Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
ilcattivo13 - 19 Lutego 2013, 19:15
hijo - a no bo my, Słowianie, jesteśmy jedynymi prawdziwymi nadludźmi i alkohol nam nie szkodzi, a wręcz przeciwnie I absolutnie niezaprzeczalnie Zgaga prawie gada, dać jej wódki!
Zgaga - 19 Lutego 2013, 21:03
Chcesz sprawdzać moją słowiańskość?
Blue Adept - 19 Lutego 2013, 22:04
Prawdziwy test na człowieczeństwo - tzn. słowiańskość:
Youtube - EASTERN EUROPE STYLE ! (PSY GANGNAM STYLE PARODY)
ilcattivo13 - 19 Lutego 2013, 22:50
Zgaga - skoro przeżyliśmy pierwszy zimowy Jaćkon, to takie sprawdzanie nie jest potrzebne
Zgaga - 20 Lutego 2013, 08:54
Fakt. Od tej strony się znamy
Matrim - 20 Lutego 2013, 23:43
ilcattivo13 napisał/a | skoro przeżyliśmy pierwszy zimowy Jaćkon |
Niektórzy umierali...
ilcattivo13 - 20 Lutego 2013, 23:52
Udawaliśmy Co nie, Zgaga?
Zgaga - 21 Lutego 2013, 11:46
Ano.
Bo daktyle były za słodkie.
ilcattivo13 - 21 Lutego 2013, 18:29
Daktyle też
BBC o dzikim domowym kocie
hijo - 22 Lutego 2013, 17:44
ilcattivo13 napisał/a |
BBC o dzikim domowym kocie | w pięknym stylu dorwał sralucha
ilcattivo13 - 22 Lutego 2013, 18:12
I dlatego wrzuciłem Gdyby to była mysz, czy "ściur" (york), to by mi się nie chciało
Fidel-F2 - 22 Lutego 2013, 18:41
Ładne
Witchma - 22 Lutego 2013, 18:44
Śliczne bym powiedziała.
Agi - 22 Lutego 2013, 19:19
Filip znowu gdzieś powędrował, ale nie sądziłam, że dotarł tak daleko.
ilcattivo13 - 22 Lutego 2013, 19:59
Agi - mówisz, że BBC nazwało Twojego domowego pieszczocha "zdziczałym"?
Aż mnie ciekawi, co by powiedzieli o Grusze... Nie dość, że zdziczały, to jeszcze w typie maniakalno-depresyjnym i ze skłonnościami do bycia psychopatą. A jeszcze trzeba pamiętać, że sika na rzeczy ludzi, którzy mu podpadli
Edit: będę miał na dwa zusy za zwrot podatku. Kulll
Agi - 22 Lutego 2013, 20:59
ilcattivo13 napisał/a | Agi - mówisz, że BBC nazwało Twojego domowego pieszczocha zdziczałym? |
Niech spróbują mu to w oczy powiedzieć.
Znacznie sprawniejszy w polowaniu na gołębie był Rudy. Z miejsca potrafił wybić się na półtora metra w powietrze i zahaczyć łapą nisko przelatującego gołębia. Niemal codziennie sprzątałam pióra w piwnicy.
Tak się naraził sąsiadom-gołębiarzom, że zniknął pewnego dnia bez śladu.
Blue Adept - 22 Lutego 2013, 21:08
Aga - muszę przyznać, że piękny rudzielec... A gołębi nienawidzę od czasu, gdy musiałem skrobać cały balkon z pozostałości po ich długotrwałym gniazdowaniu.
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 00:16
Agi - Grucha nie bawi się ze sraluchami, bo one już się nauczyły omijać tę część dzielnicy Za to kolekcja sikorek pod schodami powolutku rośnie :/ Ale że zauważyłem, że jak ją likwiduję, to bydlak w ekspresowym tempie stara się ją odtwarzać, więc pozwalam mu na to hobby... Normalnie zdrowo wybrałem mniejsze zło
Witchma - 23 Lutego 2013, 09:20
ilcattivo13, pomiziaj Gruchę ode mnie Urocze, słitaśne kociątko z niego.
fealoce - 23 Lutego 2013, 09:45
ilcattivo13, powiedz mu, że masz ochotę na gołębia- Grucha to mądre stworzenie i może wtedy zacznie robić wypady do innych dzielnic i skończy się rzeź sikorek...
