Spodenki - Szorty
Stormbringer - 19 Października 2009, 11:02
Cholibka, faktycznie. Brzmi ciekawie.
baranek - 19 Października 2009, 11:06
znaczy, wychodzimy z szortowego podziemia. świat jest nasz.
terebka - 19 Października 2009, 11:12
To dopiero wieść dla szortpiśców!
xan4 - 19 Października 2009, 11:12
baranek, szef przejął Twój pomysł
Witchma - 19 Października 2009, 11:13
Byle termin był hojny
baranek - 19 Października 2009, 11:24
no, bo to chyba jedyna forma hojności, na którą może liczyć autor szortów.
chyba,
że
płacą
od
linijki
tekstu.
xan4 - 19 Października 2009, 11:27
To cieszy, bo chyba zauważono, że jest to element, który także ma swój target, że tak polecę slangiem, po udanym głosowaniu na jewgienijową Lemoniadę i dobrym odbiorze Boguckiego z obecnego numeru.
Mam nadzieję, że szorty staną się stałym punktem programu SFFiH, może dlatego ten konkurs.
Marcin Robert - 19 Października 2009, 11:39
A jakieś bliższe szczegóły? Bo jeszcze nie mam najnowszego numeru, a na stronie głównej Pisma też nic nie dali.
EDIT: takie różne poprawki.
Witchma - 19 Października 2009, 11:40
Marcin Robert napisał/a | bo jeszcze nie mam najnowszego numeru? |
Marcin Robert, nie jesteś wyjątkiem. Zajrzyj na stronę SFFiH
baranek - 19 Października 2009, 11:43
Ale xan sprawia takie wrażenie jakby coś wiedział. a może nawet COŚ wiedział.
Witchma - 19 Października 2009, 11:44
baranek, ja nawet jestem więcej niż pewna, że On coś wie.
xan4 - 19 Października 2009, 12:08
Bardzo chciałbym wiedzieć i być tajemniczym Don Pedro, niestety nic nie wiem, ale przynajmniej wygląda na to, że udaje mi się sprawiać takie wrażenie
W wątku o nowym numerze, nawet zadałem już odpowiednie pytanie RD.
Po prostu domniemuję sobie i tyle. Opublikowano Lemoniadę, opublikowano szort "z zewnątrz" pod wspólnym "szortowym" logo, zwycięzcy poprzednich konkursów do Lemoniady idą niedługo do druku. RD obiecał (tutaj nic chyba nie zdradzę), że następni zwycięzcy dalej będą drukowani, tak mniej więcej co kwartał.
Nie znam zasad konkursu, mam tylko nadzieję, że nie będzie kolidował z naszym nieustającym i nasza tutaj zabawa nam się przez to nie rozjedzie.
edit:
a sprawa może byc prozaiczna, może to konkurs związany z Dragon Age
nureczka - 19 Października 2009, 12:33
xan4 napisał/a | .[...]że następni zwycięzcy dalej będą drukowani, tak mniej więcej co kwartał.
Nie znam zasad konkursu, mam tylko nadzieję, że nie będzie kolidował z naszym nieustającym i nasza tutaj zabawa nam się przez to nie rozjedzie. |
Będzie. Dotychczas to była zabawa. Graliśmy "o pietruszkę". A teraz efekt zwycięstwa będzie wymierny. I niech mi nikt nie mówi, że mu nie zależy na publikacji. Każdemu autorowi zależy. Inaczej pisałby pamiętnik do szuflady, a w testamencie nakazałby jego spalenie.
Nie twierdzę, że teraz będzie gorzej. Będzie inaczej.
xan4 - 19 Października 2009, 12:49
nureczko, ale zwycięzcy są drukowani od dwóch lat, RD tylko potwierdził, że będzie dalej drukował tak jak poprzedni rednacz. Jedyną wprowadzoną zmianą jest to, że NURS drukował zawsze w okrągłym numerze, a RD zmienił częstotliwość. Co jest akurat bardzo dobrą sprawą, bo druk większej ilości szortów trochę odpychał.
Co do publikacji to zgadzam się z Tobą, mnie na przykład bardzo zależało i dalej zależy
shenra - 19 Października 2009, 12:56
xan4, a wysłałeś już szorcika?
MOFFISS - 19 Października 2009, 13:01
nureczka napisał/a |
Nie twierdzę, że teraz będzie gorzej. Będzie inaczej. |
więcej NN będzie głosowało
xan4 - 19 Października 2009, 13:01
shenra, a właśnie wpadłem na pomysła, może jeszcze zdążę
shenra - 19 Października 2009, 13:03
MOFFISS napisał/a | więcej NN będzie głosowało | zawsze dużo NN głosowało, w pewnym sensie jest to element zaskoczenia w głosowaniu.
xan4 napisał/a | a właśnie wpadłem na pomysła, może jeszcze zdążę | no mam nadzieję, ja już dojrzewam do tego, żeby posta wysłać.
nureczka - 19 Października 2009, 13:38
xan4 napisał/a | nureczko, ale zwycięzcy są drukowani od dwóch lat, RD tylko potwierdził, że będzie dalej drukował tak jak poprzedni rednacz. Jedyną wprowadzoną zmianą jest to, że NURS drukował zawsze w okrągłym numerze, a RD zmienił częstotliwość. Co jest akurat bardzo dobrą sprawą, bo druk większej ilości szortów trochę odpychał.
Co do publikacji to zgadzam się z Tobą, mnie na przykład bardzo zależało i dalej zależy |
Tak czy siak, najważniejsze, żeby konkurs rósł w siłę, a szortopisarzom żyło się dostatniej.
Pucek - 19 Października 2009, 18:19
Tak czy siak - jutro koniec nadsyłania!
Nawet pies uległ przemianie ( mimo że jak raz wczoraj nów wypadał)
Spójrzcie mu w oczy i miejcie odwagę powiedzieć, żeście nic nie napisali!
shenra - 19 Października 2009, 18:22
Pucek napisał/a | Spójrzcie mu w oczy i miejcie odwagę powiedzieć, żeście nic nie napisali! | Kurde chciałabym spróbować...ale nie mogę
Rudus - 19 Października 2009, 18:50
ja juz tez nie moge :]
<pogwizduje>
shenra - 19 Października 2009, 18:52
Rudus, yeeeeah
Witchma - 19 Października 2009, 18:54
Pucek, nic a nic. A teraz katuj, tratuj...
dalambert - 19 Października 2009, 18:57
Witchma, Ty widzisz to spojrzenie pieseczka? Ty sie zastanów
Witchma - 19 Października 2009, 18:57
dalambert, a Ty widzisz kiełki lewka?
dalambert - 19 Października 2009, 19:00
Cytat | Zostaną po mnie wkrótce krótkie spodnie, |
Ty mi sie NURSowym kiciakiem nie wykręcaj w Afryce siedzi i turystów mizia , co by na michę zarobić
No co o Tobie zostanie ?
Dawaj te szorty
Rudus - 19 Października 2009, 19:02
shenra, twoja radosc i entuzjazm jest dla mnie najlepsza nagroda
shenra - 19 Października 2009, 19:03
dalambert, że tak zapytam, a Ty śmignąłeś szorta?
Rudus cała przyjemność po mojej stronie
Witchma - 19 Października 2009, 19:03
dalambert napisał/a | Dawaj te szorty |
Aż tak dobrze to się nie znamy
|
|
|