Autostopem przez galaktykę - kosmiczne jaja albo po prostu dowcipy
Chal-Chenet - 10 Wrześ¶nia 2009, 12:01
Dobre!
Anonymous - 10 Wrześ¶nia 2009, 12:29
U¶miałam się!
hrabek - 10 Wrześ¶nia 2009, 12:33
Szczerze powiem, że mnie osobi¶cie nie roz¶mieszyło. Ale zobaczyłem kumpla, który łzy ocierał ze ¶miechu jak to czytał, to doszedłem do wniosku, że to pewnie ze mn± co¶ jest nie tak i podzielę się, to może komu¶ przejdzie chandra po wczorajszym blamażu.
Virgo C. - 10 Wrześ¶nia 2009, 13:18
Cóż, na pewno grali lepiej niż lata temu w pewnym meczu z Dani±
Cytat |
1. Pan Antonii Piechniczek na tle swojego kominka w Wisle komentujacy od roku tak samo wszystkie mecze: „Dajcie czas, przede wszytskim spokoj, rozumie Zbyszka”, ble ble ble. Jakosc dzwieku i obrazu jest tak slaba ze zaczynam podejzewac ze oni w ramach oszczednosci caly czas puszczaja ta sam± tasme, co powoduje powolne niszczenie kopii.
2. Rano otwieram Rzeczpospolita i czytam:
.....Wtedy polska reprezentacja zrzucila pancerz strachu. Zaczela atakowac. Byly momenty, w których Dunczycy musieli sie z poswieceniem bronic. Piekna byla wymiana podan miedzy Emmanuelem Olisadebe oraz Romanem Dabrowskim, zakonczona niedokladnym dograniem pilki na pole karne. Chwalony przed meczem przez Bonka Dabrowski zrobil dobre wrazenie. Byl ciagniety za koszulke i kopany w polu karnym przez Jensena, gdy przyjmowal górna pilke, ale sedzia nie zachowal sie jak nalezy. Przez pierwsze minuty drugiej polowy Polska dalej atakowala. Podobal sie ozywiony Olisadebe. Mocny, minimalnie niecelny strzal oddal zza pola karnego Dabrowski. Nasi reprezentanci mieli sily i duzo checi, zeby wyrównac. ....
Nie wiem czy sie smmiac czy plakac?! Na poczatku zdania autorowi sie pop***ł mecz pilkarski z opisem bitwy pod Grunwaldem - zrzucila pancerz strachu. To chyba wtedy pierwszy raz *beep* sie Kukielka, ja ogladajac mecz myslalem, że o wlasne nogi ale teraz juz wszystko jasne, potknal sie bidula o ten pancerz co go przed chwila Polacy zrzucili. Faktycznie były momenty (dokladnie 6!) w ktorych dunczycy siedzacy na bocznych trybunach musieli sie z poswieceniem bronic zeby nie dostac pilka w twarz po niecelnych strzalach polskich orlow! Zaslugi D±browskiego sa szeroko opisane przez autora wiec nie bede sie powtarzal no i do tego okzalao sie że Ożywiony Olisadebe moze sie podobac, chociaz ja tam wole murzynki od murzynow, ale z gustami sie nie dyskutuje.
3. jednak jak uszlyszalem ze PAN Trener powiedzial ze jest ze sprawdzianu zadowolony, to nie wytrzymalem. Czy ja ogladalem inny mecz? Paranoja jest to ze wiekszosc z zawodnikow po ktorych za chwile sie przejade:) jeszcze 8 miesiece temu grala tak ze rece same skladaly sie do oklaskow, a teraz:
Radoslaw DREWNIANA NOGA Kaluzny - czlowieka krew zalewa jak slyszy ze w meczu Bundesligi stanowi ¶cianę nie do przejscia dla napastnikow! Niemcy musza obejzec jakis mecz reprezentacji zeby znalezc na niego recepte! Przeciez jemu poprostu nalezy podac pilke i ta ladnie odskoczy mu na 2,5 metra co umozliwi miniecie go w pelnym biegu.
Emanuel NIC MI SIE NIE CHCE, ALE TU ZIMNO Olisadebe - zero przyjecia, zero strzalu, zero zaangazowania, zero szybkosci. Na jego nieszczescie nawet koszulka byla czarna i wogole go nie bylo widac!
