To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Leczą - ufff...

hrabek - 25 Października 2007, 08:51

NURS napisał/a
A prenumerate miałeś? :twisted:

Wrzesniowa tak. Pazdziernikowej jeszcze nie. W normie, czy mam sie zaczac martwic? Bo jeszcze nie zajrzalem do watku z nowym numerem, czy ktos juz ma z prenumeraty.

mawete - 25 Października 2007, 12:52

A ja sie pożegnam na jakiś miesiąc stwierdziłem, że muszę odpocząć od forum. Totalny out - nawet nie zaglądam. Bawcie się dobrze.
gorat - 25 Października 2007, 17:37

A potem znowu będą marudzenia, że źle działa :|

Miłego odwyku ;)

dzejes - 26 Października 2007, 17:09

No i przyszła kryska na Dzejeska ;)
Za dużo spraw na głowie, za dużo rzeczy do zrobienia. Bycie kapitalistyczną pijawką żerującą na samej sobie to nie w kij dmuchał.
No i muszę uporządkować kilka rzeczy w życiu - i to całkiem dosłownie! W mieszkaniu mam tak brudno i lepiąco, że niedługo pies zacznie biegać po ścianach jak gekon, a Szerpowie budują już drugą bazę na górze niewypranych/niewyprasowanych ubrań.
Trzymajcie się misiowie puszyści. (a tak w ogóle to bardzo poważna piosenka! serio serio).

Pewnie będę lurkować czasem, a i priva odbiorę.

Na koniec piosenka słodkiej kobiety w wykonaniu starego narkomana i pijaka.
Enjoy!

PS> Blleee, tak się słodko zrobiło, że mam nadzieję, że choć jedna osoba się cieszy, że sobie idę :mrgreen:

agnieszka_ask - 26 Października 2007, 18:38

Od jutra będę miała znikomy dostęp do internetu, co skutkować będzie znacznym zmniejszeniem ilości produkowanego przeze mnie spamu :D
możecie już bez obawy usunąć wątki "skojarzenia... i ten nade mną..." z listy tematów ignorowanych :mrgreen:
trzymajcie się cieplutko i spamujcie zdrowo, żebym miała o czym czytać dorwawszy się do komputera. :lol:

Tomcich - 26 Października 2007, 20:10

Cytat
JUŻ TYLU CHŁOPCÓW ODCHODZIŁO Z NASZEGO PUEBLA
I WSZYSCY PRZYSIĘGALI SWYM DZIEWCZYNOM,
ŻE WKRÓTCE JE DO SIEBIE ZABIORĄ -
ŻADEN NIE PRZYSŁAŁ LISTU.
PEWNIE I W TYM MIEŚCIE ŻYCIE
JEST ŁATWIEJSZE,NIŻ U NAS.

:wink:

Mam nadzieję, że Wy nie zapomnicie przysłać od czasu do czasu jakiegoś postu.

agnieszka_ask - 26 Października 2007, 20:14

no taka gaduła jak ja?? wołami by mnie trzeba było odciągać ;)
Lynx - 9 Stycznia 2008, 10:43

W kwestii leczenia tak na poważnie. Zaczytana na innym forum, a to związane z inną bajką, dowiedziałam się, że częstą przyczyną groźnych chorób jest robaczyca. Pasożyty żerujące w naszym organizmie. Trudno akceptowalne ale prawdziwe. Warto o tym dowiedzieć się więcej, szczególnie gdy mamy zwierzaka w domu (jakiegokolwiek) a nasze dziecko łapie częste infekcje albo i alergie. To może być droga do wyleczenia. I tyle chciałam powiedzieć.
hrabek - 9 Stycznia 2008, 10:49

Tyle, ze ten watek chyba do innych celow sluzy :mrgreen:
Agata - 9 Stycznia 2008, 10:56

hrabek, nie bądź taki zasadniczy :-) Bo Cię robaki zjedzą :P
hrabek - 9 Stycznia 2008, 10:57

Ja zasadniczy? Bron Boze, ale ubawilem sie setnie :twisted:

Co do robakow, to patrzac na Twoj awik mam podejrzenie graniczace z pewnoscia, ze ciebie peirwsza by zjadly :)

Agata - 9 Stycznia 2008, 11:07

A niech żrą. Jak patrzę na swój tryb życia, mam podejrzenie graniczące z pewnością, że się potrują :lol:
Anonymous - 13 Lutego 2008, 02:50

