października 2008, 11:08

czyli trzebaby z załącznikiem przybyć
Kruk Siwy - 10 Października 2008, 11:14

Z trzema. Kosik, Lucas i Trashka.
No może być jeden i trzy szklanki.

mawete - 10 Października 2008, 18:39

Rafal Kosik, dareko, Kruk Siwy: mam wolne w poniedziałek po 19tej. Paradox? Szkoleniem mam przy Chałubińskiego, hotel przy Towarowej. Nie jest to kosmicznie daleko ale jeśli znacie jakiś logiczny lokal bliżej to może być (byle nie na Centralnym :wink: )

//edit: oczywiście całą resztę też zapraszam :D

mBiko - 10 Października 2008, 20:29

mawete, czyżby nie odpowiadała Ci atmosfera tej przytulnej pizzerii na Centralnym :mrgreen: ?
mawete - 10 Października 2008, 20:30

mBiko: niewygodne łóżka mają :mrgreen:
Ixolite - 12 Października 2008, 13:37

Mini galeria, z wczorajszo-dzisiejszych ekscesów:

http://ixolite.info/SKOFA/vi002/

Gwynhwar - 12 Października 2008, 17:24

No to ja podziękuję za przemiłą atmosferę! Jeszcze raz buziaki dla dań głównych w osobach Rafała, Lucasa i Trashki.
Siem wybawiłam i Samiec tyż.

Udowodnono mi, iż w pewnych sytuacjach pueta traci znaczenie, a kilka dni temu dzwonił do mnie Stirlitz. Sedecznie dziękuję całej grupie, która mi to uświadomiła :D
Dziękuję też dalambertowi za komentarze, które wziełam sobie do serca.

mawete - 12 Października 2008, 19:21

Dobra, jestem jutro po 19tej w Paradoxie - chętnych do piwa zapraszam.
Ixolite - 12 Października 2008, 19:37

A do której? Bo dopiero koło 20.30 kończę zajęcia...
mawete - 12 Października 2008, 19:45

Pewnie do zamknięcia :D
Ixolite - 12 Października 2008, 19:54

To może wpadne, jeśli jeszcze będę na siłach...
Kruk Siwy - 13 Października 2008, 09:54

Ale był kocioł ludziska... własnych myśli nie słyszałem. O pogadaniu trudno mówić. Ryczało się jednak do siebie bardzo sympatycznie. Dziewczyny byly ładne, męczyźni stosownie podchmieleni. Było git. Wyściskałem solenizantów albo jak kto woli jubilatów, aczkolwiek bądźmy szczerzy najwięcej uścisków i buziaków dostała Trashka. Lucas i Kosik samiec musieli się zadowolić "misiem".
Jedno mnie tylko wkurzyło. Nie mogłem jeść tego fantastycznego smalcu. Qurrr!
A i Kaczor wrócił do gry. Co prawda nadal jest martwy po tym jak mawete ubił ale jako legndarny zombikaczor sprawdza się nieźle.

Ixolite - 13 Października 2008, 11:24

Miałem nadzieję, że ktoś dojrzy kaczora na fotkach i się zachwyci :)
Kruk Siwy - 13 Października 2008, 11:26

Weteranów skofowych już mało...
Godzilla - 13 Października 2008, 12:31

Może na następnej się zjawię. Jak będzie za miesiąc, to byłaby w okolicach moich urodzin. Pozdrowienia dla całej ekipy.
Rafal Kosik - 13 Października 2008, 13:51

Postaram się wpaść, choć będzie to raczej świadome zajście na jedno piwo...
Adanedhel - 13 Października 2008, 14:50

Godzilla napisał/a
Może na następnej się zjawię. Jak będzie za miesiąc, to byłaby w okolicach moich urodzin. Pozdrowienia dla całej ekipy.

Następna skofa według obecnych planów będzie 6 grudnia, w mikołajki, a mBiko już zgodził się robić za Mikołaja ;P:

Partner forum