Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
NURS - 30 Marca 2006, 00:54
dobrej nocy wszystkim. I nie klóćcie się, jak mnie tu nie bedzie. Wielki Brat czuwa!
Logan - 30 Marca 2006, 00:55
Dobrej nocy wszystkim...
elam - 30 Marca 2006, 01:05
Dobranoc wam!
oo, Wielki Brat idzie spac...
to co, mozna rozrabiac?
Rafał - 30 Marca 2006, 05:00
Dobre rano! Zaczynam dziś od 5.00, porobię do 8.00 i spadam na chatę stodołę rozbierać. Przez ostatnie 50 lat służyła jako skład rzeczy wszelakich. Wczoraj dokopałem się pokładów podręczników z lat 50, mam przyrodoznastwo z 1944 wydane w ZSRR przez jakiś komitet przy czymś tam, stare flaszki - syfony po wodzie mineralnej i nawet nieźle zachowany worek - z jednej strony wielka wrona ze sfastyką, z drugiej literki i 1941. Jakieś narzędzia, szewskie kopyto, ośniki, drewniana beczka, srebrny widelec. Im głębiej tym ciekawiej. Niemcy chyba też chomikowali. Jak znajdę armatę albo worek złota na pewno napiszę. (Kolega znalazł ostatnio cały ukryty posag - skrzynię garnków, patelni, naczyń - wszystko nówka "nie śmigane", pościel, kołdry, sztućce i pokłady słoików)
Hauer - 30 Marca 2006, 08:42
Dzień dobry, cięzki dzien przede mną
Logan, jakie spamowanie? O czym Ty do mnie piszesz ?? ...dobra, jak cos sie nie podoba to dziś góra 5 wpisów.
Myrtille - 30 Marca 2006, 08:51
Dzień dobry wszystkim!
Słoneczka nie widać,tylko dużo odcienie szarości
A ja lece szykować się do pracy.
Miłego dnia,a przede wszystkim słonecznego
Hauer - 30 Marca 2006, 09:01
Awansowałem na Jaskra To zobowiązuje
Lu - 30 Marca 2006, 09:05
Rafał: to strasznie ciekawe co opisujesz... kurczę, ja też bym tak chciała - pewnie czujesz sie jak mały odkrywca ..(no dobra: duży odkrywca ) . Napisz koniecznie co jeszcze znajdziesz.
Tak własnie rozglądam się lubieżnie po mieszkaniu czyby jakiegoś panela nie wyrwać - a nuż znajdę skarb w postaci dwózłotówki pozostawinej przez jakiegoś robotnika.
A tak serio - teraz mam nowe mieszkanie (niedawno wybudowany budynek) więc nawet nie marzę o znaleziskach, ale kiedy byłam mała, mieszkałam z rodzicami w budynku który został wybudowany jeszcze przed II wojną - w ogródku co wiosnę przy przekopywaniu ziemi znajdywałam jakieś "cenne" przedmioty, a raz nawet, podczas rozbioru starej betonowej alejki, znależliśmy z bratem jakąś niemiecka monetę... ależ to było przeżycie! Chyba nie muszę mówić że alejkę rozebralismy w tempie ekspresowym z pomoca innych dzieciaków z ulicy - każdy chciał cos znaleźć
Oczywiscie witam wszystkich w ten cudny poranek - życze wszystkim miłej pracy czy to w biurze, czy w stodole....
Hauer - 30 Marca 2006, 09:14
Lu, pewnie wiecej monet pod alejką nie było?
Ja jakis czas temu przeszukiwąłem schowek zrobiony w zamkniętej części klatki schodowej. Znalazł się tam bagnet z II wojny swiatowej W świetnym stanie bo ktos uzywał go do mieszania farb Był świetnie zakonserwowany.
Godzilla - 30 Marca 2006, 09:38
Witajcie wszyscy w piękny dzionek. Deszcze niespokojne jakoś wczoraj oszczędziły Warszawę mimo ponurych prognoz, skończyło się na burych chmurach. Mam nadzieję, że i pozostali już wyschli i nie zostali podtopieni.
