To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

ilcattivo13 - 19 Lutego 2013, 19:15

hijo - a no bo my, Słowianie, jesteśmy jedynymi prawdziwymi nadludźmi i alkohol nam nie szkodzi, a wręcz przeciwnie :) I absolutnie niezaprzeczalnie Zgaga prawie gada, dać jej wódki! :D
Zgaga - 19 Lutego 2013, 21:03

Chcesz sprawdzać moją słowiańskość?
Blue Adept - 19 Lutego 2013, 22:04

Prawdziwy test na człowieczeństwo - tzn. słowiańskość:

Youtube - EASTERN EUROPE STYLE ! (PSY GANGNAM STYLE PARODY)

ilcattivo13 - 19 Lutego 2013, 22:50

Zgaga - skoro przeżyliśmy pierwszy zimowy Jaćkon, to takie sprawdzanie nie jest potrzebne ;P:
Zgaga - 20 Lutego 2013, 08:54

Fakt. Od tej strony się znamy :mrgreen:
Matrim - 20 Lutego 2013, 23:43

ilcattivo13 napisał/a
skoro przeżyliśmy pierwszy zimowy Jaćkon

Niektórzy umierali... :roll:

ilcattivo13 - 20 Lutego 2013, 23:52

Udawaliśmy :roll: Co nie, Zgaga? :)
Zgaga - 21 Lutego 2013, 11:46

Ano.
Bo daktyle były za słodkie.

ilcattivo13 - 21 Lutego 2013, 18:29

Daktyle też :mrgreen:

BBC o dzikim domowym kocie :D

hijo - 22 Lutego 2013, 17:44

ilcattivo13 napisał/a

BBC o dzikim domowym kocie
w pięknym stylu dorwał sralucha :twisted:
ilcattivo13 - 22 Lutego 2013, 18:12

I dlatego wrzuciłem ;P: Gdyby to była mysz, czy "ściur" (york), to by mi się nie chciało ;P:
Fidel-F2 - 22 Lutego 2013, 18:41

Ładne
Witchma - 22 Lutego 2013, 18:44

Śliczne bym powiedziała.
Agi - 22 Lutego 2013, 19:19

Filip znowu gdzieś powędrował, ale nie sądziłam, że dotarł tak daleko. :mrgreen:
ilcattivo13 - 22 Lutego 2013, 19:59

Agi - mówisz, że BBC nazwało Twojego domowego pieszczocha "zdziczałym"? ;P:

Aż mnie ciekawi, co by powiedzieli o Grusze... Nie dość, że zdziczały, to jeszcze w typie maniakalno-depresyjnym i ze skłonnościami do bycia psychopatą. A jeszcze trzeba pamiętać, że sika na rzeczy ludzi, którzy mu podpadli :roll: ;P:

Edit: będę miał na dwa zusy za zwrot podatku. Kulll :D

Agi - 22 Lutego 2013, 20:59

ilcattivo13 napisał/a
Agi - mówisz, że BBC nazwało Twojego domowego pieszczocha zdziczałym?

Niech spróbują mu to w oczy powiedzieć. ;P:
Znacznie sprawniejszy w polowaniu na gołębie był Rudy. Z miejsca potrafił wybić się na półtora metra w powietrze i zahaczyć łapą nisko przelatującego gołębia. Niemal codziennie sprzątałam pióra w piwnicy.

Tak się naraził sąsiadom-gołębiarzom, że zniknął pewnego dnia bez śladu.

Blue Adept - 22 Lutego 2013, 21:08

Aga - muszę przyznać, że piękny rudzielec... A gołębi nienawidzę od czasu, gdy musiałem skrobać cały balkon z pozostałości po ich długotrwałym gniazdowaniu.
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 00:16

Agi - Grucha nie bawi się ze sraluchami, bo one już się nauczyły omijać tę część dzielnicy :wink: Za to kolekcja sikorek pod schodami powolutku rośnie :/ Ale że zauważyłem, że jak ją likwiduję, to bydlak w ekspresowym tempie stara się ją odtwarzać, więc pozwalam mu na to hobby... Normalnie zdrowo wybrałem mniejsze zło :roll:
Witchma - 23 Lutego 2013, 09:20

ilcattivo13, pomiziaj Gruchę ode mnie :D Urocze, słitaśne kociątko z niego.
fealoce - 23 Lutego 2013, 09:45

ilcattivo13, powiedz mu, że masz ochotę na gołębia- Grucha to mądre stworzenie i może wtedy zacznie robić wypady do innych dzielnic i skończy się rzeź sikorek...
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 14:51

