Planeta małp - Co nas śmieszy?
czamataja - 10 Maj 2010, 09:06
Pewnie zawstydzona też. Ale złość i żądza zemsty byłyby silniejsze
ketyow - 10 Maj 2010, 09:49
czamataja, ale chyba nie praktykujesz? Kota jeszcze zrozumiem, ale...
czamataja - 10 Maj 2010, 10:09
zrozumienie dla zwierząt, ale dla ludzi to już nie
ketyow - 10 Maj 2010, 10:14
czamataja, Ty oblechu
czamataja - 10 Maj 2010, 10:42
przecież nic nie powiedziałam
ketyow - 10 Maj 2010, 10:53
Ale dedukcja z poprzednich postów, może przynieść porażające wnioski
czamataja - 10 Maj 2010, 11:18
nie próbuj przenosić na innych swojego sposobu rozumienia świata
Kai - 10 Maj 2010, 11:26
ketyow, może nie tyle o lizanie sobie chodziło, co ogólnie... w miejscach publicznych.
Godzilla - 17 Maj 2010, 10:36
Biorę do ręki szamponik, nawet fajnie pachnie, kokosem i kwiatkami. I cóż czytam:
Instrukcja po polsku:
Zanurz się głęboko w blasku! Moja formuła z ekstraktami z orchidei i kokosa nawilży Twoje przesuszone włosy. Potrzebujesz jeszcze większej eksplozji blasku dla Twoich włosów? Zacznij rozkoszować się odżywką nawilżenie po brzegi.
Użyj mnie: Spraw żebym się spienił. Spłucz i powtórz czynności jeszcze raz.
Instrukcja po serbsku:
Šampon za suvu / oštećenu kosu. Nanesite, operite, isperite. Ponovite po potrebi.
Rżę jak koń
robert70r. - 17 Maj 2010, 10:46
Godzilla, czego to ludzie nie wymyślą na opakowaniach...
Godzilla - 17 Maj 2010, 10:47
W każdym razie Serb nie ćpał jak to pisał
Piech - 17 Maj 2010, 11:54
Godzilla napisał/a | Biorę do ręki szamponik, nawet fajnie pachnie, kokosem i kwiatkami. I cóż czytam:
Instrukcja po polsku:
Zanurz się głęboko w blasku! Moja formuła z ekstraktami z orchidei i kokosa nawilży Twoje przesuszone włosy. Potrzebujesz jeszcze większej eksplozji blasku dla Twoich włosów? Zacznij rozkoszować się odżywką nawilżenie po brzegi.
Instrukcja po serbsku:
Šampon za suvu / oštećenu kosu. Nanesite, operite, isperite. Ponovite po potrebi.
Rżę jak koń |
Robienie ludziom wody z mózgu vs traktowanie klienta z szacunkiem.
Po serbsku kosa to włosy? To już rozumiem dlaczego tak się u nas mówiło na warkocz.
Godzilla - 17 Maj 2010, 11:56
Po rosyjsku zdaje się w ogóle "kosa" to warkocz. A słowa potrafią nieco zmieniać znaczenie wędrując przez granice. Od warkocza do włosów w ogóle nie jest daleko.
Mi się szczególnie podoba zdanie "Spraw żebym się spienił".
Saligia - 17 Maj 2010, 18:40
Godzilla napisał/a | Biorę do ręki szamponik, nawet fajnie pachnie, kokosem i kwiatkami. I cóż czytam:
Instrukcja po polsku:
Instrukcja po serbsku:
Rżę jak koń |
Ja też, moja współlokatorka (Chorwatka) też, nie ma to jak kreatywność
ihan - 18 Maj 2010, 14:04
W związku z sytuacja powodziową przyszedł komunikat władz UJ, że wszyscy pracownicy mieszkający za Wisłą mogą się udać do swoich domów. Pozostali mają pozostać w pracy. Taaaa. Ciekawe kto będzie sprawdzał gdzie kto mieszka. O, i urban legends, że o 16 zostaną zamknięte wszystkie mosty mnie śmieszy.
Godzilla - 19 Maj 2010, 12:23
Przedwczoraj umyłam okna i drzwi od balkonu. Dziś już są zapaprane, ale nie rączkami dzieci. Na wysokości blatu stolika widzę śliczne szare odciski kocich łapek. To Simka czy któryś z podwórkowców? Futrzak jeden ciekawski.
Zgaga - 19 Maj 2010, 14:35
Za to masz cudne kocie łapki:
Kai - 19 Maj 2010, 18:58
Godzilla napisał/a | śliczne szare odciski kocich łapek | Wolę noski, ale łapki też ujdą
Rozśmieszył mnie mój kolega. Prawie udało mu się wmówić żonie, że nie zdoła przebrnąć przez wodę na stację... ale nie udało mu się wmówić nam tego samego
ketyow - 21 Maj 2010, 12:01
Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski A może powinno mnie to cieszyć?
terebka - 21 Maj 2010, 12:11
pclab...
JKM od lat jest zawziętym propagatorem powrotu kar cielesnym w szkołach. Ktoś powinien przeprowadzić taką ankietę w podstawówkach i gimnazjach
dalambert - 21 Maj 2010, 12:12
ketyow, oj coś mi się wydaje, że to będą wszystkie głosy oddane na JKM w tych wyborach
Chal-Chenet - 21 Maj 2010, 12:21
Nie, wszystkie na pewno nie.
Godzilla - 21 Maj 2010, 13:14
Zgaga napisał/a | Za to masz cudne kocie łapki... |
Świetne zdjęcie!
Zgaga - 22 Maj 2010, 08:32
Wczorajszy tekst, kiedy zastanawialiśmy się, czy mogą zamknąć mosty:
- Mosty zamkną, ale przecież ludzie muszą... Łódkami będą przewozić.
I to było na poważnie.
Kruk Siwy - 22 Maj 2010, 09:18
Tak już było w czterdziestym piątym. Tyle że ludzi wtedy mieszkało jakby mniej. "Jeszcze dwie damy i odpływamy" - hasło z tamtych lat.
Kai - 22 Maj 2010, 09:30
ketyow napisał/a | Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski |
A na kogo mają głosować sfrustrowane małolaty i niedowartościowana a genialna przyszłość IT? Jeszcze by im ktoś kazał się uczyć i pracować
terebka napisał/a | pclab... |
Nie pytaj. Kiedyś to był świetny portal, teraz...
Śmieszy mnie dziennikarska nowomowa.
shenra - 22 Maj 2010, 11:52
Kupiłam Młodej takie coś co robi "bąka". Jezu, ale smród
Ziuta - 22 Maj 2010, 12:14
Yyy?
Lichtenstein - 22 Maj 2010, 12:41
Puszkę fasoli.
ketyow - 22 Maj 2010, 14:41
Kai napisał/a | ketyow napisał/a | Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski |
A na kogo mają głosować sfrustrowane małolaty i niedowartościowana a genialna przyszłość IT? Jeszcze by im ktoś kazał się uczyć i pracować
|
Z tej perspektywy patrząc, to strzelają sobie samobója, w końcu JKM obiboków i lesserów chce zlikwidować. Sądzę, że bardziej się cieszą z legalizacji
|
|
|