Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Agi - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:18
No to już. 1:1
ivaine - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:18
Już nie, remis.
ED. Ciekawe, jak długo będzie tylko 1:1 .
aniol - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:40
2:1!!!!
aniol - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:44
szlag!
Ziemniak - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:44
I jak tu nie kl±ć
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:46
O kuuuuurwaaaa....
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:47
Gdy było 2:1 i Szpakowski zacz±ł po swojemu nawijać o "historycznym wydarzeniu", to obstawiałem 2:3 dla Niemców. Więc nie wyszło tak Ľle w sumie
jewgienij - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:48
Szacunek dla naszych chłopaków. Przypominaj± się słowa Linekera
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:49
Ale przez chwilę każdy Polak cieszył się historyczn± chwil±, omal nie płakałem ze szczę¶cia przez moment. Tak czy siak, piwo wypić za ten mecz się należy.
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:52
W grupie na Euro skopiemy im te niemieckie tyłki
Nutzz - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:53
Matrim napisał/a | Gdy było 2:1 i Szpakowski zacz±ł po swojemu nawijać o historycznym wydarzeniu, to obstawiałem 2:3 dla Niemców. |
Cóż, ja byłem wtedy na etapie wielkiego facepalma. Wydarzenie historyczne? No błagam... Mecz o pietruszkę.
Wynik my¶lę że satysfakcjonuj±cy obie strony. Niemcy nic nie stracili, nam byłoby głupio przegrać, skoro było to 'wielkie otwarcie stadionu'.
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2011, 22:58
Nutzz napisał/a | Wydarzenie historyczne? No błagam... Mecz o pietruszkę. |
Otóż to Je¶li Szpakowski wpada w trans, to można być pewnym, że nasi przegraj±. To już nawet nie teoria - to tradycja
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:00
To i tak jest historyczny moment. Że zacytuję siebie
Cytat | Ostatni raz strzelili¶my Niemcom gola 31 lat temu, ostatni raz remisowali¶my 33 lata temu, a ostatni raz (i jedyny) strzelili¶my Niemcom dwa gole 67 lat temu. |
Taselchof - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:01
W 1410 to my byli¶my gór±
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:02
Taselchof, wła¶nie miałem napisać to
Cytat | Szaranowicz: Teraz mam pytanie do Steffena Moellera. Komu kibicujesz w dzisiejszym meczu? - reprezentacji Niemiec czy Polski?
Möller: To jest chyba oczywiste, że reprezentacji Niemiec. Niemcy maj± do wyrównania z Polakami rachunki, nigdy wam nie zapomnimy bitwy pod Grunwaldem. |
Nutzz - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:03
Ketyow, tylko co z tego? Gdyby Niemcy zagrali trzecim składem również okre¶lałby¶ to jako moment historyczny? Pokażmy na co nas stać na mistrzostwach. <sigh>
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:04
Nutzz napisał/a | Gdyby Niemcy zagrali trzecim składem |
Czepiasz się. Argentynę pokonali¶my, nie?
Nutzz - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:05
Portugalię też, nie?
Tylko co z tego.
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:10
Nutzz, nie przypominaj o tej Portugalii, wtedy koledze weszło na kupon 15 innych meczy i gdyby¶my przegrali wygrałby ponad 20000 zł, a my przez 2 tygodnie nie byliby¶my trzeĽwi. Tzn. i tak nie byli¶my, ale z przeciwnego powodu i niestety na swój koszt
jewgienij - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:21
Wiadomo, mecz towarzyski. Nie mam nic do Niemców, a je¶li mam nawet, nie chciałbym leczyć sportowo kompleksów, bo sport jest szlachetna rozgrywk±, gdzie szacunek dla przeciwnika jest warunkiem. Ale dzisiaj o tym nie pamiętam i jestem załamany I nienawidzę szkopów
Nath - 7 Wrześ¶nia 2011, 02:00
Chłopaki dali mi dzisiaj dużo emocji. Gdy było 2:1 dla nas, cieszyłem się jak dziecko, a moja narzeczona uznała, że j± przerażam
Ale trzeba przyznać, że 2:2 to raczej sprawiedliwy i dobry dla nas wynik. Cieszy to, że remis wywalczony poprzez fajn± grę i ambicję. Ostatnio polska piłka mnie zaskakuje... Najpierw Legia ograła Spartaka, teraz reprezentacja coraz ¶mielej sobie poczyna.
