To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Kruk Siwy - 2 Kwietnia 2007, 14:20

Agi55, bardzo przepięknościowy avatar, koteczku
Agi - 2 Kwietnia 2007, 14:21

Dzięki, cała ja :D
Lump Kałmuk - 2 Kwietnia 2007, 14:49

gorbash, tak, to Jacek Cygan w młodości.
Miria, właśnie chodzi o to, żeby sie jakos odróżnić od gościa ze zdjęcia, bo nas ciągle mylą, na ulicy mnie zaczepiają, o autografy proszą, dziewuchy się na szyję rzucają, potem żonie się tłumaczyć muszę :)

edit: poprawka literówki

Anonymous - 2 Kwietnia 2007, 16:06

Może tego... inny makijaż? Podobno makijaż potrafi czynic cuda. :wink:
Ixolite - 2 Kwietnia 2007, 16:55

I fryz jakiś, grzywka albo co?
gorat - 2 Kwietnia 2007, 19:16

Zdjęcie nie za najlepsze, ale widzę, że różowy grzebień punka pozwoli Ci się skutecznie odróżnić.
elam - 2 Kwietnia 2007, 19:18

a ja kwietniowo, kwiatowo :)
mBiko - 2 Kwietnia 2007, 19:41

Agi55, czy trzymasz to przecudne stworzenie w domu ??
gorat - 2 Kwietnia 2007, 19:46

Tak, w obronie przed cyklistami.
Agi - 2 Kwietnia 2007, 19:53

mBiko napisał/a
Agi55, czy trzymasz to przecudne stworzenie w domu ??

Jeszcze nie.
W domu mam czarnego kocura z niezłym chrakterem

mBiko - 2 Kwietnia 2007, 20:01

Ja mam taką czarną kiciulkę, tylko znacznie mniejszą, a żeby się jej nie nudziło jak jesteśmy w pracy, to na dodatek mam jeszcze drugą buraskę-plamiaskę.
Agi - 2 Kwietnia 2007, 20:04

U mnie też oprócz czasnego Kashy jest pręgowany Filip i Bella na dokładkę - śliczna sunia. (ale to chyba nie w tym wątku)
hijo - 2 Kwietnia 2007, 20:10

co wam się dzieje, holera, co się zaloguję to Agi ma inny Avatar i teraz elam się zmieniła, oczoplonsu i kociokwika dostaję :mrgreen: :mrgreen:
Agi - 2 Kwietnia 2007, 20:12

hijo, wiosna :D
elam - 2 Kwietnia 2007, 20:23

ja tak tylko do Wielkiejnocy albo i krocej
Iscariote - 2 Kwietnia 2007, 20:47

Śmiem twierdzić, iż mało gremlinkowaty ten avatar. Według mnie poprzedni idealnie oddaje ducha świąt wszelakich :)
elam - 2 Kwietnia 2007, 20:53

no to bedzie krocej, ale musze uczcic kwitnace sliwy !!!!
Lump Kałmuk - 3 Kwietnia 2007, 06:47

gorat, nie ma szans na różowy grzebień, bo jak wspominałem w innym wątku, różowa farbka mi się skończyła, czarny może być?
elam, podoba mi się pomysł uczczenia śliwy, na przykład śliwowicą o bogatym bukiecie :)

Azirafal - 3 Kwietnia 2007, 09:24

Jak dla mnie Lump cierpi na kompleks Robbiego Williamsa ;) Albo insze post-kissowe traumy :)

A swoją drogą - czy zaznajomiony jesteś, Lumpie drogi, z piosenką zespołu Presidents of the united States of America pod jakże sympatycznym tytułem "Lump"? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gwynhwar - 3 Kwietnia 2007, 09:34

Och ach, mi się avek Lumpa podoba o.o Ale ja jestem patologiczna, więc to mnie trochę tłumaczy.
MrMorgenstern - 3 Kwietnia 2007, 10:00

Poproszę o odpowiedź na temat avka Dablia! Przypomina mi facjatę Glenna Danziga z grupy - a jakże - Danzig :D
Lump Kałmuk - 3 Kwietnia 2007, 10:26

Azirafal, niestety utworu nie kojarze, należy to nadrobić :D , za to zdradzę, że moim idolem jest łoś Lumpy z Happy Tree Friends :)
Gwynhwar, czemu jesteś dla siebie taka ostra? może poprostu dostrzegasz surowe piękno tam, gdzie inni nie potrafią :wink:

Ixolite - 3 Kwietnia 2007, 10:39

Patologia jest czoko.
Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 11:11

MrMorgenstern napisał/a
Poproszę o odpowiedź na temat avka Dablia!

A jakie było pytanie? :P

MrMorgenstern napisał/a
Przypomina mi facjatę Glenna Danziga z grupy - a jakże - Danzig :D

Ależ to moja, jak najbardziej własna, facjata! Podobieństwo do wokalisty grupy Gdańsk niezamierzone... :wink:

Agi - 3 Kwietnia 2007, 11:24

Dabliu napisał/a
Agi55 napisał/a
Wiosennie zaprosiłam koteczka do avatara :D

Dabliu
Cytat
A ja jakiegoś żula...

Agi55
Cytat
Całkiem, całkiem ten żul

Dabliu
Cytat
Ależ to moja, jak najbardziej własna, facjata! Podobieństwo do wokalisty grupy Gdańsk niezamierzone...

Podtrzymuję wcześniejszą opinię :D

MrMorgenstern - 3 Kwietnia 2007, 11:30

Dabliu, pytanie tyczyło avka, chciałem się jak najwięcej dowiedzieć... skoro już wiem, pozwole sobie dać Ci radę: zapuść hery i powołuj się na powinnowactwo familijne z Danzigiem, a niewiasty tabunami będą się Ci na szyję rzucać :D

ehh, ale wzmocnij wcześniej kark na siłowni, coby nie odpadł ;)

Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 13:18

MrMorgenstern napisał/a
Dabliu, pytanie tyczyło avka, chciałem się jak najwięcej dowiedzieć... skoro już wiem, pozwole sobie dać Ci radę: zapuść hery i powołuj się na powinnowactwo familijne z Danzigiem, a niewiasty tabunami będą się Ci na szyję rzucać :D

Nosiłem ci ja hery długie do pasa przez lat dziewięc z okładem. Kark rzeczywiście czasem bolał, młodość miałem więc pod tym względem dość udaną i jakże różnorodną :wink:
Ale teraz mam kobitę, córkę i szalone przygody damsko-męskie zamieniłem na uroki (nie mniej szalone) małżeńskiego łoża :P
A z długich herów ostało mi się jeno osełedce, które prezentowałem w jednym z wcześniejszych avków...

Agi55:
Miło mi... <czerwieni się> :mrgreen:

Sasori - 3 Kwietnia 2007, 14:29

O żesz w michę, to była twoja fota? Rispekt za fryz tedy!
Dabliu - 3 Kwietnia 2007, 15:42

Sasori napisał/a
O żesz w michę, to była twoja fota? Rispekt za fryz tedy!

Na codzień noszę pod czapką z daszkiem :)

Ignatius - 3 Kwietnia 2007, 15:44

A co myślicie, drodzy Towarzysze o moim avatarku? ;]

Partner forum