To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

hrabek - 6 Marca 2009, 11:09

Bo do samego konca tkwil w ciemnosci. Gdyby powiedzial: ok, ale tak mam w komputerze, a ja tu tylko na studia zarabiam i mam to gdzies, czy cos w tym stylu, to byloby ok. No ale co tam, 2 razy mu tlumaczylem, jak nie zrozumial, to znaczy, ze nalezalo mi sie. Kiedys mi empik skasowal 20zl za duzo (policzyli czekolady w normalnej cenie zamiast promocyjnej, bo sie gosciowi nie chcialo robic trzech paragonow, tylko na jeden wszystko wrzucil), ale nie chcialo mi sie klocic, teraz odzyskalem po prostu ta kase.
Lynx - 7 Marca 2009, 22:19

Cieszy mnie radość Juniora z odnalezionych dla Niego małych klocków lego :mrgreen: Ale ma zabawę. ;P:
Saligia - 8 Marca 2009, 00:06

Lynx, mały budowniczy :D

Cieszy mnie że wodę włączyli, że nie zaskoczyli nas tym i powodzi nie było i że prysznic był wolny i w ogóle :D :D :D

ivaine - 8 Marca 2009, 01:23

Cieszy mnie, że już nie muszę nic zrobić.
Godzilla - 8 Marca 2009, 11:07

Rozmowy przy śniadaniu, inspirowane grą Sacred, której szkraby ostatnio intensywnie się przyglądały:
- ja jestem wampirzycą, a ty?
- a ja mrocznym elfem. A mamusia serafią, a tata...
- a tata jest kim?
- Krasnoludem.
- Krasnoludkiem!
- a ja jestem wampirzyca i piję krew z goblinów
(czyli soczek)

hardgirl123 - 8 Marca 2009, 11:45

cieszy mnie mój nowy plan:
-do końca kwietnia napisać mgr i oddać ją promotorce
-w połowie maja iść na przedtermin(jak będzie)z zaległego egzamu,a jka nie to w czerwcu
-z końcem czerwca bronic się(ewentualnie na początku września bo w wakcje moja katedr aobron nie ma,ale zawsze moge ponegocjować zeby dla mnie wyjątek zrobili)

Nutzz - 8 Marca 2009, 15:24

@ Godzilla:
Boskie :mrgreen:

Saligia - 8 Marca 2009, 20:01

Cieszy mnie, że słońca nie ma i że deszcz pada :)
Lynx - 9 Marca 2009, 19:16

Ała, ajajom, ała jalojo... Junior takie dźwięki powtarzał, jak składaliśmy tory do drewnianej kolejki. :mrgreen: Coraz częściej tak sobie gaduli. :D
hardgirl123 - 9 Marca 2009, 20:21

realizacja palnu mnie cieszy:)
zakup Trylogiii M. Kozak mnie cieszy :D

shenra - 9 Marca 2009, 20:53

Cieszą mnie nowe pomysły, gorzej z ich realizacją :?
Piech - 10 Marca 2009, 09:05

Chal-Chenet napisał/a
Piech, poprawka: i tak będzie dalej!

Czy jest tak dalej?

Chal-Chenet - 10 Marca 2009, 10:41

Jest. Miło, że dopingujesz.
Piech - 10 Marca 2009, 11:34

Chal-Chenet napisał/a
Jest. Miło, że dopingujesz.

Do usług.
Jeszcze nie jesteś na prostej, ale szanse z czasem rosną. O ile pamiętam, po trzech miesiącach niepalenia przychodzi dość niebezpieczny czas, bo człowiek sobie myśli "Już mnie nie ssie, udało się!" i się relaksuje.

Martva - 10 Marca 2009, 12:48

Ciesz mnie to, że prawdopodobnie za dwa tygodnie będzie Pyrkon, na Pyrkonie prawdopodobnie będzie premiera pewnej gry, i istnieje duże prawdopodobieństwo że dwa tygodnie później stan mojego konta ulegnie zmianie. Zmianie na którą czekam od listopada i ucieszę się z niej bardzo bardzo.
A potem będę mogła przepuścić 2/3 sumy na koraliki :twisted:

Rafał - 10 Marca 2009, 15:32

A mnie tak coś ani cieszy, ani wk..wia, a właściwie i cieszy i wk..wia - ot, chyba samo życie :lol: .

