To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta wygnania - Ale za co?

elam - 21 Lipca 2007, 19:53

gorat napisał/a
2. ten temat nie jest zwykłym tematem, że można ot tak sobie pisać. Tutaj wypowiadają się ci, którzy dostali ostrzeżenia (i ew. inni dyskutanci, jak sprawa się rozwinie) - temat pełni zatem funkcję specjalną. Zatem poruszanie już zamkniętej kwestii banu w sposób nic nie wnoszący jest naruszeniem tej funkcji.

... tak dla przypomnienia ...

Anonymous - 21 Lipca 2007, 20:17

Stowarzyszenie Młodych Bojowników Dobra Miłości I Zgody

przeepraszam - wpisałem przed przczytaniem ostrzeżenia :oops:

NURS - 21 Lipca 2007, 20:19

OK. a teraz sio, bo każdy następny post bedzie karany ostrzeżeniem, mówię to całkiem poważnie, elam słusznie zacytowała regulamin.
Gwynhwar - 21 Lipca 2007, 20:19

Dezerter666, dziękuję. Dobrze, że jest tu jeszcze ktoś kto nie uważa się za osobę świętszą od papieża...

edit: nie jestem następna o.o godzina jest ta sama ;P

NURS - 21 Lipca 2007, 20:20

Gwyn, ustne ostrzeżenie, bo pisałas to równolegle.
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:26

w innym temacie Fidel-F2 napisał/a
ma chłopak poglądy, głupie to fakt i może nawet to nie sa poglądy ale zwyczajny debilizm ale personalnie nikogo nie obraził
no nie wiem

Mnie obraził i takim zachowaniem robi krzywdę tym dzieciakom. Nawet niech 1 grosz pójdzie z tego klikniecia to przy odpowiedniej liczbie głosów jakiś dzieciak dostanie obiad. Nie wiem czy byłeś kiedyś bardzo głodny. Ja tak już jako dorosła osoba więc potrafiłem jakoś top przetrzymać. A jak ma matka wytłumaczyć 7 latkowi, że dzisiaj nie dostanie nic do jedzenia. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale czasem są sytuacjie w których kazde wyjście jest złe. Czasami można odrobine pomóc.

Fidel-F2 - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:34

mawete, ja to wszystko rozumiem,
systemowo głodny nigdy nie byłem ale jak najbardziej pojmuję co mi chcesz przekazać
ten aspekt swiata wku...wia mnie niemożebnie
i wszędzie tu sie zgadzamy
jednakowoż dezerter chyba chce zwyczajnie zaistniec przez prowokację (no i mu się udaje), w rzeczywistości zaś poglądy ma raczej przeciwne (tak mi się wydaje)
stąd mój brak przekonania do karania za wygłup, obrzydliwy ale jednak wygłup
ale jeśli się jednak mylę i to co pisze odzwierciedla jego prawdziwe poglądy to bez sądu należałoby *beep* *beep* na miejscu

Agi - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:35

Fidel-F2, nie wyrażaj się
Fidel-F2 - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:37

jasne, już przestaję :wink:
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:40

Fidel-F2: niestety ja nie odbieram tego jako wygłup tylko jakojego poglądy, nie znam człowieka ale chciałbym poznać - jak sądzę rozumiesz dlaczego. Swoja wypowiedzią moim zdaniem zaszkodził dzieciakom idlatego zasugerowałem modom mozliwość udzielenia mu ostrzeżenia. I cieszę się, że moderatorzy czasami czytają to co piszemy.
Życzysz sobie, żebym zrobił listę tych ktorych obraził z wlasnorecznymi podpisami, zrobił z niej xero, potwierdził "za zgodność" u notariusza i przeslał Ci listem poleconym za potwierdzeniem odbioru? :mrgreen: :twisted:

Fidel-F2 - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:43

ok ja sie z Tobą w zasadzie zgadzam, mam tylko taki odruch adwokata gdy jest hurrrra na jednego
Kruk Siwy - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:45

Krucjata? Eeee tam. Gość będzie bardzo zadowolony. Tyle uwagi mu się poświęca...
Ponieważ nie jest osiągalny bezpośrednio musimy zadziałać siłom i godnościom osobistom.

mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 09:51

Fidel-F2 napisał/a
ok ja sie z Tobą w zasadzie zgadzam, mam tylko taki odruch adwokata gdy jest hurrrra na jednego

Ja się długo nie odzywałem - mam dużą tolerancję na pewne zachowania, ale kiedyś trzeba powiedzieć "Temu panu już dziękujemy."

