To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

hrabek - 15 Lutego 2007, 11:10

Zwolnilem sie wlasnie z roboty. Moja pierwsza taka rozmowa. Wszystkim takiej zycze, a mimo to trzese sie jak cholera. Zapodajcie cos na wzmocnienie. W ramach walentyken wciagnalem sobie Bacardi Reserva, wiec polewam, dopoki sil starczy.
Oby mi tez sil starczylo na przeprowadzke i rozlake.

Rodion - 15 Lutego 2007, 11:12

Salut Adashi !
Adashi - 15 Lutego 2007, 11:15

Dalej ludzie! Ręce wyżej, niech Was widzi didżej! :D
Zapodałem właśnie ...and the beat goes on!. Pierwszy album Scootera i chłopaki mówią Move Your Ass!. Yeah! Więc na parkiet zapraszam. Głośniej! I gwizdki w ruch, ludzie! RAVE!

Co pijecie? Bo będę polewał. :D

Edit:
count dajesz czadu! :bravo

dareko - 15 Lutego 2007, 11:20

Haletha, prosisz, masz :) Cuba Libre raz! :)
Słowik - 15 Lutego 2007, 11:26

Zdrówko count, kto wie, być może pod koniec roku też mnie taka rozmowa czeka...
Godzilla - 15 Lutego 2007, 11:38

count, trzymam palce. Rozmowy gratuluję, ale rozłąka... Nie da się czegoś zrobić, żeby ściągnąć rodzinę do siebie? Będą cię potrzebować, a ty ich. Na długo to?
Adashi - 15 Lutego 2007, 12:25

THNX 4 all!

Za nami takie hity Scootera jak:

Move Your Ass!
Endless Summer
Hyper Hyper
Beautiful Vibes
Friends
Faster Harder Scooter
Let Me Be Your Valentine
Rebel Yell
Last Minute
Our Happy Hardcore
Back In The U.K.

A teraz zapodajemy kolejną płytkę w ich dyskografii czyli Wicked! :bravo
Rum z colą dla Wszystkich! Cuba Libre!

hrabek - 15 Lutego 2007, 12:45

Godzilla: na stale. Nie wiem, jeszcze jak to rozegramy, obmyslamy scenariusze, wierze ze da sie znalezc dobre rozwiazanie. Niedlugo wakacje przeciez, wiec beda mogli wpasc do mnie, nie? A pozniej bedziemy mysleli dalej.

Slowik: pozdrawiam i powodzenia zycze. Trzymam mocno kciuki. Ja juz wszystko w euro licze. Najbardziej mi sie podoba, ze samochod zamiast kosztowac np. 87 tysiecy nagle kosztuje 25 :)

Godzilla - 15 Lutego 2007, 13:34

Kombinujcie, trzymam palce. Może da się coś znaleźć i dla Twojej żony.
Agi - 15 Lutego 2007, 13:47

count, będzie dobrze :!: Trzymam kciuki, żeby się Wam udało :D
Kruk Siwy - 15 Lutego 2007, 14:39

Czy to tu można walićAdashi, drzwiami i oknami? Ach tu! Łup! No to były dobre okna potrójne w dębowej oprawie. Idę poszukać drzwi od kasy pancernej - taka okazja może sie nie powtórzyć!
Adashi - 15 Lutego 2007, 17:39

Kruku, jasne, że można, bez krępacji, choć drzwi w karczmie takie wiesz - uchylne jak w saloonie na dzikim zachodzie - to i trzasnąć porządnie trudno. A jak dany delikwent ma już mocno w tycie, że tak powiem to przez takie odrzwia łatwo wychynąć na świeże powietrze :mrgreen:
Szenute - 15 Lutego 2007, 17:42

<Łubudu, trach.... o matko!!!!> Ein golonka und bier!!... i suchy chleb... dla konia :wink:
Adashi - 15 Lutego 2007, 17:45

Szenute, konia do stajni, tam mu owsa zadadzą, a Ty siadaj z nami i pij na zdrowie! Kufel dla Ciebie, golonka zaraz będzie. :)
Szenute - 15 Lutego 2007, 17:49

