To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

illianna - 1 Października 2009, 09:15

MOFFISS, jako zawodowy czytacz (sam mnie sprowokowałeś) widzę, że mieszasz te dwie perspektywy, bo w dyskusji podkreślasz, że nikt nie głosuje na Twoje szorty, dlatego to napisałam :mrgreen: , a jakby głosowali, to nie chciałbyś zmieniać zasad?
a od psychologów mi nie ubliżaj, bo to nie miejsce na to, ja Cię nie przezywam od analityków rynku i nie podważam Twoich kompetencji na podstwie paru podstów, a mogłabym, bo czemu nie, zawsze można coś z czegoś wywynioskować na siłę,
tutaj jesteśmy czytelnikami i na tym poziomie rozamiawiamy ;P:

dalambert - 1 Października 2009, 09:15

MOFFISS, ale baranek, tą wiedzą się nie chwali, a już dawno głosował i to na jeden jeno szort więc nie rozumiem o czym gulgoczesz ?
MOFFISS - 1 Października 2009, 09:15

Agi, ja tylko stymuluję płaty czołowe...
terebka - 1 Października 2009, 09:16

MOFFISS napisał/a
Powtórzę: odziel podmiot od przedmiotu...dyskusji. Jeśli dla przykładu Twój tekst jest słaby, to nie oznacza, że autor jest idiotą. To nie jest tożsame, zapewniam Cię.

Od kiedy w Tobie takie pozytywne myślenie? Na FF strasznie Cię to uwierało :roll: Skąd w Tobie z nagła taka metamorfoza, że kroczysz dumnie nosząc sztandar tych, których tam ganiłeś?

MOFFISS - 1 Października 2009, 09:19

terebka napisał/a
MOFFISS napisał/a
Powtórzę: odziel podmiot od przedmiotu...dyskusji. Jeśli dla przykładu Twój tekst jest słaby, to nie oznacza, że autor jest idiotą. To nie jest tożsame, zapewniam Cię.

Na FF strasznie Cię to uwierało :roll:

to prawda, ale wynikało to ze sposobu, formy komunikacji. O tym pisałem juz kiedyś. Atmosfera FF jest trudna do zaakceptownia dla dorosłego człowieka.

shenra - 1 Października 2009, 09:20

MOFFISS napisał/a
takie stwierdzenie dyskredytuje zawodowego psychologa.
czy to jet forum psychologów? :shock: Jesteś chyba jedyną osobą, która ma chwilowo parcie na druk i rywalizację.
Konkurs to konkurs, wiadomo każdy chciałby wygrać, co nie oznacza, że mamy się pozabijać za to. Mnie generalnie lata to, czy drukują czy nie drukują szorty zwycięskie. To jest zabawa w lekkiej formie.
Poza tym, jak na forach "literackich" bardziej Cię doceniają, to po co z uporem maniaka starasz się zaistnieć i tu, skoro my Cię nie rozumiemy i Twoje teksty są dla nas za ciężkie. Przy okazji warsztatu, nie wiem czy do końca masz prawo mówić, że warsztat autorów szortowych jest słaby... Jak nie umiesz się bawić, to tego nie rób.
Nie zniesmaczaj ludziom spodenek, bo notabene nawet ja mam już opory, żeby zagląda do tego wątku, bo a nóż znów wyskoczysz z jakąś prawdą objawioną. :|

baranek - 1 Października 2009, 09:22

MOFFISS napisał/a
Agi, ja tylko stymuluję płaty czołowe...

to wystarczy zacisnąć pięść i zdrowo się pierdyknąć tuż nad oczami.

kolejna edycja powinna wyglądać tak:
temat - dowolny
konwencja - dowolna
ilość znaków - dowolna
warunek konieczny - autor - MOFFISS.

poziom pójdzie w górę. tylko czy komuś będzie się chciało aż tak zadzierać głowę?

MOFFISS - 1 Października 2009, 09:23

aby zamknąć spór, proponuje, by ktoś z zawodowych pisarzy bąknąl cos na temat szortowych egzaltacji.
hrabek - 1 Października 2009, 09:24

A ilu znasz zawodowych polskich pisarzy?
baranek - 1 Października 2009, 09:24

MOFFISS napisał/a
proponuje, by ktoś z zawodowych pisarzy bąknąl cos na temat szortowych egzaltacji.

wiesz, ja ostatnio 'zmierzch' czytam. to zdaje się zawodowa pisarka popełniła.

shenra - 1 Października 2009, 09:25

Weź już przestań z tymi zawodowymi pisarzami. Najpierw Pilipiuka namawiasz coby się wypowiedział o szortach, potem NURSa, żeby je drukował. Teraz kolejne nawołwywania. Chcesz znać opinię, napisz sobie priva i ciesz się odpowiedzią. Poza tym ludzie piszący również głosują i się wypowiadają. Ale możesz zadzwonić do Sapkowskiego, chętnie poczytam opinię. :|
dalambert - 1 Października 2009, 09:26

MOFFISS, co to znaczy zawodowy pisarz ? żyjący wyłączbie z pisania?
Czy masz tu jakieś proste kryteria ?