Nie wiem o co chodzi. Czytam,ale nie pomaga.
chyba trochę muszę odpocząć od konwentów. Za dużo ostatnio powiedziałem i napisałem na forum. Zacząłem przygodę z NF, ale dopiero na forum sffh znalazłem kolegów i koleżanki. z pozdrowieniami dla wszystkich i dla Lokje.Odezwę się jak sffh zacznie mnie nachodzić regularnie, i jak zaczną się normalne opowiadania nowego klubu tfurcuf.
Na razie nie ma na to szans. Nie, nie jestem wrednym recenzentem. Pozdrawiam, przysżłych twórców z klubu tfurcuf też. Edit 2: Kocham Was ludzie. ale za bardzo mnie ranicie. Bywam niesympatyczny, ale bez przesady. Po prostu mam swoje zdanie i już. To nie jest to samo forum na które się zapisałem dwa lata temu. Teraz za dużo tu spamerstwa, za mało konkretnych tematów. Do zobaczenia ludzie.Elam,Ciebie też troszkę lubię.Beznadziejnie nudny Krisu.
P.S. Postaram się Dunadana zachęcić do wizyty.

dalambert - 13 Lutego 2008, 08:13

Cześć Wszystkim, o rany co to sie za wieczór pożegnań porobił, nie przesadzajcie i wracajcie, a przynajmniej obserwujcie i gadajcie hej
Martva - 13 Lutego 2008, 10:17

O rany.
Do zobaczenia, krisu. Wróć jak będziesz gotowy.

Fidel-F2 - 13 Lutego 2008, 10:24

krisu, a co u Dunadana, masz kontakt? niech się odezwie, jednego normalnego więcej na forum bedzie
krisu, ja mam wszystkie SF na obczyźnie, rodzina mi przysyła, właśnie 10 min temu zastukał listonosz z 27nr, jesli otworzymy w miarę regularne połaczenie to możesz korzystać z moich zasobów
i wyluzuj z tym ranieniem, jak mówi Martva, nie bądź mientki nińdzia, twardym trza być, jak Roman Bratny i dystans mieć
Forum jest inne, to naturalny proces, stała grupa bywalców zna sie jak łyse konie więc i relacje i dyskusje zmieniają ton bo taka jest kolej rzeczy
każdy czasem spamuje, a nawet takiej banshee w końcu się znudzi
no i jak sie zapatrujesz na piwo w kompanii z agnieszką_ask?

Kruk Siwy - 13 Lutego 2008, 10:26

Zróbcie to! Ajerland Con! I dużo fotek przecudnej facjaty krisu, hihihi.

Ups... znowu go zraniłem...

Adashi - 13 Lutego 2008, 10:47

krisu, mimo wszystko, 3maj się i sorry...

Fidel-F2 napisał/a
Forum jest inne, to naturalny proces, stała grupa bywalców zna sie jak łyse konie więc i relacje i dyskusje zmieniają ton bo taka jest kolej rzeczy

Z trudem przyznaję, ale Fidel ma rację ;)

Fidel-F2 - 13 Lutego 2008, 10:50

Adashi, czytaj uwaznie moje posty to częściej będziesz miał takie spostrzeżenia.
Adashi - 13 Lutego 2008, 10:52

Mówisz, że znowu Cię polubię? ;P: Niewykluczone :wink:
banshee - 13 Lutego 2008, 10:52

Fidel-F2 napisał/a
każdy czasem spamuje, a nawet takiej banshee w końcu się znudzi

ta, mój spam przy Twoim spamie to pikuś

Fidel-F2 - 13 Lutego 2008, 10:58

banshee, chyba nie posługujemy sie tym samym pojęciem
agnieszka_ask - 13 Lutego 2008, 11:06

ale wracając do piwa, to... krisu, zostaw jakieś namiary na siebie, damy znać jak się w końcu zaczniemy zgadywać ;)

odpocznij troszkę, odetchnij i wracaj :)

Tomcich - 13 Lutego 2008, 18:26

krisu no to bywaj i wracaj.
Hubert - 14 Lutego 2008, 20:43

krisu, wracaj szybko. Zamierzałem się z Tobą trochę o Kresa pokłócić (pijąc do wypowiedzi na pierwszych stronach tematu o rzeczonym autorze) ;)
Wymyśl jakiś pretekst przez ten czas :)

Agi - 20 Lutego 2008, 12:42

No to znikam, jak okoliczności pozwolą odezwę się w sobotę z Krakowa.
Bawcie się grzecznie, coby NURS nie musiał grzmieć niczym Zeus :mrgreen:

Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 12:43

Wróć do nas!
I
Baw się dobrze!

hrabek - 28 Lutego 2008, 10:18

Wymeldowuje sie. Bede pewnie od czasu do czasu zagladal, moze nawet cos napisze, ale sporadycznie. Wyleczylem sie.
Adashi - 28 Lutego 2008, 10:24

3maj się, mistrzu :)
mawete - 28 Lutego 2008, 10:29

hrabek: 3m się

Partner forum