To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

mBiko - 12 Grudnia 2014, 19:09

No nie mów, ryli?
merula - 12 Grudnia 2014, 19:22

co pająków stosuję zasadę: czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

jak mi w oczy i pod ręce nie włażą, niech sobie żyją.

dalambert - 12 Grudnia 2014, 21:13

kiedy Misio prysznic bierze
w pająku budzi się zwierzę
więc misia w policzek tnie
choć biedaczek krzyczy NIE ;P:

Lowenna - 12 Grudnia 2014, 23:41

Kiedyś Huberath był bliski wyleczenia mnie z arachnofobii. Jednak się nie udało.
Mieszkając jeszcze w Lublinie, wracając późnym wieczorem w porze letniej do domu (poddasze w domku), zastałam na środku pokoju bydle mające korpus co najmniej dwa razy większy od tego na ostatnim zdjęciu. Równie długie nogi i cały włochaty. Dzięki Bogu rozmawiałam wówczas przez telefon z koleżanką. Gdy zaczęłam się drzeć, ona pilnowała bym jednak oddychała i wydawała polecenia, co mam zrobić. W przeciwnym razie wypadłabym z domu i nigdy więcej nie wróciła. Skończyło się na poszukiwaniu potwora za kaloryferem, wciągnięciu go do odkurzacza i wyniesieniem odkurzacza do ogródka :|

baranek - 12 Grudnia 2014, 23:46

Cytat
Nieświeć ma jeszcze policzek potyliczny.

Nieświeć w przytłaczającej większości składa się z policzków. Reszta to podbródki.

Magnis - 13 Grudnia 2014, 11:47

ilcattivo13 co na to powiedział Grucha, że boisz się pająka :wink: .
ilcattivo13 - 13 Grudnia 2014, 12:52

merula - a bo Ty dziewczyna jesteś. Gdybyś była chłopem, to byś żywemu nie przepuściła :)

dalambert, powinieneś zostać skaldem :)

Lowena - a co byś zrobiła, gdyby ten pająk na wlocie rury do odkurzacza zrobił pająka ;P:

baranek napisał/a
Nieświeć w przytłaczającej większości składa się z policzków. Reszta to podbródki.

Mam jeszcze szczery, pionowy uśmiech, których obdarzam wszystkich tych, co się z moich policzków i podbródków nabijają :mrgreen:

Magnis - "jau?" ;P:

Lowenna - 13 Grudnia 2014, 15:01

ilcattivo13, ustawiłam maksymalną moc ssącą. Nie miał szans
gorat - 13 Grudnia 2014, 16:59

To dobry model masz, bo na moim odkurzaczu dałby radę się zaprzeć...
Lowenna - 13 Grudnia 2014, 17:07

Na wszelki wypadek odkurzacz wylądował w ogródku. Gdyby jednak potwor zdołał się wydostać... :roll:
Magnis - 13 Grudnia 2014, 19:36

ilcattivo13 napisał/a
Magnis - jau? ;P:

To okrzyk strachu czy śmiechu :wink: .

Lowenna napisał/a
Na wszelki wypadek odkurzacz wylądował w ogródku. Gdyby jednak potwor zdołał się wydostać... :roll:

i wrócił do domu 8) .

ilcattivo13 - 14 Grudnia 2014, 16:46

Lowenna napisał/a
ilcattivo13, ustawiłam maksymalną moc ssącą. Nie miał szans
nawet jakby maksymalnie wciągnął powietrze? :D

Magnis, czytałeś Świat Dysku Pratchetta?

Wszystkich niemogących spać z powodu zamartwiania się o stan mojego kręgosłupa informuję...
Pan dohtór, po tomografii, zapytał się, czy czuję nogi. Pomacałem swoje kolana i mu odpowiedziałem, że wygląda na to, że je czuję. Pan dohtór stwierdził, że będę żył. Yupi?! :)

Magnis - 14 Grudnia 2014, 18:53

ilcattivo13 napisał/a
Magnis, czytałeś Świat Dysku Pratchetta?

