To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

czamataja - 10 Maj 2010, 09:06

Pewnie zawstydzona też. Ale złość i żądza zemsty byłyby silniejsze :twisted:
ketyow - 10 Maj 2010, 09:49

czamataja, ale chyba nie praktykujesz? :twisted: Kota jeszcze zrozumiem, ale... ;P:
czamataja - 10 Maj 2010, 10:09

zrozumienie dla zwierząt, ale dla ludzi to już nie :twisted:
ketyow - 10 Maj 2010, 10:14

czamataja, Ty oblechu ;P: :mrgreen:
czamataja - 10 Maj 2010, 10:42

:shock:

przecież nic nie powiedziałam ;)

ketyow - 10 Maj 2010, 10:53

Ale dedukcja z poprzednich postów, może przynieść porażające wnioski ;P:
czamataja - 10 Maj 2010, 11:18

nie próbuj przenosić na innych swojego sposobu rozumienia świata :twisted:
Kai - 10 Maj 2010, 11:26

ketyow, może nie tyle o lizanie sobie chodziło, co ogólnie... w miejscach publicznych. :oops:
Godzilla - 17 Maj 2010, 10:36

Biorę do ręki szamponik, nawet fajnie pachnie, kokosem i kwiatkami. I cóż czytam:

Instrukcja po polsku:
Zanurz się głęboko w blasku! Moja formuła z ekstraktami z orchidei i kokosa nawilży Twoje przesuszone włosy. Potrzebujesz jeszcze większej eksplozji blasku dla Twoich włosów? Zacznij rozkoszować się odżywką nawilżenie po brzegi.
Użyj mnie: Spraw żebym się spienił. Spłucz i powtórz czynności jeszcze raz.

Instrukcja po serbsku:
Šampon za suvu / oštećenu kosu. Nanesite, operite, isperite. Ponovite po potrebi.

Rżę jak koń :mrgreen: :mrgreen: :bravo

robert70r. - 17 Maj 2010, 10:46

Godzilla, :mrgreen: czego to ludzie nie wymyślą na opakowaniach... :mrgreen:
Godzilla - 17 Maj 2010, 10:47

W każdym razie Serb nie ćpał jak to pisał :twisted:
Piech - 17 Maj 2010, 11:54

Godzilla napisał/a
Biorę do ręki szamponik, nawet fajnie pachnie, kokosem i kwiatkami. I cóż czytam:

Instrukcja po polsku:
Zanurz się głęboko w blasku! Moja formuła z ekstraktami z orchidei i kokosa nawilży Twoje przesuszone włosy. Potrzebujesz jeszcze większej eksplozji blasku dla Twoich włosów? Zacznij rozkoszować się odżywką nawilżenie po brzegi.

Instrukcja po serbsku:
Šampon za suvu / oštećenu kosu. Nanesite, operite, isperite. Ponovite po potrebi.

Robienie ludziom wody z mózgu vs traktowanie klienta z szacunkiem.

Po serbsku kosa to włosy? To już rozumiem dlaczego tak się u nas mówiło na warkocz.

Godzilla - 17 Maj 2010, 11:56

Po rosyjsku zdaje się w ogóle "kosa" to warkocz. A słowa potrafią nieco zmieniać znaczenie wędrując przez granice. Od warkocza do włosów w ogóle nie jest daleko.

Mi się szczególnie podoba zdanie "Spraw żebym się spienił".

Saligia - 17 Maj 2010, 18:40

Godzilla napisał/a

Instrukcja po polsku:

Instrukcja po serbsku:

Ja też, moja współlokatorka (Chorwatka) też, nie ma to jak kreatywność :mrgreen:

ihan - 18 Maj 2010, 14:04

W związku z sytuacja powodziową przyszedł komunikat władz UJ, że wszyscy pracownicy mieszkający za Wisłą mogą się udać do swoich domów. Pozostali mają pozostać w pracy. Taaaa. Ciekawe kto będzie sprawdzał gdzie kto mieszka. O, i urban legends, że o 16 zostaną zamknięte wszystkie mosty mnie śmieszy.
Godzilla - 19 Maj 2010, 12:23

Przedwczoraj umyłam okna i drzwi od balkonu. Dziś już są zapaprane, ale nie rączkami dzieci. Na wysokości blatu stolika widzę śliczne szare odciski kocich łapek. To Simka czy któryś z podwórkowców? Futrzak jeden ciekawski.
Zgaga - 19 Maj 2010, 14:35

Za to masz cudne kocie łapki:

:mrgreen:

Kai - 19 Maj 2010, 18:58

Godzilla napisał/a
śliczne szare odciski kocich łapek
Wolę noski, ale łapki też ujdą :)

Rozśmieszył mnie mój kolega. Prawie udało mu się wmówić żonie, że nie zdoła przebrnąć przez wodę na stację... :roll: ale nie udało mu się wmówić nam tego samego :mrgreen:

ketyow - 21 Maj 2010, 12:01

Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski :lol: A może powinno mnie to cieszyć? ;P:
terebka - 21 Maj 2010, 12:11

pclab... :?:

JKM od lat jest zawziętym propagatorem powrotu kar cielesnym w szkołach. Ktoś powinien przeprowadzić taką ankietę w podstawówkach i gimnazjach ;)

dalambert - 21 Maj 2010, 12:12

ketyow, oj coś mi się wydaje, że to będą wszystkie głosy oddane na JKM w tych wyborach :mrgreen:
Chal-Chenet - 21 Maj 2010, 12:21

Nie, wszystkie na pewno nie. 8)
Godzilla - 21 Maj 2010, 13:14

Zgaga napisał/a
Za to masz cudne kocie łapki...

Świetne zdjęcie! :D

Zgaga - 22 Maj 2010, 08:32

Wczorajszy tekst, kiedy zastanawialiśmy się, czy mogą zamknąć mosty:
- Mosty zamkną, ale przecież ludzie muszą... Łódkami będą przewozić.

I to było na poważnie.

Kruk Siwy - 22 Maj 2010, 09:18

Tak już było w czterdziestym piątym. Tyle że ludzi wtedy mieszkało jakby mniej. "Jeszcze dwie damy i odpływamy" - hasło z tamtych lat.
Kai - 22 Maj 2010, 09:30

ketyow napisał/a
Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski :lol:

A na kogo mają głosować sfrustrowane małolaty i niedowartościowana a genialna przyszłość IT? :mrgreen: Jeszcze by im ktoś kazał się uczyć i pracować :roll:

terebka napisał/a
pclab... :?:

Nie pytaj. Kiedyś to był świetny portal, teraz... :oops: :oops: :oops:

Śmieszy mnie dziennikarska nowomowa.

shenra - 22 Maj 2010, 11:52

Kupiłam Młodej takie coś co robi "bąka". Jezu, ale smród :!: :mrgreen:
Ziuta - 22 Maj 2010, 12:14

Yyy? :)
Lichtenstein - 22 Maj 2010, 12:41

Puszkę fasoli.
ketyow - 22 Maj 2010, 14:41

Kai napisał/a
ketyow napisał/a
Na ankiecie w pclab JKM ma więcej głosów niż Komorowski :lol:

A na kogo mają głosować sfrustrowane małolaty i niedowartościowana a genialna przyszłość IT? :mrgreen: Jeszcze by im ktoś kazał się uczyć i pracować :roll:

Z tej perspektywy patrząc, to strzelają sobie samobója, w końcu JKM obiboków i lesserów chce zlikwidować. Sądzę, że bardziej się cieszą z legalizacji ;P:

Partner forum