Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
ilcattivo13 - 2 Lutego 2013, 17:58
Ziuta - jesteś wielki
Ziuta - 2 Lutego 2013, 21:04
Ależ proszę bardzo Właśnie robię sobie seans pierwszego odcinka.
Magnis - 2 Lutego 2013, 22:41
Niedźwiedź na łowach :
Lynx - 2 Lutego 2013, 22:54
Ziuta, to jedynie slłuszna wersja Trzech Muszkieterów. Dzięki
Anonymous - 2 Lutego 2013, 23:17
Ziuta, wieki tego nie oglądałem. Chyba też zaraz przysiądę Lynx napisał/a | Ziuta, to jedynie slłuszna wersja Trzech Muszkieterów | Nie inaczej... Para, para paradoje....
Ziuta - 2 Lutego 2013, 23:36
Jak wejdziecie w profil, to znajdziecie jeszcze więcej nostalgicznych filmów ze Wschodu.
W ogóle na youtubie jest ich mnóstwo i w dodatku sporo jest legalnie. A zaczęło się od oficjalnego youtubowego kanału Mosfilmu.
Zgaga - 3 Lutego 2013, 12:55
O, nie znałam. Trzeba obczaić co i jak.
Magnis - 3 Lutego 2013, 14:03
Nie wiem czy było, ale wrzucam :
ilcattivo13 - 3 Lutego 2013, 16:17
nie było
Zgaga - 3 Lutego 2013, 16:26
Nieświeć, katalogujesz te obrazki?
baranek - 3 Lutego 2013, 16:28
'biały miś, biały miś, dla dziewczyny...'
ilcattivo13 - 3 Lutego 2013, 16:39
Zgaga - ehe. Zrobiłem sobie nakładkę w SQLite pod firefoxa i każdy wrzucony to obrazek ma swój numerek. Poza tym w bazie jest też IP wrzucającego, numery jego kart kredytowych z pinami i rozmiar buta
baranek - szkoda, że przy tym obrazku nie ma głosu - musiał byś wreszcie przyznać, że nieświecie nie chrapią
merula - 3 Lutego 2013, 17:29
mogłabym mieć takiego misia do przytulania.
ilcattivo13 - 3 Lutego 2013, 18:18
merula - żebyś mogła jego futrem zagłuszyć chrapanie?
Magnis - 3 Lutego 2013, 19:13
Taki Niedźwiedź nie chrapie bo się boi dziecka . Jak się obudzi dzieciak to będzie zły .
ilcattivo13 napisał/a | nie było |
No to następny obrazek do kolekcji doszedł . Ciekawe jakbyś go skomentował znaczy podpisał .
baranek - 3 Lutego 2013, 19:37
Hubert, może byś paru kumpli do Nidzicy przywiózł:
http://mydiplomchik.ru/pivo_belyy_medved
ilcattivo13 - 3 Lutego 2013, 20:32
Magnis - nie powiem, bo znowu Zgaga będzie zła, że się brzydko po rosyjskiemu wyrażam
baranek - litewskie piwo, to ja rozumiem, ale rosyjskie? Skąd niby mam je w Suwałkach wytrzasnąć? Raz się ukraiński Obolon pojawił i jeszcze jakieś inne ukraińskie, które rozkupili, zanim się o jego pobycie w Suwałkach dowiedziałem. A poza tym, nie wszystko dobre, co ma nalepkę z białym nieświeciem
baranek - 3 Lutego 2013, 21:23
ilcattivo13, to w takim razie ja sprawdzę w Toruniu w Piwexie.
Magnis - 3 Lutego 2013, 21:40
ilcattivo13 napisał/a | Magnis - nie powiem, bo znowu Zgaga będzie zła, że się brzydko po rosyjskiemu wyrażam |
No to ja może spróbuje .
Płynie Niedźwiedź, płynie po zimowej krainie. Do nas nie dopłynie bo my tam nie mieszkamy .
ilcattivo13 - 4 Lutego 2013, 03:00
baranek - jak znajdziesz, to powiedz czy dobre Choć i tak nikt tobie nie uwierzy, bo piłeś w Nidzicy piwo wiśniowe
Magnis - nie mów hop
baranek - 4 Lutego 2013, 07:57
Cytat | piłeś w Nidzicy piwo wiśniowe |
Grzeszysz Kłamco Po pierwsze nie istnieje coś takiego jak piwo wiśniowe. Być może są płyny piwopodobne zaprawione wiśniami, ale nazywanie ich piwem jest jednym z grzechów głównych. Po drugie, tego typu ciecze nie przechodzą mi przez gardło. Rzygałbym gorzej niż po grzybach. Mylisz mnie z Panem Berkiem.
Blue Adept - 4 Lutego 2013, 09:05
Mam nadzieję, że tego nie było...
Idiotyczna reklama z misiem:
polar bear shaved (Youtube)
No i Nieświeć w przyszłości:
A kiedyś był taki słodki:
Zgaga - 4 Lutego 2013, 14:19
Tu jest film Misie Polarne, którym mnie niektórzy straszą przed każdym wspólnym pójściem do kina.
ilcattivo13 - 4 Lutego 2013, 14:20
baranek napisał/a | Grzeszysz Kłamco | Tia, i pewnie jeszcze chrapię?
Blue Adept - na pewno nie będę tak wyglądał. Broda mi siwieje, a nie rudzieje :/
Edit: Zgaga - misie z CC są arcy-teges
Zgaga - 4 Lutego 2013, 14:22
Et tu, Brute?
ilcattivo13 - 4 Lutego 2013, 14:53
Blue Adept - 4 Lutego 2013, 15:57
Zgaga - Nie straszymy, tylko cieszymy się Twoim szczęściem. A co do Nieświecia, to jaki z niego Brutus, raczej zwykły Ursus...
ilcattivo13 - Masz rację, na starość będziesz po prostu sobie odpoczywał...
A co do Misi Coca-Coli, znalazłem starszą przeróbkę jednej z reklam:
O niedźwiedziach, co ukradły księżyc:
Coca Cola Ad Spoof - Polar Bears (Youtube)
ilcattivo13 - 4 Lutego 2013, 16:18
Adepcie - guz wielkości piłki do golfa. Łeb wbity w wiadro. Ja pierdziulę takie odpoczywanie, kiedy do zaśnięcia jest potrzebne tak silne uderzenie w głowę
Magnis - 4 Lutego 2013, 16:54
Niedźwiedź pamiętaj, że na starość już nie masz takiej mocnej głowy .
Najpierw był popijawa, później trzeba było się schylić przed wejściem i przyrąbałeś w futrynę dlatego masz guza, a ze względu, że ktoś jeszcze podpieprzył poduszkę to postanowiłeś przekimać się na małej beczułce. Dlatego tak jesteś zdziwiony rano jak wstałeś, że łeb boli i jakoś nie wygodnie było .
ilcattivo13 - 4 Lutego 2013, 17:01
Ja nie jestem Mały Krzyś, żeby głową górne poprzeczki futryn łamać
|
|
|