To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Anonymous - 21 Lutego 2006, 13:12

Pod tym adresem można znaleźć wiele gotowych avatarków w różnych rozmiarach. Wiele mi sie podoba.
Selithira - 21 Lutego 2006, 14:24

Dzięki :) Wchodzę na google i zaczynam polowanie, może po prostu wpisywałam złe hasła :)
Selithira - 21 Lutego 2006, 14:25

Miria napisał/a
Pod tym adresem można znaleźć wiele gotowych avatarków w różnych rozmiarach. Wiele mi sie podoba.

Dziękuję ślicznie :D i już wchodzę, może znajdę wreszcie coś ładnego :)

Aga - 21 Lutego 2006, 18:34

A jak wam się podoba mój nowy avatar? Zastrzegam, to nie jestem ja. Bo różków brakuje. To jest mój internetowy anioł stróż. Może nieco wyłysiały (to wszystko przeze mnie - najpierw osiwiał, potem wyłysiał), ale za to wierny i opiekuńczy. I jak ktoś z nim zadrze, to nie odpowiadam za jego czyny, bo bywa bardzo wybuchowy :mrgreen: A jak ktoś zadrze ze mną, to będzie mieć z nim do czynienia. I to dopiero będzie wojna, rzeź i rąbanka... :wink: :wink: :wink:
Selithira - 21 Lutego 2006, 20:43

Uroczy :mrgreen: Widziałam już też diabełki z tej serii avatarów :D nie sądzisz, że diabełek byłby odpowiedniejszy? Ja się zastanawiam, czy wziąć szpiczastouchego (lepiej nie... w "Karczmie pod zdechłym smokiem" tacy źle kończą :D ) czy jakąś warczącą bestię...
Lu - 21 Lutego 2006, 21:12

Aga napisał/a
A jak wam się podoba mój nowy avatar?

Śliczny!

Aga - 21 Lutego 2006, 21:17

Chórem (ja i aniołek): Dzięęęęęęękuuuuuuuuuuujeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyyyy!
Selithira - 22 Lutego 2006, 14:15

I znowu, zgrzytając zębami :( się tu odzywam. Wymarzonego avatara wreszcie znalazłam, ale kiedy próbuję go zapisać, w profilu wyświetla mi się "wypełnij wszystkie pola zaznaczone gwiazdką". Kiedy próbuję zmienić hasło - to samo. Może w złym miejscu wpisuję adres avatara? Sama już nie wiem... :(
mawete - 22 Lutego 2006, 14:20

Selithira: a nie łatwiej zapisać sobie na dysku i z dysku wsadzać na avatarka? I szybciej, i pewniej, i nie ma potem problemów jak strona wisi... Oczywiście zakłdam, że wszystko co robisz jest legalne.... :)
dzejes - 22 Lutego 2006, 14:23

Selithira:miałem tak samo, musisz wypełnić pole: miejscowość (czy podobne).
mawete - 22 Lutego 2006, 14:26

dzejes: ale ludzie mają avatarki i nie mają wypełnionego pola... nawet jesli wstawią spację to powinno być widać... :?:
Lu - 22 Lutego 2006, 14:46

Coś się chyba zmieniło w danych obowiązkowych, bo w profilu mam miejscowość i płeć zaznaczone czerwoną gwiazdką - kiedyś tego nie było....
sulka - 22 Lutego 2006, 15:04

Selithira napisał/a
I znowu, zgrzytając zębami Sad się tu odzywam. Wymarzonego avatara wreszcie znalazłam, ale kiedy próbuję go zapisać, w profilu wyświetla mi się wypełnij wszystkie pola zaznaczone gwiazdką. Kiedy próbuję zmienić hasło - to samo. Może w złym miejscu wpisuję adres avatara? Sama już nie wiem... Sad

1. avatar moze miec maks wymiary 100x100 i max 10kb. Jesli bierzesz avatara sredniej wielkosci (ten w srodku) to on ma 100x120, wiec za duzo. Wez najmniejszego.
2. Teraz prawoklik i zapisz na pulpicie.
3. Na forum, w profilu, wybierz 'wyslij z komutera' i wskaz plik.
4. Uzupelnij pole 'skad' bo wyglada na to, ze jest wymagane :?

Powinno dzialac.

