Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Ziuta - 1 Października 2009, 19:36
Bardzo dokładne i bardzo charakterystyczne określenie pozycji
Virgo C. - 1 Października 2009, 19:39
Jeszcze dokładniej - brama na prawo od Subway'a, schodami w dół
Martva - 1 Października 2009, 20:15
| shenra napisał/a | | Virgo zarezerwował salę. |
Całą?
Virgo C. - 1 Października 2009, 20:28
Całą. Ale nie tą, gdzie byliśmy ostatnio tylko mniejszą, za barem. 25 osób się zmieści więc spokojnie dla nas wystarczy miejsca
ivaine - 1 Października 2009, 21:19
Heh, ja to mam pecha. Chętnie bym poszła na spotkanie, ale jeszcze mnie grypa męczy...
corpse bride - 2 Października 2009, 13:41
ja będę bez matu-matu tym razem, ale że mam drugą imrezę, to będę musiała wyść wcześniej. o której można przyjść? bo chcę przyjść za to jak najwcześniej.
Virgo C. - 2 Października 2009, 13:50
Biorąc pod uwagę dotychczasowe doświadczenia to o 17 spotkasz mnie i Ziutę, reszta powinna się zejść w przeciągu godziny (ew. Martvej może to zająć dłużej)
shenra - 2 Października 2009, 13:51
Też postaram się być wcześniej.
illianna - 2 Października 2009, 16:55
może my też
shenra - 2 Października 2009, 16:57
W takim układzie może przyjdźmy po prostu punktualnie Będzie prościej.
illianna - 2 Października 2009, 17:00
przynajmniej CI co dadzą radę i dojdą odpowiednio szybko, czy ktoś wysłał już mapkę Rudusowi ?
shenra - 2 Października 2009, 17:07
GPSa trzeba mu sprezentować.
Virgo C. - 2 Października 2009, 17:21
Bardziej jasno niż na początku tej strony nie potrafię podać, ale mapka się znajdzie
chomoon - 3 Października 2009, 08:15
ja i moja luba się pojawimy około 18
pozdrówki
illianna - 3 Października 2009, 23:41
dzięki za fajne spotkanie, mam nadzieję, że nowe osoby wystraszyliśmy tylko troszkę mnie się bardzo podobało
jest propozycja kina i balkonu na 9 października, film: Bękarty wojny
moja dodatkowa propozycja, to żeby się przed kinem zebrać u nas i zostawić żarcie i picie, bo po co to wlec, no i razem pójść na film
proszę o deklaracje uczestnictwa i deklaracje kulinarne, ja pewnie zrobię coś z mięsem, które nie lata, zgodnie z prośbą koleżanki
shenra - 4 Października 2009, 00:11
Ja jestem za! Godzinę trzeba ustalić. illianna, o Wielka (bez podtekstów) dzięki za przychylność nielotną. Więcej inf z dzisiaj/ wczoraj jutro, znaczy dzisiaj tylko tochę później, jak więcej niż dwie szare komórki będą mi pracować. Ale zdaje się, że Rudus nie nie lubi mnie, aż tak strasznie
Rudus - 4 Października 2009, 00:11
Gyros i ja :] Dobrana z nas para ?
Edyta mówi: Bo ja to w ogóle jestem taki lubiący gość
shenra - 4 Października 2009, 00:12
| Rudus napisał/a | | Gyros i ja | że szto?
Rudus - 4 Października 2009, 00:13
To o tym gyrosie to do postu illianny,
shenra - 4 Października 2009, 00:14
OK, nie wnikam w wasze konszachty
Rudus znaczysja, dalej mnie nie lubisz
Rudus - 4 Października 2009, 00:28
| shenra napisał/a | Rudus znaczysja, dalej mnie nie lubisz |
Nie wiem jak do tego doszlas ale musiala to byc jakas kobieca pokretna logika
shenra - 4 Października 2009, 00:30
| Rudus napisał/a | | Nie wiem jak do tego doszlas ale musiala to byc jakas kobieca pokretna logika | No co Ty gadasz, przecież sam żeś mówił, cobym się zatkała była ostatnim razem. I Virgo Ci wtórował.
