To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

Adanedhel - 16 Czerwca 2008, 19:14

Studnia, na ostatnim - tym, na którym siedzę obok Ciebie :twisted:
Witchma - 16 Czerwca 2008, 19:22

Po ilu Skofach jest szansa na zdjęcie, na którym się wygląda prawie jak człowiek? :)
Agi - 16 Czerwca 2008, 19:28

Świetne foty. Już rozumiem dlaczego Studnia, został biskupem :mrgreen:
Adanedhel - 16 Czerwca 2008, 19:30

Witchma, daj spokój, w przeciwieństwie do mnie Twojego człowieczeństwa nie da się ukryć ;)

Agi, poczekaj na zdjęcia od Agnieszki. Na jednym wykonuje błogosławieństwo rzeczonej (od tego momentu rzeczona jest już oficjalnie błogosławioną Agnieszką od samolotu ;) ).

Witchma - 16 Czerwca 2008, 19:35

"Człowieczeństwo" to chyba za duże słowo ;P:

Adanedhel napisał/a
poczekaj na zdjęcia od Agnieszki

No tak, czeka nas jeszcze horroru ciąg dalszy... :?

Studnia - 16 Czerwca 2008, 19:42

Adanedhel, i tylko dzięki temu wyglądasz jak człowiek, i wcale nie chodzi o kontrast.

Witchma, musisz usiąść obok mnie :wink:

Agi, jeśli był Agent Dołu, to czemu nie może być Agenta Góry

Witchma - 16 Czerwca 2008, 19:43

Studnia napisał/a
Witchma, musisz usiąść obok mnie :wink:

Przecież siedziałam :D

Adanedhel - 16 Czerwca 2008, 19:49

Studnia, rzeczywiście, tu o coś więcej niż kontrast chodzi. Tego już nie można nazywać kontrastem, hihi.
gorat - 16 Czerwca 2008, 21:06

Antytezą?
mBiko - 16 Czerwca 2008, 23:04

Bardzo się cieszę, że zdjęcia spotkały się z tak entuzjastycznym przyjęciem ;P: .

Witchma, kotki śliczne, teraz mnie serce boli. Cieszę się również, że zerwano z niecną średniowieczną praktyką wobec artystów.

merulka, z żalem donoszę, że było pyszne, ale nic nie wypaliło.

Jedyne co grozi Błogosławionej Siostrze Agnieszce od Samolotu w podróży, to palnięcie tekstu, po którym obsługa zejdzie ze śmiechu.

agnieszka_ask - 16 Czerwca 2008, 23:27

fotki świetne. rysiull i ty mówisz, że nie jesteś fotogeniczna!! to samo tyczy Witchmy! wyszłyście na zdjęciach bardzo ładnie.

a moje postaram się dodać jutro. właśnie wróciłam z pubu (meczyk), więc proszę o odrobinę wyrozumiałości jeśli chodzi o poślizg ;)

Studnia - 17 Czerwca 2008, 00:29

Witchma, Adanedhel, Myślę że to moja świętość tak na was podziałała (no na Witchme nie musiało bo i tak promieniała, ale Adiemu mój blask na pewno pomógł... 8) )
Witchma - 17 Czerwca 2008, 09:33

Studnia, uważaj, żebyś nie dostał się w strefę mojego promieniowania, bo Ci ojciec T. dotacje obetnie ;P:
Rodion - 17 Czerwca 2008, 10:20

Hymmm... nie nazwałbym emanacji Studni świętością. Chyba ze ta weselna wódka była pokropiona :mrgreen:
Kruk Siwy - 17 Czerwca 2008, 10:55

No Witchma teraz Twój buziak jest upamiętniony raz na jutro. Wykonuję numer z drukowaniem i ustawieniem obok cukiernicy.

A Studnia wygląda jak ten dzieciak z Omenu tylko dwadzieścia lat starszy... apage satanas!

