To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Nitj'sefni - 21 Sierpnia 2011, 15:47

Cytat

Arsenal - Liverpool 0:2.
Z czterema nowymi zawodnikami w pierwszym składzie i wciąż bez Gerrarda Liverpool nie jest jeszcze drużyną

Wynik cieszy i to bardzo. Gra faktycznie pozostawia jeszcze dużo do życzenia, ale mam nadzieję, że chłopaki się zgrają i będą się prezentować dużo lepiej. Z trenerem takim jak Dalglish musi być dobrze.

Adanedhel - 21 Sierpnia 2011, 16:34

Dalglish jest od pilnowania ich i od motywacji. Mam wrażenie, że za trening i taktykę odpowiada głównie Clarke.
A na razie niech poważnie zabiorą się za dogrywanie do Carrolla, bo to nie facet, który wypracuje sobie sytuację z niczego.

Ciekawe, jak jutro Manchester w pierwszym poważnym meczu...

Nitj'sefni - 21 Sierpnia 2011, 21:15

Adanedhel napisał/a
Dalglish jest od pilnowania ich i od motywacji. Mam wrażenie, że za trening i taktykę odpowiada głównie Clarke.

Pewnie masz rację, ale motywacja też jest ważna. Kenny jest bardzo związany z Liverpoolem i jeżeli swoją miłością do niego zarazi zawodników, to ci powinni na boisku grać z większym zaangażowaniem. Hodgson tego ducha walki wyrobić u nich kompletnie nie mógł.

Adanedhel napisał/a
Ciekawe, jak jutro Manchester w pierwszym poważnym meczu...

Nie miałbym nic przeciwko przegranej :twisted:

Chal-Chenet - 21 Sierpnia 2011, 22:30

Adanedhel, meczu Arsenal - Liverpool niestety nie widziałem. Powiedz mi jak zagrał Suarez? Jak ja żałowałem niedawno, że nie kupił go Manchester... To chyba będzie jeden z lepszych transferów Liverpoolu ostatnich lat.
Adanedhel - 22 Sierpnia 2011, 14:10

To będzie jeden z najlepszych transferów Premiership ostatnich lat. Jest trochę jak Torres + wybieganie i chęć walki.
Wszedł razem z Meirelesem w 70 minucie, tuż po czerwonej dla Frimponga. A potem wspólnie "zrobili" dwie bramki, rozklepując obrońców (choć pierwsza po spalonym). Z Carrollem i Kuytem Liverpool grał dużo słabiej. Choć trzeba pamiętać, że Carroll i Kuyt, choć krytykowani, mocno wymęczyli i poobijali obrońców.
Nitj'sefni napisał/a
Hodgson tego ducha walki wyrobić u nich kompletnie nie mógł.

Hodgson jest jak Lenczyk. Dobry trener, ale na średnie zespoły.

Nitj'sefni - 22 Sierpnia 2011, 15:58

Adanedhel napisał/a
To będzie jeden z najlepszych transferów Premiership ostatnich lat. Jest trochę jak Torres + wybieganie i chęć walki.

Suarez jest świetny, tylko żeby się nie sprzedał jak El Nino.

Adanedhel - 22 Sierpnia 2011, 16:00

A to akurat zawsze jest ryzykiem w wypadku południowców.
Easy - 23 Sierpnia 2011, 21:31

Ale żal. Polscy piłkarze zawodzili, zawodzą i najemnicy. Nawet jeśli Wisła wyżebrze jakimś cudem awans, to jak na razie jest to doprawdy przygnębiający widok.
Matrim - 23 Sierpnia 2011, 21:37

Easy napisał/a
to jak na razie jest to doprawdy przygnębiający widok.