NURS - 10 Wrzeœśnia 2007, 12:15

Panowie, tutaj dyskutujemy o nałozonych karach a nie między sobą. koniec gadania.
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 12:38

NURS: no właśnie o nałożonej karze dyskutowaliśmy... :D
jak oskarżyciel z adwokatem :D

Anonymous - 10 Wrzeœśnia 2007, 23:15

mawete napisał/a
Swoja wypowiedzią moim zdaniem zaszkodził dzieciakom idlatego zasugerowałem modom mozliwość udzielenia mu ostrzeżenia.

Kliknij się w głowę bosmanie.

mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 23:49

Dezerter666: rozumiem twoją wypowiedź. Nie rozumiem twojego zachowania. Baw sie dobrze. I módl sie żebyś mnie nie spotkał. Dalej nie napiszę bo:
Cytat
9. Niedopuszczalne jest umieszczanie na łamach forum postów sprzecznych z prawem polskim i międzynarodowym, , [...] , wulgarnych, propagujących przemoc, obrażających uczucia religijne, naruszających prawa innych osób itp.

Fidel-F2 - 10 Wrzeœśnia 2007, 23:56

mawete, albo ściemniasz albo Ci się swiatopogląd odkształcił
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 23:58

Fidel-F2: kulturalny staram się być... Znasz chyba to słowo. :mrgreen:
Fidel-F2 - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:03

chodzi o to co nie napiszesz bo ....

jak przywaliłem kiedyś debilowi za kierownica strasznie mnie wtedy krytykowales..

tak sobie skojarzyłem

mawete - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:07

no ale ja mu jeszcze nie przywaliłem :mrgreen: i raczej widząc jego posty nie przywalę bo mi ręki szkoda :D no i jakby nie patrzeć nie jadę z dzieckiem.... :D ucha (lusterka) też mu nie chcę urwać... :D
Fidel-F2 - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:10

znaczy światopogląd bez zmian, znaczy ściemniasz
mawete - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:14

Fidel-F2: znaczy nie widzisz różnicy pomiedzy pobiciem, a groźbą karalną :D
idę spac jutro pogadamy :D

Fidel-F2 - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:16

źle pojąłem
ja jeśli grożę to z zamiarem spełnienia zazwyczaj

Dabliu - 11 Wrzeœśnia 2007, 00:20

mawete napisał/a
I módl sie żebyś mnie nie spotkał.

Dołączam się obiema glanami swemi, kułakami i bańką takoż.
Jako osoba, która doświadczyła swego czasu głodu, a także rodzic dziecka na szczęście nie głodnego, nie mam tolerancji wobec takich postaw. I nie chodzi mi nawet o nieklikanie w pajacyka, lecz o wiadomą wypowiedź, za którą to koledze D. należy się co najmniej drobne butowanko i skręt wora. Sorry za te słowa (modzi i inni użyszkodnicy), bo nie przystają być może ani do wątku, ani do forum jako takiego, ale wnerwiłem się. Wybaczcie.

Agi - 11 Wrzeœśnia 2007, 07:16

Panowie, zainteresowani się wypowiedzieli, kończymy dyskusję.
Proszę już nie pisać na ten temat i nie mnożyć inwektyw.
Sprawę uważam za zamkniętą.

Czarny - 11 Wrzeœśnia 2007, 07:17

Może skończycie z tymi groźbami :evil: Macie prywatne porachunki, to załatwiajcie sobie na privie. Za kolejne groźby na forum można załapać się na ostrzeżenie, ktoś jest chętny :x
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2007, 00:00

przeszo mi adwokatowanie, wywalmy Dezertera666, w pizdu, mam go dosyć, koleś w zasadzie nie wnosi niczego do forum poza bezczelnym i chamskim fermentem

Agi55, sorry, musiałem, jeśli trzeba to przyjmę czerwony pasek z pokorą

edit literówka

mawete - 13 Wrzeœśnia 2007, 00:05

Ja też na czerwony pasek powiem: Przyjąłem do wiadomości.
NURS - 13 Wrzeœśnia 2007, 00:28

Efekt dyskusji - dezerter 7 dni odwyku, mawete i fidel po pasku za 3.
nie reagujmy chamstwem na chamstwo, prosze.

Partner forum