Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
Adashi - 5 Lutego 2007, 12:24
Czyli dla Kruka raz Bloody Mary i raz Little Kick!
Dla counta w takim razie Pepsi; myślałem, że jak masz wybierać między Colą a Pepsi A test - fajna sprawa Podziel się z nami wynikami potem, oki?
Rafał - 5 Lutego 2007, 12:27
Po coce boleśniej się ptaka na spacer wyprowadza. I po większej ilości tego świństwa działa ratujący zdrowie odruch bezwarunkowy. Pepsi jakby ciut łagodniejsza. A wszystko to, bo mi asertywność po 5-tym piwie spada. Na pytanie czy chcesz drinka, bo piwo się kończy nie mam siły odmawiać. A powinienem. Nie wolno zatruwać czystej uwodnionej C2H5OH jakimś wrednym kwasem fosforowym.
hijo - 5 Lutego 2007, 12:29
| Haletha napisał/a | | Mineralna rządzi! | ta jeszcze mi powiedz, że to od tej mineralnej jesteśtaka zielona. Do niedawna byłem nałogowym pijavczem cocacoli (pół litra dziennie) ale rozstałem sięz nalogiem iteraz piję tylko wodęherbatę i powerade
Adashi - 5 Lutego 2007, 12:37
Haletha, Rafał, co pijecie, nie będziemy świętować na sucho.
Haletha - 5 Lutego 2007, 12:39
Cole są czarcią zupą złożoną z różnorodnych chemikaliów. Ponoć pomagają przy pewnych schorzeniach, ale nie znaczy to, że trzeba pić je profilaktycznie:) Ja tam aplikuję sobie raz na rok, kiedy boli mnie głowa, a jest za gorąco na kawę.
Z trunków mocniejszych od mineralnej najlepsze jest proste polskie piwo, albo miód. Poproszę do dwóch kubków;)
Rafał - 5 Lutego 2007, 12:48
O to, to Haletha jest mądra dziewczynka . Cole zaaplikowałem sobie ostatnio na niedyspozycje żołądkową i pomogło, wypaliło co trzeba i obkurczyło co trzeba . Można codziennie podawać ją dzieciom, jeżeli już zabraliśmy je do Afryki - nie będziemy przecież profilaktycznie poić je wódą jak siebie samych. W innych wypadkach przyjmowanie tych specyfików jest szkodliwe.
Piwo jest zdrowe. Bogactwo mikroelementów, witamin, białka - istna kopalnia zdrowia. Dawniej piwo było żywym organizmem szkoda, że niepasteryzowane jest praktycznie nieosiągalne. Dawka optymalna to od 10 do 15 ml/kg masy ciała na dobę. Przyjmować doustnie Poproszę dwie dawki
hijo - 5 Lutego 2007, 12:57
Co do szkodliwości coli, to nie ma wątpliwości, co do walorów leczniczych w przypadku niedyspozycji żołądkowych też, ale większość mitów na jej temat (w tym rozpuszczanie zębów i zyletek) zostały obalone na antenie discovery Poproszę beherovkę z tonicem
| Rafał napisał/a | | Piwo jest zdrowe. Bogactwo mikroelementów, witamin, białka | to dlatego, żeby lepiej się pieniło, dodaje się sproszkowane białko kurze
Adashi - 5 Lutego 2007, 13:04
Haletha, browar i miód pitny, odpowiednio Tyskie i Staropolski.
Rafał, dwa browary; Tyskie i Lech
hijo, beherovka z tonicem
Agi - 5 Lutego 2007, 13:06
Dla mnie ociupinkę złotego płynu z Francji rodem. Napoleon, znał się na rzeczy
Adashi - 5 Lutego 2007, 13:09
Agi55, VSOP Napoleon 4U
mawete - 5 Lutego 2007, 13:45
Do dna...
Hubert - 5 Lutego 2007, 21:30
Chociażem nieletni, ale co tam...
Poprosze truskawkową prytę lub bimberek - wprost z Wojsławic
Adashi - 5 Lutego 2007, 21:32
A księżyc na niebie?
Dla Sosnechristo, cała butelczyna księżycówy
Hubert - 5 Lutego 2007, 21:35
Za błędy pod stołem! Czy jak to tam szło...
hijo - 6 Lutego 2007, 08:41
To ty już robiz błędy pod stołem, ech ta dzisiejsza młodzież. To ja grzeję hot toddy dla wszystkich zmarzniętych o poranku
hijo - 9 Lutego 2007, 09:01
Otwieram bar
Odszpuntowuję beczki z winem, piwem i miodem. Flaszki z gorzałką lądują na stołach. Bawmy się bo oto rozpocząłmi się ostatni rok pierwszego cwierćwiecza mego istnienia... no urodziny dziś mam to się trzeba zabawić ZAPRASZAM WSZYSTKICH
Rodion - 9 Lutego 2007, 09:44
To już stara *beep* z ciebie Najlepszego i coby Ci sie dzieci rakiet nie czepiały
Godzilla - 9 Lutego 2007, 09:44
hijo, twoje zdrowie! Stoooo laaaat, banzai!
Słowik - 9 Lutego 2007, 09:51
No to polej na zdrowie.
hjeniu - 9 Lutego 2007, 10:14
hijo, najlepszego!
Anonymous - 9 Lutego 2007, 11:01
Najlepszego! Oby jak najdłużej trwał ten rok - bo potem to tylko starość. (Po 25 roku zycia zazwyczaj należy używać kremów przeciwzmarszczkowych )
mawete - 9 Lutego 2007, 11:23
hijo: najlepszego!
Do dna...
Adashi - 9 Lutego 2007, 11:58
hijo, Sto lat, sto lat! Wszystkiego naj! Twoje Zdrowie!
hijo - 9 Lutego 2007, 13:20
Dzięki za życzenia no i polewam dalej zdrowie wasze
Aga - 9 Lutego 2007, 14:29
Hijo, wszystkiego najlepszego Ci życzę! Dużo radości i mało zmartwień. Wielu powodów do uśmiechu i spełnienia wielu marzeń. Ale zostaw sobie kilka na później
aqulka - 9 Lutego 2007, 15:21
I ja równiez się dołączam.
100 lat, 100 lat,
niech żyje, żyje nam.
jeszcze raz, jeszcze raz
niech żyyyyyyyje nam
Ja poporszę zestaw małego trolla czyli żołądkową i pepsi* (w osobnych naczyniach:))
Twoje zdrowie, hep....
*Pepsi rulez - cola to zuo;))
Haletha - 9 Lutego 2007, 15:26
Tfffoje sstroffie... ssso yaaat... ep. Za dużo miodu:-)
Agi - 9 Lutego 2007, 17:10
hijo, zdrowia życzę i sukcesów wszelkich Sto lat
Iscariote - 9 Lutego 2007, 17:15
Również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego
Pako - 9 Lutego 2007, 18:43
Hijo, zapomniałbym, ale nie zapomniałem. Po prostu czasu nie miałem, dziś pierwszy raz poważnie do kompa się dorwałem.
Twoje zdrowie brachu, sto lat i jeszcze więcej!
I ja się skromnie podepnę, też beczkę wystawię, za moją sesję zdaną. Udało mi się, mimo losu przeciwności
|
|
|