Spodenki - Szorty
Ozzborn - 12 Października 2009, 21:34
Chiba mam pomys! Ale chiba nie mam czasu na napisanie... w zasadzie nie mam nawet czasu na czytanie, a czasem też na jedzenie
Pucek - 12 Października 2009, 21:59
Pozostaję ci pisanie w biegu między jednym a drugim autobusem Tudzież w czasie jazdy.
Ale to będzie coś, czego tak naprawdę robić nie musisz, tylko możesz. Czyli o wiele bardziej atrakcyjne
baranek - 13 Października 2009, 08:26
Ozzborn, kup dyktafon, nagraj i przyślij empetrójkę. tylko nie nagrywaj przy posiłku.
Ozzborn - 13 Października 2009, 09:10
baranek, niezły plan.
Cytat | Stefan szedł ponurą... eee nie, słoneczną ulicą. yyyy głupio - Stefan szedł ulicą, był słoneczny, hmmm albo jednak lepiej ponury dzień. |
baranek - 13 Października 2009, 09:16
Ozzborn, faktycznie, czyta się Ciebie jednak jakby płynniej. chłopie, ale ty męki twórcze przeżywasz, nawiasując.
Ozzborn - 13 Października 2009, 09:21
No przecież wiadomo, że twórca musi cierpieć, żeby tworzyć c'nie?
baranek - 13 Października 2009, 09:23
tylko ucha sobie nie obcinaj.
Ozzborn - 13 Października 2009, 09:29
Nie planowałem. Jak tu pisać o pełni, nie będąc w pełni?
Pucek - 13 Października 2009, 11:38
Też tak jakoś mam...Próbowałam skrócić stare - bez sensu, nowe - trochę lepiej, ale pogoda fatalna... No i ta presja, żeby jednak nie odbiegało tragicznie od poprzednich. Brrrr!
MOFFISS - 13 Października 2009, 11:47
Agi, zobacz skrzynkę, plose piknie
Agi - 13 Października 2009, 11:51
Zobaczyłam, nie musisz się rumienić, nic nieprzyzwoitego nie znalazłam
shenra - 13 Października 2009, 11:52
Ja też niby wiem, ale jakoś zacząć nie mogę.
Rudus - 13 Października 2009, 22:39
pomysl has arrived!
Do you wish to upgrade pomysl ? t/n
Zdecydowanie [t] i zabieram sie za kombinowanie ^^
Pucek - 13 Października 2009, 23:06
No i to jest jedynie słuszna decyzja!
MOFFISS - 14 Października 2009, 08:22
proponuję bardziej ekscytujące głosowanie:
- niepodawanie w topicu na kogo oddajemy głos, wystarczą opinie
- głosowanie anonimowe
- ukrycie wyników w trakcie głosowania
- ogłoszenie wyników konkursu po zakończeniu ankiety.
Co o tym sądzicie?
dalambert - 14 Października 2009, 08:28
MOFFISS, całkowity sprzeciw, bezsensowne mieszanie połączone z odebraniem głosowaniu całej atrakcyjności - takie moffissolenie bez sensu
baranek - 14 Października 2009, 08:40
MOFFISS, nie gniewaj się, ale boję się, że któregoś dnia wygrasz. podasz swój temat i swoje warunki, i to będzie koniec szortów.
MOFFISS - 14 Października 2009, 08:41
o'dalembert'uj się, spójrz obiektywnie, macie przykład poniżej, moderator może podkręcać atmosferę, podająć krótkie info,np.: "O, jeden opek odbił od peletonu.... Zabawne jest, że nikt nie wie, który. Zaś głosowanie trwa. Według mnie jest niezwykle ekscytujące. Może warto choć raz spróbować i przekonać sie, czy pomysł sie sprawdzi.
edit:
baranek napisał/a | MOFFISS, nie gniewaj się, ale boję się, że któregoś dnia wygrasz. podasz swój temat i swoje warunki, i to będzie koniec szortów. |
Nie piszę, by wygrać, bo i tak SFFH mnie nie druknie, cokolwiek bym nie napisał, ze względu na inną duchową przynależność, tylko wrzucam, by zorientowac się jak wypadam na tle innych. To chyba jedyny powód.
Ozzborn - 14 Października 2009, 08:45
Stanowczo popieram... sprzeciw. Znacznie fajniej jest jak czytasz opinie i odkrywasz, że kolejna osoba na Ciebie zagłosowała.
MOFFISS - 14 Października 2009, 08:46
Ozzborn napisał/a | Stanowczo popieram... sprzeciw. Znacznie fajniej jest jak czytasz opinie i odkrywasz, że kolejna osoba na Ciebie zagłosowała. |
ale możesz się dowiedzieć po głosowaniu, oraz czytając w tzw. międzyczasie opinie o swoim opku
Może zrobimy ankietę, przynajmniej będzie wiadomo, czy warto zaryzykowac
edit 1: tak prowadzę konkurs ostatnio, efekty są niezwykle ciekawe, patrz link:
http://www.eve-centrala.p...6;topicseen#new
baranek - 14 Października 2009, 08:49
zróbmy. kto jest za pomysłem MOFFISSa - ja przeciw.
Agi - 14 Października 2009, 08:54
Zdecydowanie przeciw, a tym razem to ja zrobię ankietę i określę warunki głosowania
MOFFISS - 14 Października 2009, 08:55
Agi napisał/a | Zdecydowanie przeciw, a tym razem to ja zrobię ankietę i określę warunki głosowania |
baranek - 14 Października 2009, 09:01
no to chyba po sprawie. i dobrze.
Ozzborn - 14 Października 2009, 09:05
MOFFISS, Nie miałbym tyle cierpliwości. Zbyt emocjonalnie podchodzę do swoich produkcji. Czyli przeciw.
MOFFISS - 14 Października 2009, 09:13
i oto chodzi
xan4 - 14 Października 2009, 09:50
MOFFISS napisał/a | Nie piszę, by wygrać, bo i tak SFFH mnie nie druknie, cokolwiek bym nie napisał, ze względu na inną duchową przynależność |
możesz ro rozwinąć, bo mnie zaciekawiłeś.
MOFFISS - 14 Października 2009, 10:02
za offtopa dostanę bana od NURSa, więc trzymajmy się wątku
xan4 - 14 Października 2009, 10:19
Ale to żaden offtop MOFFISS, piszemy jak najbardziej na temat, w poprzednich edycjach zdarzało się parę razy, że zwycięzca nie był drukowany, ale zawsze na wyraźnie życzenie zwycięzcy,
nie znam przypadku, aby rednacz odrzucił zwycięzcę, więc jeszcze raz się pytam: skąd ten wniosek MOFFISS ?
No i ta inna duchowa przynależność mnie mocno zaciekawiła
MOFFISS - 14 Października 2009, 10:39
jak sobie wyobrażasz wydrukowanie utworku kogoś, kto jest postrzegany jak anty-FSowski działacz podziemia. [abstrahując dywagacje o poziomie rzeczonej tfurczości]. Dlaczego tak myslę - spójrz na zablokowany wczorajszy wątek o FS. Więcej tam jednomyślności w pomyślności niż zdrowego rozsądku. Skadinąd uważam, że pro-działacze FS robią wydawnictwu więcej szkody swoimi postawami niz moje wątłe posty. Obraz, jaki się wyłania i skłania do smutnej refleksji, lepszy wróbel w garści niz moffiss na dachu,
|
|
|