Czytałem, a co :wink: .

ilcattivo13 - 15 Grudnia 2014, 09:51

A uuk :mrgreen:
Magnis - 15 Grudnia 2014, 14:40

:mrgreen:
Lynx - 16 Grudnia 2014, 09:54

Zgódźmy się może, że PAJĄK to potwór na P i 5 liter. Jego miejsce jest nie tam, gdzie ja aktualnie przebywam.
Kiedyś takie wielkie coś pojawiło się w mojej kuchni, nasz kot siedział na półce i przeraźliwie miauczał. Weszłam, zobaczyłam, wydałam kotu polecenie, żeby się tym zajął. Rano posprzątałam resztki z potwora. Kot dostał śmietanki.

Lowenna - 16 Grudnia 2014, 11:06

Lynx, kot bez pozwolenia nie ruszy?
ilcattivo13 - 16 Grudnia 2014, 12:05

Lynx, szczęściara z Ciebie. Grucha się tylko na takie polecenia przewraca na wyrku na rugi bok, najczęściej kudłatym zadkiem w moją stronę :/ Może on też się brzydzi pająków? W sumie, much też nigdy nie łapał i modliszkę na firance (wydarzenie stulecia!!!) olał...
mBiko - 16 Grudnia 2014, 12:14

ilcattivo13, nie szkoda było ci firanki?
Rafał - 17 Grudnia 2014, 11:41

Mój kot, psia jego mać, szerszenie żywe w pysku nosi i do chałupy wpuszcza. :twisted:
Magnis - 17 Grudnia 2014, 16:07

Ile już przyniósł ?
Rafał - 17 Grudnia 2014, 16:30

Nieważne, jeden też robi wrażenie :wink:
ilcattivo13 - 17 Grudnia 2014, 21:53

mBiko napisał/a
ilcattivo13, nie szkoda było ci firanki?

mBiko, 9 lat temu miałem w domu dwa małe koty, których ulubione zabawy, to było przebiegnięcie się po twarzy śpiącego karmiciela o 3:30 w nocy i wyścigi po firankach i zasłonkach. Do tego drugiego idzie się przyzwyczaić ;P:

Rafał, a to na pewno kot, a nie jakiś gekon? :mrgreen: Lata temu zdaje się coś wspominałeś o członkach rodziny uczulonych na koty, więc wolę się upewnić ;P:

Rafał - 18 Grudnia 2014, 08:07

Wygląda na to, że jakoś przeszło, albo było bardziej w głowie, obecnie w chałupie rządzę ja (nooo, w pewnym sensie :roll: , :wink: ) po mnie kot, potem reszta.
ilcattivo13 - 18 Grudnia 2014, 12:37

No i git :) Nie mogę sobie teraz wyobrazić życia bez sierściucha w domu :)

Ty karmisz kota i sprzątasz mu kuwetę, czy on karmi Ciebie i sprząta po Tobie kibel? Odpowiadając na to pytanie będziesz wiedział, kto rządzi naprawdę ;P

Rafał - 18 Grudnia 2014, 12:47

Nie no, kotu usługują jego miziaczki, jeszcze tego by brakowało, żebym futrzaka karmił, albo po nim sprzątał. No, raz ścianę przemalowałem jak mu się *beep* w kuwecie nie zmieściła i rozbryzgowym z doładowaniem przyładował z trzech metrów. Okazałem wtedy prawdziwy hart ducha i siłę charakteru - drań uszedł z życiem. :wink:

Hm, co do karmienia, to fakt, usiłuje mnie karmić, ale dość dziwaczne ma zapatrywania na ludzką dietę. :roll:

Fidel-F2 - 18 Grudnia 2014, 15:05

ilcattivo13, nie lubię kociny ale kibelek wypolerowany futrzakiem? Czemu nie.
ilcattivo13 - 19 Grudnia 2014, 09:07

Rafał - wszystko jasne :) karmi Cię, żebyś miał siłę ściany malować ;P: Prawdziwy samiec alfa ;P:

Fidel słabo Ci ten żart wyszedł ;P:

Fidel-F2 - 19 Grudnia 2014, 09:12

dopasowałem poziom kontry do poziomu prowokacji
ilcattivo13 - 19 Grudnia 2014, 09:18

:D

Partner forum