To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Pako - 13 Grudnia 2005, 16:35

:wow: co wy w domu robicie? Zero BHP... a "BHP twórcą dobrej pracy". Eh.. ludzie ludzie.. podpalicie się za chwilę wszyscy i kto będzie spamował na forum :> ?
Anonymous - 13 Grudnia 2005, 20:36

Pako napisał/a
i kto będzie spamował na forum :> ?

Zawsze do usług :bravo :mrgreen: :bravo :mrgreen: Możecie na mnie polegać.

elam - 13 Grudnia 2005, 21:01

oj, Gorat; mi daaaleko do mistrzow, zaledwie jakies 50 plytek z mp3 wypalilam, znam takich, co maja ponad 100..
gorat - 13 Grudnia 2005, 21:13

Te płytki to CD czy DVD oraz ile jest utwórów przeciętnie na każdej?
:wink:

elam - 13 Grudnia 2005, 21:49

to cd, tak srednio 10 plyt skopiowanych wchodzi na cd..
Pako - 13 Grudnia 2005, 21:52

Elam - i tak da się Ciebie namierzyć. Wietnamczyk ma pewnie stałe IP - już mają kafejkę, z której piszesz. A potem to tylko poczekać, sama przyjdziesz :)
Teraz pozostaje Ci ciągle zmieniać kafejki, nie wracać dwa razy do tej samej i ogólnie takie tam ;)

elam - 13 Grudnia 2005, 21:55

hi hi
pewnie tak, ale myslisz, ze ktos z polski bedzie mnie w paryzu namierzal?
a potem do polski wroce i juz nie bede sie glosno chwalic :)

Romek P. - 13 Grudnia 2005, 21:59

elam napisał/a
hi hi
pewnie tak, ale myslisz, ze ktos z polski bedzie mnie w paryzu namierzal?
a potem do polski wroce i juz nie bede sie glosno chwalic :)

Piękny piracki offtop nam się zrobił :) to ja dodam, że właśnie dla relaksu pogrywam w topienie statków, a jakże!, pirackich :P

elam - 13 Grudnia 2005, 22:04

a ja ide troche diablo pozabijac, bo mi kafejke zamykaja. dobranoc
Pako - 13 Grudnia 2005, 22:11

Dobranoc.
A ja nie pogrywam, za to pogrywa mi Rammstein :)
A ty Romek, za pisanie się weź, a nei piratów biednych meczysz ;)

Romek P. - 13 Grudnia 2005, 22:52

Pako napisał/a
Dobranoc.
A ja nie pogrywam, za to pogrywa mi Rammstein :)
A ty Romek, za pisanie się weź, a nei piratów biednych meczysz ;)

Ano piszę. Się dzieją brzydkie rzeczy z pewną relikwiją... w Anegdotach historycznych cytowalem tę historię, teraz piszę nowelkę :P totalna zmiana klimatu na historyczny :)

Rodion - 13 Grudnia 2005, 23:15

Romek P. napisał/a
Się dzieją brzydkie rzeczy z pewną relikwiją

A do tej pory to sielanka była?! :lol:
Romek P. napisał/a
totalna zmiana klimatu na historyczny

Ciekawym wielce!

Romek P. - 13 Grudnia 2005, 23:32

Rodion napisał/a
Romek P. napisał/a
Się dzieją brzydkie rzeczy z pewną relikwiją

A do tej pory to sielanka była?! :lol:
Romek P. napisał/a
totalna zmiana klimatu na historyczny

Ciekawym wielce!

To do pana Szefa stukać proszę :) ja w zasadzie podążam niby ten elektron - dwiema drogami: pisując komedyje podłe i historyje ponure :) teraz przez chwilę będzie ponuro, mrocznie, groźnie...

