Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Tequilla - 25 Czerwca 2006, 16:06
Dziś przejdzie Portugalia i Anglia, a reszta to niestety musze powiedzieć będą faworyci:
Brazylia, Włochy, Szwajcaria i Hiszpania ( dla mnie to jest faworyt). Chociaż mam nadzieje, że mi się nie sprawdzi i wejdzie np. Ghana, albo Australia. jakoś tak zawsze kibicuję tym słabszym ( może to tak w nawiązaniu do polskiej reprezentacji:)
A finał: Brazylia - Niemcy
Henryk Tur - 27 Czerwca 2006, 12:44
Narzekacie na Polskę ?
No to spróbujcie doprowadzić ją do zwycięstwa.
Voila :
http://www.mojegry.pl/graj.php?id=1047
elam - 27 Czerwca 2006, 13:11
ale mi szkoda australii... jeszcze wiekszy pech, niz polacy w meczu z niemcami..
joe_cool - 30 Czerwca 2006, 15:30
jakies typy na dzisiejsze mecze?
17:00 - jestem za niemcami (no muszę, nic na to nie poradzę... już i tak podpadłam mężczyźnie, jak kibicowałam holandii)
21:00 - wygrają włosi, a mecz będzie nudny jak flaki z olejem
Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 19:47
No to Niemcy w półfinale. Muszą jakoś podziękować sędziemu. Bez niego by im się raczej nie udało.
joe_cool a dleczego musisz być za niemcami?
Gustaw G.Garuga - 30 Czerwca 2006, 20:05
Czyta ktoś mundialowe korespondencje Mizerskiego w Polityce? Dla mnie - rewelacja!
joe_cool - 30 Czerwca 2006, 22:22
faktycznie, sędzia niemcom ODROBINKĘ pomagał, ale tylko odrobinkę. a argentyna dała ciała w karnych - a w sumie obie drużyny jeszcze w karnych nigdy nie przegrały. cóż, zawsze musi być ten pierwszy raz.
a za niemcami jestem, bo mój luby to niemiec (tak, tak, wiem, wanda nie chciała niemca, ale ja nie jestem wanda )
EDIT: a włosi ukraińców koszą niemiłosiernie... 3:0... cóż, niemiecki walec przejedzie po włoskim betonie, nie ma innej opcji...
Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 22:29
no jeśli dwa niepodyktowane karne to odrobinka to się zgadzam
joe_cool - 30 Czerwca 2006, 22:43
nic nie było, jaskóly straszne
a jak argentyńczyk przykopał niemcowi w piszczela z premedytacją, to nawet kartki nie było...
elam - 30 Czerwca 2006, 22:45
dojczland, dojczland uber aales !
dojcze mistrzami swiata? ?
Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 22:47
a jak Klose wysłał kolanem bramkarza do szpitala to nawet czerwonej nie było ani żółtej ani nawet przewinienia
joe_cool - 30 Czerwca 2006, 22:52
bramkarz grał na czas, a trener argentyny był zbyt pewny wygranej - zdjął riquelme i w ogóle... cóż, mówi się trudno...
czekam na finał niemcy-francja (kolega francuz z biurka obok prowadzi propagandę, że francja wygra z brazylią, hłe, hłe)
elam - 30 Czerwca 2006, 23:22
mecz finalowy bedzie niemcy-brazylia, tylko nie wiem jeszcze, kto wygra...
no brazylia, oczy wiscie
elam - 1 Lipca 2006, 23:28
ojejku.. Francuzi wygrali z Brazylia...
mam powtorke z rozrywki (8 lat temu tez tu bylam ) siedze sobie w pokoiku przy Bastylii i slysze te halasy, petardy, trabki, klaksony, gwizdki... zastanawiam sie, jak zasne grr.
no jak to sie moglo stac, ze Brazylia dostala po tylkach??