Czy to zaćmienie naprawdę nie mogło zostać przełożone na dzisiaj?
NURS - 30 Marca 2006, 09:48
Witajcie Mistrzowie, witajcie Małgorzaty, witaj ci, którzy znaleźliście się tutaj przede mną.
Rodion - 30 Marca 2006, 10:31
Hej.
No i na razie wszystko dziala.
Rafał, a duza ta stodola? Moze pomocy potrzebujesz?
Ale wszystkie znaleziska militarne sa moje!
Ziuta - 30 Marca 2006, 10:55
Witam. Siedzę sobie w szkółce i mam informatykę. Dokładniej mówiąc, siedzę w dolnej sali informatycznej wraz z grającymi w Starcrafta kumplami i kumpelami uczącymi się historii (wyjąwszy koleżankę Izę zajętą fizyką). Kto infę zdaje na maturze, siedzi piętro wyżej i się czegoś uczy.
Słowik - 30 Marca 2006, 11:02
Dzień dobry.
A ty Ziuta grasz, uczysz się, czy zajmujesz koleżanką ?
Vykosh - 30 Marca 2006, 11:13
Dzin dybry!
Mnie cos chyba lapie ptasia grypa...
elam - 30 Marca 2006, 11:41
- witajcie, ranne ptaszki ! - wola radosnie gremlinek i oblizuje sie dyskretnie na widok krwi...
Iscariote - 30 Marca 2006, 14:09
Goooood Moooorniiiiiing Vieeeeeetnaaaaaaam.... Oups... to po 14 już... No to ja idem poczytać.
Emilia - 30 Marca 2006, 15:37
Cześć kochani.
Zajrzałam, na chwilę żeby dać wam buzi.
Niestety, już uciekam.
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:40
Pa pa, Emilio!
elam - 30 Marca 2006, 15:46
papatki.. ja tez zaraz znikam do pracy, wroce po 20tej i dalej bede rozrabiac na calego, akcja "1000 postow do niedzieli"
milego popoludnia wszystkim
Selithira - 30 Marca 2006, 15:46
Dzień dobry wszystkim Pogoda się poprawiła, słoneczko właśnie wylazło zza chmur, dobry humor dzisiaj mam
Godzilla - 30 Marca 2006, 16:19
Trzymajcie się wszyscy! Do jutra!
Pako - 30 Marca 2006, 16:21
DZień dobry wam wszystkim Słoneczko świeci, aż się przyjemnie robi. No i wiosna pełną gębą, bocian wrócił do domu
Ziuta - 30 Marca 2006, 16:28
Przed godzinką wróciłem ze szkoły. Słoneczko jest! Cieplutko! Humor mi sie poprawia! Wiosna idzie. Nareszcie
Pako - 30 Marca 2006, 16:44
Nie no Ziuta.. Wiosna JEST Bocian jest, kaczki leciały (a może łąbędzie?) chyba z sześć kluczy naraz... Pięknie jest!
Pako - 30 Marca 2006, 18:15
No dobra.. to ja już się ślicznie pożegnam na dziś. Ach... tyle pracy jeszcze... tyle pracy..
Do jutra!
Lu - 30 Marca 2006, 18:37
Idę dzisiaj na kolację z chłopakiem który choduje żółwie i twierdzi że żółwie to dynamiczne zwierzęta.... trzymajcie za mnie kciuki....
Anonymous - 30 Marca 2006, 18:48
Będziemy trzymać.
Witam po czterogodzinnym fascynującym szkoleniu na temat narkotyków. Wiem wszystko!
Lu - 30 Marca 2006, 18:53
Cytat |
Witam po czterogodzinnym fascynującym szkoleniu na temat narkotyków. Wiem wszystko! |
Błagam, niczego nie ujawniaj - tutaj są niepełnoletni...
Anonymous - 30 Marca 2006, 18:56
Lu napisał/a | Błagam, niczego nie ujawniaj - tutaj są niepełnoletni... |
Wiem też (a raczej powinnam wiedzieć po szkoleniu ), jak rozmawiac z niepoelnoletnimi na ten tematm żeby ich czasem nie zachęcić.
|
|
|