Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
Adashi - 8 Stycznia 2007, 17:17
No to zdrowie! gorim1, widzisz ten wulkan?
Nie widzisz, to się nie martw, ja też nie wiem o co chodzi.
Pako - 8 Stycznia 2007, 17:18
No to jeszcze jednego lecha... i znowu do pracy, do nauki, w końću może się na coś to przyda
gorim1 - 8 Stycznia 2007, 17:19
cholibka rozumiem białe myszki różowe żyrafy ale wulkan kurde różne rzeczy się po pijanemu widzało
wulkan no będzie pierwszy raz
no to jeszcze jeden
Adashi - 8 Stycznia 2007, 17:20
no to siup w ten głupi dziób
w tle Rivers of Babylon i kołyszemy się wszyscy pięknie
gorim1 - 8 Stycznia 2007, 17:22
Adashi, pić pijemy ale idę zakąsić jak wrócę niech zimna szklaneczka oczekuje
Adashi - 8 Stycznia 2007, 17:25
Nie ma sprawy, już zakopuję na plaży całą butelczynę z rumem dla Ciebie, o widzisz jak fale leniwie ją obmywają i chłodzą, piękna sprawa. Że co? Że w środku jest jakiś zwój papieru, nic nie widziałem, nie pij tyle, odsapnij troszkę
dzejes - 8 Stycznia 2007, 17:31
To ja poproszę kawę zbożową, wstrząśniętą, nie mieszaną!
Adashi - 8 Stycznia 2007, 17:33
dzejes, mamy tylko Inkę, od Mela Gibsona w paczce dostaliśmy, może być?
dzejes - 8 Stycznia 2007, 17:38
Jasne, może być
Adashi - 8 Stycznia 2007, 17:40
No to zdrowie Twoje dzejes i Twojej rodzicielki i na pohybel koksom z tej beemki
gorim1 - 8 Stycznia 2007, 17:59
Adashi, ooo widzę że butelczyna czeka hmmm tylko czemu zapętliłeś tę muzykę no nic łyknijmy
Agi - 8 Stycznia 2007, 18:30
Też chętnie wypiję. Za przetrwawnie pierwszego dnia w pracy p dłuuuuuuuugiej przerwie. Adashi, zostało jeszcze tego rumu? Wymyśl dobrego drina i zdrówko
hijo - 8 Stycznia 2007, 19:33
RUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko bez dodatków, ale żeby przed %vol. była jakaś wysoka liczba. Muszę zapić po kontrolowanej kłótni z ojcem na temat pewnej uroczystości rodzinnej i przeklętych tradycji. Z wami zawsze weselej, mogę nawet wdziać spódniczkę trawiastą, byleby śmiesznie było
Tomcich - 8 Stycznia 2007, 19:35
hijo i KOKOSY. Koniecznie.
hijo - 8 Stycznia 2007, 19:47
to albo kokos albo spódniczka
Tomcich - 8 Stycznia 2007, 19:49
No to Kokos, ale że pojawiają się tutaj nieletni zainstalować byś go musiał w odpowiednim miejscu.
hijo - 8 Stycznia 2007, 19:52
no wiem, choć tył będzie odsłonięty
Nexus - 8 Stycznia 2007, 22:04
Normalnie łeb mnie boli jak patrzę na avika Adashiego. Macie jakieś lekarstwo?
hijo - 8 Stycznia 2007, 22:12
ponoć apap z coca colą fajnie działa, choć nigdy tego nie przetestowałem
Tomcich - 8 Stycznia 2007, 22:13
Nexus prosisz-masz.
Dodatkowa zaleta to taka, że jest to lek jednorazowy, z gwarancją wieczności.
hijo - 8 Stycznia 2007, 22:27
usuwa ból i głowę na zawsze
Adashi - 8 Stycznia 2007, 23:00
Troszkę mnie nie było, tzn. zdrzemnąłem się pod palmą a tu impra na maxa się rozkręciła, więc
gorim1, muza - aktualnie leci Acapulco i pij na zdrowie, rum czeka w grajdole na plaży, o tam, obok tego pelikana.
