Planeta małp - Co nas cieszy
Kruk Siwy - 3 Kwietnia 2009, 11:52
Teściowa wraca do s w o j e g o domu. I wszystko jasne. Hihihi
Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2009, 11:53
fakt, nie załapałem, wstyd mi
shenra - 3 Kwietnia 2009, 11:59
Wreszcie dostałam odpowiedź z Sądu dzięki, której uwierzyłam, że w tym kraju jeszcze ktoś myśli
hardgirl123 - 3 Kwietnia 2009, 19:45
możliwość siłowego wyżycia się w pracy:):)
kartka,ktora wyslalam do M.
merula - 3 Kwietnia 2009, 20:04
jakże dobrze rozumie mnie Kruk
zasadniczo zazwyczaj nie mam nic do mojej teściowej, ale na ograniczonej przestrzeni przez prawie dwa tygodnie jest odczuwalna bytność dodatkowej osoby.
i zajęła moją kanapę
mawete - 4 Kwietnia 2009, 22:12
Wróciłem na forum Marcina Przybyłka - czuję się jak syn marnotrawny
ihan - 5 Kwietnia 2009, 10:13
I bardzo dobrze. U nas też powinni wprowadzić. magistrantka koleżanki w pracy przejściowej przepisała całe zdania z prac wcześniejszych magistrantów, potem tłumaczyła, że wszyscy u nich na kierunku tak robią. Sprawa oparła się o dziekana.
A jeszcze teraz z systemem licencjackim, to będzie jakaś masakra, bo do labu drugoroczniaków nie można wpuścić, część prac będzie teoretycznych.
mam nadzieję, że nam też taki system jak w Legnicy zafundują.
joe_cool - 5 Kwietnia 2009, 20:00
cieszy mnie fantastyczna granatowa lniana koszula, którą zakupiłam dzisiaj za nieprzyzwoicie dużo pieniędzy i cieszy mnie, że są jeszcze sklepy, gdzie większość mierzonych rzeczy na mnie pasuje. szkoda tylko, że są strasznie drogie no ale jak wytrzymam drugi miesiąc bez papierosa, to coś sobie jeszcze w owym sklepie zakupię
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2009, 20:12
W Nowej Iwicznej postawili specjalne pojemniki na "pieskie prezenty". Dość gęsto. Jeszcze jak zobaczę delikwenta z torebką poczuję się jak w cywilizowanym kraju...
qbard - 5 Kwietnia 2009, 20:21
Czekam na takie pojemniki z utęsknieniem. Należę do nielicznych zbierających kupy swojego psa.
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2009, 20:25
Patrz pan! I okazuje się że można i że jakoś nie wstyd? Niemoszliffe! Hihihi
Ale generalnie ustawa mówi że z braku pojemników specjalnych można do zwykłych.
Piech - 5 Kwietnia 2009, 20:43
joe_cool napisał/a | no ale jak wytrzymam drugi miesiąc bez papierosa |
Cieszy mnie, że joe_cool dzielnie opiera się nałogowi. Ciekawe, czy kobiety naprawdę są wytrwalsze od mężczyzn.
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2009, 20:45
A jest taka teoria?
Piech - 5 Kwietnia 2009, 20:46
Od dziecka to słyszę, a teraz może nareszcie jakiś przykład...
Anonymous - 5 Kwietnia 2009, 20:47
W związku z czym sprzątnęłam w ten weekend kilka(naście) kup, korzystając z pojemników specjalnych jak i zwykłych, co mnie cieszy, bo psy pospacerowały a środowisko nienaruszone.
EDIT: Do wypowiedzi Kruka to się odnosiło, ale niewyspana jestem i mózg mi spowalnia.
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2009, 20:48
Bo widzisz Piech czytałem w jakimś poważnym opracowaniu, że kobiety szybciej i łatwiej się uzależniają no i używka ma na nie bardziej niszczący wpływ. Dlatego byłoby logiczne że trudniej im rzucić nałóg.
Miria to Ty piesy posiadasz? O kotach tylko była mowa...
Witchma - 5 Kwietnia 2009, 20:49
Kruk Siwy napisał/a | kobiety szybciej i łatwiej się uzależniają |
Też o tym słyszałam. Szczególnie podobno od alkoholu.
Anonymous - 5 Kwietnia 2009, 20:50
Piesy nie moje, tylko te poszkodowane przez los - strażowe.
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2009, 20:51
Znaczy z sikawką...?
Martva - 5 Kwietnia 2009, 20:52
Wiooooooosna. Ciepło, brzęcząco, dobrze. Będę mogła wyrzucić ciepłe ciuchy do górnej części szafy, zrobić porządki i załamać się nad ilością wiosennych rzeczy które na mnie pasują ^^
I ludzie są bezinteresownie życzliwi, to strasznie fajne.
Anonymous - 5 Kwietnia 2009, 20:57
Kruk Siwy napisał/a | Znaczy z sikawką...? |
W sikawki też są wyposażone.
joe_cool - 5 Kwietnia 2009, 20:59
he, he, mój rekord niepalenia to 1,5 roku potem zaczęłam pisać pracę dyplomową i rozjarałam się od nowa
Gwynhwar - 5 Kwietnia 2009, 21:17
Wiem, jestem straszna! Ale to mnie dziś ogromnie bawi
mad - 5 Kwietnia 2009, 21:25
joe_cool napisał/a | jak wytrzymam drugi miesiąc bez papierosa, to coś sobie jeszcze w owym sklepie zakupię |
Rzuć palenie, wytrzymaj!
Od czwartku kilka dni wolnego - raduje się serce.
Witchma - 5 Kwietnia 2009, 21:32
joe_cool napisał/a | mój rekord niepalenia to 1,5 roku |
Ja nie palę od ponad 26 lat, są za to jakieś nagrody?
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2009, 05:56
Witchma napisał/a | Też o tym słyszałam. Szczególnie podobno od alkoholu. | bo ponoć organizm kobiety wytwarza, srednio, o polowę enzymów rozkładających alkohol mniej ale nie wiem czy to prawda, zasłyszane a nigdy nie weryfikowalem
ihan - 6 Kwietnia 2009, 10:42
Unia, jaskółka, jaskółeczka nasza
Lynx - 6 Kwietnia 2009, 16:51
Cieszy mnie fakt wywiązania się z podjętych zobowiązań ku zadowoleniu wszystkich zainteresowanych, oraz to, że już nie muszę. Od teraz co najwyżej mogę, o ile mi się zechce. Ufff...
mawete - 6 Kwietnia 2009, 16:54
Pozbyłem się dokumentacji E-30... cud
Ozzborn - 6 Kwietnia 2009, 17:03
Zaliczyłem wreszcie zaległe wejściówki i dziekan zgodził się na warunkowe przedłużenie legitki Jeszcze tylko statystyka.. i mgr ;] ale to już do tego drugiego tematu.
|
|
|