Zawsze byłem optymist± i... może wreszcie id± te lepsze dni?
Pozdrawiam
Nitj'sefni - 7 Wrześ¶nia 2011, 08:25
Jak można było stracić bramkę w ostatniej minucie? No nie wierzę...
Ale patrz±c na przebieg całego meczu na zwycięstwo nie zasłużyli¶my, chociaż nikt by w jego przypadku nie narzekał. Ważne, że co¶ się zaczyna dziać: mamy ¶wietnego bramkarza, Lewandowski, Kuba i Murawski też zagrali całkiem dobrze. W ogóle cała drużyna prezentowała się przyzwoicie i to na tle Niemców, którzy wcale nie zagrali rezerwami. Owszem, zabrakło kilku podstawowych graczy, ale było też paru z podstawowej jedenastki. Dla mnie to nie ma jednak takiego znaczenia, bo IMO to jest obecnie najlepsza drużyna na ¶wiecie i w każdym zestawieniu jest rywalem z najwyższej półki.
Jotha - 7 Wrześ¶nia 2011, 12:12
Do przodu grali¶my wyj±tkowo dobrze, ale obrona... jak zwykle. Głowacki bez sensu t± druga kartkę dostał.
Ale mecz był ekstra.
jewgienij, Kazio Deyna od blisko 50-ciu lat jest dla mnie Kaziem Deyn±, choć wódki z nim nie piłem. I nie widzę powodu, bym miał tak o nim nie pisać... a już żadnego, by¶ mnie pouczał.
Hubert - 7 Wrześ¶nia 2011, 12:39
Moim zdaniem nie było Ľle, nie licz±c tej ostatniej bramki. Kto wie, może jednak Smuda zd±ży zbudować porz±dn± kadrę...
jewgienij - 7 Wrześ¶nia 2011, 14:25
Jotha napisał/a | jewgienij, Kazio Deyna od blisko 50-ciu lat jest dla mnie Kaziem Deyn±, choć wódki z nim nie piłem. I nie widzę powodu, bym miał tak o nim nie pisać... a już żadnego, by¶ mnie pouczał. |
OK, sorry
Nitj'sefni - 15 Wrześ¶nia 2011, 20:53
Jak można było przegrać z tak słabo dysponowanym PSV...
Taselchof - 15 Wrześ¶nia 2011, 23:26
PSV grało Ľle ale Legiunia jeszcze gorzej jak tak dalej będzie ostanie miejsce w grupe mamy murowane Chłopaki chyba nie zwiedza odnowy biologicznej w Holandii.
Tymczasem Wisła była w stanie spokojnie powalczyć dwie sytuacje sam na sam z bramkarzem się pięknie zem¶ciły. Tym piłkarzom po prostu brak zacięcia na miare meczu Legii ze Spartakiem.
Nitj'sefni - 16 Wrześ¶nia 2011, 07:51
Obawiam się, że jeżeli Wisła nie była w stanie ograć u siebie Duńczyków, to już nie ma w tych rozgrywkach czego szukać.
Agi - 16 Wrześ¶nia 2011, 22:21
Kolejorz!
4:1 to jest zacny wynik
Nitj'sefni - 18 Wrześ¶nia 2011, 20:47
Ogl±dał kto¶ mecz Tottenhamu z Liverpoolem? Co się dzieje z Czerwonymi?
|
|
|