Witchma - 17 Czerwca 2008, 10:57

Kruku, mam tylko nadzieję, że ze zdjęcia nr 13 :)
Rodion - 17 Czerwca 2008, 10:58

Nie widziałeś go w wersji full metal hardcor autodafe matrix i nie ma zmiłuj :mrgreen:
Zuło w czystej formie :twisted:

Kruk Siwy - 17 Czerwca 2008, 11:06

Wybiorę nr 36 chyba tylko się Dalamberta wykasuje cobym nie womitował patrząc na zdjątko tego obywatela...
Lubię czyste zuo człek nie ma wątpliwości sięgając po kołek albo szpadel..

Witchma - 17 Czerwca 2008, 11:09

Kruku, przerażasz mnie :|
agnieszka_ask - 17 Czerwca 2008, 11:11

Witchma, powiedz Krukowi, że jest poczciwy, to dopiero zacznie Cię przerażać :mrgreen:
Witchma - 17 Czerwca 2008, 11:14

Oj, w zanadrzu mam jeszcze tekst "jesteś równie uroczym człowiekiem, co dalambert", ale jeszcze nie jestem gotowa go użyć :mrgreen:
agnieszka_ask - 17 Czerwca 2008, 11:18

:shock: no właśnie widzę :mrgreen:
Kruk Siwy - 17 Czerwca 2008, 11:20

Instynkt samozachowawczy dobra rzecz.

hm drugie zdanie w moim poprzednim poście dotyczy studni oczywista, choć jak się czyta to ciurasem robi dziwne wrażenie.
Bo po co mi szpadel na dalamberta? Mokra szmata wystarczy. A Witchma, ma obiecane zagłaskanie na śmierć.

Witchma - 17 Czerwca 2008, 11:21

Kruku, już się nie mogę doczekać.

edit:

Przemyślałam sprawę - chętnie zginę z Twej głaszczącej ręki, ale dopiero PO przeczytaniu nowego Moncka :twisted:

Adanedhel - 17 Czerwca 2008, 11:35

mBiko napisał/a
Jedyne co grozi Błogosławionej Siostrze Agnieszce od Samolotu w podróży, to palnięcie tekstu, po którym obsługa zejdzie ze śmiechu.

Powinno się ją wykorzystywać jako broń. Jak w Monty Pythonie. Najzabawniejszy dowcip świata. I już możemy ruszać na Pekin :mrgreen:

Witchma, no nie wiem... Mogłabyś się trochę powstrzymać? Bo jeszcze, próbując się dostać do Ciebie, Kruk popełni wiele pogrzebów :wink:

agnieszka_ask - 17 Czerwca 2008, 13:00

no dobra, uporałam się z Picassą, albo Picassa ze mną :roll:
w każdym razie
tutaj można zobaczyć efekty naszej współpracy.

zdjęć jest niewiele, ale zawsze coś, prawda? :mrgreen:

ps. Wielebny studnio, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wykorzystałam Twe lico jako okładkę albumu ;)

Agi - 17 Czerwca 2008, 13:23

:bravo fajne zdjęcia, a podpisy jeszcze lepsze :mrgreen:
merula - 17 Czerwca 2008, 14:59

mBiko cieszę się, że strawne i nie padłeś jednak. Szkoda tylko trochę, że nie wypaliło, może przez kilka dni byłbys łagodniejszy. Fotki jak zwykle udane, choc mógłbyś jeszcze kilka wyrzucić do kosza. ;P:

Agnieszko, bardzo fajne zdjęcia. Nawet mogę na siebie spojrzeć bez drgawek.
Trochę praktyki i kadrowanie nie będzie Ci mogło podskoczyć.

Ale nie dziwię sie temu chłopcu z BIBY, że tak lękliwie do nas podchodził. :mrgreen:

Witchma - 17 Czerwca 2008, 16:11

agnieszka_ask, śliczne zaprawdę :)
Co do rączek, to zawsze lepiej trzymać na kołderce :wink:

agnieszka_ask - 17 Czerwca 2008, 16:18

Witchma napisał/a
Co do rączek, to zawsze lepiej trzymać na kołderce :wink:

jak kto woli Witchmo :wink: :roll:

Partner forum