Słowik - 2 Lipca 2006, 00:21
Całkiem normalnie, śledząc ich mecze w grupie i potem...Nie pokazali niczego ze swojej wielkości W przeciwieństwie do Francuzów, którzy zaczęli wreszcie grać na swoje możliwości.
joe_cool - 2 Lipca 2006, 00:35
kolega francuz pewnie szaleje... coś czuję, że się w poniedziałek spóźni do pracy
Słowik - 2 Lipca 2006, 10:44
Piękny felieton Pilcha, od dwóch tygodni już w "Dzienniku", o tym co to by była za tragedia, gdybyśmy wyszli z grupy
Gustaw G.Garuga - 2 Lipca 2006, 12:00
Miałem jakieś niezwykłe przeczucie, kiedym przy pierwszych odwiedzinach niniejszego wątku w ankiecie zaznaczył "Nie" Ale żeby Brazylia odpadła w ćwierćfinałach?
elam - 2 Lipca 2006, 12:50
no to - kto wygra???
Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 14:08
Finał Francja : Anglia. Francja wygra.
elam - 2 Lipca 2006, 14:10
jaka anglia ?? przeciez przegrali z portugalia...
zostala francja, portugalia, niemcy i wlochy chyba, tak?
Gustaw G.Garuga - 2 Lipca 2006, 14:20
Cytat | zostala francja, portugalia, niemcy i wlochy chyba, tak? |
Reprezentacje były ze wszystkich (zamieszkałych) kontynentów, ale w ścisłej czołówce ostali się jeno Europejczycy... Wygra Francja (strzał w ciemno, poza dwoma "polskimi" meczami niczego na tym mundialu nie oglądałem).
Edit: po chwili namysłu stwierdzam, że Włochy też nie są niegodne tytułu... Prekognita pilnie potrzebny!
Sasori - 2 Lipca 2006, 14:21
Fidel pewnie wczorajszy.
Cieszę się, że Ronaldinho w końcu musiał schować dziąsła i mutanty z Brazylii jadą do domu. Słabiutko coś się zaprezentowali na tych finałach. Francja za to, jak to powiedział ten bredzący na meczu pan, znów jest wielka!
Słyszałem w telepudle, że z radości paryżanie puścili z dymem kilka samochodów. Żabojady lubią ten sport.
Wydaje mi się, że Anglia w finale nie wystąpi, gdyż cięzko byłoby jej się tam dostać po odpadnięciu w ćwierćfinałach. Będę kibicował Francji, od meczu z hiszpanami grają naprawdę ładnie. To chyba jedyny zepsół pokazujący piłkę "ładną" a nie tylko "skuteczną".
Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 14:25
No dobra, to Portugalia : Francja. Francja wygra
elam - 2 Lipca 2006, 14:36
dojczland, dojczland uber a-ales!
pilkarze mi sie nie podobaja, i do nich nie wzdycham bo to polglowki - glowy sluza im tylko do glowkowania...
robie wyjatek dla jurgena K. on sie tak fajnie cieszy, jak dojcze wygrywaja - a niech maja.
Piotrek Rogoża - 2 Lipca 2006, 15:12
Mundialejro wygrają Szwaby, a Klozet zostanie królem strzelców. I przez następne x lat będziemy z dumą opowiadać, że nasi kopacze przegrali z późniejszymi mistrzami tylko 0:1 po dramatycznym meczu - no wypisz wymaluj, jak w 1976 .
Gustaw G.Garuga - 2 Lipca 2006, 15:15
Cytat | I przez następne x lat będziemy z dumą opowiadać, że nasi kopacze przegrali z późniejszymi mistrzami tylko 0:1 po dramatycznym meczu |
Mało tego - przecież o włos był remis! Prawie zremisować z mistrzami świata? Janasa powinni nosić na rękach
Piotrek Rogoża - 2 Lipca 2006, 15:19
No więc właśnie! A jeśli jeszcze Portugalia zdobędzie jakiś medal, już we wrześniu (eliminacje do Euro) będziemy mieli okazję spróbować przegrać z honorem z medalistą MŚ .
2006 - wielki rok polskiego futbolu .
Pako - 2 Lipca 2006, 16:44
Kpicie? Dojcze nigdy... powtarzam, nigdy, po puchar ze złota nie sięgnie. Nie i koniec. Choćby Francja lepsza...
Ale ja bym chciał na podium szczzycie zobaczyć portugalię. Bo ich lubię jakoś tak bez powodu
elam - 2 Lipca 2006, 16:50
pozyjemy, zobaczymy, Pako.
nie wierzysz, ze Polak (Klose) potrafi??
|
|
|