Selithira - 22 Lutego 2006, 15:09

Dzięki, chyba po prostu "skąd" muszę uzupełnić :D Tak to jest, jak przez chwilę przestaję myśleć. Zdarza mi się... Koniec z żółtymi tulipanami :D
sulka - 22 Lutego 2006, 15:31

Selithira napisał/a
Koniec z żółtymi tulipanami

Brawo! Pelny sukces! Ale zeby taka gadzine wybrac? :wink:

Selithira - 22 Lutego 2006, 15:35

Właśnie takiej gadziny jadowitej poszukiwałam :mrgreen: Nie wiem, może po prostu odzwierciedla mój charakter? <zastanawia się>
sulka - 22 Lutego 2006, 15:48

Selithira napisał/a
Nie wiem, może po prostu odzwierciedla mój charakter? <zastanawia się>

Eeee tam. Na pewno ci sie tak tylko wydaje. <odsuwa sie na bezpieczna odleglosc> :mrgreen:

Selithira - 22 Lutego 2006, 15:53

A waż pełznie, pełznie, wije się... Łypie zielonymi ślepiami... Zniechęcony oddaleniem się ofiary przymyka oczy i zapada w drzemkę. Syczy ze złością przez sen :)
dzejes - 22 Lutego 2006, 15:57

Selithira napisał/a
Właśnie takiej gadziny jadowitej poszukiwałam :mrgreen: Nie wiem, może po prostu odzwierciedla mój charakter? <zastanawia się>

Gatunku nie rozpoznam, ale stawiam 100:1, że w awatarze masz jakiegoś pytona -> niejadowitego.

Tu masz jadowitą bestię.

EDIT: choć stawiam, że jest jakiś australijski gatunek. Może np. morelia viridis? - piękne.

sulka - 22 Lutego 2006, 15:59

dzejes napisał/a
Gatunku nie rozpoznam, ale stawiam 100:1, że w awatarze masz jakiegoś pytona -> niejadowitego.

Jadowity czy nie, ja osobiscie bym do takiego nie podszedl. Wrazenie robi.

Selithira - 22 Lutego 2006, 16:04

Śliczne kobry :D W jakim stanie zostawiły fotografa?

dzejes napisał/a

Hm... Nie znam się na wężach, nie będę się kłócić. Trzeba będzie zmienić technikę mordowania wszystkich na forum - zamiast zatruwać - dusimy... <wąż otwiera oczy i zaczyna szukać czegoś na obiad>

Aga - 22 Lutego 2006, 16:52

A jak go nazwiesz? Proponuję: Nagini :mrgreen:
Selithira - 22 Lutego 2006, 17:04

Może być Nagini :mrgreen: Chociaż ona chyba była trochę większa..?
dzejes - 22 Lutego 2006, 17:07

sulka napisał/a

Jadowity czy nie, ja osobiscie bym do takiego nie podszedl. Wrazenie robi.

To Cię nie zapraszam do siebie :lol:
Co prawda takich nie mam (jeszcze), ale mniejsze by się znalazły.

sulka - 22 Lutego 2006, 17:10

dzejes napisał/a

To Cię nie zapraszam do siebie Laughing
Co prawda takich nie mam (jeszcze), ale mniejsze by się znalazły.

A to faktycznie, podziekuje za goscine. :mrgreen:
Jak mysle o wezach to brrrrrrr... , jak ty mozesz z nimi wytrzymac? :roll: :D

Aga - 22 Lutego 2006, 17:20

Cytat
Może być Nagini Mr. Green Chociaż ona chyba była trochę większa..?

Kij z tym. Zresztą, tutaj nie widać. To jak, mamy cię od dzisiaj zwać Czarną Panią? Stworzysz sobie zastęp śmierciożerczyń?

Selithira - 22 Lutego 2006, 17:23

Ssssss... Czemu nie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Piech - 22 Lutego 2006, 19:35

Myślałem, że avatary to nie moja filiżanka herbaty - dopóki nie znalazłem tego.
Testuję...

Anonymous - 22 Lutego 2006, 20:51

Piech napisał/a
Myślałem, że avatary to nie moja filiżanka herbaty - dopóki nie znalazłem tego.
Testuję...

Świetny :mrgreen: Taki...wiele mówiący :wink:

Selithira - 22 Lutego 2006, 22:16

dzejes napisał/a
EDIT: choć stawiam, że jest jakiś australijski gatunek. Może np. morelia viridis? - piękne.

Mhm. Śliczne :) Nie mówię, że chciałabym takiego hodować w domu, aż tak za gadami nie przepadam (wyjątkiem są żółwie). Ciekawe, czy na avatarze to ten sam gatunek...

Partner forum