Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
hijo - 26 Września 2013, 09:38
Rafał,
Magnis - 26 Września 2013, 14:06
Rafał napisał/a | Nie doceniacie Panowie faktu, że panienka potrafi fachowo obsłużyć Niedźwiedziowi Gruchę. |
Rafał dałeś czadu .
merula - 27 Września 2013, 14:51
Suwalski z wizytą. czyżby to ta kompetentna weterynarz?
Magnis - 27 Września 2013, 14:54
Chciałbym zobaczyć minę tej pani jakby zauważyła Niedźwiedzia za oknem z napisem I love you .
hijo - 27 Września 2013, 17:56
merula, Pięknie sięten obraz komponuje z twoim podpisem
Blue Adept - 30 Września 2013, 08:48
Chyba powoli nadchodzi pora na "Tam, gdzie niedźwiedzie zimują".
Magnis - 30 Września 2013, 17:38
Blue Adept wszystko ładnie, ale co tam robi myszka z tyłu Niedźwiedzia .
Blue Adept - 30 Września 2013, 19:00
Magnis - Pewnie szuka norki.
Magnis - 30 Września 2013, 22:27
merula - 3 Października 2013, 17:27
Nieświeć łykendowy
shenra - 5 Października 2013, 14:23
Niećwieć Do raportu
dalambert - 5 Października 2013, 14:46
Własnie , jakoś nam go wcięło może dalej się weterarkorzonizuje
Blue Adept - 8 Października 2013, 23:50
Nieświeć chyba został w puszczy.
merula - 15 Października 2013, 11:29
Kulfon... ehm, Nieświeć, Nieświeć, co z Ciebie wyrosło...
ilcattivo13 - 15 Października 2013, 20:01
Tia... gospodarza nie ma, to myszy harcują...
Jakby co, to żyję. Choć MCR prawie co drugi dzień fundują mi apopleksje i insze wciórności. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że uczciwą firmę w ShenZhen znajdę dopiero, jak pojadę tam i swoją własną otworzę... Chyba trzeba będzie powoli przenosić się z Chin do Indii i Bangladeszu. Albo do Brazylii. Tam może nie będą strzelali w rogi aż tak.
Na szczęście powoli wykrystalizowała mi się sytuacja falkonowa. Jak znajdę nocleg, to pojadę. Jak znajdę... ;P
Rafał - 17 Października 2013, 09:34
ilcattivo13, dawaj jakieś głośniejsze oznaki życia, nie krępuj się. Ten cały MCR to Miejskie Centrum Rozrywki?
Agi - 17 Października 2013, 09:54
Rafał napisał/a | Ten cały MCR to Miejskie Centrum Rozrywki? |
Z tego co Nieświeć wcześniej pisał, raczej Małe Chińskie Rączki.
Matrim - 17 Października 2013, 11:10
Z tego co pamiętam, to Rincewind też stawał jeden przeciwko wielu, wielu MCR. On dał radę, ilcattivo13. Nie będziesz gorszy
ilcattivo13 - 18 Października 2013, 21:12
Rafał - chciałbym. Niestety, jest jak Agi napisała Dzięki Agi
Matrim - Rincewind miał do pomocy Cohena. Zresztą, co ja mówię. On miał całą Srebrną Hordę do pomocy... A ja jestem sam jeden. I nawet nie pomaga noszenie w robocie kapelusza z napisem "Wizzard"
Moja wczorajsza myśl, ostatnia, zanim zgasłem gdzieś w okolicach 21-szej - po pół roku walki z MCR zaczynam lubić islamskich fundamentalistów. Może i zaszlachtują człowieka jak świniaka, albo go wysadzą, albo zaallahakbarują do całkowitej i nieodwracalnej utraty słuchu, ale przynajmniej nie zrobią takiego prania mózgu, jak MCR :/
Ostatni hit MCR - atrapy tabletów. Dzięki Bogu, ja akurat w tabletach i smartfonach nie robię, więc władowała się w nie szefowa. Ale na dobrą sprawę, nawet jej chiński agent, przez którego wszystko szło, nie wyczaił różnicy. I teraz mamy dziesięć najnowszych Samsungów Galaxy, których co najwyżej można używać jako podkładek pod talerze.