MOFFISS - 1 Października 2009, 09:28

Akurat Pilipuk jest chyba jedyną osobą, patrzącą łaskawiej na początkujących. I rzeczywiście pisze różne poradniki, wspiera nowe portale i patronuje nowym literackim przedsięwzięciom.

dalambert napisał/a
MOFFISS, co to znaczy zawodowy pisarz ? żyjący wyłączbie z pisania?
Czy masz tu jakieś proste kryteria ?

dalambert, jak długo palisz fajkę? ;P:

Agi - 1 Października 2009, 09:28

MOFFISS, ja Cię proszę, daj spokój, wytrzymaj jeszsze kilka dni (do 5.10), a jeśli wygrasz ustalisz zasady nastepnej edycji i zobaczymy, jak to będzie w praktyce.
illianna - 1 Października 2009, 09:30

zawodowy pisarz; ma spadek po dziadku, nie ma dzieci ani nawet psa, no i oczywiście obowiązkowo piękny widok z okna, przed którym stoi jego komp, na ten przykład na na widok na Adriatyk albo Pacyfik, a zapomniałam o kilku kobietach dbających o jego codzienne potrzeby :twisted:
MOFFISS - 1 Października 2009, 09:30

tak jest, Agi. Masz rację, to jak uderzanie w mur obojetności. Do końca głosowania milczę jak grób.
gorbash - 1 Października 2009, 09:31

illianna napisał/a
zawodowy pisarz; ma spadek po dziadku, nie ma dzieci ani nawet psa, no i oczywiście obowiązkowo piękny widok z okna, przed którym stoi jego komp, na ten przykłąd na na widok na Adriatyk albo Pacyfik, a zapomniałam o kilku kobietach dbających o jego codzienne potrzeby :twisted:

A nie powinien być jeszcze alkoholikiem? Albo opiumistą.

illianna - 1 Października 2009, 09:32

gorbash, no jasne, ale nie chciałam szerzyć zgorszenia i deprawować młodzieży, która chciałaby pisać :mrgreen:
terebka - 1 Października 2009, 09:32

<szept> poproś Przewodasa... </szept>
shenra - 1 Października 2009, 09:33

MOFFISS napisał/a
Akurat Pilipuk jest chyba jedyną osobą, patrzącą łaskawiej na początkujących.
to ma być łaskawie, czy krytycznie, czy z przytupem, czy mizianie po głowie...zdecyduj się.
Ja mam dość słuchania, że poziom marny, że źle oceniamy, że złe mamy zasady, że Twojego szorta nikt nie rozumie, że zawodowcy kim kolwiek są się nie wypowiadają...Obrzydzasz mi zabawę, która jest bardzo fajna. :?

illianna - 1 Października 2009, 09:38

ja mam propozycję, zróbmy drugi konkurs, specjalnie dla zainteresowanego, będzie się nazywał Szorty MOFFISSA, my się nadal będziemy dobrze bawić, potrzeby mniejszości zostaną zaspokojone, a demokracja będzie pełniejsza, tylko co z nagrodą? może na przykład MOFFISS ma możliwość załatwić uścisk dłoni zawodowego pisarza dla zwycięscy ? :twisted: łał chyba coś napiszę, bo mam dość ściskania się tylko z tymi niezawodowymi pisarzami, nuda :mrgreen: ;P:
shenra - 1 Października 2009, 09:39

illianna napisał/a
łał chyba coś napiszę, bo ma dość ściskania się tylko z tymi niezawodowymi pisarzami, nuda
No wiesz :!: Opanuj się kobieto :mrgreen: :mrgreen:
illianna - 1 Października 2009, 09:44

shenra, wyciełaś mi emotki :roll: , pofantazjować już nie można :mrgreen:
shenra - 1 Października 2009, 09:45

Można, można i napisz o tym szorta nastęnym razem. :wink:
illianna - 1 Października 2009, 09:46

shenra, spoko i tak nikt go nie zrozumie, ale co tam przynajmniej styl mam dobry, jak twierdzą niektórzy :twisted:
Martva - 1 Października 2009, 10:50

MOFFISS napisał/a
Nikogo nie opluwam, tylko kwestionuję marną jakość utworków.

Ojej. Gdybyś pisał utworki wysokiej jakości, to pewnie bym się przejęła.

baranek napisał/a
warunek konieczny - autor - MOFFISS

Nie, autorów może być wielu, ale tylko szorty MOFFISSa powinny być uwzględnione w ankiecie.

dalambert - 1 Października 2009, 11:32

No tak dyskusja aż zakipiała by nie powiedzieć sie zapieniła, ale cała para poszła w gffissdek , a głosowanie leży :evil: ;P:
nureczka - 1 Października 2009, 11:43

baranek napisał/a
MOFFISS powinieneś zacząć szydełkować.

:lol: :lol: :lol:

MOFFISS - 2 Października 2009, 07:51

nureczka napisał/a
baranek napisał/a
MOFFISS powinieneś zacząć szydełkować.

:lol: :lol: :lol:

lubię robótki na drutach, szczególnie po zmianie prawa unijnego o swobodnym dostEpie do żarówek

illianna - 2 Października 2009, 07:53

MOFFISS napisał/a
lubię robótki na drutach
a wiesz, że według niektórych psychoanalitykó, to kompensacja pewnej monotonnej, ale przyjemnej czynności :twisted:

Partner forum