Virgo C. - 4 Października 2009, 00:45
Ekhem, że się w końcu dotargałem do domu na moim prywatnym środku lokomocji (dwie nogi i tyłek) to trzy słowa od ojca organizatora
Aeth, nikto, gorbash - dziękuje za przybycie, mam nadzieje że jeszcze nie raz zaszczycicie nas swoją obecnością
Jak napisała illianna - najbliższe spotkanie (kinowe) w piątek, wstępnie o godzinie 19:30 (postaram się dowiedzieć czy nie planują jakichś zmian repertuaru). Wcześniej wizyta u gospodarzy Balconu celem pozostawienia jedzenia, po seansie powrót na konsumpcje. Jeśli ktoś już widział Bękarty wojny albo film go nie interesuje to zapraszamy na sam Balcon, który zacznie się ok. godziny 22:00
Składanie deklaracji od jutrzejszego dnia mile widziane. Jak nie - będę wpisywał wg tego co pamiętam z deklaracji dzisiejszych
@shenra
To ja krzyczałem, żebyś się w końcu zamkneła. Rudus nie miał z tym nic wspólnego (poza tym, że Cię nakręcał)
Edit:
Osoby zainteresowane własną kopią Dreamquesta zgłaszać się też tutaj
Edit2:
Zmiana godziny i miejsca - zamiast do ARSa szturmujemy Kinoteatr Uciecha na Starowiślnej
Rudus - 4 Października 2009, 00:52
O o o! Ja jestem niewinny!
Virgo C. - 4 Października 2009, 01:12
Taki stary, a jeszcze nie wie że niewinnych nie ma
illianna - 4 Października 2009, 10:07
shenra, wszyscy Cię bardzo lubią i moim zdaniem Rudus, jest niewinnym jak pierwszy śnieg, a Virgo C. tylko Cię podpuszczał
Rudus, kebab i Ty to jest doskonała propozycja, ale jak chcesz przyjść bez kebaba albo z czymś innym też świetnie
Wszyscy zainteresowani, przyjść możecie już od 17, ja jestem w domu, chętnie pogrywam wam różne mniej i bardziej fajne rzeczy na pendrive'y, poczęstuję herbatą i będę zabawiać rozmową, a o 19.15 przemaszerujemy na Starowiślną do kinoteatru
Lista;
1.Virgo C
2.illianna i Sebastian
3.Shenra
4.Martva
5.Rudus
Martva - 4 Października 2009, 10:39
| Virgo C. napisał/a | | niewinnych nie ma |
Pfff!
illianna - 4 Października 2009, 10:40
Martva, nie pluj w monitor , tylko mów o której będziesz
Virgo C. - 4 Października 2009, 10:42
Się samo zuo obudziło
shenra - 4 Października 2009, 10:43
| Virgo C. napisał/a | | To ja krzyczałem, żebyś się w końcu zamkneła. | wiem, że to byłeś Ty
Rudus niech będzie, że ..."było"
A co do spotkania. Radowało oczy tak liczne grono przybyłych, choć kilku osoób brakowało. O dziwo tradycyjny seksualny temat nr 1, został zepchnięty na drugi plan przez inny "wdzięczny" temat(przynajmniej w tej części stolika, w której siedziałam)
gorbash, nikto mam nadzieję, że teraz będziemy was widywać częściej...nie możecie pozbawić nas opowieści o złamanych kotach i wkurw..ch myszach
W napięciu czekałam na demonicznego Sebastiana...podpijał, podkręcał się, dochodził...ale tym razem nic z tego nie wyszło
Gawron pijusie
Ha! Ziuta strzelił jakieś fotki...czyli za wiele, wiele, wiele lat...
|
|
|