Enyłej, żeby nie było, że mój świat się kręci ostatnio wyłącznie wokół MCR - Grucha wcale nie czuje się lepiej. Najmocniejsze sterydy nie pomagają. Bydlak dalej ostro kuleje. I na dodatek odnowiło się zapalenie pęcherza... Kot nie dość, że wredny, to jeszcze z pęcherzem... Jutro jadę znowu do wet (tak, do tej, co ostatnio) - może dziołcha wymyśli coś nowego.
A żeby nie było, że u mnie same żałości i ponuractwa - garść hitów z polis: "pies wpadł na syna z laptopem i zaskoczony upuścił laptop", "dziecku się ulało" (komp ewidentnie utopiony w piwie) albo "dziecko (6 miesięcy) ściągnęło komputer ze stołu za kabel" ;P
Choć i tak absolutnym hitem ostatnich kilku dni jest "teściowa (przyszła) nie zauważyła laptopa i położyła na nim żelazko" Miałem w rękach tego kompa i wygląda jeszcze lepiej, niż sam suchy opis szkody
No i to w sumie na tyle.
Aha - jakby ktoś chciał zdobyć "2312" Kim Stanley Robinson, ma jeszcze dwa dni
Witchma - 18 Października 2013, 21:21
ilcattivo13 napisał/a | I na dodatek odnowiło się zapalenie pęcherza... |
A co dostaje? Bo z dusiowego doświadczenia wiemy, że Marbocyl działa rewelacyjnie.
Fidel-F2 - 18 Października 2013, 21:27
ilcattivo13, czemuś przypomniał mi się film Garfield. Tam też fajna pani wet była. I skoro jesteśmy przy temacie, gdzie zdjęcia? I do której bazy dotarłeś? Tylko nie mów, że Grucha się poświęca a Ty frajerzysz.
ilcattivo13 - 18 Października 2013, 21:48
Witchma - jeszcze nic, ale dzięki za polecankę. Zapisałem sobie To jest w tabletkach, czy można mu "szczyknąć" w fałdę na karku?
Fidel - jak wracam z roboty, to sił starcza mi jedynie na najpilniejsze wrzuty na Szortalu (a i to ostatnio Alek musi po mnie linki poprawiać) i padam w wyro :/ Chyba, że akurat trzeba coś zrobić przy domu - jakieś drzewo poukładać, albo coś - wtedy nie ma zmiłuj :/
Witchma - 18 Października 2013, 22:17
ilcattivo13, Dakar jadł w tabletkach (jadł, co ja gadam... on to pożerał razem z kawałkiem ręki...). Gdyby dostał to od razu zamiast pieprzonego Clamoxylu, to by się kot nie męczył bez sensu przez tydzień
ilcattivo13 - 19 Października 2013, 17:55
Witchma - się okazało, że to nie żadne zapalenie pęcherza, tylko normalne zdrowe skicisyństwo Co prawda, podsycone bólem i powodowanym przez ból stanem ciągłego napięcia nerwowego, ale jednak skicisyństwo (choć wet użyła słowa "zaburzenie behawioralne", czy jakoś tak). Tak więc, jedna choroba odpada
No i przechodzimy z zastrzyków na tabletki ze sterydami. Bydlak ma poziom cukru na granicy normy i nawet jeśli to nie jest cukrzyca, tylko zwykła reakcja na stres, to i tak dawanie dalszych zastrzyków jest ryzykowne.
Witchma - 19 Października 2013, 17:58
Ech, i jak tu trafić za kiziakiem...
ilcattivo13 - 23 Października 2013, 17:43
Trzy dni na prochach i Grucha zaczyna żyć
Ja też od trzech dni żyję. Ino zamiast prochów znalazłem coś lepszego
Fidel-F2 - 23 Października 2013, 17:44
nie piernicz, dawaj weterynarkę
ilcattivo13 - 23 Października 2013, 17:48
Matrim - 25 Października 2013, 11:31
Nieświeć, Mistrz Zabawy w Chowanego.
ilcattivo13 - 25 Października 2013, 19:43
niestety, jak się chowam, to zawsze mi głowa wystaje