Koń już do stajni odprowadzony więc... zdrowie Wasze w gardła Nasze :D jak mawiał nieodżałowany pan Zagłoba
hijo - 15 Lutego 2007, 19:23

Ja poproszę kufel piwa, wirtualnie sięnapiję bo w realu nie mogiem (dieta i takie tam :wink: )
Adashi - 16 Lutego 2007, 11:22

Dziś stuknął mi roczek na forum SFFH, więc imprezujemy! Piwo i rum z colą w dużych ilościach, i pączki jako zakąski :wink: dla Wszystkich, ja stawiam. Dla umilenia nastroju zapuszczamy Boney M - Rivers Of Babylon a potem Goombay Dance Band - Sun Of Jamaica ;P: I bawmy się!
hrabek - 16 Lutego 2007, 11:27

Polewaj, wasci, polewaj. Ja dzisiaj dostalem kontrakt po angielsku i po niemiecku do przeczytania i na koncu tego kontraktu jest napisane, ze obowiazuje tylko wersja niemiecka. Zastanawiam sie w tej sytuacji, czy tez powinienem ja przeczytac, czy lektura angielskiej jest wystarczajaca ;)
Po trzecim drinku zaczne lepiej rozumiec niemiecki, wiec bez ociagania i do pelna :mrgreen:

Adashi - 16 Lutego 2007, 11:36

No to w takiej sytuacji dla counta odpowiedni będzie Schnaps und Gurken i na zdrowie!

Powodzenia hrabio!

Pako - 16 Lutego 2007, 11:55

Zdrowie, Adashi :) Rok ci minął, a udzielać zacząłeś się później chyba, czy na poczatku taki niewidoczny byleś :> ?

Count - poszukaj niemiaszkologa - potłumaczy ci i sobie porównasz :)

hrabek - 16 Lutego 2007, 12:03

Luzik, znam niemiecki na tyle, zeby wiedziec, ze w niemieckiej wersji nie ma dodatkowego punktu o zrzeczeniu sie nerki, oka czy czegos w tym stylu :)
Adashi - 16 Lutego 2007, 12:15

Pako, liczy się data nie ;) Tak, udzielam się od jakiegoś czasu - to się nie do końca pokrywa z momentem założenia w domu neta, ale nieważne, wcześniej byłem sporadycznie...
Szenute - 16 Lutego 2007, 12:45

A więc zdrówko i .... do dna :D za szanownego szczęśliwca.
Aga - 16 Lutego 2007, 15:07

To ja też coś poproszę. Co tam szanowny polewający uzna za stosowne. Wszystko jest lepsze niż patrzenie na tę ohydną pogodę za oknem. Ech... Napijmy się.
Szenute - 16 Lutego 2007, 17:32

Hy :D a u nas pogoda ładna była(bo słonko już zaszło i teraz jest ciemno)i słonko świeciło i w miarę ciepło było :D .
Ale mimo wszystko polejcie waszmości :D

hijo - 16 Lutego 2007, 19:08

Adashi, beczkę rumu dwie coli i jedną lodu, możemy pić twoje zdrowie :D
Adashi - 16 Lutego 2007, 19:21

Wszystkim zainteresowanym polewam przedni jamajski rum z pepsi lub z colą jak kto woli. Składniki mieszamy w shakerze, do tego lód w kostkach, cytrynka, słomka, palemka i mamy Cuba Libre. Na zdrowie!
Szenute - 16 Lutego 2007, 19:49

Yyyy jak rum to tylko czysty :D hej ho i butelkę rumu :D
Do Dna :D

hijo - 16 Lutego 2007, 23:34

Szenute, hej ho na umrzyka skrzyniiii i butelka rumu :!: do dna
Hubert - 17 Lutego 2007, 22:44

Poproszę naprawdę mocny trunek i kilka osób do obicia ryjów. Muszę odreagować parszywy tydzień.

Partner forum