Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...
Fidel-F2 - 20 Października 2013, 01:48
Osobiście? Bierzesz metę?
Taselchof - 20 Października 2013, 11:43
Albo co gorzej produkujesz
gorat - 20 Października 2013, 12:51
Jakie gorzej, przynajmniej ma dobrze płatną pracę.
Chal-Chenet - 21 Października 2013, 08:18
Witchma napisał/a | Skończyłam oglądać drugi sezon Breaking Bad (wiem, jestem potwornie opóźniona(...) ) |
Co Ty wiesz o opóźnieniu... Ja właśnie skończyłem sezon pierwszy.
I jest dobrze, a pod koniec sezonu zaczęło się robić bardzo dobrze. Apetyt na kolejne sezony został rozbudzony, zatem będę oglądać dalej.
Dunadan - 21 Października 2013, 13:46
Fidel-F2 napisał/a | Osobiście? Bierzesz metę? |
Miałem na myśli raczej część mówiącą o relacjach między ludźmi w trudnych rodzinnych sytuacjach...
Ale fakt, zaczynam się zastanawiać coraz bardziej jak tu zarobić więcej kasy...
Witchma - 22 Października 2013, 20:44
Hmm... moja mama jest chemikiem... a pożyczkę trzeba spłacić... w piątek VAT... hmmm...
Właśnie obejrzałam siódmy odcinek trzeciej serii, skąd brać czas na resztę...?
Dunadan - 23 Października 2013, 09:09
Almost human
http://www.youtube.com/watch?v=TEmzvgl-2WQ
Wow! zapowiada się rewelacyjny serial! w dodatku z Karlem Urbanem! ciekawe że kiedyś gwiazdy kina debiutowały w serialach, teraz zaczyna być na odwrót...
Fidel-F2 - 23 Października 2013, 09:38
Dunadan napisał/a | Wow! zapowiada się rewelacyjny serial! | jeśli pominąć gadżety, mam silne przekonanie, że to będzie kiszka
Luc du Lac - 23 Października 2013, 09:50
Fidel-F2 napisał/a | Dunadan napisał/a | Wow! zapowiada się rewelacyjny serial! | jeśli pominąć gadżety, mam silne przekonanie, że to będzie kiszka |
mniej więcej jak ten serial Spilberga o dinozaurach - Terra Nova
Fidel-F2 - 23 Października 2013, 09:51
Luc du Lac napisał/a | mniej więcej jak ten serial Spilberga o dinozaurach - Terra Nova | kiedyś miałem na niego chęć ale po przeczytaniu paru opinii dałem spokój
Dunadan - 23 Października 2013, 10:44
Fidel-F2 napisał/a | jeśli pominąć gadżety, mam silne przekonanie, że to będzie kiszka |
Dowiemy się jak wyjdzie w końcu gra Karl urban.
Luc du Lac napisał/a | mniej więcej jak ten serial Spilberga o dinozaurach - Terra Nova |
Albo Falling skies...
Fidel-F2 - 23 Października 2013, 11:01
Dunadan napisał/a | Falling skies | zobaczyłem pierwszy sezon i dałem spokój, letnie było
Dunadan - 23 Października 2013, 12:16
Fidel-F2 napisał/a | zobaczyłem pierwszy sezon i dałem spokój, letnie było |
No właśnie - producentem jest Spilberg
Jezebel - 23 Października 2013, 14:12
Dunadan napisał/a | Almost human
Wow! zapowiada się rewelacyjny serial! w dodatku z Karlem Urbanem! ciekawe że kiedyś gwiazdy kina debiutowały w serialach, teraz zaczyna być na odwrót... |
Usiłuję się nadmiernie nie jarać, ale nie wychodzi
hrabek - 23 Października 2013, 14:19
A ja jestem prawie pewien, że będzie kupa. Widać nawet po jakości efektów w trailerze, a pamiętajcie, że pewnie wrzucili wszystko co mają najlepszego.
morham - 23 Października 2013, 14:22
Skończyłem 4 sezon Strike Back - wyborne.
Poziom absurdu wysoki ale podane to jest tak iż się czepiać nie można tylko żałować, że Scott i Stonebridge nie wyeliminują kolejnego tysiąca wrogów
Dunadan - 23 Października 2013, 14:24
hrabek napisał/a | Widać nawet po jakości efektów w trailerze |
Nie wygląda źle. Zresztą nie efektami serial żyje...