No i juz od dawna moj ulubieniec:
MariuszNIE PODAWAJ MI BO SIE WYPIERDOLĘ! Kukielka - Pacynka po meczu z Bialorusia w ktorym zaliczyl 4 asysty przy bramkach dla Bialorusinów powinien byc persona non grata w Polsce! A on tylko wyrzucil swoje biale trzewiki i dalej przewraca sie o wlasne nogi w reprezentacyjnym stroju, no ale czego mozna wymagac od Pajaca!?
Zabraklo niestedy Tomasza WYBIJE CI ZEBY Hajty, co wymiernie wplynelo na ilosc pokazanych przez sedziego kartek
Dla mnie mecz wygl±dał tak:
min 1 - Kukiełka sie wypierdala
min 2 - Kukiełka sie wypierdala
min 4 - Kukiełka wypierdala ¦wierczewskego
min 7 - Kałużny pierwszy raz przyjmuje pilke. Strata
min 8 - Ratajczyk zderza sie z Kosowskim, a w drugim koncu boiska wypierdala sie Pacynka
min 22 - obudzilem sie. Kukielka sie wypiedala przy podaniu do Tomassona.
0:1
min 23 -35 Kukielka lezy 3 razy, Kaluzny 4 straty.
min 37 W koncu pokazuje sie ¦wierczewski. Robi rekę 16 metrow od wlasnej bramki.
min 45 przerwa. Kukielka wywraca sie o bidon w drodze do szatni.
Przerwa - Piechniczek dorzuca do kominka
min 46 Komentator mowi że Dania gra z Holandia. Ozywiam sie ze cos sie ruszy. Przewraca sie Overmars?! Nie to kukielka ! Komentator przeprasza za pomylek Dania oczywiscie gra z Polska!
min 46 Dudek broni sam na sam.
min 48 Oli strzela 26 metrow obok i 13 nad bramka
min 71 Wywalam sie z kanapy i sie budze
min 72 0:2
min 75 wchodzi Kaczorowski i wywala sie o o nogi Kukielki
min 76 Kukielka wywala sie o nogi Kaczorowskiego.
min 77 Helveg wywala sie ze smiechu uslyszawszy ze na boisko wchodzi Niedzielan!
min 78 Zblizenie na ¦wierczewskiego: Kamera czyta z ust *beep* biegamy nierobiacy sobie wiele ze slow kapitana Pacynka sie wypierdala.
min 84 Rzucam kapciem w zblizenie leż±cego Kukielki!
min 91 Koniec - Kukielka wypierdala arbitra podajac mu reke . |
dalambert - 10 Wrześ¶nia 2009, 13:29
Virgo C., To sie nazywa historyczne tradycje wspaniałej polskiej piłki
Chal-Chenet - 10 Wrześ¶nia 2009, 22:12
http://www.youtube.com/wa...feature=related - ¦więta rura
http://www.youtube.com/wa...feature=related - Naturalna antykoncepcja
Virgo C. - 11 Wrześ¶nia 2009, 12:44
¦więta rura boska
Martva - 12 Wrześ¶nia 2009, 09:42
Rany, co ci ludzie pal±?
Rura lepsza, bo krótsza, antykoncepcja miewa dłużyzny
dalambert - 12 Wrześ¶nia 2009, 12:13
Martva napisał/a | antykoncepcja miewa dłużyzny |
Doba antykoncepcja zawsze miewa dłużyzny
Martva - 12 Wrześ¶nia 2009, 12:15
Nie wiem, nie znam się, nie używam
dalambert - 12 Wrześ¶nia 2009, 12:16
Martva, on sięmęczy, Ona jęczy / z ....../
merula - 12 Wrześ¶nia 2009, 16:33
Dla starożytnych Rzymian algebra była niesamowicie prosta, ponieważ X zawsze było 10.
--||--
S±dzę, że to powinno być zadanie dla przyjaciela by oczy¶cić historię w komputerze po Twojej ¶mierci.
--||--
Mów sobie co chcesz o głuchych...
