Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2008, 09:35
Ho, ho. Ale wprowadzasz bałagan a co bardziej nerwowi (lub przekorni) nie przyjdą boś ich wpisał nie pytając. Poniał?
A jak będziesz uparty to wezwę Wielkiego Przodownika Dareko i szefową sił zbrojnych SKOFy Mirię.
I po prostu spuścimy Ci bęcki.
Adanedhel - 9 Czerwca 2008, 09:44
Wpisałem tylko osoby, które zaznaczyły, że będą lub mogą być - nikogo więcej. Jeśli nie przyjdą nic się nie stanie, nieraz nawet "100% pewni" nie przychodzili.
Uparty jestem z natury i niektórzy nic na to nie poradzą, a wręcz przeciwnie.
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2008, 09:47
Ale nie czyńmy z tego zwyczaju. O to mi chodzi. Ta lista jednak po coś jest. Nieprawdaż? A poradzić na upartość zawsze się da. Mój kaishaku zrobi Ci Ciach! i po problemie.
No ewentualnie sprawdzi gdzie masz ślinianki.
Adanedhel - 9 Czerwca 2008, 09:50
Kruku, opiekuję się listą od jakiegoś czasu (prawdopodobnie po raz ostatni) i pierwszy raz są takie problemy. Podejrzewam jakiś spisek... ale mniejsza z tym.
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2008, 09:55
Spisek mówsz... jako samozwańczy szef tajnych służb Skofy zajmę się tematem.
Za opiekę chwała, za brak konsultacji bana! (mbiko i Lavide czegóś niezadowoleni byli...).
agrafek - 9 Czerwca 2008, 10:43
Wobec niezwykłych zupełnie zamieszań związanych z listami aż boję się napomknąć, że istnieje ok 23% szansa na moja obecność w wskazanym dniu w Warszawie
Witchma - 9 Czerwca 2008, 10:46
agrafek, musisz jeszcze specjalne oświadczenie wydać, iż pomimo tak niskiego prawdopodobieństwa Tego udziału w spotkaniu zgadzasz się na umieszczenie swojego nicku na liście ze znakiem zapytania, tudzież się nie zgadzasz i żeby potem nie było...
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2008, 10:47
Lubię ludzi dokładnych. Dwadzieścia trzy procent powiadasz?
Studnia - 9 Czerwca 2008, 16:28
Ja to widzę, że Tajemniczy Wysłannik musi zwiększyć ilość zarezerwowanych miejsc... Oczywiście zakładając że wszystkie się pojawią.
Chyba że zostawi on (Tajemniczy Wysłannik) zdobycie dodatkowych miejsc waszej inwencji...
merula - 9 Czerwca 2008, 16:28
A, i jeszcze musisz określić, czy to duży znak zapytania, czy niekoniecznie.
Nad kolegą łysym z Łodzi pracuję. Powiada, że jak się nie zdarzy katastrofa, to wyraża chęć dołączenia, do naszego zacnego grona Ale jeszcze go Adi nie dekonspiruj.
Adanedhel - 9 Czerwca 2008, 17:49
Nie, najlepiej już w ogóle nikogo nie będę dekonspirował, bo jeszcze będą mi potem procesami grozić...
Studnia - 9 Czerwca 2008, 19:06
Czyli Tajemniczy Wysłannik pozostaje przy jednym dużym stole. W razie czego dojdzie do ekspansji i wchłonięcia terenów sąsiednich...
Acha, i osoba która pierwsza się zjawi na miejscu zbrodni, niech zgłosi się do obsługi w sprawie rezerwacji na nazwisko... SKOFA
Witchma - 9 Czerwca 2008, 21:35
Z przykrością muszę prosić o wykreślenie mnie z listy, egzaminy Ronina opanowały również niedzielę
agnieszka_ask - 9 Czerwca 2008, 22:26
Witchma
Adanedhel - 10 Czerwca 2008, 09:12
Niedobrze, niedobrze. Ale jeszcze się trochę pokombinuje, dopisze parę osób bez zezwolenia, na przykład Kruka, żeby lista imponująco wyglądała.
SKOFA XVI, Warszawa, Cafe Biba, 14.VI.2008
1. agnieszka_ask
2. Adanedhel
3. agrafek (na 23%)
4. Iza
5. rysiull
6. ...
