Spodenki - Szorty
baranek - 2 Października 2009, 07:58
illianna napisał/a | a wiesz, że według niektórych psychoanalitykó, to kompensacja pewnej monotonnej, ale przyjemnej czynności |
ale to o dłubaniu w nosie jest?
no masz, co się porobiło. a mnie chodziło tylko o to, żeby zajął czymś ręcę i nie stukał tyle w klawiaturę.
illianna - 2 Października 2009, 08:01
baranek, jasne że od dłubaniu w nosie baranek napisał/a | a mnie chodziło tylko o to, żeby zajął czymś ręcę i nie stukał tyle w klawiaturę. | o to, to, podobno grafomania też jest sublimacją dłubania w nosie
MOFFISS - 2 Października 2009, 08:46
illianna napisał/a | baranek, jasne że od dłubaniu w nosie baranek napisał/a | a mnie chodziło tylko o to, żeby zajął czymś ręcę i nie stukał tyle w klawiaturę. | o to, to, podobno grafomania też jest sublimacją dłubania w nosie |
wiesz, kiedy czytam coś takiego, to spuszczam kulturalnie oczy, lepiej by brzmiało, gdybyś wykorzystała wiedzę na temat patologii wg Freuda. Druty jako falliczne odwierciedlenie alienacji pozazmysłowej, ujętej w neokulturze żydowskich ortodoksów, pochodzenia arabskiego, na stale mieszkających w dorzeczu Amazonii.
illianna - 2 Października 2009, 08:57
MOFFISS, ależ ja ją wykorzystuję nieustannie i zauważ, że to nie ja sugerowałm Ci róbótki ręczne, bo ja zasugerowałabym Ci coś dużo bardziej złośliwego
nie moja wina, że inni sugerują Ci żebyś nie stukał w klawiaturę, tylko robił na drutach i nie ja jestem autorką teorii sublimacji
MOFFISS napisał/a | na stale mieszkających w dorzeczu Amazonii. | podejrzewasz, że wszyscy uciekli z NY
nureczka - 2 Października 2009, 10:42
MOFFISS Obiecałeś milczeć do 5.10. Dziś dopiero drugi. Bądź mężczyzną, dotrzymaj słowa.
dalambert - 2 Października 2009, 11:07
nureczka napisał/a | MOFFISS Obiecałeś milczeć do 5.10. Dziś dopiero drugi. Bądź mężczyzną, | że co proszę ?
shenra - 2 Października 2009, 12:57
Znowu się zaczyna, a potem jak zaglądnie tu moderacja, to będą zdziwione miny, ależ dlaczego znów poganiają nas zielonym. Nie mogę tego już czytać, chyba wrzucę z bólem serca ten wątek do ignorów
baranek - 2 Października 2009, 13:10
shenra, no przestań. szorty do ignorów?!? a nie możesz po prostu ignorować niektórych wypowiedzi? nie bierz do głowy i już.
baranek - 6 Października 2009, 07:56
fiu fiu fiu. co? a nic, tak sobie stoję i czekam.
shenra - 6 Października 2009, 08:02
Daj się Puckowi wyspać
Pucek - 6 Października 2009, 09:30
No już jestem, jestem, z zadyszką, bo psacerek to co - dorsz? Setera trzeba wybiegać...
I tak dobrze, że moje rano to nie 13.00
Otóż macie nową zabawkę:
Pełnia we wszelkich aspektach.
objętość - 3100 znaków ze spacjami, czyli jak było. Bo było chyba w sam raz.
termin nadsyłania - do wtorku 20 października, do godz 21.00
No to do dzieła amatorzy pełni skondensowanej w szortowym wydaniu
Witchma - 6 Października 2009, 09:32
Pucek, Nic tak czasu nie wypełnia, jak szortopisanie...
baranek - 6 Października 2009, 09:34
no i git.
xan4 - 6 Października 2009, 09:40
Pucek, dobrze jest zaczynamy myśleć,
Witchma, trzymam za słowo
Witchma - 6 Października 2009, 09:41
xan4, ale najpierw ten czas trzeba mieć
Ozzborn - 6 Października 2009, 09:44
Hmm ciekawe, ciekawe - duże pole do popisu.
Virgo C. - 6 Października 2009, 09:48
A i tak większość będzie o wilkołakach
dalambert - 6 Października 2009, 09:54
Virgo C., moze nie będzie tylko tak. Można jeszcze o Pełni Szczęścia, Pełni Spelnienia, Pelnej Kasie i o wąpierzach oczywiście
Czyli starzy wyjadacze, kombinatorzy, artystki , debiutanctwo wszelakie i Ty Baranku do dzieła
Witchma - 6 Października 2009, 09:57
dalambert napisał/a | Pelnej Kasie |
O, to to to to... To chyba ja napiszę w kategorii bardzo science-fiction.
dalambert - 6 Października 2009, 09:58
Witchma, o tym to i fantazy może być, ze o horrorze nie wspomnę
baranek - 6 Października 2009, 10:00
Cytat | To chyba ja napiszę w kategorii bardzo science-fiction. |
ale to chyba chodzi o dobrze zbudowaną Katarzynę.
e: może też być o spełnieniu, wypełniaczach o popełnieniu lub nie jakiegoś czynu, albo zupełnie o czymś innym.
dalambert - 6 Października 2009, 10:06
baranek, Pełnia może być i Kaśki, szczególnie jak Kaśka Wielka - i już można nawet Łysiakiem polecieć
baranek - 6 Października 2009, 10:07
i chyba lepiej nie kombinować z bibikodami. mnie to nie ułatwiło. zamęt się zrobił. troszkę.
dalambert - 6 Października 2009, 10:17
baranek, święta słowa - Pucek ma zerowa wiedzę o komputrowych kombinacjach, ja zresztą tez, jak się zacznie to będziemy o pomoc wrzeszczeć po Forum
Virgo C. - 6 Października 2009, 10:25
dalambert napisał/a | Virgo C., moze nie będzie tylko tak. |
Cii, plan mi rujnujesz
illianna - 6 Października 2009, 10:29
to teraz ambitnie nikt o wilkołakach nie napisze, szkoda
Marcin Robert - 6 Października 2009, 10:33
Fajny temat.
No i oczywiście wyłączamy BBCode?
Agi - 6 Października 2009, 10:41
Marcin Robert napisał/a | No i oczywiście wyłączamy BBCode? |
Pucek, nie przejmuj się, będę ratować.
Ozzborn - 6 Października 2009, 10:44
baranek napisał/a | i chyba lepiej nie kombinować z bibikodami. mnie to nie ułatwiło. zamęt się zrobił. troszkę. |
dalambert napisał/a | baranek, święta słowa |
więc chyba jednak nie
Chal-Chenet - 6 Października 2009, 12:05
Virgo napisał/a | A i tak większość będzie o wilkołakach |
Z reguły właśnie jak temat kojarzy się jednoznacznie na końcu okazuje się, że shortów ewidentnych jest bardzo mało.
Temat faktycznie dosyć szeroki. Zobaczymy, może coś się urodzi...
|
|
|