--||--
Codziennie rano modlę się, żeby mieć miejsce w poci±gu do pracy.
Jednak zauważyłem, że je¶li modlę się gło¶no do Allaha to mam dla siebie cały przedział.
--||--
Otyło¶ć...
Najprostszy sposób na uniknięcie gwałtu.
Ozzborn - 12 Wrześ¶nia 2009, 18:49
merula, chyba sobie zapiszę w notesiku ze złotymi my¶lami
mawete - 12 Wrześ¶nia 2009, 19:20
Zacznę się modlić do Allaha
aniol - 15 Wrześ¶nia 2009, 14:03
Jasnowidz do jasnowidza:
- A wiesz?...
- Wiem...
Chal-Chenet - 15 Wrześ¶nia 2009, 14:49
U¶miałem się.
shenra - 15 Wrześ¶nia 2009, 15:26
Dzwoni Rabi z Izraela do Kowalskiego:
- Panie Kowalski pańska te¶ciowa zmarła, przyjeżdża pan?
- Przyjeżdżam.
Kowalski wybrał się po zwłoki te¶ciowej. Gdy już miał zabierać trumnę do domu, Rabi zaszedł mu drogę.
- Panie Kowalski pogrzeb w Izraelu kosztuje 2000 złotych, w Polsce 20 000złotych, gdzie pan woli pochować te¶ciow±?
- Zabiorę te¶ciow± do domu - o¶wiadcza z powag± Kowalski.
- Ale panie Kowalski nie rozumiem? Tu u nas za dwa tysi±ce, te¶ciowa ma bliżej do pana Boga i ziemia ¶więta? Co to za interes?
- Taa, już jeden numer ze zmartywchwstaniem u was był.
merula - 15 Wrześ¶nia 2009, 18:29
illianna - 15 Wrześ¶nia 2009, 18:35
Chal-Chenet - 15 Wrześ¶nia 2009, 19:37
Stare, ale wci±ż ¶mieszy.
RodaN - 15 Wrześ¶nia 2009, 21:04
Ziemniak mnie rozbroił do granic mozliwosci :D:D:D:D:D:D siedze i rycze hahahahahahahahaha
Ziemniak - 16 Wrześ¶nia 2009, 17:23
<janek> mialem dzis do weterynarza z psem na odrobaczenie, ale zakrecil do mnie stomatolog ze ma wolny przebieg wiec polazlem do niego
<janek> po wszystkim pytam go czy nie moglby mi wypiasc tabletek dla psa , mowi ze spoko
<janek> lece do apteki daje recepte a baba - szczena w dol , pyta jak to ? srodki na odrobaczenie od stomatologa?
a ja na to ze to nie moja brocha ,ona dzwoni do lekarza ... slysze jak ja opieprza ze to on jest tu lekarzem i zeby nie podwazala jego kompetencji , stoje z kamienna mina a ona daje mi te tabsy , druga mloda z boku chchocze
<greg> trzeba bylo powiedziec ze podczas plombowania tasiemiec go ugryzl w reke
<janek>
<sherlock> ja nie mogę
<sherlock> twój pies szczekał cał± noc ;/
<scrooge> nie martw się
<scrooge> ode¶pi sobie
illianna - 17 Wrześ¶nia 2009, 11:50
to drugie zwłaszcza
Duke - 17 Wrześ¶nia 2009, 12:03
Anonymous - 17 Wrześ¶nia 2009, 12:23
merula - 17 Wrześ¶nia 2009, 13:20
- Kelner Whisky!
- Z lodem?
- Bez loda
shenra - 17 Wrześ¶nia 2009, 13:24
Rafał - 17 Wrześ¶nia 2009, 13:53
Memento - 17 Wrześ¶nia 2009, 15:12
Cytuję znajom±:
Cytat | 'dlaczego na opakowaniach zupki chińskiej zawsze jest napisane with noodles? Ja pierdzielę, to jaki¶ gratis jest czy co? |
Chal-Chenet - 18 Wrześ¶nia 2009, 19:52
Stare, ale nieustannie mnie rozwala.
Do gabinetu prezesa wchodzi sekretarka.
- Panie prezesie, żona prosi do telefonu...
- Prosi? To pomyłka.
|
|
|