Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Luc du Lac - 21 Maj 2013, 16:07
ostatnio był we Wro festiwal piwa.
pogoda fatalna
piwo jabłkowo-miętowe też
ilcattivo13 - 21 Maj 2013, 20:52
A nie było tam piwa o smaku kaszanki zawiniętej w Trybunę Ludu? Jak Ty w ogóle możesz pić takie wynalazki? Przecież od takich zalzajerów może się potem normalnemu zdrowemu człowiekowi proza Stephena Kinga podobać
Luc du Lac - 21 Maj 2013, 23:21
W zasadzie ja tego nie kupiłem... tak jak i piwa czekoladowego.
prywatnie to pijam tylko browary lokalne a zawodowo calrsberga i piasta
ilcattivo13 - 22 Maj 2013, 21:02
Tłumacz się, tłumacz i tak już cały Internet wie, jakie zalzajery pijesz...
Blue Adept - 23 Maj 2013, 06:31
Eee tam, Panowie. Radlery i inne zalzajery nie są takie złe. Ja bardzo lubię takie soczki. I nadal nie podoba mi się proza Stephena Kinga.
Magnis - 23 Maj 2013, 15:06
Co macie do prozy króla horroru czyli Kinga.
ilcattivo13 - 23 Maj 2013, 19:05
Blue Adept - a dużo "dzieu"Kinga przeczytałeś?
Magnis - nie rozumiem twierdzenia Zwłaszcza, że użyłeś w jednym zdaniu słowa "król" i nazwiska "King", a pomiędzy nimi nie widzę znaku ≠
Magnis - 23 Maj 2013, 19:30
ilcattivo13 napisał/a | Magnis - nie rozumiem twierdzenia . |
Piłeś dzisiaj już coś ?
ilcattivo13 napisał/a |
Zwłaszcza, że użyłeś w jednym zdaniu słowa król i nazwiska King, a pomiędzy nimi nie widzę znaku ≠ |
Bo pomiędzy nimi jest literat . A plusa nie wstawiłem. ponieważ żebyś go szukał z lupą czy jest . Aż przyszedł Grucha i Ciebie zadziwił, że nie ma .
ilcattivo13 - 23 Maj 2013, 21:19
Znaczy, mówisz, że "Co macie do prozy króla horroru czyli Kinga." to było przeczenie?
Cytat | Bo pomiędzy nimi jest literat . A plusa nie wstawiłem. ponieważ żebyś go szukał z lupą czy jest . Aż przyszedł Grucha i Ciebie zadziwił, że nie ma . | Ni cholery nie rozumiem, co chciałeś napisać I Ty się mnie pytasz, czy ja coś piłem?
ketyow - 23 Maj 2013, 22:36
Moim zdaniem krul jest tylko jeden.
Magnis - 23 Maj 2013, 23:01
ilcattivo13 napisał/a | Bo pomiędzy nimi jest literat . |
Niedźwiedź to był kawałek cytatu z Teya. Jak widać nie słuchałeś i nie oglądałeś bo nie załapałeś .
ilcattivo13 napisał/a |
I Ty się mnie pytasz, czy ja coś piłem? |
Ja jestem trzeźwy jak miś koala po eukaliptusie .
Blue Adept - 24 Maj 2013, 07:40
ilcattivo13 - Popełniłem kilka pozycji (nawet zdarzył mi się Bachman), ale ostatecznie poległem na Mrocznej Wieży.
ilcattivo13 - 25 Maj 2013, 00:40
Magnis napisał/a | Niedźwiedź to był kawałek cytatu z Teya. Jak widać nie słuchałeś i nie oglądałeś bo nie załapałeś . | jak będziesz na forum fantastyczno-literackim przerabiał święte cytaty i na dodatek zapominał o przecinkach, to Cię Nagorny Karabach oblezie i będziesz miał za swoje
Blue Adept - no co Ty? Sześćset kilometrowy z hakiem marsz non stop Ci się nie spodobał?
Blue Adept - 25 Maj 2013, 06:53
Generalnie miałem ochotę zastrzelić Rolanda.
ilcattivo13 - 25 Maj 2013, 09:38
Nie Ty jeden...
Magnis - 25 Maj 2013, 15:06
Blue Adept napisał/a | Generalnie miałem ochotę zastrzelić Rolanda. |
Ale on fajna postacią jest. Zanim byś strzelił to byś już miał trzecie oko u góry .
ilcattivo13 napisał/a | to Cię Nagorny Karabach oblezie i będziesz miał za swoje |
Niedźwiedź co mnie jakimiś kalabaczkami straszysz bo wyślę je do Ciebie i zobaczymy kogo oblezą .
ilcattivo13 - 25 Maj 2013, 15:24
Magnis napisał/a | Niedźwiedź co mnie jakimiś kalabaczkami straszysz bo wyślę je do Ciebie i zobaczymy kogo oblezą . | Mnie na pewno nie oblezą. Ale takich, co to się powołują na znajomość Tey'a, a potem nie pamiętają "o co kaman", to na pewno
ilcattivo13 - 26 Maj 2013, 09:39
Suwałki świętują otwarcie SOKu. Pogoda dopisała, więc impra na podwórku. A więc od świtu próby sprzętu.
raz-raz-piiiiiiiiiii... razdwaczy-RAZ-CZY-RAZ
I te debilnie radosne dziecięce głosiki z chu... chóru. Czego oni się, urwał nać, radują? Że musieli wstać nad ranem i teraz, bladym świtem, muszą drzeć japy na pół miasta?