Pewno gdzieś w sierpniu-wrześniu będzie z tych opowiadań zbiór na półkach :)

Rodion - 13 Grudnia 2005, 23:44

Romek P. napisał/a
Pewno gdzieś w sierpniu-wrześniu będzie z tych opowiadań zbiór na półkach

To może parę dukatów, na cel ten zbożny uszparować zdołam! :lol:

Dunadan - 14 Grudnia 2005, 10:54

elam napisał/a
oj, Gorat; mi daaaleko do mistrzow, zaledwie jakies 50 plytek z mp3 wypalilam, znam takich, co maja ponad 100..

Łitam mp3 - nie ma to jak płytka wtłoczona w tłoczni(?) z (jkotaką ) książeczką i nadrukie ( również jakotakim ) na plytce. Niby mp3 jest bezstratne ale... i tak jakaś tam róznica jest...

Margot - 14 Grudnia 2005, 11:01

I, tam, jaka różnica? W opakowaniu? :shock:
Ale sama nie mam prawie nic - ot, kilka płytek z mp3, nawet nie 10.
Nie jestem słuchaczem :x

Argael - 14 Grudnia 2005, 13:50

Kupowanie płyt CD powoli przestaje mieć sens. I tak zaraz się je przerabia na mp3, a ładne pudełko z książeczką i zadrukowanym CD kładzie na półce, żeby się kurzyło. Co nie zmienia faktu, że właśnie dla tego pudełka kupuję płyty ulubionych wykonawców :) No dobra, nie tylko dla pudełka. Chcę też w jakiś sposób docenić pracę tych muzyków.
Margot - 14 Grudnia 2005, 13:57

Nie doceniam muzyki, w ogóle. Pewnie dlatego nawet tych nagranych mp3 używam tak sporadycznie, że właściwie gdyby mi ktoś zabrał, to pewnie nie zauważyłabym...

Ale znajomy ma kolekcję muzyki klasycznej - wszystko w skóropodobnych kastetkach (chyba sobie zamówił, bo z wytłoczonymi nazwiskami kompozytorów), więc rozumiem. Ale on meloman-pasjonat-fanatyk jest... :mrgreen:

McJohn - 14 Grudnia 2005, 16:17

Ja bardzo lubię mieć oryginalne płyty. Nie jestem synem Kulczyka, ale od czasu do czasu można się wykosztować na oryginał. Zwłaszcza, jeśli to jest cedek ukochanego Dead Can Dance. :)

btw - dzisiaj mam 18tkę. Hurra! Wreszcie legalne kupowanie piwa! :mrgreen: :wink:

Pako - 14 Grudnia 2005, 16:32

Tedy Sto lat, John! Sto lat i sto piw!
Panowie i wy tam.. tego... panie!
trzy cztery!
Sto lat.. sto lat... niech żyje żyje nam!

Rodion - 14 Grudnia 2005, 17:03

McJohn napisał/a
Hurra! Wreszcie legalne kupowanie piwa!

Sam się przyznaleś! :twisted: :twisted:
Degradacja na 14-latka! :twisted: :twisted:
Mimo to> NAJLEPSZEGO !!!
Tylko nie pi za wiele bo potem "biały tygrys" nie da ci spać! :mrgreen:

Anonymous - 14 Grudnia 2005, 18:01

Cytat
dzisiaj mam 18tkę

No to sto lat.Co tam piwo. Mam dla ciebie smutną wiadomość. Możesz się już żenić. A co? Masz mieć lepiej od innych? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Margot - 14 Grudnia 2005, 18:01

McJohn napisał/a
dzisiaj mam 18tkę. Hurra! Wreszcie legalne kupowanie piwa! :mrgreen: :wink:

No, to do dna! I sto lat oraz sto gatunków piwa!

