Spodenki - Szorty
shenra - 1 Czerwca 2009, 21:00
E tam, któżby takie oszukiwatajstwo stosował. Blech!
Adashi - 1 Czerwca 2009, 21:03
A skąd mnie wiedzieć. Tak sobie dywaguję z cHrabąszczem.
Witchma napisał/a | sprytnym posunięciem było rejestrowanie nowych kont już tydzień temu |
Ale Witchmy jednak bym o to nie podejrzewał
shenra - 1 Czerwca 2009, 21:06
E tam, Witchma sobie dobrze ze swoim jednym radzi.
mad - 1 Czerwca 2009, 21:41
Niezwyciężony
- Gdzie do cholery schowałeś ten Raid!?
Solaris
"Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu" - marzenie.
Obłok Magellana
Nie o to chodzi, by króliczka złapać...
Głos Pana
Szukajcie, a zwariujecie.
Filozofia przypadku
- Skajuihdn ha okirtwq ja udsyu - a dlaczego by nie?
Eden
W obliczeniach był błąd...
- Inżynier Trurl, do raportu!
Śledztwo
No tak, nie wzięliśmy pod uwagę fanów Behemotha.
Katar
Katharsis?
Człowiek z Marsa
Zapowiadamy tom 2: "Marsjanin z Ziemi".
Witchma - 1 Czerwca 2009, 21:42
mad, przekroczyłeś limit tekstów
Stormbringer - 1 Czerwca 2009, 21:47
To by mu się w jednym zmieściło.
shenra - 1 Czerwca 2009, 21:53
mad, kurde z tym avatarem będzie, że ze wszystkiego się śmieję.
jewgienij - 1 Czerwca 2009, 22:03
Dobra, zamykamy. Teraz ankieta. Pewnie dopiero w nocy albo jutro rano pojawi się temat.
shenra - 1 Czerwca 2009, 22:04
Na ilu licznik stanął? 30? 40?
Witchma - 1 Czerwca 2009, 22:06
shenra, komisja jeszcze liczy teksty, wstępne szacunki podadzą na tvn24 około północy
shenra - 1 Czerwca 2009, 22:11
Hahaha Oblookam jutro jakiż to pogrom nastąpił
xan4 - 1 Czerwca 2009, 22:12
Witchma, wygląda na to, że przesłałem ponad połowę tekstów z tej edycji, to mam rekord
Witchma - 1 Czerwca 2009, 22:12
xan4,
shenra - 1 Czerwca 2009, 22:12
xan4, nie śmieliśmy wątpić.
Marcin Robert - 3 Czerwca 2009, 11:27
Muszę Wam się do czegoś przyznać. Otóż w ostatniej chwili zarzuciłem szorta, który opracowywałem w zeszłym tygodniu i zacząłem pisać nowego, według pomysłu, który przyszedł mi do głowy na dzień przed ostatecznym terminem. Teraz widzę, że to był wielki, naprawdę bardzo wielki błąd. No, ale cóż. Przynajmniej wzbogacił się mój osobisty Skarbczyk pomysłów.
Jorlanda - 3 Czerwca 2009, 12:41
Marcin Robert napisał/a | Muszę Wam się do czegoś przyznać. Otóż w ostatniej chwili zarzuciłem szorta, który opracowywałem w zeszłym tygodniu i zacząłem pisać nowego, według pomysłu, który przyszedł mi do głowy na dzień przed ostatecznym terminem. Teraz widzę, że to był wielki, naprawdę bardzo wielki błąd. No, ale cóż. Przynajmniej wzbogacił się mój osobisty Skarbczyk pomysłów. |
Jeśli Cię to pocieszy, ja zrobiłam dokładnie to samo
Marcin Robert - 4 Czerwca 2009, 16:05
Popełniliśmy więc błąd typowy dla początkujących grafomanów. Zaawansowani grafomani - tacy jak ja na ten przykład - powinni wiedzieć, że nigdy nie należy w ostatniej chwili zmieniać tematu swojego opowiadania, bo zawsze wyjdzie zakalec. No, ale widać ostatnie osiągnięcia za bardzo uderzyły mi do głowy i przegiąłem.
Jorlanda - 10 Czerwca 2009, 22:25
Marcin Robert napisał/a | Popełniliśmy więc błąd typowy dla początkujących grafomanów. Zaawansowani grafomani - tacy jak ja na ten przykład - powinni wiedzieć, że nigdy nie należy w ostatniej chwili zmieniać tematu swojego opowiadania, bo zawsze wyjdzie zakalec. No, ale widać ostatnie osiągnięcia za bardzo uderzyły mi do głowy i przegiąłem. |
Heh ja jestem zaawansowanym grafomanem i zapewne nic tego nie zmieni. Mam anty-talent do opowiadań i tylko potrzebuje potwierdzenia na piśmie, bo mi niektórzy nie wierzą. Z drugiej strony jednak można spojrzeć na to tak: dzięki naszym błędom ktoś inny dostanie punkty
jewgienij - 10 Czerwca 2009, 22:38
Nie krygujcie się.
Mnie się wasze jazdy podobają, czuć w tym nerw, a tego nie da się wyćwiczyć
Jorlanda - 12 Czerwca 2009, 14:57
jewgienij napisał/a | Nie krygujcie się.
Mnie się wasze jazdy podobają, czuć w tym nerw, a tego nie da się wyćwiczyć |
No i teraz znowu muszę coś napisać, żeby udowodnić swoje "grafomaństwo"... ech, jewgienij Ale dzięki, że to padło akurat z Twoich ust <czy raczej spod Twoich palców>
Tomcich - 12 Czerwca 2009, 18:23
jewgienij, nie byłem przekonany co do tego tematu, ale po przeczytaniu szortów gratuluję Pomysł na temat miałeś dobry
Ozzborn - 16 Czerwca 2009, 10:14
Tatuś Muminków do tablicy! Kiedy możemy spodziewać się przyjemnego acz arcytrudnego tematu nowej edycji?
Stormbringer - 16 Czerwca 2009, 10:18
Właśnie, czekamy!
xan4 - 16 Czerwca 2009, 10:58
Dzisiaj zapodam nowy temat, obecnie trwają konsultacje
Ozzborn - 16 Czerwca 2009, 11:02
Czekamy z niecierpliwością
xan4 - 16 Czerwca 2009, 12:16
ok, konsultacje zakończone, niniejszym ogłaszam nowy temat,
z okazji zbliżających się wakacji:
Temat: Ko(s)miczna podróż za jeden uśmiech,
Termin: Niedziela, 28 czerwca 2009 roku, godzina 21,00,
Ilość znaków: 3 tysiące ze spacjami,
Dodatkowe ograniczenia: ograniczenie 1 szort/1 autor - powyżej 10 nadesłanych prac, autor wtedy sam wybiera, który szort ma być wystawiony.
Do piór i klawiatur
Witchma - 16 Czerwca 2009, 12:18
xan4, Długo nie kazałeś nam czekać.
Ozzborn - 16 Czerwca 2009, 12:21
No no, temat interesujący Utrzymanie mniejszej liczby znaków i ograniczenia ilości też popieram. No to teraz jakiś pomysł by się przydał
Virgo C. - 16 Czerwca 2009, 12:33
Ja już pierwszy mam ale chyba z tej akurat mąki chleba nie będzie. Czekam na kolejne
Stormbringer - 16 Czerwca 2009, 12:48
O, fajne! Idę kombinować.
|
|
|