Niestety. I choć życzę Wiśle jak najlepiej, to zastanawiam się, czy Liga Europejska nie byłaby dla nich lepsza. A dla polskiej piłki na pewno... Jeśli awansują do LM, to każda gazeta w Polsce wielkimi literami na pierwszych stronach ogłosi WIELKI SUKCES i nowy świt polskiej piłki, kreując Wisłę na finalistę LM, a Polaków na zwycięzców Euro...

Agi - 23 Sierpnia 2011, 21:38

Wyłączyłam telewizor. Idę poczytać.
Easy - 23 Sierpnia 2011, 22:47

Chciałbym sprostować pojawiające się już nagłówki: otóż Wiśle nie zabrakło do awansu kilku minut, tylko jaj.
Taselchof - 23 Sierpnia 2011, 22:58

Duch Pawełka krążył nad stadionem...Dobrze że oglądaliśmy piłkarzy którzy byli wypoczęci, strach pomyśleć co by było gdyby byli zmuszeni grać co trzy dni. ;-) dasvidania LM
dalambert - 23 Sierpnia 2011, 23:09

OJ, Oj piłka skopana, a sprawa do ... :evil:
Nitj'sefni - 24 Sierpnia 2011, 07:50

Vanitas vanitatum et omnia vanitas - tyle w temacie Wisły.
Chal-Chenet - 24 Sierpnia 2011, 11:44

Wszystko zostało powiedziane. Porażka w żenującym stylu i zostaje grupa LE.
Życzę Wiśle przynajmniej tak dobrego w niej występu jaki w zeszłym sezonie miał Wielki Lech. :)

Nitj'sefni - 25 Sierpnia 2011, 18:54

Legia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chal-Chenet - 25 Sierpnia 2011, 19:02

Łooo. No tego się jednakowoż nie spodziewałem...
Brawo.

Agi - 25 Sierpnia 2011, 19:06

:bravo Legia!
Jotha - 25 Sierpnia 2011, 19:25

Legia, Legia :bravo
Co za mecz...

Taselchof - 25 Sierpnia 2011, 19:36

(L) Ten dwumecz to najlepsza gra Legii jaką widziałem od czasów Okuki ;) żeby z taką zawziętością jeszcze w lidze grali. Nawet Kuciak poza pierwszą bramką zaskoczył pozytywnie.
Matrim - 25 Sierpnia 2011, 19:40

Piękna sprawa :) W końcu to MY strzeliliśmy komuś w ostatniej chwili :)
Kai - 25 Sierpnia 2011, 19:44

Yyyyy... nie wierzę własnym oczom :shock: :shock:
Easy - 25 Sierpnia 2011, 19:52

Matrim napisał/a
Piękna sprawa :) W końcu to MY strzeliliśmy komuś w ostatniej chwili :)

A legendarny mecz Portugalia-Polska i desperacki strzał Krzynówka w ostatniej minucie? A gol Murawskiego przeciwko Austrii Wiedeń? A Rudnevs w starciu z Juventusem? Toż polska piłka w tej chwili jedzie niekiedy wyłącznie na fuksie:P

Matrim - 25 Sierpnia 2011, 21:43

Easy, a Wisła w ostatnim meczu? ;)
Easy - 25 Sierpnia 2011, 22:00

Matrim napisał/a
Easy, a Wisła w ostatnim meczu? ;)

Wisła to fuksa miała, że w ogóle coś strzeliła!

Matrim - 25 Sierpnia 2011, 22:06

Easy, ale to jej strzelili w końcówce :)
dalambert - 25 Sierpnia 2011, 22:06

Ale tym razem to MY wygraliśmy :bravo LEGIA :bravo ;P:
Easy - 25 Sierpnia 2011, 22:12

Matrim napisał/a
Easy, ale to jej strzelili w końcówce :)

Oj tam oj tam.

Nitj'sefni - 25 Sierpnia 2011, 22:27

A Śląsk na remis...
mad - 25 Sierpnia 2011, 22:49

Brawo Legia! :bravo :bravo :bravo

Wszystkie bramki Polacy strzelili!

Partner forum