To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Melodie przestrzeni [muzyka] - Pot, krew i łzy, czyli Koncerty!

ketyow - 18 Stycznia 2011, 07:49

Znośne?! :shock: Właściwie to dzięki, bo uświadomiłaś mi, że z Hamburga do Wacken wcale nie ma tak hop siup... 18 Euro za 75 km! MA-SA-KRA!

To tyle co za samolot z Gdańska do Hamburga...

To ja czyham na stopa.

joe_cool - 18 Stycznia 2011, 21:26

Hm, no dobra, dla mnie znośne. W czasach studenckich pewnie też bym stwierdziła, że masakra ;)
hrabek - 18 Stycznia 2011, 22:25

Gdyby kogoś bardziej od metalowych brzmień interesował Coldplay na Openerze, to ja już mam bilety.
Ozzborn - 18 Stycznia 2011, 22:39

Coldplay - probably the most boring band in the word.

Chyba sobie taką koszulkę zrobię ;P:

rybieudka - 19 Stycznia 2011, 00:11

Co do judasów to nei ma niestety szans: dzień wcześniej grają bodaj w Szwecji, a dzień później bodaj w Finlandii. A, ze na całej trasie mają kilkudniowe przerwy to raczej na wypad do Polski bym nie liczył. Tym bardziej tez nie liczyłbym na to, ze zgodziliby sie zagrać jako support Ironów w trakcie swojego (ponoć) pożegnalnego touru
Adanedhel - 19 Stycznia 2011, 09:23

Ozzborn napisał/a
Coldplay - probably the most boring band in the word.

No to masz dużego minusa.
rybieudka napisał/a
Co do judasów to nei ma niestety szans (...)

Skoro ściągają Mastodona mogliby do pary jeszcze Baroness ściągnąć. Też cudeńko.

rybieudka - 19 Stycznia 2011, 09:57

Adanedhel napisał/a
Skoro ściągają Mastodona mogliby do pary jeszcze Baroness ściągnąć.

100% zgoda. Do tej pory nie mogę odżałować, że na 1 ed Asymmetry Fest akurat na ich koncercie być nie mogłem. W sumie to taki fajny kontrast by był - klasyka metalu w połączeniu z tym co nowe i świeże w tej muzyce

Ozzborn - 19 Stycznia 2011, 20:29

Adanedhel napisał/a
Skoro ściągają Mastodona mogliby do pary jeszcze Baroness ściągnąć. Też cudeńko.

+1!
Adanedhel napisał/a
No to masz dużego minusa.

trudno, przynajmniej mniej ziewam :wink:

Adanedhel - 19 Stycznia 2011, 20:45

Coldplay może nie przez cały czas, ale potrafią być przyjemnym odpoczynkiem od zwyczajowego łomotania.
Ozzborn - 19 Stycznia 2011, 20:55

Może i tak... ja wtedy wybieram Fine Frenzy - drugi album jest rewelacyjny.

edit: pierwszy też, ale znacznie smutniejszy i zeschłuchany na maksa.

Adanedhel - 19 Stycznia 2011, 20:58

Lubię, ale na dłuższą metę ruda jest dla mnie za spokojna.
Anonymous - 25 Stycznia 2011, 11:16

JUDAS PRIEST W POLSCE! FUCK YEAH!
baranek - 25 Stycznia 2011, 11:24

Rod Stewart w Toruniu.... shhhhhh.... hhhhh..... czy co tam jeszcze.
http://rodstewart.com.pl/

Ozzborn - 25 Stycznia 2011, 12:10

Żerań napisał/a
JUDAS PRIEST W POLSCE! FUCK YEAH!

yes yes yes!