Jezebel - 23 Października 2013, 14:25
Jedno jest pewne - przekonam się na własnej skórze, jak tylko będzie to możliwe. Fringe się dawno skończył, na drugi sezon Orphan Black przyjdzie jeszcze kilka miesięcy poczekać, a mnie brakuje jakiegoś sensownego serialu soft SF.
marekz - 23 Października 2013, 14:37
Dunadan napisał/a | Almost human
Wow! zapowiada się rewelacyjny serial! w dodatku z Karlem Urbanem! ciekawe że kiedyś gwiazdy kina debiutowały w serialach, teraz zaczyna być na odwrót... |
Ja z kolei mam wrażenie, że zapowiada się gniot gorszy od Continuum.
hrabek - 23 Października 2013, 15:25
Continuum to nie gniot, sam chwaliłeś ten serial.
Natomiast zgoda, że Almost Human to będzie gniot. W trzech pierwszych odcinkach będzie kilka wyświechtanych dowcipów człowiek-android, a później zrobi się z tego zwykły procedural. Przynajmniej tak przewiduję.
Dunadan, akurat ten serial poza efektami nic pewnie nie zaoferuje, jak Terra Nova.
Dunadan - 23 Października 2013, 15:39
hrabek napisał/a | Przynajmniej tak przewiduję. |
Jasnowidz
marekz - 23 Października 2013, 20:36
A tu tymczasem po słabym otwarciu czwartego sezonu The Walking Dead, drugi odcinek jest już całkiem, całkiem. Czwarty odcinek Revolution tez niczego sobie.
mesiash - 24 Października 2013, 11:36
Doradzam wszystkim trzymać się z daleka od Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.. Sam nie posłuchałem swojej rady i po bardzo marnym pierwszym odcinku postanowiłem obejrzeć dwa kolejne. Drugi ledwo dałem radę, a trzeci mnie praktycznie uśpił. Nuda, i to jeszcze słabo zrobiona.
gorat - 24 Października 2013, 13:49
http://www.imdb.com/title/tt2364582/
Zainteresowałeś mnie.
Dunadan - 24 Października 2013, 13:56
gorat napisał/a | Zainteresowałeś mnie. |
7.3 za serial na IMDB to niska nota... faktycznie póki jest SŁABO.
Jezebel - 24 Października 2013, 14:10
mesiash napisał/a | Doradzam wszystkim trzymać się z daleka od Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.. Sam nie posłuchałem swojej rady i po bardzo marnym pierwszym odcinku postanowiłem obejrzeć dwa kolejne. Drugi ledwo dałem radę, a trzeci mnie praktycznie uśpił. Nuda, i to jeszcze słabo zrobiona. |
Obejrzałam dwa i na trzeci totalnie nie mam ochoty. Gdyby serial nie był osadzony w świecie Marvela, nie miałby widzowi do zaoferowania totalnie niczego i chyba nikt by nawet nie odczuwał chęci bronienia go. A tak to niektórzy się strasznie jarają, że ktoś czasem wspomni o Starku i brną w to dalej. Bezduszny produkt, ot co.
Ziuta - 24 Października 2013, 14:33
W drugim odcinku, kiedy bohaterowie uciekali drogą przez dżunglę przed rebeliantami pomyślałem, że oglądam serial z lat 80. McGyvera albo Drużynę A. Tam takie patenty na fabułę były fajne, ale od Agentów oczekuję czegoś innego. Zadowoleni są chyba tylko fanboje Whedona.
gorat - 24 Października 2013, 14:45
Cztery głosy przeciw na cztery to już poważne ostrzeżenie. Co jest lepsze w podobnym klimacie?
mesiash - 24 Października 2013, 15:21
gorat, przecież Ziuta odpowiedział - Drużyna A lub McGyver
Ziuta - 24 Października 2013, 15:28
mesiash, ty się nie śmiej, bo tak jest. Mamy hiper super tajną agencję, której naprędce zebrana drużyna agentów lata po świecie wypasionym czarnym samolotem (Drużyna A miała tylko czarną furgonetkę, ale to była inicjatywa prywatna i musieli się liczyć z każdym groszem), rozwiązując sprawę tygodnia. Jak na super tajną organizację przystało, można być do niej zwerbowanym z ulicy. Nikt za bardzo nie wie, jak organizacja działa, pod jakie nadrzędne byty jest podwieszona, ale rządzą się w świecie, jakby należał do nich (oprócz Malty, ona jedna dba o swoją niepodległość).
Ja wiem, że komiksy, ja wiem, że kinowe uniwersum Marvela, wiem że też JOSS WHEDON MISZCZ FIREFLY PAMIĘTAMY ['], ale bez tych informacji serial przepadłby po pierwszym odcinku.
|
|
|