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 14:51
Witchma - to się rozumie, już dobry miesiąc minął, jak mi na nic nie nasikał Chyba, że jeszcze tego nie odkryłem... :/
fealoce - może lepiej jednak nie. Czochraczka skończyła jako asfaltowy kotlet i nie chcę, żeby Grucha poszedł w ślady siostry
hijo - 23 Lutego 2013, 15:07
ilcattivo13 napisał/a | Chyba, że jeszcze tego nie odkryłem... :/ | jesli jest taki mądry, jak tu czytałem to nie odkryłeś
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 15:18
Może troszeczkę jest w tym tez tego, że moje czapki nie walają się na półkach, tylko razem z kurtkami wiszą na wieszakach, buty stoją w specjalnej "butnej-szawce", a brudne ciuchy wkładam do kosza na brudy
Poza tym, bardzo, ale to bardzo staram się mu nie podpadać
hijo - 23 Lutego 2013, 15:24
ilcattivo13 napisał/a | bardzo, ale to bardzo staram się mu nie podpadać | Niedźwiedź co się kota boi, cyrk proszę Państwa
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 15:49
Nie tylko czarne niedźwiedzie
boją się
kotów
A koty z filmików nawet nie sikają na rzeczy...
fealoce - 23 Lutego 2013, 19:00
ilcattivo13 napisał/a |
fealoce - może lepiej jednak nie. Czochraczka skończyła jako asfaltowy kotlet i nie chcę, żeby Grucha poszedł w ślady siostry |
Rozumiem.
To w takim razie spróbuj patentu mojej koleżanki: kilka razy, od razu po tym jak kocica przyniosła jej jakieś zwłoki, pogłaskała ją i pochwaliła. Podobno kot musi zrozumieć, że doceniasz jego wysiłki i wtedy przestaje przynosić ptaki.
* Nie sprawdzałam tej teorii na moim kocie bo on nie umiał polować i w ogóle był kanapowiec.
hijo - 23 Lutego 2013, 19:05
ilcattivo13 napisał/a | A koty z filmików nawet nie sikają na rzeczy... | ciekawe czym podpadły niedźwiedzie. Rozumiem, że niedźwiedzie i to nie tylko czarne się boją, ale Niedźwiedź.
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 20:21
fealoce - to ja zadecydowałem o farinellizacji Gruchy, więc byłbym skończonym wałem, jakbym mu teraz ostatnią rozrywkę zabierał No, może przedostatnią, bo lubi jeszcze spuścić łomot sąsiadom (tego, czy lubi jak to mu spuszczają łomot - nie wiem)
hijo - widocznie nie miałeś tak, że się gdzieś śpieszyłeś, bo byłeś spóźniony, i wkładając nogę w buta nie poczułeś tego ślisko-mokrego wyrazu słodkiej kociej zemsty
hijo - 23 Lutego 2013, 20:33
ilcattivo13 napisał/a | widocznie nie miałeś tak, że się gdzieś śpieszyłeś, bo byłeś spóźniony, i wkładając nogę w buta nie poczułeś tego ślisko-mokrego wyrazu słodkiej kociej zemsty | nie miałem i raczej nie będę miał, bo jestem na koty uczulony
fealoce - 23 Lutego 2013, 21:04
ilcattivo13 napisał/a | fealoce - to ja zadecydowałem o farinellizacji Gruchy, więc byłbym skończonym wałem, jakbym mu teraz ostatnią rozrywkę zabierał No, może przedostatnią, bo lubi jeszcze spuścić łomot sąsiadom (tego, czy lubi jak to mu spuszczają łomot - nie wiem) |
No dobra, myślałam, że narzekasz na te sterty martwych sikorek pod domem
|
|
|