Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Tantal - 28 Maj 2011, 22:35
Kurw...!
Wspaniale, idę się schlać : ( ; (
Chal-Chenet - 28 Maj 2011, 22:35
No niestety. Życie. Za rok się uda.
Taselchof - 28 Maj 2011, 22:37
"sędzia jest znakomity ponieważ jeśli popełnia błąd to nie ma powtórki, a my mamy"- żelazna logika wg Bońka niech on nie komentuje już nigdy niczego ...
terebka - 28 Maj 2011, 22:54
andre napisał/a | ku.wa nie ma tu innych barcelonistów????? |
Są!!!!!
Barcelona
andre - 28 Maj 2011, 22:55
Męczester miał niebagatelna rolę w tym koncercie. Przeszkadzajek
Easy - 28 Maj 2011, 23:22
Szkoda, że piłkarze MU cojones zostawili w domu.
Jasne, można się bronić prawie cały mecz, ale stać w polu karnym i liczyć na to, że rywal łaskawie zechce bramek nie strzelać?
Gdzie pressing? Gdzie wola walki? Odwagi im tylko na pierwsze 15 minut starczyło?
Żal.pl i nic więcej.
Nitj'sefni - 29 Maj 2011, 14:18
Barcelona wygrała zasłużenie i tyle w tym temacie.
Kai - 29 Maj 2011, 14:30
andre napisał/a | ku.wa nie ma tu innych barcelonistów????? |
Som!
Chal, nie bij
Chal-Chenet - 29 Maj 2011, 19:33
Kai, masz wybaczone.
Kai - 29 Maj 2011, 20:01
Chal, nie wiem, co wolę, drużynę czy miasto, ale w mieście jestem zakochana, więc pewnie to się udziela Dzięki, łaskawco!
jewgienij - 29 Maj 2011, 20:20
To była zabawa kotka z myszką. Przepaść. Liczyłem, że United zagra po swojemu. Nie dało się, same chęci to za mało.
I niech ktoś mi napisze jeszcze, że Barcelona to medialne gwiazdki promowane przez stacje telewizyjne i przekupnych sędziów
Tantal - 29 Maj 2011, 21:01
Barcelona to medialne gwiazdki promowane przez stacje telewizyjne i przekupnych sędziów, którym raz się udało No dobra... czwarty... raz.
Kai - 29 Maj 2011, 21:04
Tantal,
Tantal - 29 Maj 2011, 21:07
Nienawidzę Barcelony od dziecka (to niedawno temu było) i nic tego nie zmieni
I żeby mój Manchester... przegrał. I to w takim stylu. Nie potrafię się z tym pogodzić.
Chal-Chenet - 29 Maj 2011, 21:39
jewgienij napisał/a |
I niech ktoś mi napisze jeszcze, że Barcelona to medialne gwiazdki promowane przez stacje telewizyjne i przekupnych sędziów |
Że zagrali dobry mecz, to nie znaczy, że nie są promowani, gdy grają gorzej.
Tantal - 29 Maj 2011, 21:45
Chal-Chenet, w dzisiejszych czasach nie gra się "dobrze". Teraz gra się w "stylu Barcy". : )
Irytujące, co?
Chal-Chenet - 29 Maj 2011, 21:47
A i owszem...
Matrim - 29 Maj 2011, 21:53
Jak już ich wepchnęli do tego finału, to zagrali
A tak w ogóle...
Chal-Chenet napisał/a |
Matrim napisał/a |
A w ogóle, to legenda Giggsa upadła |
Po finale to nie będzie ważne, wszyscy będą mówić o jego asystach. |
Przynajmniej jedna jasna strona
Przez pierwsze dziesięć minut kilka razy miałem wrażenie, że Barcelona jest zszokowana - oni się przewracają, a sędzia nic Ale w drugiej połowie się wzięli do roboty, niestety
terebka - 30 Maj 2011, 02:20
Porządek we wszechświecie został zachowany. Przynajmniej europejskim
Jeszcze gdyby ten Lech...
No i, co pomyślę o GKP to mnie krew zalewa. Jak można było z taką premedytacją postawić krzyżyk na jedynym pierwszoligowcu w regionie. Szafot powinien spłynąć krwią urzędniczą
Nitj'sefni - 30 Maj 2011, 08:05
No i Skorża zostaje.
Chal-Chenet - 30 Maj 2011, 08:53
Alleluja. Przynajmniej nie przyjdzie do nas.
Chociaż już chyba wolałbym jego niż Jezus Maria Bakero.
terebka - 30 Maj 2011, 09:46
No, przecież propozycję od naczalstwa Lecha dostał już Probierz. Czy nie?
Chal-Chenet - 30 Maj 2011, 09:50
Wolę poczekać na oficjalne komunikaty, bo póki co to chyba tylko spekulacje?
Jotha - 30 Maj 2011, 13:21
Cóż, gra się tak jak Polonia B. pozwala... i 4:0. Tylko nie wiem czemu mam wrażenie, że (poczynając od mistrza) wszystkie drużyny z czołówki są za wysoko w końcowej tabeli? Może by u nas zrobić tylko drugą "pierwszą" ligę, bez ekstraklasy?
A jeśli chodzi o finał Barca - ManUtd to, jako że kto zwycięży było mi raczej obojętne, powiem tylko ze chyba nie zostanie za długo w pamięci (i to nie tylko ze względu na moją postępującą sklerozę
snake - 30 Maj 2011, 13:38
Jotha napisał/a |
A jeśli chodzi o finał Barca - ManUtd to, jako że kto zwycięży było mi raczej obojętne, powiem tylko ze chyba nie zostanie za długo w pamięci (i to nie tylko ze względu na moją postępującą sklerozę |
Mi tam się podobało klepanie w trójkąciku krótkimi podaniami, Barca sobie trening zrobiła ;] a Zibi to parodia komentatora
jewgienij - 30 Maj 2011, 13:41
A ten Śląsk to mi wyskoczył w tej tabeli nieoczekiwanie. Odkąd to we Wrocławiu potrafią piłkę prosto kopnąć? W ogóle go nie rejestrowałem, patrząc tylko na Lecha, Jagę i CWKS.
Ja teraz przebywam w zagłębiu żużla, więc tutejsze gazety cały czas o cyrkowym kręceniu się w kółko na motorkach, a o piłce prawie nic. Tutaj żużel nazywa się sportem.
Agi - 30 Maj 2011, 17:45
jewgienij napisał/a | Ja teraz przebywam w zagłębiu żużla, więc tutejsze gazety cały czas o cyrkowym kręceniu się w kółko na motorkach, |
Bluźnisz!
Kai - 30 Maj 2011, 17:50
Nitj'sefni, Ty mnie nie rań...
Tantal - 30 Maj 2011, 19:22
jewgienij napisał/a | Ja teraz przebywam w zagłębiu żużla, więc tutejsze gazety cały czas o cyrkowym kręceniu się w kółko na motorkach |
W kółko w lewo. Nie zapominaj!
Lubię żużel bo niegdyś nocne powtórki pomagały mi usnąć.
Jotha - 31 Maj 2011, 11:27
Na żużlu to się w piłę marnie gra, wiem, bom w młodości taki sport ekstremalny uprawiał.
|
|
|