Równolegle jakiś bałwan sprawdza, czy perkusją jest w stanie zagłuszyć tiry na Podhorskiego. Chyba zaraz pójdę i mu powiem, że, jak najbardziej, jest w stanie zagłuszyć tiry na Podhorskiego. Również te na Pułaskiego i Utracie. I śmigające między nimi karetki też. Karetki... Widocznie kogoś już jasny schlagg trafił...
A w ogóle to duszno, gorąc... Jezus Maria...
Zgaga - 26 Maj 2013, 11:57
Nieświeć, a co z Suwalskim Festiwalem Fantastyki?
baranek - 26 Maj 2013, 13:31
ilcattivo13, połóż się spać przy otwartym oknie. zagłuszysz wszytko. a potem sąsiedzi Cię zlinczują i będzie spokój w Suwałkach. a lincz Ci się należy chociażby za wycieranie niebanalnej urody gębusi dziecięcymi chórami. To pisałem ja, tata przedszkolnej chórzystki.
ilcattivo13 - 26 Maj 2013, 18:48
Zgaga napisał/a | Nieświeć, a co z Suwalskim Festiwalem Fantastyki? | Przenieśli z powrotem na wrzesień. 13-15
baranek - przedszkolaki bym zrozumiał, ale takie, ni to gimnazjalne, ni to licealne wioskowe piszczenio-wycie może nawet takiego niespotykanie spokojnego nieświecia jak ja doprowadzić do apopleksji A poza tym, przeraźliwą ciszą miałbym ich zagłuszać?
A w temacie, załapałem się jeszcze na koncert gości grających szlagiery z lat pięćdziesiątych, a potem dwie godziny totalnie bezsensownego, pozbawionego rytmu i w ogóle walenia w metalowe kotły. Sam już nie wiem, co było gorsze...
A teraz jeszcze Stańko, Boże Miłosierny...
Fidel-F2 - 26 Maj 2013, 19:15
a w sierpniu przeniosą na kwiecień
ilcattivo13 - 26 Maj 2013, 19:40
Nie przeniosą, będą się wstydzili ;P
Zgaga - 31 Maj 2013, 19:28
Z tego co widzę, wstydu raczej nie odczuwają. Przenoszą i przenoszą...
ilcattivo13 - 31 Maj 2013, 20:56
Zgaga - Ty mnie tak nie strasz. Już myślałem, że naprawdę przenieśli na kwiecień
Magnis - 31 Maj 2013, 21:21
To przez Niedźwiedzia jest bo on swój nochal w monitor pcha . Jak go zobaczyli jak wącha i czegoś poszukuje to się przestraszyli i przenieśli na później .
ilcattivo13 - 2 Czerwca 2013, 01:57
Magnis, ja Cię na kolanach proszę - przynajmniej u mnie używaj przecinków, oki?
A z innej beczki - ........ dowcip:
Murzynowi maszyna w fabryce obcięła dwa palce prawej ręki. Wskazujący i środkowy. W szpitalu przyszyli mu "zamienniki" pobrane od "białego" dawcy.
Po wyjściu ze szpitala murzyn wraca do domu metrem. W wagonie trzyma się "rekonwalescyjną" ręką za uchwyt przy suficie. Nagle podchodzi do niego starszy pan i się pyta:
- Pan kominiarz, to od dziewczyny wraca?
Magnis - 2 Czerwca 2013, 12:25
Oj tam, oj tam bo szybko pisałem i mógł się zawieruszyć .
Dowcip nawet fajny tylko, ze o murzynie .
ilcattivo13 - 5 Czerwca 2013, 19:59
Tak mi się ostatnio przypomniało:
Gościu na sobotniej imprezie opowiada dla mnie i mojego brata, jak to pod giżyckimi jeziorami ciągną się niemieckie lochy z IIwś i jakie to cudeńka można w nich znaleźć. Ja mu mówię:
- A bo tego pełno Niemcy w wojnę pozostawiali. Kiedyś u Krzyśka w lesie znaleźli czołg. I jeszcze silnik w nim pracował. Co nie, Krzysiek?
Brat odpowiada:
- A tam czołg. Kiedyś znalazłem niemiecki motor z koszem. I nie dość, że radio w nim grało, to jeszcze widać było uciekających Niemców...
Przy okazji się pochwalę. Ciut fura wzbogaciła się o kolejny gadżecik - ciut kamerkę Teraz tylko trzeba się nauczyć jej obsługi. I znaleźć wolne 5 cm na przedniej szybie, żeby ją przylepić
ilcattivo13 - 13 Czerwca 2013, 21:10
Dostałem umowę o pracę na trzy lata
|
|
|