Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Aga - 28 Marca 2006, 16:06
Godzilla, jak dobrze pójdzie, to dożyjemy... Nie martw się. Średnia wieku wzrasta
Pako - 28 Marca 2006, 16:27
A po co tam komu zaćmienie? Tylko sie robacdtwo wcześniej budzi A słońce przecież takie śliczne jest
Dzień dobry i cześć wam! Pada mocno... wiosna jest
Iscariote - 28 Marca 2006, 17:32
Haaa , a ja wróciłem z miasta i mam mojego CORTA i teraz bede wymiatał
Ale mnie radość i duma rozpiera. A ta wajcha..ach.. wspaniale się za nią ciągnie
Anonymous - 28 Marca 2006, 18:18
Witam po cięzkim dniu pracy. W zostałam wrobiona w czwartkowe szkolenie do wieczora oraz mianowana wiceprezesem ZNP w naszej szkole.
Selithira - 28 Marca 2006, 18:32
Witam wszystkich trochę zmęczona, bo przed godziną wróciłam do domu U mnie deszcz chwilowo przestał padać, ale błoto jest wszędzie. Eee tam, wiosna jest
Piech - 28 Marca 2006, 18:33
Piech radzi: Jak nie będziecie mieli odpowiednio przydymionej szybki, możecie sami zrobić coś, co bardzo mądrze nazywa się camera obscura. Wystarczy w kartce papieru zrobić małą dziurke. Kartkę trzymamy tak, żeby światło przechodzące przez dziurkę padało na chodnik/ścianę/jakąś gładką powierzchnię. Zobaczycie mały obrazek tarczy słonecznej. Ważne, żeby dziurka była mała.
Piech - 28 Marca 2006, 19:05
Cytat | Witam po cięzkim dniu pracy. W zostałam wrobiona w czwartkowe szkolenie do wieczora oraz mianowana wiceprezesem ZNP w naszej szkole. |
Gratuluję, Miria. Jeżeli do tego masz wychowawstwo, to już Ci nic nie brakuje do szczęścia. Jeżeli nie masz, pogadaj z Panią Dyrektor.
Anonymous - 28 Marca 2006, 19:12
Piech napisał/a | Jeżeli do tego masz wychowawstwo, to już Ci nic nie brakuje do szczęścia. |
Otóż nic mi do szczęścia nie brakuje. "Wychowuję" bandę dwunastolatków, wchodzących w okres dojrzewania ze wszystkimi tego rozkosznymi efektami. Dostaje za to zawrotna sumę 65 złotych miesięcznie.
Rodion - 28 Marca 2006, 19:13
Aha. Cześć.
Iscariote - 28 Marca 2006, 19:16
Miria napisał/a | Dostaje za to zawrotna sumę 65 złotych miesięcznie. |
O bosz.. zaczynam współczuć mojemu wychowawcy Chyba już bedę grzeczny na lekcjach
Pako - 28 Marca 2006, 20:59
A ja nie... bo z wychowawczynią to my mamy tak, żę jak ktoś ucieka z lekcji to jej to otwarcie mówi - nie było mnie, bo w domu zostałem Kobieta jest fajna... czasem ma wyskoki, ale fajna babka. Tylko żeby jeszcze te parę złociszy więcej dostała, to by mi też przyjemnie było.. No ale cóż...
Pako - 28 Marca 2006, 21:41
Jakoś tak przycichło z nagła.. to ja pójdę się pouczyć z polskiego do sprawdzianu. To do zobaczenia jutro! Mej de fors be łyf ju, maj frends
elam - 28 Marca 2006, 21:52
tez bylam wychowawczynia, te pare lat temu, i dostawalam za to 35 zlotych, a urwanie glowy bylo - komisje wychowawcze, bo i uczniowie starsi, to i problemy wieksze (alkohol, narkotyki, ciaze..) ciesz sie, Miria, za masz dwunasto- a nie szesnastolatki.
witam wszystkich po pracy, juz sie zabieram do myszkowania
Iscariote - 28 Marca 2006, 22:03
elam napisał/a | ciesz sie, Miria, za masz dwunasto- a nie szesnastolatki. |
Widze elam że ty masz coś do ludzi w moim wieku... nieładnie, nieładnie.. zanotujemy to zdanie...
elam - 28 Marca 2006, 22:10
a pisze sie "nieladnie", razem, nie osobno... co masz z polskiego??
Iscariote - 28 Marca 2006, 22:13
poprawione... z Polskiego co mam to tajemnica... jak dowiesz sie to umrzesz. Jednakże cierpię na tę chorobę zwaną dysleksją, dysgrafią i dysortografią.. czyli jednym słowem mam wszystko co najgorsze... ide sie zabić A i tak jeszcze mnie zmuszają do ciągłego mówienia po niemiecku więc z polskim dobrze nie jest. Ja nawet myśle najpierw po niemiecku, potem po angielsku, a dopiero potem mówie po polsku... koszmar
elam - 28 Marca 2006, 22:18
ej, chipohondryk
Iscariote - 28 Marca 2006, 22:22
i jeszcze stara się dobić człowieka. Aż z oburzenia spać pójde. Albo na gitarce sobie pogram i rodziców pobudze. Do widzenia wszystkim... do zobaczenia jutro rano z pewnością
elam - 28 Marca 2006, 22:29
ojojoj.. tylko zartowalam...
no, ale dzieci spac juz isc powinny, to fakt
Myrtille - 28 Marca 2006, 23:09
Po miłej wizycie w karczmie z Elam,idę lulu
Życzę wszystkim słodkich snów...
Do jutra
Pako - 28 Marca 2006, 23:15
A ja jeszcze wskoczyłem szybko na forum przed spaniem ale już znikam. Dobranoc wam, wszelkiej maści gremliny, Sandmany, Langoliery czy co tam jeszczde NURS wymyślił
elam - 28 Marca 2006, 23:19
MNIE Nurs nie wymyslil, ja jestem samoistna
dobranoc wszystkim spac idacym
nika - 28 Marca 2006, 23:50
witajcie! To mój pierwszy post na tej stronie i chciałam się tylko przywitac ze wszystkimi sf i f i h .Ale zaglądam do was od jakiegoś czasu!
sulka - 28 Marca 2006, 23:58
Witam! Grunt to sie przelamac. Naprawde warto.
Zapraszam do watku obok, gdzie bija, tam wszyscy nowi forumowicze przechodza chrzest bojowy
Hauer - 29 Marca 2006, 00:20
nika, bardziej agresywnie bo Cie wykonczą
Lu - 29 Marca 2006, 00:36
Hauer napisał/a | nika, bardziej agresywnie bo Cie wykonczą |
Nikt tutaj nie będzie nikogo wykańczał, dopóki nie dam znaku klaksonem
Rodion - 29 Marca 2006, 01:58
No to na razie.
NURS - 29 Marca 2006, 02:52
Dobrej nocy wszystkim, do dzisiaj.
Hauer - 29 Marca 2006, 07:19
Dzien dobry Mokry i pochmurny jak na razie...
Rafał - 29 Marca 2006, 08:34
Pochmurny, pochmurny jak cholera. Stałem dzisiaj chwilkę na moście nad potokiem i przyglądałem się szarym wodom mknącym ku brudnemu niebu. Jestem chyba jakimć meteopatą, bo wczoraj przy słoneczku energia mnie rozwalała, a dziś to nawet pisać się nie chce. Dajcie szybciej tę wiosnę.
Dzińdoberek! (to tak trochę na przekór - na wzór samospełniających się przepowniedni) No to jeszcze raz - (hm... trochę pomogło).
|
|
|