Witchma - to się rozumie, już dobry miesiąc minął, jak mi na nic nie nasikał ;P: Chyba, że jeszcze tego nie odkryłem... :/

fealoce - może lepiej jednak nie. Czochraczka skończyła jako asfaltowy kotlet i nie chcę, żeby Grucha poszedł w ślady siostry :wink:

hijo - 23 Lutego 2013, 15:07

ilcattivo13 napisał/a
Chyba, że jeszcze tego nie odkryłem... :/
jesli jest taki mądry, jak tu czytałem to nie odkryłeś :)
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 15:18

Może troszeczkę jest w tym tez tego, że moje czapki nie walają się na półkach, tylko razem z kurtkami wiszą na wieszakach, buty stoją w specjalnej "butnej-szawce", a brudne ciuchy wkładam do kosza na brudy :wink:

Poza tym, bardzo, ale to bardzo staram się mu nie podpadać ;P:

hijo - 23 Lutego 2013, 15:24

ilcattivo13 napisał/a
bardzo, ale to bardzo staram się mu nie podpadać
Niedźwiedź co się kota boi, cyrk proszę Państwa :wink:
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 15:49

Nie tylko czarne niedźwiedzie
boją się
kotów ;P:

A koty z filmików nawet nie sikają na rzeczy... :roll:

fealoce - 23 Lutego 2013, 19:00

ilcattivo13 napisał/a

fealoce - może lepiej jednak nie. Czochraczka skończyła jako asfaltowy kotlet i nie chcę, żeby Grucha poszedł w ślady siostry :wink:

Rozumiem.
To w takim razie spróbuj patentu mojej koleżanki: kilka razy, od razu po tym jak kocica przyniosła jej jakieś zwłoki, pogłaskała ją i pochwaliła. Podobno kot musi zrozumieć, że doceniasz jego wysiłki i wtedy przestaje przynosić ptaki.

* Nie sprawdzałam tej teorii na moim kocie bo on nie umiał polować i w ogóle był kanapowiec.

hijo - 23 Lutego 2013, 19:05

ilcattivo13 napisał/a
A koty z filmików nawet nie sikają na rzeczy...
ciekawe czym podpadły niedźwiedzie. Rozumiem, że niedźwiedzie i to nie tylko czarne się boją, ale Niedźwiedź.
ilcattivo13 - 23 Lutego 2013, 20:21

fealoce - to ja zadecydowałem o farinellizacji Gruchy, więc byłbym skończonym wałem, jakbym mu teraz ostatnią rozrywkę zabierał :wink: No, może przedostatnią, bo lubi jeszcze spuścić łomot sąsiadom (tego, czy lubi jak to mu spuszczają łomot - nie wiem) ;P:

hijo - widocznie nie miałeś tak, że się gdzieś śpieszyłeś, bo byłeś spóźniony, i wkładając nogę w buta nie poczułeś tego ślisko-mokrego wyrazu słodkiej kociej zemsty :roll:

hijo - 23 Lutego 2013, 20:33

ilcattivo13 napisał/a
widocznie nie miałeś tak, że się gdzieś śpieszyłeś, bo byłeś spóźniony, i wkładając nogę w buta nie poczułeś tego ślisko-mokrego wyrazu słodkiej kociej zemsty
nie miałem i raczej nie będę miał, bo jestem na koty uczulony :(
fealoce - 23 Lutego 2013, 21:04

ilcattivo13 napisał/a
fealoce - to ja zadecydowałem o farinellizacji Gruchy, więc byłbym skończonym wałem, jakbym mu teraz ostatnią rozrywkę zabierał :wink: No, może przedostatnią, bo lubi jeszcze spuścić łomot sąsiadom (tego, czy lubi jak to mu spuszczają łomot - nie wiem) ;P:

No dobra, myślałam, że narzekasz na te sterty martwych sikorek pod domem ;P:

Partner forum