Rodionie, no, coś Ty?! Niech się napije przyzwoicie i legalnie, biały tygrys też będzie legalny... Najlepiej się uczyć z własnego doświadczenia, co z tygrysem białym i jego rykiem zrobić :mrgreen:

McJohn - 14 Grudnia 2005, 18:23

krisu napisał/a
No to sto lat.Co tam piwo. Mam dla ciebie smutną wiadomość. Możesz się już żenić. A co? Masz mieć lepiej od innych? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

A czemu zaraz smutna wiadomość? Ja na razie jestem sam jak palec, więc ślub mi nie grozi. A jak kiedyś znajdę piękną białogłową, to co? Najwyżej forum zaludni się małymi McJohnami. :mrgreen: :wink:

gorat - 14 Grudnia 2005, 18:48

100 lat i 100%-owego piwa! :)
Rodion - 14 Grudnia 2005, 18:50

Margot napisał/a
Rodionie, no, coś Ty?! Niech się napije przyzwoicie i legalnie,

Smrodek dydaktyczny miał być! I dzię ki nemu nikt nie powie że forum mlodzież deprawuje!
A do McJohna: Chlejta, pijta, a po sołach nie rzygajta! :twisted:
McJohn napisał/a
Najwyżej forum zaludni się małymi McJohnami.

Najpierw musisz nauczyć się jak zrobić coś co ma rączki i nóżki! :mrgreen:

Pako - 14 Grudnia 2005, 19:17

Phi... to to już dzieci w podstawówce wiedzą - wychowanie seksualne rox :?
Pij, McJohn - własne doświadczenia najlepsze, a jak się potem ejszcze z kolegami poruwnuje... kto dłużej wytrzymał ;)
Małych McJohnów się nie obawiaj - ja tam na własny ślub czekam z neicierpliwością :mrgreen: tyklo żadna kobieta nie chce ;)

Margot - 14 Grudnia 2005, 20:18

Pako napisał/a
Phi... to to już dzieci w podstawówce wiedzą - wychowanie seksualne rox :?
Pij, McJohn - własne doświadczenia najlepsze, a jak się potem ejszcze z kolegami poruwnuje... kto dłużej wytrzymał ;)

Tego, co wytrzymał najdłużej, dręczył tygrys w kolorze blue :mrgreen:
A porównania najlepsze, gdy się jest ostatnim na polu bitwy.
Pako napisał/a
Małych McJohnów się nie obawiaj - ja tam na własny ślub czekam z neicierpliwością :mrgreen: tyklo żadna kobieta nie chce ;)

Boh moj! :shock:
Pako, a może Ty właśnie teraz już nie tylko piwo, skoro takie rzeczy opowiadasz? A może to tylko młodość... :x

(poprawiłam cytowanie, bo mi poprzednio nie wyszło)

McJohn - 14 Grudnia 2005, 21:49

Rodion napisał/a
Najpierw musisz nauczyć się jak zrobić coś co ma rączki i nóżki! Mr. Green

Hmm, podręcznik robienia dzieci:

1. Wyjść z domu.
2. Udać się na pole kapusty.
3. Znaleźć właściwą...

Pako napisał/a
Pij, McJohn - własne doświadczenia najlepsze, a jak się potem ejszcze z kolegami poruwnuje... kto dłużej wytrzymał Wink

Wiesz, pić się piło wcześniej, ale teraz to legalnie...:wink: No i wreszcie wybory. Boże, jak ja się wściekałem, że wybory były przed moimi urodzinami. Nie mogłem oddać swojego głosu na Transformersów...znaczy platformersów. :mrgreen:

Dunadan - 14 Grudnia 2005, 21:54

Margot - tu nie chodzi o samo pudełko... trochę cieżko mi to opisać ale wiesz, nawet jak sie patrzy na wytłoczoną płytę to to "sreberko" jest nawet inne niż przy wypalonej płycie... Poza tym trwałość jednej a drugiej płyty jest znacznie inna, choćby dlatego ze o wytłoczoną płytę dbasz bardziej :)
IMHO korzystanie z płyt CD z muzyką zapisaną w normalnym formacie nie odejdzie do lamusa jeszcze długo. Ew. zmieni się format. W innym wypadku nie tworzono by ciągle nowych formatów płyt audio ( SACD, DVD Audio itp. ) które co prawda są rzadkością ( podonie jak odtwarzacze do tych formatów ) to jednak mają jakieś tam grono użytkowników...

Partner forum