Rozliczyłem pita - 3100 nadpłaty podatku - cieszy
Komornik z tego zabierze lwią część - wk..wia

Założyłem w 3 dni nową firmę - cieszy
Musiałem zlikwidować starą - wk...wia

Rzuciłem monetą - padło na ten wątek :mrgreen:

Agata - 10 Marca 2009, 22:33

Przepraszam, czy ktoś może zbanowac Rafała za używanie słowa 'pit' w wątku o cieszeniu się? :evil:
merula - 10 Marca 2009, 22:34

Agata, tak nie wolno. :twisted: jak mi zwrócą kaskę, tez napiszę, że mnie to cieszy (już złożony i czekamy na przelew :mrgreen: )
Lynx - 10 Marca 2009, 22:36

Rafał, Komornik? UUU ale za co? Ja, jak na razie, jeszcze go uniknęłam. Ślizgam się "na krawędzi" :( co mnie cieszy.

A tak naprawdę cieszą mnie postępy Juniora i, że chyba na pewno przyjadę na SKOFę :mrgreen:

ivaine - 10 Marca 2009, 22:41

Hmm, cieszy mnie to, że zjadłam dobre ciasto ;P:
Agata - 10 Marca 2009, 22:57

merula, a ja się boję podejśc, bo cóż z tego, że zaiwaniają co miesiąc tyle, że biedna dziewczyna rozdająca paski ucieka zanim zdążę na swój spojrzec, zeby nie słyszec tego, co wówczas mówię, to i tak pewnie bedę musiała jeszcze dopłacic?

No dobra, żeby nie było offtopa całkiem, to cieszy mnie, że za niecałe dwa tygodnie będę na Śródziemnym i nawet US będzie mógł mnie cmoknąc :D

qbard - 10 Marca 2009, 23:56

Niedługo będzie pies w domu. Labrador. :D Dziecko się cieszy a dorośli śmigają na spacerki i zbierają kupy.
Rafał - 11 Marca 2009, 09:34

Lynx, a takie tam, zaległe podatki od nieruchomości, zaległe mandaty. Niezłą jazdę miałem jak w tamtym roku wredny bank wysłał mi ponoć wypowiedzenie umowy i wezwanie do natychmiastowej spłaty, a ja nawet awiza nie dostałem - za to komornik na dwa miechy usiadł mi na konto :twisted: . Nauczyło mnie to trzymać się z daleka od większych banków - powróciłem na dobre do spółdzielczego :D
Lynx - 11 Marca 2009, 13:36

Ha! Pomiot sięgnęła po twórczość miszcza A.S. Czyli pod wpływem gry stwierdziła, że czas przeczytać Wiedźmina. Bo mama wcześniej nie wiedziała co mówi namawiając do czytania. Bo dziecię wie lepiej. Grunt, że czyta, co mnie cieszy.
Witchma - 11 Marca 2009, 13:37

Lynx, oby tak dalej :)
Fidel-F2 - 11 Marca 2009, 13:38

tak to juz z tym namawianiem jest
Lynx - 11 Marca 2009, 13:40

Witchma, generalnie to Pomiot czyta sporo i sama "z siebie". Tyle, że niekoniecznie jedynie słusznej lyteratury. Czasami, o zgrozo :wink: , czyta powieści dla młodzieży. :mrgreen:
Witchma - 11 Marca 2009, 13:42

Lynx napisał/a
czyta powieści dla młodzieży. :mrgreen:

No nie... Pomiocie! Sabo! Nie idźcie tą drogą! ;P:

Informuj na bieżąco, czy po ASie się nawraca :)

Godzilla - 11 Marca 2009, 14:07

Ojej, wielkie mi co. Niech czyta co chce, czasem można coś tam przypadkiem na widoku zostawić... Moje dziecię ostatnio odkryło książeczkę "Matylda" i jest zachwycone numerami, jakie bohaterka tytułowa wykręca rodzicom (głupim i paskudnym) oraz dyrektorce szkoły (wrednej i obleśnej). W kontekście ostatnich problemów wychowawczych nie wiem, czy się cieszę :wink:
Ozzborn - 11 Marca 2009, 14:10

Mnie cieszy, że zarobiłem trochę kaski i stać mnie na bilet na Opeth, i że pogoda robi się coraz bardziej wiosenna :D

Partner forum