Tylko będzie zabawa, bo 9 Ozzy w Sopocie ;P:

ketyow - 25 Stycznia 2011, 12:18

W mordę! 8-go sierpnia przy dobrym wietrze wrócę z Niemiec z Wacken, ale to będzie jazda! Skąd pieniądze? Liczyć, że na Ozzy'ego nie będę się wybierał drugi raz to i tak ponad 1500 zł na trzy koncerty pójdzie... Chyba kredyt wezmę :D
ketyow - 27 Stycznia 2011, 15:27

http://plock.gazeta.pl/pl...likwidacji.html
Kai - 30 Stycznia 2011, 00:59

No to sobie poszalałam na koncercie Australian Pink Floyd. Wspaniały show, świetna muza i głosy. Owacje na stojąco i w sumie wszystkie bisy na stojąco.
gauss - 21 Lutego 2011, 12:29

Czekam na zbliżający się wielkimi krokami koncert Motorhead... To będzie dopiero przezycie :D
Anonymous - 21 Lutego 2011, 13:41

A tymczasem do Sonisphere dołączają zespoły Killing Joke i Huntera sobie odpuszczę, i najwyżej na piwo pójdę, ale reszta zapowiada się naprawdę ok.
gauss - 21 Lutego 2011, 14:42

Korzystając z możliwości i ukrywając się przed adminami (hehe :) ) Bedę delikatnie orientować się, czy ktoś nie wybiera się na Masters of Rock w to lato. Tak czy owak sprobuje tez załozyc nowy temat wkrotce ;)
Fidel-F2 - 21 Lutego 2011, 14:49

gauss napisał/a
Tak czy owak sprobuje tez załozyc nowy temat wkrotce
trzymamy kciuki
rysiull - 25 Lutego 2011, 13:03

ja mam w planach Ironów na Bemowie a w dodatku w sierpniu wracając z nad morza z koncertu Ozziego zajadę po drodze do stolicy, na Judas Priest w Katowickim Spodku :D
Ozzborn - 25 Lutego 2011, 15:46

rysiull, ja też mam w planach taki powrót z Ozzy'ego :P
rybieudka - 25 Lutego 2011, 18:11

z okazji wczorajszych imienin ostałem od żony bilet na IRONÓW i MOTÓRHEAD na Bemowie :twisted:
rysiull - 26 Lutego 2011, 09:42

och żeby mi ktoś taki prezent dał, kupiłam sobie sama EE pod scenę - Ironów oczywiście, i próbowałam ogarnąć podróż samolotem z Wawy do Grańska z Gdańska do Katowic i z Katowic do Wawy, plan wykonany w 75% czyli lecę do Gdańska i wracam Lotem z Katowic do Wawy hmmm, reszta to niestety pociąg
Ozzborn - 26 Lutego 2011, 10:55

a to kicha, bo to akurat kluczowy odcinek trasy...
Hubert - 26 Lutego 2011, 11:25

Zastanawiam się, czy nie pojechać na Megadeth i Slayera do Łodzi.
Anonymous - 26 Lutego 2011, 11:56

rysiull napisał/a
och żeby mi ktoś taki prezent dał, kupiłam sobie sama EE pod scenę - Ironów oczywiście, i próbowałam ogarnąć podróż samolotem z Wawy do Grańska z Gdańska do Katowic i z Katowic do Wawy, plan wykonany w 75% czyli lecę do Gdańska i wracam Lotem z Katowic do Wawy hmmm, reszta to niestety pociąg

A ile kosztuje bilet Lotu z Katowic do Wawy i odwrotnie? :D Bo może to faktycznie rozsądniejsze wyjście niż 10 godzin pociągiem:D

rybieudka - 26 Lutego 2011, 13:55

Ja musze przyznać, że dobrym rozwiązaniem, z którego skorzystałem przy okazji wyjazdu z Wrocka na poprzednie Sonisphere, a mianowicie skorzystanie z autobusowego wyjadu zorganizowanego. Wygodnie, w miłeym towrzystwie, pod same bemowo i duuużo taniej niż pociągiem
baranek - 1 Marca 2011, 16:33

Ktoś z Torunia się wybiera na Juniora Stressa?

Partner forum