Powrót z gwiazd - Koty, psy i inni pierzasto-futrzaści ulubieńcy.
Agi - 3 Grudnia 2010, 00:21
Fidel-F2, nie przeginaj!
merula - 3 Grudnia 2010, 08:47
historia, jak historia, na pewno niemiła, ale forma... o mój bosze... czy ty czytasz to co napisałeś?
Martva - 3 Grudnia 2010, 10:03
Preissenberg napisał/a | mleko nie jest po to aby gasić pragnienie tylko nasycić |
Nie popełniaj więcej tego błędu, chyba że będziesz miał pod opieką noworodka dowolnego gatunku ssaka.
Jedenastka - 3 Grudnia 2010, 10:19
Zrozumiałam, że kilka razy musiałeś zbić kota żeby mógł się napić mleka.
I że kot mówił u weterynarza. I że masz nadzieję na przyjaźń z martwym kotem.
charande - 3 Grudnia 2010, 19:07
http://policyjni.gazeta.p...neli_go___.html
Godzilla - 3 Grudnia 2010, 19:51
Bez komentarza
merula - 3 Grudnia 2010, 19:51
słyszałam o tym w radiu. koszmar.
charande - 3 Grudnia 2010, 20:09
Czasem się ponuro zastanawiam, jakby tak zrobić badania - jaki procent ludzi ma tak powalający współczynnik empatii, jak panowie z powyższego artykułu, a ilu jest takich, jak jeden delikwent, którego znam, co to chrząszcze i gąsienice podnosi z drogi i przenosi na trawę, żeby ich coś nie rozjechało...
Mogłoby się okazać, że strach żyć na tym świecie...
mBiko - 3 Grudnia 2010, 20:26
Nie mogę czytać takich wiadomości. Od razu skacze mi ciśnienie i mam ochotę zrobić komuś krzywdę.
Kai - 4 Grudnia 2010, 19:09
charande, niewielki. Naprawdę niewielki. Ale jak już dadzą upust swojej "pomysłowości" to skutecznie.
Dwa lata to bardzo mało za coś takiego... Ciekawe, ile by dostali, gdyby zrobili coś takiego z człowiekiem.
dalambert - 4 Grudnia 2010, 19:19
Kai, nie dwa lata ale 100 odlewanych batów na gołe tyłki i grzywna po 50 000 zł - to by leczyło takich bydlaków skutecznie
Kai - 4 Grudnia 2010, 19:25
dalambert, nie leczyłoby, bo to IMHO skrzywienie psychiczne, nadaje się do leczenia zamkniętego, ale może skutecznie by odstraszyło.
charande - 4 Grudnia 2010, 22:03
Cytat | Dwa lata to bardzo mało za coś takiego... |
Też pomyślałam, cholera, że mało...
Cytat | 100 odlewanych batów na gołe tyłki i grzywna po 50 000 zł |
Na początek odtajnienie i upublicznienie personaliów na cały kraj?
Kai - 5 Grudnia 2010, 04:35
Cytat | Na początek odtajnienie i upublicznienie personaliów na cały kraj? |
A co to da? Będą tacy, co im przyklasną. Nie liczyłabym na większy odzew.
Preissenberg - 5 Grudnia 2010, 20:58
Mam pewne problemy, np. z pamięcią.
Wyobraźcie sobie, że jeszcze chcę pisać i wydawać w przyszłości
Żałosne, co? Śmiać się czy płakać...
merula - 6 Grudnia 2010, 16:19
Niby nie dostałam jasnej dyspozycji, ale pozwolę sobie przekazać.
Lynx poszukuje domu dla osieroconej suczki swojej mamy. Suczka Frytka, średnich rozmiarów i rasy Cundelburry jest wysterylizowana, ma lat 10 i nie przepada za kotami oraz małymi dziećmi. W ostateczności zmieni miejscówkę na Władysławowo, ale z racji okocenia mieszkania, Lynx wolałaby inne rozwiązanie.
Godzilla - 8 Grudnia 2010, 19:57
http://lodz.szerlok.pl/nakarm_psa/
Psi "Pajacyk". Klikamy i karmimy pieski. Ja już jedną sunię nakarmiłam
Martva - 8 Grudnia 2010, 20:01
Bardziej psim pajacykiem jest Pusta Miska, ale zawsze mnie dołuje napis 'dzięki Twojej pomocy nakarmiliśmy już: 0 psów'. Bo trzeba 70 klików na zwierzę, i liczą chyba poszczególne osoby, myślę że pajacykowy system ogólnoliczący byłby bardziej krzepiący.
Godzilla - 8 Grudnia 2010, 20:07
Znalazłam "Pustą miskę". Nie widzę tam, ile zwierzaków nakarmili. Może moja przeglądarka nie przyjmuje jakiegoś flasha, a może zrezygnowali z podawania tej liczby?
Martva - 8 Grudnia 2010, 20:11
Bo tam musisz kliknąć, a potem chyba dać odśwież, i wtedy wyskakuje że juz byłeś etc.
ED. sprawdziłam, juz nie piszą, moze ktoś im zwrócił uwagę?
tak jakby ktos chciał:
http://www.pustamiska.pl
Godzilla - 8 Grudnia 2010, 20:14
Może lepiej nie wiedzieć, że akcja jest do d... źle zrobiona i źle rozpropagowana.
Martva - 8 Grudnia 2010, 20:20
Na Fejsbuku jest rozpropagowana mocno, teraz sherlock ja trochę przegonił chyba
Kai - 8 Grudnia 2010, 20:24
dlatego wolę sama zbierać ścinki mięsa, kości, karmy i roznosić w miejscach, gdzie wiem, że zjedzą je zwierzaki.
Martva - 8 Grudnia 2010, 20:28
Kliknięcie nic nie kosztuje mimo wszystko. jedno drugiego nie wyklucza, nie?
Kai - 8 Grudnia 2010, 20:29
Jasne, że nie, ale bałagan mnie odstrasza, niekompetencja też.
ketyow - 10 Grudnia 2010, 13:43
Fidel-F2 napisał/a | pożycz stówę |
Życzę Ci 100 zł.
Adon - 14 Grudnia 2010, 18:05
ilcattivo13 - 14 Grudnia 2010, 19:09
Adon, normalny zdrowy kot tak właśnie robi
Witchma - 14 Grudnia 2010, 19:10
Kolejny człowiek dowiedział się, gdzie jego miejsce
Godzilla - 14 Grudnia 2010, 19:14
W liceum byłam z klasą na wycieczce do Arboretum w Rogowie. Świetne miejsce, choć pora roku niesprzyjająca (listopad) - cóż, w maju miała być matura, więc tylko jesień nam zostawała. Mieszkaliśmy w tamtejszym domu / akademiku / cokolwiek to było, tam była stołówka, a na stołówce królował niesamowity kot. Ogromny, piękny, futro miał jakby srebrne. Od spodu szare, końcówki białe, to mieniło się przy każdym ruchu. Kocisko przymilało się do ludzi przy jedzeniu, a jak już się najadło, odwracało się ogonem i "mrau-mrau" się kończyło. Wszystkich nas miał w dużym poważaniu
|
|
|