7 i 8. dalambert + Pucek
9. czterdziescidwa
10. merula
11. okiBm
12. Lavide
13. gorim
14. ...
Kruk Siwy - 10 Czerwca 2008, 11:33
Pozwoleń nie udzielam, bo choć jestem jednym z inicjatorów to jednak na szczęcie nie mam na imprę kopyrajtu.
Ale w ucho w przy najbliższej okazji dać mogę, nawet jeżeli ktoś jest papierowym sportowcem...
Ixolite - 10 Czerwca 2008, 12:01
Mnie to zasadniczo można z listy już odjąć. 99,99% pewności, że będę inaczej czas spędzał w sobotę...
agnieszka_ask - 10 Czerwca 2008, 15:04
Kruku Siwy ja rozumiem, że cała ta akcja z listą jest uzewnętrznieniem żalu, że nie możesz z nami spędzić czasu
Jednakowoż rozumiemy twoje pobudki i jeśli będzie to dla Ciebie chociaż minimalnym pocieszeniem, to zobowiązuję się wypić Twoje zdrowie i wszystkich, którzy w Nidzicy wylądują
Czy teraz lepiej?
merula - 10 Czerwca 2008, 20:32
Jeśli bedziesz piła to zdrowie za kazdego osobno, to na własnych nogach nie wyjdziesz
Adanedhel - 10 Czerwca 2008, 20:48
Rzeczywiście, biorąc pod uwagę ilu samych skofowiczów tam wyląduje...
Cóż, wyszło na to, że Ixa trzeba odciąć. Małe są szanse, że zjawi się gorim. Ale za to Izę pozyskałem dla naszej sprawy, a pracuję nad jeszcze jedną, nowo nawróconą miłośniczką fantastyki.
mBiko - 10 Czerwca 2008, 20:53
Ech, te kobiety.
Rano twierdzi żem zarósł, po południu żem łysy i bądź tu człowieku mądry.
Jak pisała merulka będę, o ile nie zdarzy się jakiś kataklizm.
Kruku Siwy i Adanedhelu moje marudzenie na temat wpisu na liście wynikało raczej z wrodzonej przekory, ogólnego malkontenctwa i próby odreagowania stresu. Była to zgrywa zdecydowanie nieudana. Przepraszam za wprowadzenie w wątku atmosfery niezadowolenia i pretensji wobec organizatorów. Przepraszam zwłaszcza Adiego.
Adanedhel - 10 Czerwca 2008, 21:01
mBiko, nie ma sprawy, zapomnieć o tym i więcej nie wspominać. Na moją reakcję też wpłynął stres i zmęczenie.
merula - 10 Czerwca 2008, 21:09
mBiko, ale przecież mówiłam, że zarosłeś twarzowo, a łysy jesteś wyżej przecież
agnieszka_ask - 10 Czerwca 2008, 21:33
merula napisał/a | Jeśli bedziesz piła to zdrowie za kazdego osobno, to na własnych nogach nie wyjdziesz |
o nie, nie, to będzie jeden duży łyk za wszystkich. znam swoje możliwości - są fatalne, więc nawet spory łyk, to z mojej strony naprawdę "coś"
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2008, 09:46
agnieszka_ask, dużo lepiej i żałuję że Cię nie poznam osobiście. No ale Nidzica wzywa.
Bawcie się dobrze i róbcie skandaliczne zdjęcia!
Witchma - 11 Czerwca 2008, 09:48
Kruku, no jakież to nieszczęście- jak się wreszcie zdecydowałam (prawie) zawitać do Warszawy, to Ty przede mną uciekasz.
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2008, 09:57
Latającym Krukiem jestem. A Ty i tak nie przyjedziesz...
Do następnego razu!
Witchma - 11 Czerwca 2008, 10:08
Kruk Siwy napisał/a | A Ty i tak nie przyjedziesz... |
Ale czy jesteś pewien?
Adanedhel - 11 Czerwca 2008, 10:19
Witchma napisał/a |
Ale czy jesteś pewien? |
Hm... Co chcesz przez to powiedzieć?
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2008, 10:25
Witchma, jestem pewien. Znam Cię już trochę źwierzątko. Gdyby nie mbiko to i w mieście Łodzi też byśmy się pewnie nie spotkali. No ten egzemplarz tak ma!
|
|
|