Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
NURS - 2 Lutego 2009, 11:28
Ja za piekny jestem na takie numery... Fala samobójstw mogłaby przejść przez kraj. Mężczyźni ginęliby z własnej ręki widząc swoja mizerię, kobiety zaś bezsens życia u boku tak marnych robaków...
Ale Romek Pawlak, to co innego...
Adanedhel - 2 Lutego 2009, 11:30
Łolaboga. Czekam tylko, aż ktoś zaproponuje Kruka
Martva napisał/a | Powinnam się cieszyć, czy martvić? |
A masz wybór?
Witchma - 2 Lutego 2009, 11:31
Adanedhel napisał/a | Czekam tylko, aż ktoś zaproponuje Kruka |
Właśnie, może najpierw publicyści?
Chal-Chenet - 2 Lutego 2009, 12:04
Czyżbyś miała nadzieję, że postacie Żetów nabiorą nowego blasku?
Kruk Siwy - 2 Lutego 2009, 12:08
A ponieważ mam już opowiadanie dla NURSA na ukończeniu to wszystkie rozkładówki moje. I te dla publicystów i te dla lyteratów.
A niepewny swego statusu seksualnego ADHD niech się ślini. O Witchmie nie wspomnę
Witchma - 2 Lutego 2009, 12:12
Chal-Chenet napisał/a | Czyżbyś miała nadzieję, że postacie Żetów nabiorą nowego blasku? |
Pewnie szybciej tą drogą niż recenzjami, żeby nie wiem, jak formułę zmieniali
Kruku, kilka słów o opowiadaniu... zobacz, jak ja ładnie proszę
Kruk Siwy - 2 Lutego 2009, 12:15
Nic ciekawego. Valkar numer drugi. Inaczej nieco pisany, ale dalej z wielkim mieczem.
Witchma - 2 Lutego 2009, 12:20
Nie, no dobry Valkar nie jest zły. O mieczu nie wspominając.
Kruk Siwy - 2 Lutego 2009, 12:22
>Wytrzeszcz oczu<
Niemoszlife! Witchma, czyś Ty nie chora?
No dobra, milknę. Czuję zielony oddech na plecach.
Taselchof - 2 Lutego 2009, 12:31
mam nowy numer publicystyka pełna satysfakcja
Agi - 2 Lutego 2009, 12:50
Też mam
Kruku Siwy, nie wiem czyj oddech czujesz, ale nie zazdroszczę
Nocturn - 2 Lutego 2009, 12:57
mam nowy numer. W drodze do pracy zacząłem PiK-a czytać. I nie mam i raczej nie będę miał czasu na czytanie
Ozzborn - 4 Lutego 2009, 16:23
Już nabyłem drogą kupna. Na na razie nie zacząłem, bo kończę Dziecko Rosmary... zuoo
andre - 4 Lutego 2009, 16:33
prenumeraty brak
xan4 - 4 Lutego 2009, 16:36
andre napisał/a | prenumeraty brak |
mnie się skończyła na numerze podwójnym, którego nie dostałem (wysyłany dwa razy) i chyba nie przedłużę...
Witchma - 4 Lutego 2009, 16:39
andre, jesteś zaskoczony? Myślałam, że prenumeratorzy już się zdążyli przyzwyczaić
xan4, ja nie przedłużyłam, kupuję w kiosku bez problemu i bez łaski
Martva - 4 Lutego 2009, 17:01
Też nie przedłużyłam, jutro jestem umówiona w centrum z allegrowiczką, wiec muszę ruszyć tyłek - przy okazji nabędę SF i NF też.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2009, 11:27
a marcowy?
NURS - 8 Lutego 2009, 11:31
na koniec lutego.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2009, 11:47
tak myslalem
Iwan - 10 Lutego 2009, 14:54
mam prenumeratę, była wcześniej ale dalej przychodzi na stary adres i dopiero dzis mi dostarczyli
rumeli - 11 Lutego 2009, 10:03
Ludzie! Szybko mi idzie lektura ostatnich numerów, czekam więc na numer kolejny. W poprzednim roku kupiłem 8 numerów, w tym wynik poprawię.
khamenei - 24 Lutego 2009, 10:51
Przepraszam, ze nie uzywam polskich znakow, ale nie mam na obecnej maszynie zainstalowanej czcionki i nie mam rowniez praw administratora.
Mam takie inne pytanie. Wiem, ze jest gdzies tam w okolicach dolnych do tego przeznaczony watek, ale tu bywa znacznie wiecej osob . Tak sie zlozylo, ze wyladowalem na 2 miesiace w Londynie. Czy wiecie moze, czy mozna tu kupic jakos gdzies - jakims cudem - SFFiH? Co prawda poprosilem zawczasu zone, by kupila w Polsce, ale jesli uda mi sie dorwac w jakiejs ksiegarni / polskim straganie, to nie pogardze.
Swoja droga nie macie pojecia, ile sie nachodzilem (powtarzam, ze to Londyn, nie jakas wiocha), by kupic Interzone. W koncu gdzies tam w jakiejs dziesiatej z rzedu ksiegarni dorwalem. Jednak w Polsce w Trojmiescie to SFFiH bez problemu dorywam i to w niejednym miejscu.
Fidel-F2 - 24 Lutego 2009, 12:55
NURS, koniec lutego juz blisko, jakieś konkretniejsze dane są wiadome juz ili niet?
Krwawy lolo - 2 Marca 2009, 19:03
hehe może znowu będzie "obsunięcie"... to by było "sad".
NURS - 2 Marca 2009, 19:07
Obsunięcie? Chyba ziemi w Gwatemali Od dzisiaj w kioskach. A kwiecień już się robi. Bochiński, Juraszek, Domagalski, Orbit, jak zdaży i paru innych już się kisi.
Krwawy lolo - 2 Marca 2009, 19:09
O to fajnie... a gdzie ta Gwatemalia? Na stronie głównej nie ma jeszcze napisane, że już jest.
Witchma - 2 Marca 2009, 20:53
NURS napisał/a | Od dzisiaj w kioskach. |
Że niby co? W moim kiosku nie było.
Chal-Chenet - 2 Marca 2009, 21:15
Ale w iluś tam kioskach było, więc to stwierdzenie jest prawdziwe.
NURS - 2 Marca 2009, 21:19
ja niewiele mogę zrobić na wewnętrzną dystrybucję. w piątek trafilo do dystrybutorów. no a w nastepnym moze jeszcze Wegner...
|
|
|