Agi55, rumu mamy pod dostatkiem, drin na życzenie zapodaje... "Cuba Libre", rum jest, cola też, jeszcze kosteczki lodu i palemka, proszę Ciebie bardzo!
hijo, czysty rum, albo lepiej nie chłopie, w celu utopienia smutków i niesnasek rodzinnych zalecamy grog w dużej ilości. Cała beczułka proszę bardzo. No i te przebieranki może też poprawią Ci humor.
Tomcich, dla Ciebie specjalnie "Kokosowe Szaleństwo"
a dla Nexusa, zamiast apapu z colą proponujemy 0,5 browara, w to zatopiona lorneta czystej, a całość okraszona odrobiną THC
Na zdrowie! I bawimy się, właśnie rozpoczyna się Rivers of Babylon Wszyscy kołyszemy się ładnie, pięknoza!
Tomcich - 8 Stycznia 2007, 23:03
Adashi
| Cytat | | Tomcich, dla Ciebie specjalnie Kokosowe Szaleństwo |
Byleby to nie były kokosy zdjęte z hijo
Agi - 8 Stycznia 2007, 23:05
Dzięki Adashi, na zdrowie. Toast przed chwilą słyszałam:
Za obie półkule wszystkich pań i za wszystkie panie na obu półkulach
Może być?
Adashi - 8 Stycznia 2007, 23:06
Ups! Wydało się hijo, zdecydowanie za dużo grogu
Dobre Agi55, bardzo dobre, pijmy!
Nexus - 8 Stycznia 2007, 23:08
hijo, sprecyzuj "fajnie"
Tomcich, spróbuję, ale najpierw pokaż jak się tego używa
Adashi, chcesz zastosować starą metodę? Tylko jedno źródło bólu, co?
Tomcich - 8 Stycznia 2007, 23:12
Nexus
| Cytat | Tomcich, spróbuję, ale najpierw pokaż jak się tego używa |
To się dobrze składa, bo to jest lekarstwo do którego obsługi potrzeba dwóch osób. Choć z drugiej strony tu bardziej przydałby się mawete , on ma wprawę w CIACH.
hijo - 8 Stycznia 2007, 23:18
Nexus, ja ponoć śpię, ale dla ciebie obudzę sięna chwilę, ludzie utrzymują, że mieszanka apapu z cocacolą powoduje znaczne pobudzenie i dziwne zachowania u ludzi. (paracetamolu nie wolno mieszać z kofeiną)
Adashi ja nie chcę topić smutków, tylko się trochę rozgrzać i oderwać od podłoża
<głuche dup> oderwałem się od podłoża i uśmiechnięty zaległem pod stołem chrrrrrrrrrrr
dzejes - 8 Stycznia 2007, 23:27
| Cytat | hijo:
ludzie utrzymują, że mieszanka apapu z cocacolą powoduje znaczne pobudzenie i dziwne zachowania u ludzi. (paracetamolu nie wolno mieszać z kofeiną)
|
Urban legend. Masa środków zawiera obie te substancje.
Choćby Coldrex Max (skład):
paracetamol 500mg;
kofeina 25 mg;
chlorowodorek fenylefryny 5 mg;
wodzian terpinu 20 mg
kwas askorbinowy (Wit. C) 30 mg
Adashi - 8 Stycznia 2007, 23:31
Sun of Jamaica już płynie z głośnika, rum się leje strumieniami, fale przyjemnie szumią zwilżając piach a my sobie siedzimy w Plażowej Tawernie Pod Gwiazdami zwanej "Wesoły Roger" i jest pięknie!
<a w realu tankujemy z Mientoto Carlsberga i zajadamy się prażynkami>
|
|
|